273
Transformers War for Cybertron
-
#33 ez pc-re is megjelenik majd? -
Jimmyke #32 576-ban van előrendelés 10k pénz.
Egyszerre jön ki minden platformra 22.-én. -
#31 Remélem hamarosan kijön PCre is,ki akarom próbálni.(egyébként csak nekem tűnt fel hogy PCre sehonnan sem lehet előrendelni?) -
#30 Szerintem baromi jóra sikeredett, tuti vétel! -
#29 háááát eleinte tetszett, de lehet azért mert vártam. De kicsit több játék után szerintem gyenge. -
#28 Milyen a single része? Remélem nem erőltetik benne a netes coop-ot mint lost planet 2-ben,ahol gépi játékosokkal borzalom volt. -
#27 nekem multi jön be
amugy a stilusból szerintem ígyis kihozták a maxot, főleg ha felidézem a régi 2 részt...:) -
#26 Koxon már kint van :S -
#25 Első két pálya eddig teljesen rendben van, de félek unalmas lesz egy idő után -
#24 nah látszik hogy más csapat rakta össze, az első 2 rész nekem nem jött be de ez nagyon zsir, és a multija amit tegnap probáltam olyan kb mint az unreal 2007 csak szebb és robotokkal.
a single modot nem tuom mennyire lesz izgi, de a COOP mod biztossan lefoglal majd egy ideig haverokkal. nemrossz. -
#23 \m/ Trypticon FTW -
#22 Brutális E3 trailer érkezett! -
#21 Én a Halo checkpointos marhassága miatt anyáztam eleget. Főleg mikor lenyomtam egy rakás Covenant katonát és már-már tudtam, hogy jön a következő mentés, de valami apróságon elcsúsztam. Azért néha az ilyen inkább a játék rovására megy, mintsem előnyére.
A korábbi TF játékok küldetései piszok rövidek, így nem is hiányzik a mentés. De ennél remélem komplexebb pályák és játékmenet lesz. -
Shockwave #20 Személy szerint én nem vagyok túl jó az FPSekben (Végigvittem anno a Duke Nukem 3Dt meg nemrég a Vivisectort, de kb. ennyi), ezzel is csak azért fogok játszani mert Transformers-es. Ezért lenne jó a mentési lehetőség, hogy ne kelljen harmincadszor is újra megcsinálni egy pályát... Az új Wolfenstein-t is emiatt hagytam abba elég hamar.
Amúgy rakás karakter lesz akiket unlockolhatsz ha innen-onnan rendeled meg a játékot (Shockwave, Jazz, Demolishor) de még nem lett tisztázva hogy őket rendes játékban is lehet-e feloldani mondjuk végigjátszással. Csak multiban használhatóak, amúgy is. -
#19 Elveszne a kihívás és a folyamatos adrenalinpumpálás. Én szeretem ezt a "save roomon kívül sehol sem vagyok biztonságban" érzést, mert valósághű (pláne egy millió évek óta háborús övezet bolygón), és rákényszerít, hogy odafigyeljek a játékra, ne pedig monoton módon, ramboid megmozdulással menjek neki az ellenség hordájának (lásd pl. Metroid sorozat, folyamatos a cidri ilyen téren). -
Shockwave #18 Számomra már csupán az a kérdés, milyen az irányítás (a ROTF játék kismillió gombja nagyon zavaró volt, meg a gomblenyomvatartásos átalakulás, bár ez szerencsére nem lesz a WFCban) illetve hogy lehet-e rendesen menteni - nagyon unom hogy ma már mindent konzolra készítenek elsősorban és emiatt nem lehet akárhol menteni, csak waypointok vannak... én szeretek gyakran menteni, főként nagy boss-ok előtt hogy később is betölthessem újra megcsinálni azt a csatát. -
Akranor #17 Storyline Nagyon bejövős a cucc :) -
#16 Újabb videó a multis mókáról és annak testre szabhatóságáról.
