41323
-
#38241 Nem forumozok,ugy három-négy honapja firefoxxal nem jön be az sg,igy csak chrome-el tudok,de ez meg csak a telomon van igy nem igazán néztem ide már honapok ota,csak most 1-2 hete. -
polojana #38240 Ez tetszik. Köszi a bemutatót. -
ItaloMucsacso70 #38239 Sarah reggel áttküldte a Broken Hearts új dalának sample-ját, Imádni fogod azt is! :)
Ebből is készítettek egy remek remixet , beszerzése folyamatban!
Broken Hearts - 2nd CHANCE (Anders remix) 2023
-
fülcsimanó2 #38238 "Remélem tovább tart a new-italo népszerűsége,ezt a zenei stílust egyszer már úgymond leírták"
Teljesen egyetértek Veled, a stílus leírása abszolút átgondolatlan és dilettáns hozzá állás volt.
Abban, hogy ez a hangzásvilág a mai napig fennmaradt, nagyon sok előadónak (réginek és újnak is) kiemelkedő szerepe van, és ezen túlmenően a stílus kiapadhatatlan népszerűsége azon fórumtársainknak is köszönhető, akik rendre megjelenítik itt az újdonságokat. Nem sorolok mindenkit fel, de Laci, Sanya és Roland közreműködése ebben kiemelkedő. Számtalan jó zenéről nem is értesültünk volna nélkülük.
És itt megemlíteném Kaposi Laci érdemeit, aki létrehozta ezt a topikot, utána bármi is történt vele, mindannyian ismerjük a sztorit.
A témaindító jelenlegi megjelenítése így fals, de ezen már túlléptünk sok-sok évvel ezelőtt.
-
#38237 Szerintem a mi generációnkból azokat, akik szerették a 80-as zenéket és azon belül főleg az euro/italo disco műfajt összeköti az hogy Komjáthy György műsorait hallgattuk, ezen "nevelkedtünk"! Isten éltesse még sokáig, nagy tisztelője vagyok és persze a munkatársainak is, mert nagyon sok óra örömteli szórakozást adtak nekünk. Én sokféle zenét szeretek, rock muzsikát is, de anno a mainstream (a szintpop, italo, euro) mindannyiunk életét befolyásolta, ezért a vérünkben van -
#38236 New gen vonalon a számomra legnagyobb hiányzó,a kedves barátom,
Tom Garrow
Nem csak ennyi ,ennél több remek produkcióban közremüködött.
Remélem tovább tart a new-italo népszerűsége,ezt a zenei stílust egyszer már úgymond leírták,akkor nem gondoltam volna hogy jön egy új generáció mely tovább nyújtja a 80s évek italo vonalát. -
#38235 Komjáthy Gyuri bácsi a magyar rádiózás élő legendája.
Nem vagyok egy irigy típus,de mert te vele dolgozhattál, munkakapcsolatban voltatok,téged kicsit irigyelek.
Én vizsgázott DJ is vagyok,tehát a rádiós szakma nem áll tőlem távol.
Pénteken nem tudtam hallgatni Attila műsorát,a rádió face oldalán sem jártam,így aztán nem tudtam arról a képről amit néhány perce megnéztem.
Köszi Hajcser úrnak a fotót + ezt a hsz-t #38231
Ugye hogy érdemes még fórumozni!
Komjáthy úr ,december elején 90 éves lesz,jó egészséget kívánok neki. -
fülcsimanó2 #38234 Tee Webb - Love Is Digital
letöltés -
fülcsimanó2 #38233 Remek zene, kár hogy nem lehet találni se letöltésre, se megvásárlásra...:-(((
-
#38232 Igen.meglátogatták,raktak ki a facebook oldalukra képeket is.Azért azt tudni kell,hogy a két balesete óta a Gyuri már nehezen jár,közlekedik,így jobbára már nem igazán hagyja el a lakását,így a régebbi Árkádban való találkozásainkra sincs már lehetőség,ha én nem tudok éppen felbicajozni a hegyre,ahol lakik.Na de még 3 hónap és kilencven éves lesz. -
#38231 A pénteki Music Storyban mondta Hajcser Attila, hogy Kiss Gyurival voltak fenn Komjáthy Gyuri bácsinál -
allada67 #38230 Igen, és egyre többen tartanak nagyobb szüneteket,pl. Closed.
