985
-
#945 +1 -
#944 támogatlak -
#943 +1 -
#942 Szívesen elvállalom a HG szerepét, aki támogat benne az kérem jelezze egy hozzászolásban, köszi! -
Novo10 #941 Jaja, grat a paly90-nek meg mindenkinek!
Gondoltam, hogy jól sikerült ez az utolsó, de nem hittem, hogy ennyire :)
Várós a nagykvíz! -
paly90 #940 köszönöm a gratulációkat:), és grat a többi résztvevőnek is:)
természetesen várjuk a nagy kvízt:) -
#939 várjuk! -
Dean Winchester #938 Gratulálok a győztesnek és a többi résztvevőnek!
pzoli: a kvízt meg várjuk! Kíváncsi leszek rá :)
Ebbe a topicba ne nyomjunk koronát a győztes neve mellé?
Lehetnél mondjuk hg vagy első körben írok a modiknak azt berakják azt az 1 sort amire szükség van aztán simaliba a többi...
mondjuk annyit kérdeznék ,hogy ez a verseny mióta megy, gondolok arra hogy mióta vannak nyertesek ,hány nyertesünk van eddig. -
#937 Ebben a hónapban már nem lesz több forduló, viszont lesz egy "NAGY" legalább 50 kérdésből álló kvíz, ami a jövőhét folyamán indul és 1 hétig lesz elérhető. Azután már csak januárban lesznek új fordulók. -
#936 grat a győztesnek :)) -
IXEMGabeo #935 grat paly90:)
egyik fordulót ráadásul ki is hagytam, de mind1, látszik h idén nem nagyon nézek focit a régi kérdéseknél is felejtettem -
#934 [center]11. forduló
November - a győztes paly90
-
#933 kitöltöttem, de véletlen rossz felhasználónevet írtam, de az e-mail címem a szokásos. -
#932 az enyém is gyenge lett megint. :\ -
#931 szintén töltve, jó kezdés után erős visszaesés....:S -
#930 töltve,ezt is kurvára elszartam -
paly90 #929 kitöltve
ezek a régebbi témájú kérdések nagyon nem mennek..:D -
#928 [center]Foci Kvíz (11. forduló) - kitöltési határidő november 30.
11. forduló
Sok szerencsét! -
#927 várjuk :) -
#926 egy-két napon belül, mert közbejött néhány dolog és nincs sok időm most ezzel foglalkozni -
#925 mikor várható következő kör? -
IXEMGabeo #924 -
#923 paly90, IXEMGabeo, swampi + 7 pontra számíthat, amit a következő fordulónál megkapnak! -
#922 nagyon rossz lett :SS -
IXEMGabeo #921 na, de Zoli nem adtad hozzá azt a 7 pontot, amikor a UNICEF is jó válasz:) -
#920 [center]Összesítés
Ranglista (november) -
#919 kitöltve, eltoszva :) -
#918 az időlejáró probléma talán megoldódik ha törlöd a cookie-kat, legalábbis nálam azóta nem jött elő. -
Dean Winchester #917 valami gigszer van mert pl .egyi kérdésnél maradt 1 másodpercem , jött a köv. kérdés és oda dobta ,hogy az idő lejárt és át dobott a köv. kérdésre így kb 2 kérdésre se tudtam válaszolni :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!am pm-ben már egyet ,hogy muri mely borotva márka reklámarca :D
-
#916 novemberi bajnokság ezzel a teszttel el is szállt a részemről,38 pont,max dobogós leszek hóvégére :SS -
#915 kitöltöttem -
#914 töltve... hogy is mondták a fehérvári szurkolók... "kurvagyenge" :D -
#913 rosszul fogalmaztam meg a kérdést
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
IXEMGabeo #912 ez pocsék lett...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!volt egy hibás kérdés úgy érzem... Barca mezszponzora nem a UNICEF??? én semmiféle Qatarra és egyébre nem emlékszem
no mind1, igazándiból én márcsak arra megyek, hogy minél többet nyerjek, de így nem fog menni sajna -
paly90 #911 kitötltve
többieknek itt a lehetőség a zárkózásra/előzésre, rossz lett... -
#910 Foci Kvíz (10. forduló) - kitöltési határidő november 19.
10. forduló
Sok szerencsét! -
Dean Winchester #909 köszi! -
#908 vannak 5, 7 és 10 pontos kérdések, a helyes válaszokért járó pontok összeadódnak és így kapod meg a pontszámodat. Egyébként amikor valaki kitölti a kvízt, a rendszer küld neki egy e-mailt a válaszaival, a helyes válaszokkal és a pontszámmal együtt, ezért fontos, hogy valódi e-mail címet adj meg a kitöltés előtt, persze nem kötelező, de így legalább letudod ellenőrizni magad -
Dean Winchester #907 a pontszám az miként jön ki ? -
#906 és tényleg :DDD