42878
-
ItaloMucsacso70 #39073 Flashback Records Soon!
-
polojana #39072 Köszi, én letöltöttem. -
ItaloMucsacso70 #39071 Nálam ez a top verzió!
Kim Wilde - Cambodia (Matt Pop Extended Version) 7:16 2020 -
fülcsimanó2 #39070 Nagyon jó ez a zene szerintem, igazat adok Sanyinak, bár amit a hetvenes években letettek az asztalra, azt felülmúlni sose tudják.
-
fülcsimanó2 #39069 Max-X - Switch Off
Trans-X stílus kedvelőknek!
letöltés -
Haddaway - What Is Love (Diamond Edit) bandcamp
Az original mixek,remixek szintjével vetekszik,s ez így inkább sima disco style,mint euro-dance.
Pazar! -
mathezoltan #39067 Első halgatásnál mondom magamanak: ez a faceliftes Lian Ross zenékre hasonlít. A klipp végén mit látnak szemeim - Team 33. Szerintem a 60 éves Josephine Hiebel nem 2 forintot költ a plasztikai műtétekre. Úgy ne járjon mint Sylvester Stallone. -
Bezzeg Roger Meno dalából nem készítenek ilyen jó remixeket.
Lehet az oka az ,nem mernek hozzányúlni,mert úgy tökéletes ahogy van.
A francia zenész úr,profi munkát végzett a Kim Wilde dallal.
Látjátok milyen jó dolog,all time favorit zenékből listákat írni,ezáltal megismerjük ,tudjuk egymásról mely dalokat tartjuk kiemelkedőnek. -
Csodás sláger...............
Yes Sir!
or
Not Sir?
Bírom a humorod,megnevetettél.
Abból a korszakból amikor felénekelték magukat a slágerlistákra,beleszaladtam a minap Goombay Dance Band - Rain című dalának egy új verziójába,
Nem merem feldobni ide,mert olyan rosszul sikerült hogy kiugratlak bennetek a topicból.
Akit érdekel,keressen rá. -
fülcsimanó2 #39064 "Ha másra nem is de erre Marika biztos ugrani fog! :) "
Telitalálat... erre a zenére ugrok, mindenféle verzióban.
Mindenki tudja itt rólam, hogy Fancy Bolero és Kim Wilde Cambodia nálam minden idők 2 legjobb zenéje.
Én is tudom a Miko Mission-t és a Roger Meno-t, hogy kiknek az 1. számú kedvence. (Laci, Roland)....
Amúgy a Roger Meno I Find The Way nálam a 3. számú.
-
wmallas #39063
Baccara - When I'm with you (Offical Video)
Csodás sláger............... -
ItaloMucsacso70 #39062 Ja hogy ezekre gondoltál! :)
Hát igen ezekből készítettem még extended verziókat csak úgy a saját szórakoztatásomra!
Most néztem már 12 CD-re való Long verzión vagyok túl amiket már régen nem is hallgatok ,
és már azt sem tudom anno hogy készültek! :) -
Moe Nellow - Futa Sight
Cat Alessy - Bowel Trouble
Szóval ,jobb később mint soha,pont mint a Miko Mission dal új verziója esetében. -
ItaloMucsacso70 #39060 Így is már egy ideje!
Cars & Brides - Sahara Nights (Extended Vinyl Version) -
ItaloMucsacso70 #39059 Igy viszont már fogalmam sincs hogy melyik zenére gondolsz, de felvilágosíthatnál róla! :) -
polojana #39058 CARS & BRIDES - Sahara Nights ( Radio Edit )
Most már végig meghallgatható. -
Nem feldolgozás vagy új remix egy 80s dalból.
Én írtam félreérthetően,pardon.
Tudod,azokra a fiókban felejtett vagy oda elrakott felvételekre gondolok a 80s évekből.melyeket aztán előszedtek,és ki is adták,megjegyzem kár lett volna nem kiadni,mert nekem és sok más italo-disco rajongónak nyerték el a tetszését.
Na tippelj még egyet. -
Igen,Fülcsimanó egyik nagy kedvence a dal eredetije.
Nagy tétben mernék fogadni rá,így is tetszeni fog a hölgynek. -
Elvileg nem is az én zenei világom,de ugye tudjuk a kivétel erősíti a szabályt,ez engem magával ránt,és jön vele az élmény,amiért zenét hallgatunk.
Nincs túl bonyolítva,kellemes ,dallamos ,remek vokállal.
Szuper!