A 80-asok java sajnos 70 évhez közeledik. A "fiatalok" pl. Mfex, Italove,Mirko, stb. szerintem még bő 10 évig talán aktívan nyomják.
-
#38229 Éjszakai zeneturmix.Nincs köze a Gyurihoz,max az hogy a Másik Gyuri a régi hangulatot próbálja felidézni nyomokban.
2019-ben jártam nála utoljára utána a Covid idején kérte hogy ne látogassuk igy csak telefonon beszéltem vele azóta.A lányával találkoztam csak élőben többször,ha volt valami. -
#38228 TQ hogy eltünt,pedig a stílus nagyágyúival dolgozhatott együtt,de ha valakinek nincs tehetsége ahhoz amit csinál,annak előbb-utóbb bukás lesz a vége.
Persze azért volt egy jó maxija, Let's Go To Tokyo.
"Out Of The Shadows" Linda Jo szerzemény.
Apropó ... sok nagyon tehetséges zenész is lelépett a new-italo vonalról.
Erre majd visszatérek. -
#38227 Ezt a dalt az is ismerheti aki a stílusát nem kedveli,tipikus mainstream,sokat játszott zene vol.,
Ebben az új remixben hozzám is közelebb ért,az ok ... Purple Disco Machine.
Wamdue Project - King Of My Castle (Purple Disco Machine Remix) -
#38226 Van már extended! -
#38225 Megpróbálom helyesen leírni a dal címét,mert úgy látom nem sikerült. :)
* Breakthrough -
#38224 Pedig ha megígérted volna,akkor azt mondhatnám.
Keep Your Promise
Elmar Walser
A dal előadója a mai napig aktív zenész,de egy nagy kanyarral eltávolodott az euro disco stílustól.
Nem vagyok képben,pontosan mi ez a műsor ami éjfél után kezdődik,
Éjszakai koktél?
Komjáthy Gyuri bácsi jön képbe,hogy van,talákoztattok mostanában? -
#38223 Hát én is jobban örültem amikor még 18 vagy 19 órától voltunk éjfélig vagy max hajnal egyig,nekem ez az éjfél utáni időpont nem tul kedvező.De jelenleg ez van.
Hát ez a cd amin rajta van a dal a múltkor is velem volt,és most is velem lesz bár eredetileg mást terveztem róla,de majd meglátjuk lesz-e olyan időpont,amikor be tudom nyomni,igéretet nem teszek,kötve a kezem.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2023.08.21. 19:34:12 -
ItaloMucsacso70 #38222 Nagyon Köszi Laci , akkor nem tudom minek kell itt fals címekkel szivatni az embert! ): -
polojana #38221 Gondoltam, hogy te rá fogsz jönni. -
allada67 #38220 A Sound 2, az TQ & Linda jo Rizzo - Out Of The Shadows. (Lehet hogy a sound 1 is, ami annak az instrumentáljából lehetséges.)
Utoljára szerkesztette: allada67, 2023.08.20. 19:09:21 -
polojana #38219 Nagyon ismerős, de sajnos nem tudok rájönni. -
ItaloMucsacso70 #38218 Sound 1
Sound 2
Ha esetleg valaki felismerné ebből a kettő részletből ami egy mix-ből lett kivágva azt nagyon megköszönném.
Elméletileg EBBŐL
a kiadványból a B. Part 15.ös track-je , de más infó sehol nincs erről a zenéről!
Quatrorama– Midnight Sun
Nagyon nagyon ismerős azt gyanítom hogy megvan ez nekem valahol de nem ezzel az előadóval és címmel!
Nem wav a sample csak nem akartam állítgatni a konvertálót!
-
#38217 Annerley - Breaktrought (Ken Stewart 80s Mix)
Az énekesnőt aligha kell bemutatnom,az új dalát annál inkább.
Nem több mint kellemes,hallgatható,ellenben a többi verziója a dalnak pocsék.
