Transformers War for Cybertron
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Csináltam egy Facebook csoportot, oda lehet írni nekem.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Aki gondolja hajrá 😊
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
A multiplayer része teljesen online, csak emberek ellen lehet menni.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Nekem az utolsó volt a legnehezebb de egy kis ésszel megcsináltam azt is.
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Maradj folyamatosan mozgásban, ha kifogynál ammóból, ne keresgélj, vált át jármû módra (már ha Warpath-el vagy)
...vágod?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
...vágod?
Valami hasonló: http://www.sg.hu/kep/2010_07/TWFC-17-nagy.jpg
A multis rész...szal az egyenlõre csak eredetivel megy vagy van már hozzá valami multi crack kiadva?
Félig kijátszottam sztem nagyon jól sikerült ez a játék. A Decepticons résszel végeztem. Remélem ennyire jó lesz az autobot rész is. Annak most kezdek neki. Az irányítással semmi gondom. Grafika kitûnõ.
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
...vágod?
...vágod?
amúgy tudom mit mondasz/tok, csak forditva nem. kurvára leszarom a történet miben folytatodik meddig. Akkor lehet van egy régi játék, aminek köze van a történetben a 3 alap közül a popban...akkor milesz? borul a sorrend?
azok a 2d-s "szar" PoP-ok legendás játékokká váltak a maguk idejében (a 3d, nah az tényleg szar volt..) ..az, hogy leszarozod, két dolgot jelenthet...vagy te is a grafika mániások csoportjába tartozol, vagy elég fiatal vagy hozzá, hogy csak hírbõl ismerd...vagy mindkettõ...
a warrior within-t nem azért emlegetik 2. részként, mert az volt a 2., hanem mert a sand of time folytatása, egy triológia része (meg a sok kölöknek totál ismeretlen a régi PoP, így a SoT-hoz viszonyítanak) a Prodigy tényleg nem tartozik hozzá, így aki a Forgotten Sand-et 5. résznek hívja, az szimplán hülye
amúgy a Bay féle transformers univerzumnak kábé annyi köze van a G1 féléhez (meg a War for Cyberton-hoz), mint pont a Prodigy-nek a Sand of Timehoz..egy-két alap tényezõ megegyezik meg a név, és ennyi.. kábé úgy lehetne elképzelni, mint két párhuzamos dimenziót, amik hasonlóak, de mégis sok mindenben eltérnek egymástól...épp ezért nem értünk egyet abban, hogy "leharmadik" részezi valaki a WfC-t..eleve, ha valamihez viszonyítani kellene, akkor igen is a régi c64-es, konzolos kis G1 alapú játékokhoz kellene, és aszerint számozni, ha az ember minden áron ragaszkodik a számokhoz, s hívhatnánk 0. résznek...
nem véletlen lett pár éve trend, hogy már nem számozzák a filmeket meg a játékokat, hanem alcímmel jelölik meg õket, mert így bármikor belehet iktatni köztes történeteket, és nincs az, hogy ez a háromésfeledik rész
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
monnyuk az én szememben se létezik több transformers, csak a többinek a neve ez, de ez az igazi trans...
és bízzunk benne, hogy ezekután ettõl csak jobbak jönnek majd.
...vágod?
És kutyát nem érdekli a Prince of Persia meg az FF mivel itt nem arról van szó😉
Látom nem látod a különséget egy SOROZAT és egy szerteágazó franchise alkalmankénti feldolgozása között 😊
Ezek nem egy sorozat, hanem amikor úgy érzik, akkor merítenek egy szinte kimeríthetetlen és 16-17 alternatív univerzumból (vagy csinálnak arra a játék erejére egy sajátot is, volt már rá példa), és azt feldolgozzák. Ezért nincs TF játékoknál (pár kivételtõl eltekintve) X-edik RÉSZ, hanem esetleg X-edik JÁTÉK.
De látom, rajta van a szemeden a vörös köd, nyugodjál már meg, ez csak egy játék, azt hiszel amit akarsz 😛
...vágod?
ennyi
vagy mert a mostani film a pop 5-re hajaz, akkor attól az lesz az elsõ rész???
ennyire hülye vagy vagy ezt súgja valaki, ki a faszomat érdekel, a piaci nintendóra mik vannak...
akkor a the game, meg a revenge se 1 meg 2 ennyi. nemértel valamit?
ezekszerinzt nem final fantasy-t se vágod, van 13 rész, de vannak kissebb gagyi részek vagy mellék részek, meg kurvára semmi közük egymáshoz történetben....remélem vágod mirõl beszélek, nem azt irtam hogy storyban folytatólagossan ez az episode 3...banyek ...
az egy dolog hogy van a másik 2-rõl film is...errõl is lesz még meglátod...az nem befolyásol semmit.
Szövegértés egyes, ülj már le.
...vágod?