Foci Kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grat paly90:)

egyik fordulót ráadásul ki is hagytam, de mind1, látszik h idén nem nagyon nézek focit a régi kérdéseknél is felejtettem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pzoli00
11. forduló

November - a gyõztes paly90

dudusrac
kitöltöttem, de véletlen rossz felhasználónevet írtam, de az e-mail címem a szokásos.

Zsolti9014
az enyém is gyenge lett megint. :\

Hajrá Magyarország!

Láma!
szintén töltve, jó kezdés után erõs visszaesés....:S

bakkerman
töltve,ezt is kurvára elszartam

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kitöltve
ezek a régebbi témájú kérdések nagyon nem mennek..:D

pzoli00
Foci Kvíz (11. forduló) - kitöltési határidõ november 30.

11. forduló

Sok szerencsét!

bakkerman
<#worship>várjuk :)

pzoli00
egy-két napon belül, mert közbejött néhány dolog és nincs sok idõm most ezzel foglalkozni

bakkerman
mikor várható következõ kör?

<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pzoli00
paly90, IXEMGabeo, swampi + 7 pontra számíthat, amit a következõ fordulónál megkapnak!

bakkerman
nagyon rossz lett :SS

na, de Zoli nem adtad hozzá azt a 7 pontot, amikor a UNICEF is jó válasz:)

pzoli00
Összesítés

Ranglista (november)

Zsolti9014
kitöltve, eltoszva :)

Hajrá Magyarország!

Láma!
az idõlejáró probléma talán megoldódik ha törlöd a cookie-kat, legalábbis nálam azóta nem jött elõ.

valami gigszer van mert pl .egyi kérdésnél maradt 1 másodpercem , jött a köv. kérdés és oda dobta ,hogy az idõ lejárt és át dobott a köv. kérdésre így kb 2 kérdésre se tudtam válaszolni :S
am pm-ben már egyet ,hogy muri mely borotva márka reklámarca :D
bakkerman
novemberi bajnokság ezzel a teszttel el is szállt a részemrõl,38 pont,max dobogós leszek hóvégére :SS

dudusrac
kitöltöttem

Láma!
töltve... hogy is mondták a fehérvári szurkolók... "kurvagyenge" :D

pzoli00
rosszul fogalmaztam meg a kérdést

elfogadható mindkét válasz, ugyanis

Olvasd el!

ez pocsék lett...

volt egy hibás kérdés úgy érzem... Barca mezszponzora nem a UNICEF??? én semmiféle Qatarra és egyébre nem emlékszem <#fejvakaras>

no mind1, igazándiból én márcsak arra megyek, hogy minél többet nyerjek, de így nem fog menni sajna

kitötltve
többieknek itt a lehetõség a zárkózásra/elõzésre, rossz lett...

pzoli00
Foci Kvíz (10. forduló) - kitöltési határidõ november 19.

10. forduló

Sok szerencsét!

köszi!
pzoli00
vannak 5, 7 és 10 pontos kérdések, a helyes válaszokért járó pontok összeadódnak és így kapod meg a pontszámodat. Egyébként amikor valaki kitölti a kvízt, a rendszer küld neki egy e-mailt a válaszaival, a helyes válaszokkal és a pontszámmal együtt, ezért fontos, hogy valódi e-mail címet adj meg a kitöltés elõtt, persze nem kötelezõ, de így legalább letudod ellenõrizni magad

a pontszám az miként jön ki ?
bakkerman
és tényleg :DDD

pzoli00
de még nincs vége a hónapnak :)

bakkerman
hát igen,a 9. fordulót nagy elkúrtam,és nem is tudtam összetett 1. lenni,na majd decemberben <#eljen>

pzoli00
Összesítés (November)

Végeredmény (9. forduló)

nem izgat igazából...kérdések, tanulás és a játék miatt játszom. Majd a következõ jobb lesz... Szeretek nyerni, de most jelenleg azzal is elégedett vok, hogy egyet tudtam nyerni:)

74 pont lett amúgy, valamiért nem jött e-mail

pzoli00
ez még csak részeredmény, egyébként meg a rendszer minden kitöltés után küld egy mailt a kitöltõrõl és a válaszairól, de téged nem talállak <#fejvakaras>, de gondolom te is kaptál egy emailt, azt esetleg átküldenéd a [email protected], köszi

én már le is vagyok szarva a 74 pontommal?:D mondjuk az magamhoz képest elég gyér, pláne amennyit én olvastam a fociról, de azért kérem hiányzom onnan:D

pzoli00
a rendszer 1 géprõl csak 1 kitöltést fogad el, de mint tudjuk semmi sem lehetetlen, de van olyan lehetõség is, hogy csinálunk egy zártkörû versenyt ahol mindenki megkapja a saját hozzáférési kódját az adott fordulóhoz, így az adott kóddal csak és kizárólag az adott személy tud részt venni a játékban

LasDen
hetente vannak fordulók aztán a hónap végén összegezzük és a gyõztes kap egy snickerset....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

közben megvan az 9. forduló és ki van töltve de majd valaki 2 mondatban elmondaná mirõl is van szó?
a kvízt elég szarul töltöttem ki mert azt hittem telik az idõ azt gyors böktem pár helyen , végül rájöttem ,hogy kérdésenként van 15sec gondolkozási idõ :D
elég fasza lett a kvíz.
ha van esetleg valami kvízes topic akkor linekljétek nyugodtan , megyek és megnyerem :DDDD
banner nincs , hol lehet kitölteni a kvízt? bakker beszállnék ha lehet
LasDen
de itt mindenki becsületes....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
kétszer is???? azt vágod,hogy ezzel dúrván vissza lehetne élni,ha a rendzser hagyja,hogy kétszer is kitöltsd,csak más névvel.

LasDen
olyan vagyok mint egy középcsapat....ott vagyok a dobogó közelében, de mindig csak távolról nézhetem...:DD

pzoli00

de ki az a BazsiP? mert ezt a fordulót kétszer is kitöltötte, viszont a játékban csak sg-s nicknévvel lehet résztvenni!

bakkerman
paly90 összetettben átfogja venni a vezetést :D

Láma!
hát ez gyalázat lett:D

Zsolti9014
nem, bár most nem is hagytam az utolsó pillanatokra a választ :)

Hajrá Magyarország!

pzoli00
egyébként valakinek volt valamilyen technikai problémája, idõzítõvel kapcsolatos stb. ?

köszi
ott én is hezitáltam...kicsit beugratós volt..:D
#885: az is van benne természetesen:D

úgy utálom Ibrát, természetesn megint kiszúrt velem ugyanis

nyomorékja tudtam, hogy bosnyák származású és véletlenül reflexbõl benyomtam a Szarajevót:S:S:S:S, olyan ideges lettem, hogy a végét totálisan ellõttem Beckhamel és az Európa ligás kérdéssel is...na mind1, grat