A mai modern elekronikus,darálógépes,fűnyíros,zajos,kukába való. -
L'Ourson (Ced ReWork) - Resuscitate (Radio Edit) soundcloud
Nohát ez a fancia zenész, úriember mit művel....
Remélem extended is lesz belőle.
-
#38215 Ohh,az nekem sajnos késői időpont,akkor én már alszom.
De Béla,ígérd meg nekem,ha úgy cirka este 11 óra magasságáig leszel a közeljövőben valahol rádiósműsorban,ezt lejátszod nekem.
Tudod,emlékezhetsz,ez az a dal amit évekig kerestem,és csak arra emlékeztem hogy lement néhányszor abban a bizonyos rádióban ,aztán hogy nem beszélek félre,ezt te a lemez fotójával és további infókkal meg is erősítetted,hogy tényleg játszott dal volt abban a rádióban.
Szóval ezt szeretném egyszer újra rádióban hallani,nagy pillanat lenne, jó emlékeim vannak azon korszakból.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Óriási zene,az elmúlt hónapokban tán ez volt az általam legtöbbet hallgatott 80s disco music. -
#38214 #36956
Utaltam rá többször is itt a fórumon,a zenei ízlésünk mellett van még valami közös pont köztünk.
Igen,a születési évünk : 1967,mely jól írod,egyetértek,nagyon jó évjárat.
Ráadásul,alig néhány nappal vagyok tőled idősebb!
A magánéletemben,sok jó barátom,szintén 67-es születésű.
Egyébként te sem és én sem nézek ki annyinak,engem max 40-42 körülinek szoktak tippelni.
Biztosan több ezen évben született tag van itt köztünk,akik az italo-disco stílust preferálják,érthető módon,hiszen akkortájt fiatalságunk egyik meghatározó zenei stílusa ez volt,pld. a diszkó klubokban is. -
fülcsimanó2 #38213 Úgy látom, vagyunk itt páran '67-esek...:-)))
Legjobb évjárat, nem? -
fülcsimanó2 #38212 Köszönöm szépen!
-
ItaloMucsacso70 #38211 Kifejezetten tetszetős és dögös ritmusú lett Szandra dala!
Még több ilyet elkövethetnének Clay-el a jövőben!
Klajkó Szandra - Lélekvándorlás (S&G remix)
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2023.08.20. 11:24:32 -
polojana #38210 Nagyon szívesen.
https://uploadfile.pl/pokaz/2249704---tvfy.html -
fülcsimanó2 #38209 Megköszönöm, amíg nem lesz jobb minőségben, ezzel is beérem.
Előre is köszi. -
zámor #38208 Ez nálam is betalált... -
#38207 -
#38206 Egyenlőre havonta egyszer a Kiss Gyuri éjszakai zeneturmixában vendégeskedek(legközelebb szept 2 hajnal),de kérdés mennyire fogom munka mellett birni a hajnalozást,mert egy ideje sajna ahogy korosodom az éjszaka már nem nekem való:((.Napokig ki vagyok ütve utána napközben.
És hát egyenlőre ahogy augusztus elején is, a Gyurinak külön koncepcionális kérései voltak a zenékkel kapcsolatban szóval egyenlőre igazodnom kell)
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2023.08.18. 19:49:48 -
#38205 Annak idején én átpörgettem jó néhány olyan műsort melyben vendégként a zenei szerkesztéssel,a zenei összeállítás színvonalát emelted.
Leírtam már akkor is itt,továbbra is tartom,azok nagyon jól sikerült műsorok voltak,a zenei ajánlóid ,szinte valamennyi,az én zenei ízlésem ingerküszöbét elérte,olyan dalok is voltak,melyeket én nem is ismertem,tehát az EXTRA volt.
Sok sikert és azért jelezd majd ha újra leszel valahol. -
#38204 Komoly anyag,ez kell nekünk! -
#38203 A nap zenéje.
Maxima - Don't You Cry For Me on bandcamp -
#38202 Kicsit a klipp egy önparódia,de ilyenkor ez már megengedhető.
Akkor aki esetleg még nem hallotta ezt a márciusban kiadott életműdalt:
Thomas Anders:The journey of life