Valamint végre frissítették a hivatalos oldalát új képek és conept artok, korábbi videók letölthető HD-ban és a játszható karakterek biója. -
#15 woot! -
#14 Újabb videók és infók.
Gameplay reveal trailer
GDC10: Civil War story interview
Behind the Scenes video
A játék már biztosan az Unreal3 Engine fog épülni. Két külön kampány lesz - bár ez már nem újdonság - Decepticon, az előzmény és Autobot a folytatás. Lesz co-op mód, 3 játékossal méghozzá a teljes kampány végigtolható lesz így is! Persze lesz multi is. -
#13 én egy jó öreg Marvelesnek örülnék a legjobban ;) -
#12 A poén, hogy nem egy TF univerzum van, hanem legalább 15, és kevés olyan van, amelyik szorosan kapcsolódik egymáshoz (pláne, ha az adott univerzumnak van képregény és rajzfilm verziója is, lásd G1).
Amúgy ez szerintem nem teljesen G1 lesz, inkább egy The War Within újragondolásnak néz ki, de nekem bármelyik megfelelne. -
#11 "nincs köze a filmekhez"
A filmeknek alapvetően semmi közük a TF univerzumhoz. Aki olvasta anno a képregényeker/könyveket az tisztában van ezzel. A War of Cybetron az eredeti TF univerzumban játszódik, kérdés mennyire történethűen. Az majd kiderül. -
#10 Nem vagyok egy hatdcore Tf fan, de ez odabaszott. -
#9 hát ez marhajó, ilyet kérek karácsonyra -
#8 "Hát az előző részt alulmúlni nem igen lehet"
Egyetértek, de erre ne úgy gondolj, mint egy folytatásra, ez egy teljesen más Tf univerzum, nincs köze a filmekhez. Épp ezért van rá meg az esély, hogy jó legyen :P -
#7 Hát az előző részt alulmúlni nem igen lehet kíváncsi vagyok első ingame videóra!Majd az alapján eldöntöm megéri-e letölteni! -
#6 Ezt máshogy nem tudom jellemezni, csak úgy, hogy odabasz és kötelező lesz kipróbálnom.. -
#5 eddig "fílingesebb", mint a film:D -
#4 Hát ebben olyan nagy nevek szerepelnek majd, mint Trypticon, meg omega Supreme, szerintem erőteljesen a meglévő rajongóbázisra építenek, nagyon várom a G1-feelinget. -
#3 vajon hány évesek számára készülhet ha a filmek célkorosztálya a 6 évesek tábora volt)))) -
#2 előzőt is kipróbáltam, ezt is ki fogom
-
#1 Transformers: War For Cybertron
Fejlesztő: High Moon Stuidos
Kiadó: Activison
Megjelenés: 2010
Platform: PC, Xbox360, PS3
Bár egy kis kedvcsináló Teaser már tavaly decemberben bemutatkozott, a nagy előzetes csak a mai nap debütált.
http://www.youtube.com/watch?v=-WedomSsKCA
Az új Transformers játék ezúttal nem egy film, nem egy sorozat adaptációja lesz, hanem friss és eredeti saját univerzum. A hely Cybertron, idő nem sokkal a Földre érezés előtt. Azaz a Nagy Háború az Autobotok és az Álcák között. Akik jártasabba a Tf világban ráismerhetnek a sztori és a designok alapján, hogy kissé hajaz a Simon Furman írta Dreamwave idején kiadott War Within saga-ra.
Az IGN előzetese alapján talán ez lesz a várva várt játéka a rajongóknak. Masszív, sztori orientált Autobot és Álca kampány. A harc kissé a Gears of War fedezékes rendszeréhez hasonlít majd. Minden pálya elején 3 Transformerből választhatunk. Lesznek specifikus légi és földi pályák, alt-mód szerint kiosztva. Így nem lesz a filmes játékok adta zavar. Lesz multiplayer is, több a single-ben nem szereplő karakterrel.
www.TransformersGame.com