41324
-
wagner70 #37557 Ez fantasztikus lett! Gratula! -
allada67 #37556 Az eddig beérkezett 14 lista, több mint 140 zenét hozott eddig. Így már most több lista jött,mint ahogy tippeltem. -
Biatomi #37555 Deeee,ez isssssss
One System – Life Is Very Short (Flemming Dalum Remix)
-
Biatomi #37554 Roland, szerintem egész jól sikerült eme verzió
One System – Life Is Very Short (The Ri-Mix)
-
#37553 Nem rossznál többre tartom,jó zene ez,extended verzió jó lenne ha lenne. -
#37552 Egyik sem tetszik,de a Peter Wilson feldolgozás "Italoconnection remixében ,legalább történik valami,mert az eredeti szó szerint altató dal,dögunalom az elejétől a végéig.
Viszont az énekesnőnek van egy nagyon jó lemeze,remek dala.
-
#37551 Szörnyű !!!
Kinek ,milyen zenei ízlésű embereknek szán egy ilyen szánalmas produkciót melynél tán még egy mulatósban is több fantázia van. -
#37550 A mai zenei trendekről,mainstream zenék zöméről lesújtó a véleményem.
Ezért is nagyon meg kell becsülni azt a néhány tucat jobb produkciót ,melyek évről évre a new-italo vonalon érkeznek,életben tartva az italo-euro disco stílust. -
polojana #37549 Nekem még ingyen sem kellene. -
ItaloMucsacso70 #37547 Egészen hihetetlen számomra hogy ezeket valaki hallgatni tudja és hogy már ennyien megvették!
Driving Blind -
ItaloMucsacso70 #37546 Mikor az ember arcába tolják már hetek óta hogy jön egy új nóta tőle, és a végén kijön egy iiyen semmivel.
Ráadásul az is németül!
Mark Ashley - Oh Lady Love 2022
Tőle azért jóval többet vártam! -
ItaloMucsacso70 #37545 Kérlek ne adj ötleteket Juan Martineznek! -
djani75 #37544 Most jött velem szembe, lehet volt már :Mike Mareen - Agent of Liberty (Reload ) 2022
Az eredetinek a poros nyomába sem ér, de a mai zenei trendek közt nekem felüdülés volt, egyszer biztos meghallgatható :-) -
djani75 #37543 Hamisítatlan rádiós zene, nem rossz, de... Szóljon valaki Gianni bácsinak, hogy most már így év vége felé előkaphatna valami lábmozgató dallamot a tarisznyából ! :-) -
#37542 Savage? -
mathezoltan #37541 Peter Wilson jó fej,,,de feldolgozni a Cherry - Lullaby 1988 -as dalát - viccesnek találom. Emelje fel a kezét akinek jobban tetszik a bak változat. Maholnap a Rose - Magic Carillon dalát is feldolgozza egy csávó. -
#37540 Mára az utolsó,ez nem újdonság,2010-es változata,újragondolása, egykori nagy kedvencemnek,
Umberto Tozzi ,hangja,énektudása ott van a szeren.
-
#37539 További újdonságok ,tippek,infók,csak mert megérdemlitek.
T&P Co. feat. Suedi - Never Never
-
#37538 Alex Rossi feat. Ken Laszlo - Tutto va bene quando facciamo l'amore
Gianni Coraini zenész urat, még sosem hallottam olaszul énekelni. -
#37537 -
#37536 wmallas fórumtársunk meglehetősen naprakész a stílus zenéit illetően,mivel idén márciusban dobta fel a videót,feltételezem 2022-es.
A " hivatalos kiadványok " ezen évben csak kérés volt,nem korlát,tehát pontozva lesz a dal. -
djani75 #37535 Itt vagyok és figyelek, szemem a pályán :-)
-
djani75 #37534 Igazad van ezt lehet , hogy benéztem, tényleg nem jelent meg semmilyen hivatalos formában ...Itt a fórumon ajánlotta valaki még az év elején valamikor, nagyon bejött és listás lett. de ha a szabályoknak nem felel meg , akkor legfeljebb kimarad. -
Piston Damp - All The Edges I Can Fall (bandcamp) -
#37532 " Nagyon szeretem a tempósabb italo-disco korszak zenéit is, "
Ez a kijelentésed zene füleimnek ,jó volt ezt olvasni.
