41570
-
#7906 Szia KOKO!
Örömmel látlak ebbe a kissé kifordult topikba. -
#7905 Óriási zene volt!Mai napig halhatom! -
loreen #7904 Sziasztok !
Érdekelne Lian Ross : Are you ready ( 2009 ) -es nagylemeze . Előre is köszi. -
Biatomi #7903 volt ott minden mi szemnek szájnak való Mr Black - Monalisa stb....
-
Biatomi #7902 Így van pontossan,és arra emlékszel amikor egyik szombaton egy nő magyarul felolvasta azt hiszem talán Szeged lakott a srác,szóval annak a levelét?Hogy a jugo mhz nneki van a legjobb zenei műsora stb,,,,,, de szupi volt -
#7901 :)
De jó is volt?Csak a műsor után indultunk az "életbe" -
#7900 Hát hogy a fenébe ne emlékeznék!Mire megszólalt már be volt készítve a kazi.Azt hiszem fél 6-tól fél 7-ig ment a műsor??
Lian Ross -
#7899 Azt nem teszi zsebre biztos amit Májkitól kap!! -
Biatomi #7898 Szia Koko!
emlékszel a disco fokusz bevezető zenéjére?(montázs)
Lian Ross - Say .... meg a sayonara de jó is volt -
#7897 Baxi ezért regiztél ide,hogy mindenkivel összevessz??
Az ilyen fazonoktól mint te lett tele a töke sok embernek itt.VISZLÁT! -
#7896 Szeva cimbora!Hol vagy te elveszve??? -
szamóca67 #7893 Ez jó! -
pazo #7891 Na ahogy itt elnézem ( illetve olvasom ) minden a régi !!
Részvétem az arra érdemeseknek ....... -
ItaloFan1969 #7887
Nekeem is teccik
-
musichunter #7886 Végre 1 kis zene!
-
#7884 Fiuk hallgassunk egy jó kis New Italo zenét!!!
-
#7875 [center]
Megkérnék mindenkit, hogy a továbbiakban kultúrált hangnemben folytassátok a fórumozást, mindenki részéről!
Köszönöm! -
szamóca67 #7874 Ha te valahol moderátoroskodsz, pontosan tudod, hogy a din.IP az ami kijátszható ha ban-olnak. Mivel én is moderátorként jelen vagyok egy másik fórumon, pontosan tudom, (hisz sok hozzád hasonlóval találkoztam) hogy van rá mód hogy kitiltsanak sőt továbbmenve mivel magas fokú ámítástechnikai ismereteid vannak neked is kellene tudni hogy nem csak IPban létezik. Van más teljesen egyedi nem változtatható azonosítód is, ami alapján tiltható vagy. De kérdezem én, szerinted ha valahol ilyen falakba ütközik egy értelmes ember, akkor nem az a megoldás hogy kikerüli azt, és nem megy fejjel neki? Itt nem látnak szívesen, tehát menj. -
#7871 Van egy olyan sejtésem hogy lesz legalább egy ember aki jelentkezni fog ,mert már sejtem mi is megy itt a háttérben. -
#7867 Ovoda szint amit már művelsz, nem veszed észre?
Ha más hogy nem, a moderátorokkal tiltatlak ki.
Te mint új reges biztos nem vagy tisztába a "házirenddel" de ha gondolod szembesítelek velük.
-
#7865 Most kérlek rá hogy hagyd el a topikot és többé ne látogasd. -
musichunter #7864 Gyerekek!(bocs ha valakit evvel megsértek)
Nem lehetne inkább privátba intézni a dolgokat eddig 1 békés fórum voltunk?!
KÖSZÖNÖM!!!! -
Biatomi #7858 Szia Laci!
Huu ez nagyon fasza -
#7857 Figyelj user2 itt senki senkinek a talpnyalója. Mi itt általában minőségi zenét hallgatunk, és nem igazán szép ha megvezetik az éppen idelátogató fórumozókat egy egy felvétel lossless & mp3. Olvasva hozászolásaidat, téged itt nem fog meggyőzni senki arról, hogy mit csinálsz esetleg rosszul?
-
Biatomi #7854 Szia Zoli!
Egy borító ki pipálva,várom a többit ftpre akár. -
#7852 #7848-ra:
minek ennyi flick-flack..
miért nem csupán wav?
az legalább csak losslesst tartalmaz!
(feltéve, hogy nem te készíted ;) -
#7847 Ok. User ennyi volt!
BYE!!!
-
#7844 Ennek már a fele sem tréfa! Ezidáig sem töltöttem le semmit, ezután meg még jobban nem fogok! -
sultan71 #7839 Oda meg nem merte betenni a labat.
Hatha elkoveti azt a hibat, hogy oda is bekukkant... -
#7838 "az ilyen primitív aluliskolázott topikokat elkerülöd a közeljövőben"
Hogy fog ennek örülni valaki ha hazatér az USA-ból. -
user2 #7837 Ott engem is félre vezettek cimbi és épp azért már csak a biztos forrás mellé írom oda hogy lossless!!!! -
#7836 Egyébként nem múlsz el nyomtalanul mert az összes aranyköpésedet feltöltési kóddal együtt (hátha kell valakinek és ezért fog neheztelni rám mert törlöm) szóval az egészet összeraktam egy .txt file-ba .
Szóval vagy megváltoztatod a stílusodat , vagy érzékeny búcsút veszünk egymástól. -
#7835 Hogy döngölsz a földbe ha a válaszaidat és a feltöltéseidet, egyáltalán minden veled kapcsolatos hozzászólást törlök?
Amúgy hogy kinek mi a véleménye rólam egyéni szoc probléma,hidd el van elég barátom akivel jól érzem magam , és ez nekem elég. -
sultan71 #7834 Szellemi fogyatekos userek kedveert -
user2 #7833 Ha rám hallgatsz kaposi1 kolléga az ilyen primitív aluliskolázott topikokat elkerülöd a közeljövőben.Egyébiránt te rólad sem zeng ódát mindenki ha érted hogy mire célzok!!! -
user2 #7832 Az utobbi hetekben feltöltött anyagaim mellé sosem írtam azt hogy lossless így tehát semien megtévesztésről nimcs szó!!!! -
user2 #7831 Kössz sutan71 legalább őszinte vagy!!! De ha nem tetszik ne töltsd le!!! -
sultan71 #7830 Az osszes egy nagy FOS!
Ne legyel mar az a fajta (ab)user2, aki atomtamadast indit a minosegi zenehallgatok tabora ellen!
Kapcsold ki a loudness-t az erositodon, tedd a hangszint es a melyt linearba, kezdd igy a zenehallgatast. Ne aggodj, van meg hova fejlodnod... -
szamóca67 #7827 Röviden. Lehet széllel szemben, de minek? Te nem vagy véletlenül FELDER nick-en jelen más fórumon? -
#7826 Koma egy kattintással kiirtom innen még az írmagodat is, szóval eszednél legyél miket írsz.
Elég volt.
UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!