Transformers War for Cybertron

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Hogy hogy vagyunk vele? Hát talán úgy vagyunk vele, hogy nem a Játékosok fórumába tartozik ez a téma.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Skacok: Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az 1986-os Transformers: The Movie létező két szinkronja nem igazán bejövős. A régi minőségben jó, de sok az időzítési és fordítási hiba. Az új meg olyan mintha csak emberek beszélgetnének. Felvettem a kapcsolatot ezért a NovaVoice non-profit szervezettel akik fandub-ok gyártására szakosodtak. Remélhetőleg, ha elegen jövünk össze és az anyagiakat is tudjuk fedezni akkor elkészíthetjük (akár mi magunk) a rajzfilm legjobb szinkronját. Kit érdekel a dolog?

Csináltam egy Facebook csoportot, oda lehet írni nekem.

Optimus Prime
És a FOC elõrendelõk G1 Retro Packot kapnak. Több infó a Fall of Cybertron fórumába.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Steamen 5 euró a játék!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Épp nincs belõle ott, de lehet egy értesítõ e-mailt kérni, hogy amint lesz írjanak..

Néztem, mert nekem is fáj rá a fogam, a www.g2play.net oldalon 1917 ft. Letöltõs gondolom, de kit érdekel? Egy doboz kerül 3 ezer forintba?
Aki gondolja hajrá 😊

Sziasztok!Érdemes még most is megvenni a játékot, a multi szempontjából?Vagyis hogy van még játékostábor aki elõszeretettel vereti?
Köszi, közben már lehetõségem adódott kipróbálni, rohadt jó! 😊 Azt a 4-5ezer forintot simán megéri, régi ut2004-es hangulat jön át belõle nekem 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hrisskar
Tudtommal nincs hozzá se milyen demo.(Én sem találtam)
A multiplayer része teljesen online, csak emberek ellen lehet menni.

Remélem olvassa még valaki ezt a topikot 😊 Szóval van valami demo / multiplayer demo a játékhoz? Én nem találtam, de lehet csak béna vagyok. Ha nincsen, akkor kalóz verzióban ki lehet próbálni a multi játékmódot botok ellen vagy ilyesmi? Igazából a multi része érdekelne a játéknak csak, de nem fogom addig megvenni amíg nem próbáltam ki legalább a gép ellen.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

balint1111
Az a rész nem egyszerû. Én már megcsináltam. A javítót feltudod éleszteni. Mindig mozogj ahogy csak tudsz. Lõszert fogsz találni.
Nekem az utolsó volt a legnehezebb de egy kis ésszel megcsináltam azt is.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

ilyen unreal motoros jatekoknal mar tobbel elofordult regebben is hogy feljon az aktualis jatek logoja tolt 1 kicsit a gep aztan a logo eltunik de a jatek nemindul el.... :S na most beadta ez a jatek is ezt a dolgot , es mar ujratelepitettem , de sajna igy se indul :K nemtud valaki megoldast erre a problemara ?

Shep
Ez már az utolsó hullám amikor már nincsenek ágyúk meg ilyesmik, egyedül 2 brutál ágyút tudok felhozni amiket fel lehet venni, de kevés bennük a lõszer.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Beast Machine
Automata légvédelmi ágyúkat és a javítóállomásokat aktiváltad?

Maradj folyamatosan mozgásban, ha kifogynál ammóból, ne keresgélj, vált át jármû módra (már ha Warpath-el vagy)

...vágod?

Shep
Mikor Ratchet-et kell megvédeni amíg feltjavítja az óriás robot azt egyszerûen képtelen vagyok megcsinálni az utolsó hullámnál mindig vagy én, vagy a javítást végzõ pusztul meg. Mi a titok?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Beast Machine
Ezek életet töltenek - gondolom neked is feltûnt a játék érdekes életerõcsíkja, na, ez visszalöki mindentõl függetlenül a maximumra.

...vágod?

Valamelyik dobozban lõszer, valamelyikben kocka van. 😄 Miután persze szétlõttem.
Valami hasonló: http://www.sg.hu/kep/2010_07/TWFC-17-nagy.jpg

Beast Machine
Milyen kockákkal?

...vágod?

a kockákkal mi az úristent lehet kezdeni? 😄

Shep
Hát azért TPS-ek többsége nem csak megyek elõre és lövök játék, bár lehet neked ezzel újat mondok.

Beast Machine
Egy TPS-rõl beszélünk ember... ha más kell, vár a Broken Sword sorozat.

...vágod?