Sok sikert a zenei projektedhez,van hozzá tehetséged ! -
#37531 Megvan nekem is,és a többi Frank Anke mixet is jó lenne bezsákolni David dalaiból,de egyelőre nem elérhetők. -
ItaloMucsacso70 #37530 Fun Fun - No More Tears ( I Venti d'Azzurro Records – VAM 20.38 ) Italy 2022
Nekem kicsit unalmasra sikeredett ez a nóta, semmi újjat nem tudot mutatni sajna!
-
nájlony #37529 Köszi srácok! Örülök, hogy tetszik.
Reynaud - Igen, jól sejted... Nagyon szeretem a tempósabb italo-disco korszak zenéit is, sőt a eurobeat-et sem vetem meg. -
ItaloMucsacso70 #37528 Mivel többen is jelölték a listájukon azt gondoltam hogy Mextazuma már feltette eladásra valahová.
Írj neki , de szólok nem egy olcsó gyerek!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.12.15. 08:42:25 -
DIgor #37527 , De ez hol kapható? Au Revoir (Mextazuma Remix) wav -
ItaloMucsacso70 #37526 Egészen furcsa látvány mikor egy olyan dal kerül ki amit anno még én küldtem el remixelőknek kérve hogy készítsenek belőle egy jó kis
verziót mert hogy nagyon szeretnék belőlük egy hosszabb track-et!
Szinte egyszerre küldte vissza az elkészült remek munkákat Lomeli és Mextazume mester, és most meg vásárolható és listán van mind kettő.
Filatov & Karas - Au Revoir ( RMX Lomeli Extra Long Version ) 2022
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.12.14. 18:11:36 -
ItaloMucsacso70 #37525 Köszi de anno az Into The Light maxi megvételével már beszereztem! -
#37524 One System – Life Is Very Short (ZYX Music – MAXI 1086-12 ) 2022 (Discogs)
Ha szeretnél belehallgatni,
Link -
Jók ezek a 2 az egyben,avagy 80s és new-italo vonal egy lemezen.
Az alábbi linken csekkolható a két új remix is.
Blu-I-Boy - Night Of Ecstasy
P.S. : A lengyel srác,zenész ,Rafał Lachmirowicz,bitang jól remixel. -
#37522 Lehet hogy vinylre tartogatja.
1 Frank Anke remix a dalaiból, digitálisan is elérhető.
bandcamp link -
#37521 A legjobb amit valaha csináltál !
Jól sejtem ,te is kedveled a tempósabb italo-disco korszak zenéit? -
#37520 Hirtelen felindulásból,jó döntést hoztál!
Már akartalak hiányolni egy megviccelős felkéréssel,ami így hangzott volna.
" Akkor még várnám a standard szavazók közül a fülcsit,a mozdonyvezetőt a rádióst és a do...t. ! "
A kipontozott lettél volna te.
Köszönöm ! -
ItaloMucsacso70 #37519 Pont ezt hallgatom mikor olvasom a posztod!
Gratula nagyon jó lett! -
nájlony #37518 Sziasztok!
Egy 1991-ben kiadott Dave Hammond művet gondoltam újra. Talán többen emlékeztek még rá...
Az eredeti kiadvány adatai:
Arranged By – Max & Felix
Arranged By [Vocals] – Claire Newfield
Mixed By – Laurent G. Newfield
Producer – Giacomo Maiolini
Written-By – A. Puntillo, L. Gelmetti, R. Arduini
Van hosszú (X-tended) változata is itt:
https://zsg80s.bandcamp.com/album/loverboy-2 -
ItaloMucsacso70 #37517 Nagyon úgy néz ki hogy ezek az extended verziók egy későbbi vinyl-re kerülnek majd!