Raul Olivares Garrido
Mode-One
-
ItaloMucsacso70 #39054 Ha másra nem is de erre Marika biztos ugrani fog! :) -
ItaloMucsacso70 #39053 Pontosan nem tudom mire gondolsz de talán EZEK is benne vannak! :) -
Kim Wilde - Cambodia (Ced ReWork) bandcamp
A francia remix mester nem tud hibázni,ez is nagyszerűen sikerült. -
Cirka 15 perccel ezelőtt néztem,illetve hallgattam meg a videót,s közben arra a megállapításra jutottam,ebben a dalában benne van minden egy nagyon jó extended verzióhoz.
Egyetlen negatív a dalban,túl rövid ,de lehet csak számomra és azért mert nagyon tetszik.
Raul rossz angol kiejtése sem zavar.
Ebből muszáj csinálni kiterjesztett verziót ! :)))
-
wmallas #39050 Ha van is, gondolom dugdossák...talán egy vinyl megjelenés a cél vele...vagy semmi... -
Mike Kremlin - I'm Loosing You
Meghallgattam,azt kell mondjam ,bátor bevállalás volt feldolgozni,de inkább nem kellett volna.
Top favorit nálam Savage dalai közt,egy italo-disco masterpiece,jobbat csinálni az original verziókból,kemény feladat lenne. -
December első hetének végéig,még fel lehet kerülni az 50 dal közé,de ki is lehet esni,mert az 50 fix.
Meglátjuk addig lesznek é olyan újdonságok melyeket érdemes versenyeztetni.
-
Srácok,
Mode-One - I'm Here With You Tonight dalának van extended verziója?
Nekem ez a dala nagyon bejön,pedig anno karrierje kezdetén kiadott daloktól a fejem a fogtam,mit akar ez az előadó,aztán bizonyított. -
Gardann - No Body (Brayan Master Mix) Intro (soundcloud) -
Neon Capital - Open Water (Digimax Remix) bandcamp -
Vannak a közelmúltból olyan kiadványok,melyeket a 80s években készítettek,és a stílus lehetőségeihez képest,nagy sikerek lettek,sokan megvárárolták,pld. bandcamp-on.
Leírjam konkrétan,vagy tudod,mire,melyekre gondolok. -
A második illetve a harmadik bekezdés a hsz-edben olyan téma melyről órákat lehetne beszélni.
Az elmúlt években,haverokkal,ismerősökkel,egykori kollégákkal dumáltam erről,azonos álláspontra jutottunk,
Nagyon megváltozott a világ,sajnos nem előnyére.
Rain,van hogy napokig a tévét be sem kapcsolom,mert az agyamra megy az a sok szenny ami onnan folyik.
Ahelyett hogy jó filmeket vetítenének,reality show,főzőverseny,stb igénytelenség.
Lassan már csak egy-egy sportközvetítésért nyúlok a távírányítóért.
Mflex Sounds Team ,ha továbbra is ilyen jó zenéket dobnak fel a csatornájukra,garantált a felíratkozói szám rendszeres nővelése.
Mike tudja,mit,miért!
Majd ha lesz rá több időm ,megnézem "Once Upon A Time " fogadtatását,azt tudom hogy erre a zenei műfajra,nagy az igény zenekedvelőktől. -
Sipi68 #39042 Bob Robert - You're The Only One -
allada67 #39041 PHYNX feat. MAHM - Unparalleled (Digimax 80s Italo Dance Mix)
-
ItaloMucsacso70 #39040 Jó időbe felébredtek a kiadásával , ugyanis ez 2017-ben készült! -
Direkt figyeltem most, ahogy volt időm, hogy változik a feliratkozók száma náluk. Ma váltott 186E-re. Vagyis 186 ezer valamennyi már neki, azt csak ők látják pontosan, mi csak ezerre osztva látjuk.
Szóval, 1 hét alatt tudja és tudta növelni ezerrel, az valami brutlisan jó. 1 hónap alatt, kb 4 ezer új felirattkozó!
Ha a többi new italo generation előadó feliratkozóját nézem, kb az MFlex Team bokájáig sem érnek fel, ha a feliratkozókat nézzük.
De az biztosan tudom, hogy az egész és nemcsak az italo, az egész zenei iparág napjainkban döglődik, egyszerűen egyre kevesebb embert érdekel a zene. Ezt úgy kell érteni, hogy minden előadónál nagyott csökkent a nézettség.
Nagyon sok magyar előadó egyelőre most ki vár, azt semtudják mit csináljanak. Sokat ismerek személyesen és nem akarnak felsleges pénzeket beleölni új dalokba, albumokba, mert csak veszteséggel tunák megcsinálni.
A világ megváltozott és elnézést, hogy ezt írom, de sajnos egyre több a hülye és a hülyék újabb hülyéket termelnek , akik a titkok, youtube short, insta féle szarokon nőnek fel.
