21
-
Zoleeca #21 :))))
Engedelmeddel, ez megy aláírásba
:DDD -
krajcsovszkig #20 A Facebookon meg azok, akik beírják a neved a googlebe. -
#19 "Az iwiw es a facebook azoknak jo, akik amugy is szeretik ha minden adatuk nyilvanos"
A Facebookon csak azok nézhetik meg az adataidat, fotóidat... profilodat, akiket te felhatalmazol rá. Vagyis az ismerőseid. Nem úgy müködik mint az IWIW ahol boldog boldogtalan megnézhet téged. -
#18 kozossegi oldalakrol volt szo, lezbi3 -
L3zl13 #17 "A jelszavak es biztonsagi beallitasok csak a vandalokat tartjak tavol a rongalastol, de az adataink olvasasat nem akadalyozzak meg."
A bankok internetes oldalai (netbank, telebank...) is fent vannak az interneten. Légyszi azt ne mond, hogy minden további nélkül meg tudod nézni kinek mennyi pénze van a számláján... -
kvp #16 "Én már akkor tudtam, hogy a világunknak vége, amikor az ismerősök az ünnepi üdvözléseket letudják iwiw-körlevélben. Nekem meg nincs, ezért idén csak azoktól kaptam, akiket felhívtam :D"
Ez csak annyit jelent, hogy nincsennek ismeroseid. Nekem se sok van, de aki tenyleg akart az iwiw nelkul is elert, es azert volt par ember. Mondjuk kepeslap tenyleg csak 3 darab volt (idos videki rokonoktol), viszont szemelyes email/telefon/sms azert volt jopar. Meg 2 digitalis kepeslap. :-)
Az iwiw es a facebook azoknak jo, akik amugy is szeretik ha minden adatuk nyilvanos, mert ha nem lenne az, maguk meselnek el offline mindenkinek akivel talalkoznak (pl. fodrasznal, cukraszdaban, jatszoteren, orvosnal). Aki meg nem akarja, az nem tolti fel az osszes adatat, csak annyit amennyit ki mer irni a postaladajara. (nekem iwiw-en pont annyi van fent es ha kell megis megtalalnak)
Az internet nyilvanos, tehat minden rajta kozolt adat olyan, mintha egy kepeslapon lenne. A jelszavak es biztonsagi beallitasok csak a vandalokat tartjak tavol a rongalastol, de az adataink olvasasat nem akadalyozzak meg. -
Jimmyke #15 Én már akkor tudtam, hogy a világunknak vége, amikor az ismerősök az ünnepi üdvözléseket letudják iwiw-körlevélben. Nekem meg nincs, ezért idén csak azoktól kaptam, akiket felhívtam :D -
Vadbarom #14 A szép új világ beköszöntött. Nem kell a rabszolgákat közvetlen terror alatt tartani és állandóan a fejükhöz nyomni a pisztolyt, hanem rá kell venni őket, hogy "maguk akarják megtenni", amit a gazdáik akarnak. Ez az eljárás sokkal hatékonyabb is.
Ha berendel egy hatóság és közli veled, hogy az összes adatodat add meg, valamint add ki az összes ismerősöd nevét, és elérhetőségét, valamint adj meg intim személyes és családi adatokat is, akkor az "hogy nézne ki"?
Ha viszont mindezt "önként" teszed meg, akkor semmi gond
Azt hiszed van "adatvédelem"? Megbízol a "hatóságokban"? Az hiszed, a megadott adataid "bizalmasan lesznek kezelve", és azt hiszed, hogy azzal senki nem fog visszaélni?
Rosszul teszed. Szerintem. -
#13 Van egy elég nagy baráti társaságom akik a Facebookon keresztül szervezik meg a legtöbb eseményt és programot. Eleinte az IWIWen kezdték, de a facebook ugye kevésbé fapados és több lehetőséget rejt.
Egy ilyen társaságnak igazán hasznosak az ilyen közösségi portálok. Egyszerűen annyi a titka hogy tudnak élni az általa nyujtott lehetőségekkel. Ugyan úgy ahogyan a MySpace jó a művészeknek mert lehetőségük van prezentálni a produktumukat egy forgalmas helyen (lásd Artic Monkeys akik ott futottak be).
Személy szerint óckodoma attól h adatokat szolgáltassak ki ezért nem vagyok tagja egyiknek sem, de ez csak annyit jelent hogy nem nekem találták ki. Ettől függetlenül látom a hasznukat. -
#12 Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.
-
bippo #11 Az a gáz, hogy ha valaki öntudatra ébred, és ki akarná magát szedetni az adatbázisból, nem lehet :(( -
#10 Vazz én azt se tudtam, hogy van ez a facebook.
Eddig csak az iwiw-et, meg a mywip-et ismertem. -
zolee1977 #9 Én még egy dolgot nem értek. Ha valaki annyira félti az adatait de még is regisztrálni akar, akkor miért a saját adatait adja meg? Az oldal üzemeltetője nem tudja hogy te kivagy mert nem lát téged és nem ismer. Akkor meg nem mindegy hogy mit ad meg az ember. -
kovadam87 #8 az arckönyv max arra jó ha vkinek külföldi ismerőse haverja barátja van azok megtalálnak ott. hazai kapcsolatokra kiváló az iwiw meg a myvip, és ennyi. Nem kell se több se kevesebb így is pont elég.
egyébként meg tényleg azért megy mindenki most fészbúkra mert az tredni és ha te nem vagy ott akkor az ciki ennyi. ebből is látszik h merre tart az "emberiség" -
#7 iwiw volt az elso nagyobb Mo-n, akarmilyen szar, az marad a legnagyobb, ugyanis a legtobb ember nem fog bohockodni mas es mas oldalakon, eleg volt anno 1en is.
Kb az lesz, h a facebook felvasarolja, ha akarja. -
tmisi #6 A közösségi oldallal az a bajom, hogy több van belőle, így elvesztette az értelmét. Ha a nagyokosnak csak myvipje van nekem meg iwiwje, akkor nem tudunk egymás ismerősei lenni, ez akkor gond, ha mondjuk egy régi osztálytársról van szó. Nem is szoktam felvenni mindenkit, csak minden területről (suli, munka, egyéb) egy párat, így aki akar megtalál. Ja és csak IWIW. -
#5 Ha ezt a szöveget olvasod, akkor neked már úgyis mindegy, mert jó nagy kocka vagy. :P -
who am I 7 #4 nem rendi :( -
vmiki88 #3 ja, akkor már nem vagy raj, hát mégis, hogy képzeled? :o
Na az ilyen hülyeségek miatt nem regisztrálok fel ilyen hülye oldalakra -
#2 De akkor nem leszel trendi. -
#1 N.E.M. K.E.L.L. R.E.G.I.S.Z.T.R.Á.L.N.I. idióta közösségi oldalakra! Ennyi. Máris nehezebben adják ki az adatainkat.