Shep
Ez a játék tényleg csak ennyi, hogy megyek elõre és lövök, vagy lesz majd valami más is?

Üdv
A multis rész...szal az egyenlõre csak eredetivel megy vagy van már hozzá valami multi crack kiadva?

Levan már töltve, telepítésre vár. Az elõzõ részekkel nem játszottam, mert nagyon rossz ratingeket kaptak, de ahogy látom errõl jókat írtok. Láttam olyat, hogy az UT-hoz hasonlítják mennyire van ez így?
balint1111
Sziaztok.
Félig kijátszottam sztem nagyon jól sikerült ez a játék. A Decepticons résszel végeztem. Remélem ennyire jó lesz az autobot rész is. Annak most kezdek neki. Az irányítással semmi gondom. Grafika kitûnõ.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

DarkSector
jah hát igen sajnos játéka válogatja...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TreDoR
Az rendeben van, de minden más játéknál át lehet konfigolni a bill.-t. + a többinél más szokott ezeken a gombokon lenni, pl. guggolás, vagy gránát típus váltás, kinézés stb. Itt viszon a c nincs használatban ha jól láttam, a q-ra meg a melee van, akárcsak a görgõre. Két használható gombot lefoglal egy olyan funkció, ami az ismertetõk alapján nem túl gyakran használatos (féltek, hogy valaki manapság olyan egérrel játszik amin még görgõ sincs?) Valamelyik dll fájlba ágyazták a gombokat vagy nem értem.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

DarkSector
nagyon ritka az a c-q.... én c-n eddig default beállitás mellett soha nem láttam játékban, q-nak is cod6 jut csak eszembe.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Rengeteg fps-ben is a G-n van a gránát, nincs azzal ott semmi gond

PSN ID.: Beegabor

TreDoR
Annyira nem gáz a kiosztás, bár nem értem mit keres a gránát a g-nél c vagy q helyett, még szerencse, hogy nincs inventory, az b*szna be az i betûnél.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Beast Machine
Tényleg nem lehet, ez feketepont nálam is :C

...vágod?

TreDoR
Hi! Ebben a játékban nem lehet a billentyû kiosztást módosítani, vagy csak én nem találom?

DarkSector
nem de ha az egy sorozat, akkor ez is...nem történetben sorozat, hanem nexgen-ben...van 1-2-3 nem ugy mint a mexikói sorozatokban vagy a brátokközt-nél.

Beast Machine
Úgy értette, hogy bár a FF-ek 90%a egyáltalán nem kapcsolódik történetügyileg, azért még egy SOROZATnak tekinthetõk. A Transformersrõl viszont ezt nem lehet elmondani.

...vágod?

Ha a történetet leszarod akkor minek hozod fel a Final Fantasy-t ami pl pont a történetre épít? stb stb..logika odavág! Bay 1-2 meg WFC-rõl nem is beszélve...
Beast Machine
Itt nem a történet a lényeg, hanem a franchise-ra épülõ sorrend: az ugyanis NINCS. Mert ez nem egy SOROZAT.

...vágod?

DarkSector
a szar most nem arra értettem hogy a játék tartalma szar.
amúgy tudom mit mondasz/tok, csak forditva nem. kurvára leszarom a történet miben folytatodik meddig. Akkor lehet van egy régi játék, aminek köze van a történetben a 3 alap közül a popban...akkor milesz? borul a sorrend?

Shiwo
"ha minden visszaflé szar 2d-st beleszámitanánk...."

azok a 2d-s "szar" PoP-ok legendás játékokká váltak a maguk idejében (a 3d, nah az tényleg szar volt..) ..az, hogy leszarozod, két dolgot jelenthet...vagy te is a grafika mániások csoportjába tartozol, vagy elég fiatal vagy hozzá, hogy csak hírbõl ismerd...vagy mindkettõ...

a warrior within-t nem azért emlegetik 2. részként, mert az volt a 2., hanem mert a sand of time folytatása, egy triológia része (meg a sok kölöknek totál ismeretlen a régi PoP, így a SoT-hoz viszonyítanak) a Prodigy tényleg nem tartozik hozzá, így aki a Forgotten Sand-et 5. résznek hívja, az szimplán hülye

amúgy a Bay féle transformers univerzumnak kábé annyi köze van a G1 féléhez (meg a War for Cyberton-hoz), mint pont a Prodigy-nek a Sand of Timehoz..egy-két alap tényezõ megegyezik meg a név, és ennyi.. kábé úgy lehetne elképzelni, mint két párhuzamos dimenziót, amik hasonlóak, de mégis sok mindenben eltérnek egymástól...épp ezért nem értünk egyet abban, hogy "leharmadik" részezi valaki a WfC-t..eleve, ha valamihez viszonyítani kellene, akkor igen is a régi c64-es, konzolos kis G1 alapú játékokhoz kellene, és aszerint számozni, ha az ember minden áron ragaszkodik a számokhoz, s hívhatnánk 0. résznek...