És ott olyan trendek vannak hetente, hogy egyszerűen nem hiszem el, hogy a jó életbe kaphat valaki ilyenkre több száz milliós nézettséget, pl egy 20 másodperces videóra, ahol egy nő jó nagyot fingik és utána 15 másodpercen keresztül röhögés van!
Bravo...
Utoljára szerkesztette: rain70, 2023.11.19. 18:46:31 -
A legjobb New Italo Disco dalok,Reynaud ajánlásával 2023-ban.
Tiger Club feat. Graziano & G.J. Lunghi - Star
Mirko Hirsch - (Dans ton) Appareil Photo
Alan Ross - The Last Wall (The Ri-Mix) 2023
Exciting Valence - Call Me Tonight Reloaded
Rofo - Love Celebration
Italo4ever - What I Wanted
Franck Choppin - I Won't Wanna Stop
Italove feat. Tom Hooker - Face to Face
Fred Ventura - Wind Of Change (Italoconnection Rework)
Mextazuma - Worth The Wait
Laura Branigan - Self Control (Mflex Sounds Remix)
Retronic Voice & Marcel De Van - Feel The Night (Marcel De Van Version)
The Kolors - Italodisco
Tom Garrow feat. Moneeka - Hey Tonight
Magic System D.J. - Want To Kill
Silent Circle - Touch In The Night (Bizzarro Universe Edit)
Ken Laszlo - Hey Hey Guy (Red Carpet 2023 Extended)
Neon Capital - Open Water (Digimax Remix)
Mflex Sounds - Hurts My Life
Maxima - Don't You Cry For Me
NU.MA - My Way (Remix)
Energy Voice - Hot Love (Longway Mix)
G.G. Near - Living In A Rom (Classical Also Playable Mono Revision)
Styloo - Pretty Face (Italoconnection Remix)
Patty Ryan - Stay With Me Tonight 12' ( Mflex Sounds Remix)
Parralox - Goodbye Berlin (Italoconnection Remix)
Italove - Chasing Ghosts
Cars & Brides - Italian Summer (Italo Disco Version By Tom Payle)
Exciting Valence - Escape
Energy Voice - Desire (Day & Night Mix)
Enolion feat. Dave Hammond - Loverboy
Neon Game - Dancing In The Moonlight
Mirko Hirsch - Hey Girl
Exciting Valence - Make My Day 2023
G.J. Lunghi - Under The Roman Moon
Oneway - Summer Is Here
Franck Choppin - Don't Wanna Know
Cormac – Leather 'N Lasers
O!Dorian - Army Of Lovers (Cliff Wedge Remix)
Mode-One - I'm Here With You Tonight
Roy - Shooting Star (Dj TinTin Remix)
Savage - Don't Cry Tonight (Panorama 80 Extended)
Peter Wilson - I Know I Know
Linda Jo Rizzo - Touch Too Much (Extended)
Quinn Martin - One More Mission (Also Playable Mono Deeptalo Remix)
Thomas Anders - The Journey Of Life
Miko Mission - How Old Are You? (Extended Disco Re-Mix)
P.S. : Egyelőre vázlat,nem végleges.
Nem leszek mostanában,talán jövő hétvégén.
Köszönöm a listához a segítséget :
allada67
ItaloMucsacso70
wmallas
polojana -
Mike & The Mechanics - The Living Years (Steve Franklin Remix) by Mike Rutherford & Steve Franklin ( bandcamp) -
Miko Mission - How Old Are You? (Disco Power Remix)
Beszerzés: link -
Egy mainstream dal,a mi általunk kedvelt stílusban remixelve ,sajnos mp3 minőség.
De egy meghallgatást megér.
-
Rain,a minőségi zenehallgatáshoz ahogy te írod,a jó cucc az kell.
A világ legjobb zenéit sem tudjuk élvezni,ha nincs hozzá egy klassz Hi-Fi rendszerünk.
Én úgy gondolom,Mflex Sounds Team függetlenül attól hogy az italo-disco stílus lejtmenetbe kapcsolt,azt a felíratkozói bázist megtudja tartani ami már megvan,sőt mint látjuk folyamatosan növelni is tudja.
italo-disco,euro-disco,synth-pop,synthwave,new-italo ,ezeknek a stílusoknak van egy masszív rajongótábora,minden zenei stream oldalon, YouTube-on is,természetesen elsősorban a mi korosztályunkból.
Ha valaki képes több zenei műfajban is jó produkciót nyújtani,akkor csinálni kell,az csak pluszt hozhat ha több lábon áll a team,projekt.
Ezt amit linkeltél,meghallgatnám teljes egészében,én is.