273
Transformers War for Cybertron
-
#273 Hogy hogy vagyunk vele? Hát talán úgy vagyunk vele, hogy nem a Játékosok fórumába tartozik ez a téma. -
liberty2 #272 Skacok: Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem az 1986-os Transformers: The Movie létező két szinkronja nem igazán bejövős. A régi minőségben jó, de sok az időzítési és fordítási hiba. Az új meg olyan mintha csak emberek beszélgetnének. Felvettem a kapcsolatot ezért a NovaVoice non-profit szervezettel akik fandub-ok gyártására szakosodtak. Remélhetőleg, ha elegen jövünk össze és az anyagiakat is tudjuk fedezni akkor elkészíthetjük (akár mi magunk) a rajzfilm legjobb szinkronját. Kit érdekel a dolog?
Csináltam egy Facebook csoportot, oda lehet írni nekem. -
#271 És a FOC előrendelők G1 Retro Packot kapnak. Több infó a Fall of Cybertron fórumába. -
ratgab #270 Steamen 5 euró a játék! -
Csokis #269 Xbox 360-ra elérhető a TRANSFORMERS: Fall of Cybertron demó! -
#268 jön PC-re is a Fall of Cybertron -
malystryx #267 Épp nincs belőle ott, de lehet egy értesítő e-mailt kérni, hogy amint lesz írjanak.. -
malystryx #266 Néztem, mert nekem is fáj rá a fogam, a www.g2play.net oldalon 1917 ft. Letöltős gondolom, de kit érdekel? Egy doboz kerül 3 ezer forintba?
Aki gondolja hajrá :)
-
S4v4g3 #265 Sziasztok!Érdemes még most is megvenni a játékot, a multi szempontjából?Vagyis hogy van még játékostábor aki előszeretettel vereti? -
MaRee #264 Köszi, közben már lehetőségem adódott kipróbálni, rohadt jó! :) Azt a 4-5ezer forintot simán megéri, régi ut2004-es hangulat jön át belőle nekem :) -
#263 Tudtommal nincs hozzá se milyen demo.(Én sem találtam)
A multiplayer része teljesen online, csak emberek ellen lehet menni. -
MaRee #262 Remélem olvassa még valaki ezt a topikot :) Szóval van valami demo / multiplayer demo a játékhoz? Én nem találtam, de lehet csak béna vagyok. Ha nincsen, akkor kalóz verzióban ki lehet próbálni a multi játékmódot botok ellen vagy ilyesmi? Igazából a multi része érdekelne a játéknak csak, de nem fogom addig megvenni amíg nem próbáltam ki legalább a gép ellen. -
#261 Az a rész nem egyszerű. Én már megcsináltam. A javítót feltudod éleszteni. Mindig mozogj ahogy csak tudsz. Lőszert fogsz találni.
Nekem az utolsó volt a legnehezebb de egy kis ésszel megcsináltam azt is. -
BlackWolf #260 ilyen unreal motoros jatekoknal mar tobbel elofordult regebben is hogy feljon az aktualis jatek logoja tolt 1 kicsit a gep aztan a logo eltunik de a jatek nemindul el.... :S na most beadta ez a jatek is ezt a dolgot , es mar ujratelepitettem , de sajna igy se indul :K nemtud valaki megoldast erre a problemara ? -
#259 Ez már az utolsó hullám amikor már nincsenek ágyúk meg ilyesmik, egyedül 2 brutál ágyút tudok felhozni amiket fel lehet venni, de kevés bennük a lőszer. -
#258 Automata légvédelmi ágyúkat és a javítóállomásokat aktiváltad?
Maradj folyamatosan mozgásban, ha kifogynál ammóból, ne keresgélj, vált át jármű módra (már ha Warpath-el vagy) -
#257 Mikor Ratchet-et kell megvédeni amíg feltjavítja az óriás robot azt egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni az utolsó hullámnál mindig vagy én, vagy a javítást végző pusztul meg. Mi a titok? -
#256 Ezek életet töltenek - gondolom neked is feltűnt a játék érdekes életerőcsíkja, na, ez visszalöki mindentől függetlenül a maximumra. -
loserman #255 Valamelyik dobozban lőszer, valamelyikben kocka van. :D Miután persze szétlőttem.
Valami hasonló: http://www.sg.hu/kep/2010_07/TWFC-17-nagy.jpg -
#254 Milyen kockákkal? -
loserman #253 a kockákkal mi az úristent lehet kezdeni? :D -
#252 Hát azért TPS-ek többsége nem csak megyek előre és lövök játék, bár lehet neked ezzel újat mondok. -
#251 Egy TPS-ről beszélünk ember... ha más kell, vár a Broken Sword sorozat. -
#250 Ez a játék tényleg csak ennyi, hogy megyek előre és lövök, vagy lesz majd valami más is? -
Bolyi #249 Üdv
A multis rész...szal az egyenlőre csak eredetivel megy vagy van már hozzá valami multi crack kiadva?