nem véletlen lett pár éve trend, hogy már nem számozzák a filmeket meg a játékokat, hanem alcímmel jelölik meg õket, mert így bármikor belehet iktatni köztes történeteket, és nincs az, hogy ez a háromésfeledik rész

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

DarkSector
igen, de a nextgennek a 3.része...slussz-passz.
monnyuk az én szememben se létezik több transformers, csak a többinek a neve ez, de ez az igazi trans...

és bízzunk benne, hogy ezekután ettõl csak jobbak jönnek majd.

Transformers léptéken nem játék😊 az elsõt próbálgattam annó de nemigen kötött le,az irányítás is elég szerencsétlen volt....:/
Beast Machine
Nevezhetõk játéknak, én annó az elsõ filmessel elvoltam ideig-óráig, de valóban nem nagy eresztések. Viszont amit érdemes megcsekkolni, az a két PS2-es cím: a Transformers: Prelude to Energon (ami az Armada-érát doglozza fel, marha jó kis gáma), meg a csak japánban megjelent, egy-az-egyben G1-et feldolgozó Transformers: Tatakai.

...vágod?

Szerintem meg ez sehányadik rész/játék,hanem A JÁTÉK.Mivel a filmadaptációs játékok mindennek elmondhatóak csak játéknak nem,annyira szarok voltak.Ez a WFC meg kurva jó és tényleg transformers!

És kutyát nem érdekli a Prince of Persia meg az FF mivel itt nem arról van szó😉
Beast Machine
Huhú, de beindult a szarvihar, U MAAAAD? 😄

Látom nem látod a különséget egy SOROZAT és egy szerteágazó franchise alkalmankénti feldolgozása között 😊

Ezek nem egy sorozat, hanem amikor úgy érzik, akkor merítenek egy szinte kimeríthetetlen és 16-17 alternatív univerzumból (vagy csinálnak arra a játék erejére egy sajátot is, volt már rá példa), és azt feldolgozzák. Ezért nincs TF játékoknál (pár kivételtõl eltekintve) X-edik RÉSZ, hanem esetleg X-edik JÁTÉK.

De látom, rajta van a szemeden a vörös köd, nyugodjál már meg, ez csak egy játék, azt hiszel amit akarsz 😛

...vágod?

DarkSector
vagy tuodmit, akkor úgy mondom, hogy ne tudjatok belekötni, hogy nextgen szerint a 3. rész...

ennyi

DarkSector
vagy pl ott a prince of persia, a 4.rész mifaszt kilóg a sorból, és elõde mennyi volt, mégis a sot az elsõ rész, a ww a második rész, a ttt a 3.rész, a szar Prodigy a 4. rész, ami most jött azt meg 5.rész ként említik...holott valójában nem annyiadik rész lenne, ha minden visszaflé szar 2d-st beleszámitanánk....

vagy mert a mostani film a pop 5-re hajaz, akkor attól az lesz az elsõ rész???

DarkSector
látom nemhogy megértenéd, még tovább okoskodsz....sebaj...nekem meg nepofázz hogy ülj le.

ennyire hülye vagy vagy ezt súgja valaki, ki a faszomat érdekel, a piaci nintendóra mik vannak...
akkor a the game, meg a revenge se 1 meg 2 ennyi. nemértel valamit?

ezekszerinzt nem final fantasy-t se vágod, van 13 rész, de vannak kissebb gagyi részek vagy mellék részek, meg kurvára semmi közük egymáshoz történetben....remélem vágod mirõl beszélek, nem azt irtam hogy storyban folytatólagossan ez az episode 3...banyek ...

az egy dolog hogy van a másik 2-rõl film is...errõl is lesz még meglátod...az nem befolyásol semmit.

Beast Machine
Te pedig a mozifeldolgozásokat megelõzõ TF játékokról? Volt jó pár! Azokat miért nem számolod bele? Ha már ezzel a párhuzammal dobálózol, a Bayformers epizódok nem az 1-2, hanem a 14-15. epizód.

Szövegértés egyes, ülj már le.

...vágod?

DarkSector
te sem érted...
hallotál már a final fantasy-król???

Oldal 1 / 6Következő →