985
-
Dean Winchester #985 nem lesz idén kvízverseny? -
Dean Winchester #984 KKÜK :) -
#983 Kellemes Ünnepeket! -
#982 Kellemes Ünnepeket mindenkinek!! -
IXEMGabeo #981 így van grat mégegyszer, köszi szépen a kvízeket és Kellemes Karácsonyt, 9 napra rá pedig sikeres 2012-es Esztendőt! -
#980 [center]Találkozunk 2012-ben addig is kellemes ünnepeket és boldog Új évet mindenkinek! -
Novo10 #979 Wow, éreztem, hogy nem lett rossz, de ez felülmúlta a várakozásaimat :D
Gratula mindenkinek, köszönjük a versenyt, várjuk a folytatást! -
Dean Winchester #978 a 2.hely az akkor is második hely ,akár hogyan is nézzük :DD -
paly90 #977 grat a nyerteseknek és köszi a készítőnek!:) -
#976 HÁTULRÓL a 2. barátocskám :DDDD -
Dean Winchester #975 2. hely! szép eredmény , büszke vagyok a teljesítményemre :D
a baj ,hogy most is volt vagy 2 kérdés amikor esélyem se volt válaszolni.
a következőkben az időt nem lehet picit növelni ?
gratula mindenkinek és köszi zoli a részvételi lehetőségért -
IXEMGabeo #974 köszi Zoli...majd jövőre gyúrok agyilag:) elsősorban az 1 éves futball nézése kihagyásom miatt rontok sokat -
#973 köszönjük és gratula a győzteseknek -
#972 -
#971 igen viszont volt egy kérdés, aminél a rossz válaszért adott pontot, "Ki nem látható a képen?" és ott a rendszer Messiért osztotta a 6 pontot, viszont a helyes válasz az Thiago Alcantara lett volna, így aki jót tippelt és a rendszer nem adta meg a pontot annak hozzáadtam +6-ot, aki pedig Messit jelölt és pontot kapott érte attól levontam 6 pontot, ilyen egyszerű a képlet :)
-
#970 Na, nem is rossz. (Bár nekem az e-mailben elküldött üzenet szerint 200 pontom lett, nem mintha olyan sokat számítana.)
Még egyszer közi pzoli, hogy felélesztetted a topikot. -
#969 [center]Nagy Foci Kvíz (2011) - a győztes Novo10
-
#968 holnap kiderül -
IXEMGabeo #967 na mi lett a végeredmény Zoli?:) -
#966 #959 -
IXEMGabeo #965 olyan volt mintha lejárt volna az idő, de közben nem is láttam a kérdést:) -
#964 tudta, hogy nem tudod.... -
IXEMGabeo #963 kitöltve zoli ez jó volt:) viszont a Ki nem látható a képen kérdést a gép automatikusan rossznak ítélte ahogy feljött a kérdés rögtön rossz választ írt ki...tehát ilyenkor mi van? -
#962 kitöltöttem, jó volt!
mondjuk sikerülni nem sikerült túl fényesen, rögtön az első 7-et vagy 8-at rontottam, az aktuálisabb kérdések sajnos elég homályosak voltak nekem, köszönhetően a kizárólagos közvetítési jogoknak. :)
A hang kikapcsolása ellenére 2 kérdésnél nem ugrott vissza a számláló, de nem baj, mert az nem sok vizet zavart, úgyse tudtam volna az egyiket. -
#961 kitöltöttem én is, köszönjük szépen :) -
#960 én is kitöltöttem, nagyon fasza kvíz volt, köszi pzoli ezt is, meg az eddigi összeset. -
#959 aki a helyeset jelöli annak megy a pont, nem számít mit ír a rendszer, egy picit elqrtam ezt a kérdést, van ilyen -
#958 kitöltve,a Barcas "ki nem szerepel a képen" feladatnál a jó választ rossznak jelölte,kérlek nézz utána -
paly90 #957 kitöltve, nagyon jó kis kérdéssor, köszi:)
hát az eredmény....nem is tudom..:D majd meglátjuk h a többiekéhez képest milyen lesz.. -
#956 egyébként pedig 41 kérdésre kell válaszolni -
#955 [center]Nagy Foci Kvíz (2011) - kitöltési határidő december 18.
Nagy Foci Kvíz 2011
Sok szerencsét!
* tipp: ha betöltötte a kvízt, a hangot érdemes kikapcsolni, mert nálam előfordult, hogy bizonyos kérdéseknél 10 másodperc alatt nem ugrott vissza 15-re a számláló, viszont amikor kikapcsoltam a hangot, akkor ez a probléma nem jelentkezett! -
#954 plusz egy szavazat! :) -
#953 +1 -
IXEMGabeo #952 :D:D -
Dean Winchester #951 ezt nem ide akartam!!! sorry -
Dean Winchester #950 baszki most én azt nézem ,hogy az a középső srác , demes és pláne alexa is sokkal jobb mint baricz :S de még lilc is jobban tetszik most már :D -
Dean Winchester #949 hetedikként adom én is a voksom -
Novo10 #948 Támogatva -
IXEMGabeo #947 pzolira egy szavazat tőlem is -
paly90 #946 +1