-
f4ember #248 Levan már töltve, telepítésre vár. Az előző részekkel nem játszottam, mert nagyon rossz ratingeket kaptak, de ahogy látom erről jókat írtok. Láttam olyat, hogy az UT-hoz hasonlítják mennyire van ez így? -
#247 Sziaztok.
Félig kijátszottam sztem nagyon jól sikerült ez a játék. A Decepticons résszel végeztem. Remélem ennyire jó lesz az autobot rész is. Annak most kezdek neki. Az irányítással semmi gondom. Grafika kitűnő. -
#246 jah hát igen sajnos játéka válogatja...:S -
#245 Az rendeben van, de minden más játéknál át lehet konfigolni a bill.-t. + a többinél más szokott ezeken a gombokon lenni, pl. guggolás, vagy gránát típus váltás, kinézés stb. Itt viszon a c nincs használatban ha jól láttam, a q-ra meg a melee van, akárcsak a görgőre. Két használható gombot lefoglal egy olyan funkció, ami az ismertetők alapján nem túl gyakran használatos (féltek, hogy valaki manapság olyan egérrel játszik amin még görgő sincs?) Valamelyik dll fájlba ágyazták a gombokat vagy nem értem. -
#244 nagyon ritka az a c-q.... én c-n eddig default beállitás mellett soha nem láttam játékban, q-nak is cod6 jut csak eszembe. -
#243 Rengeteg fps-ben is a G-n van a gránát, nincs azzal ott semmi gond -
#242 Annyira nem gáz a kiosztás, bár nem értem mit keres a gránát a g-nél c vagy q helyett, még szerencse, hogy nincs inventory, az b*szna be az i betűnél. -
#241 Tényleg nem lehet, ez feketepont nálam is :C -
#240 Hi! Ebben a játékban nem lehet a billentyű kiosztást módosítani, vagy csak én nem találom? -
#239 nem de ha az egy sorozat, akkor ez is...nem történetben sorozat, hanem nexgen-ben...van 1-2-3 nem ugy mint a mexikói sorozatokban vagy a brátokközt-nél. -
#238 Úgy értette, hogy bár a FF-ek 90%a egyáltalán nem kapcsolódik történetügyileg, azért még egy SOROZATnak tekinthetők. A Transformersről viszont ezt nem lehet elmondani. -
Masakari #237 Ha a történetet leszarod akkor minek hozod fel a Final Fantasy-t ami pl pont a történetre épít? stb stb..logika odavág! Bay 1-2 meg WFC-ről nem is beszélve... -
#236 Itt nem a történet a lényeg, hanem a franchise-ra épülő sorrend: az ugyanis NINCS. Mert ez nem egy SOROZAT. -
#235 a szar most nem arra értettem hogy a játék tartalma szar.
amúgy tudom mit mondasz/tok, csak forditva nem. kurvára leszarom a történet miben folytatodik meddig. Akkor lehet van egy régi játék, aminek köze van a történetben a 3 alap közül a popban...akkor milesz? borul a sorrend? -
#234 "ha minden visszaflé szar 2d-st beleszámitanánk...."
azok a 2d-s "szar" PoP-ok legendás játékokká váltak a maguk idejében (a 3d, nah az tényleg szar volt..) ..az, hogy leszarozod, két dolgot jelenthet...vagy te is a grafika mániások csoportjába tartozol, vagy elég fiatal vagy hozzá, hogy csak hírből ismerd...vagy mindkettő...
a warrior within-t nem azért emlegetik 2. részként, mert az volt a 2., hanem mert a sand of time folytatása, egy triológia része (meg a sok kölöknek totál ismeretlen a régi PoP, így a SoT-hoz viszonyítanak) a Prodigy tényleg nem tartozik hozzá, így aki a Forgotten Sand-et 5. résznek hívja, az szimplán hülye
amúgy a Bay féle transformers univerzumnak kábé annyi köze van a G1 féléhez (meg a War for Cyberton-hoz), mint pont a Prodigy-nek a Sand of Timehoz..egy-két alap tényező megegyezik meg a név, és ennyi.. kábé úgy lehetne elképzelni, mint két párhuzamos dimenziót, amik hasonlóak, de mégis sok mindenben eltérnek egymástól...épp ezért nem értünk egyet abban, hogy "leharmadik" részezi valaki a WfC-t..eleve, ha valamihez viszonyítani kellene, akkor igen is a régi c64-es, konzolos kis G1 alapú játékokhoz kellene, és aszerint számozni, ha az ember minden áron ragaszkodik a számokhoz, s hívhatnánk 0. résznek...
nem véletlen lett pár éve trend, hogy már nem számozzák a filmeket meg a játékokat, hanem alcímmel jelölik meg őket, mert így bármikor belehet iktatni köztes történeteket, és nincs az, hogy ez a háromésfeledik rész