985
-
#905 de még nincs vége a hónapnak :) -
#904 hát igen,a 9. fordulót nagy elkúrtam,és nem is tudtam összetett 1. lenni,na majd decemberben -
#903 [center]Összesítés (November)
Végeredmény (9. forduló) -
IXEMGabeo #902 nem izgat igazából...kérdések, tanulás és a játék miatt játszom. Majd a következő jobb lesz... Szeretek nyerni, de most jelenleg azzal is elégedett vok, hogy egyet tudtam nyerni:)
74 pont lett amúgy, valamiért nem jött e-mail -
#901 ez még csak részeredmény, egyébként meg a rendszer minden kitöltés után küld egy mailt a kitöltőről és a válaszairól, de téged nem talállak , de gondolom te is kaptál egy emailt, azt esetleg átküldenéd a [email protected], köszi -
IXEMGabeo #900 én már le is vagyok szarva a 74 pontommal?:D mondjuk az magamhoz képest elég gyér, pláne amennyit én olvastam a fociról, de azért kérem hiányzom onnan:D -
#899 a rendszer 1 gépről csak 1 kitöltést fogad el, de mint tudjuk semmi sem lehetetlen, de van olyan lehetőség is, hogy csinálunk egy zártkörű versenyt ahol mindenki megkapja a saját hozzáférési kódját az adott fordulóhoz, így az adott kóddal csak és kizárólag az adott személy tud részt venni a játékban -
#898 hetente vannak fordulók aztán a hónap végén összegezzük és a győztes kap egy snickerset.... -
Dean Winchester #897 közben megvan az 9. forduló és ki van töltve de majd valaki 2 mondatban elmondaná miről is van szó?
a kvízt elég szarul töltöttem ki mert azt hittem telik az idő azt gyors böktem pár helyen , végül rájöttem ,hogy kérdésenként van 15sec gondolkozási idő :D
elég fasza lett a kvíz.
ha van esetleg valami kvízes topic akkor linekljétek nyugodtan , megyek és megnyerem :DDDD -
Dean Winchester #896 banner nincs , hol lehet kitölteni a kvízt? bakker beszállnék ha lehet -
#895 de itt mindenki becsületes....
-
#894 kétszer is???? azt vágod,hogy ezzel dúrván vissza lehetne élni,ha a rendzser hagyja,hogy kétszer is kitöltsd,csak más névvel. -
#893 olyan vagyok mint egy középcsapat....ott vagyok a dobogó közelében, de mindig csak távolról nézhetem...:DD -
#892 [center]
de ki az a BazsiP? mert ezt a fordulót kétszer is kitöltötte, viszont a játékban csak sg-s nicknévvel lehet résztvenni! -
#891 paly90 összetettben átfogja venni a vezetést :D -
#890 hát ez gyalázat lett:D -
#889 nem, bár most nem is hagytam az utolsó pillanatokra a választ :) -
#888 egyébként valakinek volt valamilyen technikai problémája, időzítővel kapcsolatos stb. ? -
paly90 #887 köszi
ott én is hezitáltam...kicsit beugratós volt..:D
#885: az is van benne természetesen:D -
IXEMGabeo #886 úgy utálom Ibrát, természetesn megint kiszúrt velem ugyanis
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyomorékja tudtam, hogy bosnyák származású és véletlenül reflexből benyomtam a Szarajevót:S:S:S:S, olyan ideges lettem, hogy a végét totálisan ellőttem Beckhamel és az Európa ligás kérdéssel is...na mind1, grat -
#885 vagy csupán nagyon szerencsés -
paly90 #884 nem:D
csak figyelemmel követem a focit..:D:D -
paly90 #883 Beckhamet csak tippeltem...bejött:D
én az 1. kérdést rontottam el... -
#882 101? :O te football enciklopédiával alszol? :D -
IXEMGabeo #881 végét parádésan elbasztam
Ibrát, Beckhamet ááá... -
#880 változás lesz az összetett első helyen, az már biztos -
#879 [center]Részeredmény
-
paly90 #878 bocsi, de ennek örülök így az összesített eredményt elnézve..:D -
#877 77 pont,szerintem az eddigi legszarabb töltésem volt :SS -
paly90 #876 kitöltve -
#875 kitöltöttem -
#874 LEHETETT volna jobb is...:D -
#873 íjj, az eleje nehezen indult... :D -
#872 [center]Foci Kvíz (9. forduló) - kitöltési határidő november 14.
9. forduló
* az utolsó kérdésben párosítani kell az adott lehetőségeket egymással
Sok szerencsét! -
#871 köszi! :) -
#870 volt egy BazsiP nevű kitöltő is, viszont ilyen nevű regisztrált tagot nincs az sg-n -
#869 [center]
Összesítés (November) -
#868 most dolgozom rajta, hamarosan jön -
#867 mikor lesz köv forduló? ma meg hnap d.után melózok,valami hosszabb határidőt adj majd meg,ha kérhetem :D :)) -
IXEMGabeo #866 sajnos az a bizonyos rövidítés is megszopatott, meg az FA kupás kérdés is, tehát ez most így alakult...