41575
-
szefi68 #8404 Itt a bizonyíték ,hogy lehet még klassz zenét alkotni.Érdeklődve várom a folytatást.Bobby Orlando helyébe egy kicsit megremixelném a régi Divine zenéket(I'm so beautiful;Shoot your shot;Twisten the night away;Walk like a man;You think you are man;Shake it up stb..) és felénekeltetném Michi királynővel, aztán hadd szóljon mindenkinél aki szerette és a mai napig szereti a HiNrg zenét. -
laco64 #8403 ez valóban szuper,mikor lehet hozzájutni,letölteni?KÖSZI -
atiapuka #8402 Laci ez marha jó zene!
Igen, az valóban az ORLANDO zene, amit komáltunk a 80-as években! -
Biatomi #8401 Szia!
Pontosan,ehhez vagyunk szokva
Én személy szerint remélem.Queen Michi eme irányba fog tovább mozogni -
szefi68 #8400 Megmondom őszintén,hogy nekem Bobby Orlando utóbbi 2 lemeze nem nyerte el a tetszésemet(persze ízlések és pofonok változnak),de,mint egy korábbi bejegyzésemben már megírtam,az általad is említett "új Divine" szám ott van a szeren.Ez kell,ezt várjuk Orlando mestertől ( úgy gondolom). -
#8399 Nekem egyre jobban tetszik ez az "új Divine" szám.
-
#8398 Sziasztok!
Szia Codigoro!
Tetszik az Instrumental verziód!
Szép munka:-)
-
vtibor69 #8397 Szia Gyuri!
Nagyon köszönöm a Joy albumot! -
atiapuka #8396 Sziasztok!
Valszeg nem idevaló (legfeljebb megy a kukába), de viszont nekem nagyon tetszik.
Alexia - Summer Is Crazy
http://shareplace.com/?7960881421 -
Papferi #8395 Én is köszönöm a Joy albumot! -
Nastar #8394 Íme még egy kis Neon Game, a változatosság kedvéért most spacesinth stílusban a felvétel címe Flying Through The Galaxy innen:http://www50.zippyshare.com/v/66880026/file.html -
Nastar #8393 Szép jó estét mindenkinek!!!!!! Íme egy kiváló new italo nyalánkság a műfaj szerelmeseinek, mégpedig a Neon Game nevű formáció-Gyönyörű Island című kiváló muzsikája. Innen:http://www13.zippyshare.com/v/91145945/file.html -
carbit #8392 Sziasztok!
Szia Gyuri!Köszönöm a Joy albumot. -
#8391 "Ehhez bezzeg egy jó szavad sincs"
Az nincs, ki is vágom belőle mint macskát..... -
"Ugyanis amikor jönne az hogy "Let It Be Love..." vagyis a refrén , na az nincs"
E helyett van a Carmina Burana-ból a betét - mint intimissimóóóóó...
Ehhez bezzeg egy jó szavad sincs -
sanyo71 #8389 Kis közérdekü közlemény, akit érint!
Én nem hagytam annyiban az új elb...tt Bobby.O lemezt ugy hogy reklamáltam.3-4 levél váltásra ma megjött a pénzem,ill amit kértem cserébe.Szerintem aki igy járt probálkozzon ne hagyja magát!! -
sanyo71 #8388 Lacikám abból sosem elég,de már jól haladok avval is -
#8387 Laci a jóból sosem elég!!! -
#8386 Sok lesz neked mára már a jóból. -
#8385 Ne szerénykedjél volt olyan munkád, hogy nyugodtan ki lehetett volna adni!
Nem kis idő és eltökéltség egy ilyen zenét összerakni. Halás jó progi türelem jó zene és kitartás!!! -
sanyo71 #8384 Köszönöm Gyuri leszedtem én is -
#8383 Codi!
Mint verzió nem rossz, de erre ráépíteni szöveget véleményem szerint nem lehet.
Ugyanis amikor jönne az hogy "Let It Be Love..." vagyis a refrén , na az nincs.
Ugyanis ott minden verzióban énekel P.M. Bozzetti.
Azt meg csak progival lehetne esetleg kiszűrni belőle.
De ez már nem az én gondom. -
#8382 Miért lenne besértődés?
Ha nincs benne hiba, már kiadattam volna
De így maradok fórumlakó.. -
#8381 Igen van benne hiba egy két helyen de ki lehet azt javítani. A kritikáért meg remélem nem sértődöl meg. Egyébként meg ha ilyen hamar összeraktad amíg a letöltés végbe ment lehet is benne, szerintem ezt mindenki elnézi neked... -
#8380 Na majd mindjárt lemeózom én is. -
#8379 Gyuri!
Igaz, hogy ott voltam kitűnő tanuló, ahol a villám 5x megbukott gyorsaságból, de azért látszik a hamar munka (pár prücök van benne).
De ettől barkács.. -
#8378 Tessék már is itt van Miko Mission instrumentális Let it be love! A nem létező verzió a lemezről!!! Köszönjük szépen! -
Biatomi #8377 Így van,köszi majd ránézek én is Gyuri. -
#8376 Az eleje levágható .. -
#8375 Szia!
Ez is házi barkács, de lossless.
Hátha jó lesz valamire
Míg a Gyuri JoY lemeze csorgott lefelé, addig ez metsződött össze..
Codigoro - Let it be love (instrumental) -
beva02 #8374 Köszönöm vittem. -
#8373 Mindenkinek szívesen! Milyen jól esik az embernek hogy megköszönik a munkáját! Már ennyiért megérte feltölteni. Egyébként meg nagyon szépen szól az album! -
atiapuka #8372 Lehet, hogy igazad lesz. -
musichunter #8371 Én folytatom..köszönet érte!
1000 + hasonló! -
#8370 Köszi szépen Gyuri hogy feltöltötted.
Máshol még az mp3-t is törölték. -
szefi68 #8369 Köszi ,hogy megosztottad az új albumot. -
#8368 Akkor én kezdem:
Köcce! -
#8367 Sziasztok kedves New Italo rajongók! Látom Joy EnJoy albuma már helyet kapott mp3-ba a topikba djmegadiscoboy jóvoltából. Esetleg ha valaki lossless formátumban akarja magáévá tudni az albumot, akkor itt letöltheti.
Egy köszönöm ki jár érte szerintem mert leellenőrzött veszteségmentes anyag!
Joy - 2011 - EnJoy (Album) (FLAC) -
Biatomi #8366 Szia!
Jó lesz ez max többször hallgatós hogy a füledbe maradjon a dallam.
Meg a teljes maxit még nem ismerjük,legalábbis én. -
#8365 köszi ránézek:-) A Closed ma készült el igaz még csak demó de nagyon kaffa
lett:-)