41322
-
#38280 Már a 177 ezret is átlépte most néztem. És ahogy írod, manapság mikor minden hülye youtuber akar lenni, egy zenésznek, főleg egy new italo zenésznek 1 feliratkozó is siker, de ő több ezerrel gyarapítja minden hónapban. Szóval tud valamit a csávesz...
Az egyik legnagyobb rajongó?
Nem a legnagyobb, de tényleg szeretem azokat, amiket komponál, mert olyat csak ő tud és a a hangjai egyediek és minőségi szintetizátor hangok, egyszerűen hallatszik, hogy a csávesz nem átlagos zenszerkesztő szarokkal dolgozik, mint a többi new italo amiket ide betesztek, olyan gyatra a hangzás, hogy hallgatni is rossz, szóval a legnagyobb Mflex rajongók a kommentek olvasása után elsősorban a spanyolok, németek, franciák, olaszok! argentinok, sőt egyre több usa hozzászólás is van, de lényegében a világ minden tájáról írnak már neki. Kinai, japán, korea kriszkrasszok minden van ott már.
És ahogy látom ma új dalt dobnak ki fél hatkor.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2023.08.29. 08:16:30 -
Biatomi #38279 Miután gyula 1971 kolléga este beközölte, rá is néztem a többire azon nyomban. Italoconnection rmx nyerő nálam is. A többi meg amolyan is-is.
Utoljára szerkesztette: Biatomi, 2023.08.28. 16:34:51 -
polojana #38278 Köszi a bemutatókat! -
fülcsimanó2 #38277 Ez picit fantáziátlan zeneileg, az énekhangot pedig nem is kommentálom, mert iszonyúan csúszkál.
-
#38276 OMD - Bauhaus Staircase
OMD Official Site -
#38275 Egyik kedvencem a band-től ,ez inkább mint az Eddy Mi Ami remix!
Köszi a sok újdonságot Sanya! -
#38274 Meghallgatnék egy Bobby Orlando dalt ,mondjuk " Reputation vagy Whisper To A Scream " Eddy Mi Ami sablon kottáival átírva.
Bár elképzelésem van mi lenne ha lenne,mert évek óta ugyanazon kottából játszik a remixeiben,unalmassá válik ha valaki mindig ugyanazt a dallam illetve hangzásvilágot hozza a dalaiban,remixeiben,még akkor is, ha egyébként színvonalas,jó.
Ez a vinyl hiánypótló a vékonyabb pénztárcájú lemezgyűjtőknek! -
wmallas #38273 Scotch - Penguins' Invasion (Eddy Mi Ami Remix)
-
wmallas #38272
Koto - Overdrive (D.J. Version) ITALO DISCO -
wmallas #38271
Linda Jo Rizzo - I Love Fashion (I Venti Remix) -
wmallas #38270 Reeds - Lost In Paradise (Power Mix) ITALO DISCO
-
wmallas #38269 Scotch - Penguins' Invasion (Italoconnection Remix) -
wmallas #38268 Beachfront - Once In A Lifetime HI NRG
-
wmallas #38267
Linda Jo Rizzo - Cybernetic Lover (I Venti Remix) HI NRG -
wmallas #38266
Koto - Sputnik ITALO DISCO -
gyula1971 #38265 Torrevado - Crossing The Line (Savino DJ Remix) ITALO DISCO -
Close Miss- Living A Lie (Hi-NRG 2023 remix) bandcamp
-
#38263 Káposztás tészta
Túrós csusza
Abszolút a kedvenc tésztaételeim közt,gyerekkorom óta.
Elöbbit van aki cukorral eszi,azzal csak rontani lehet rajt.
Egy újabb közös pont köztünk !!!
-
#38262 Egyik favourite volt az 1989-es soralbumáról.
A másik " You Make Me Feel (Mighty Real)" abban a jó hosszú verzióban. -
fülcsimanó2 #38261 OFF,,,, mielőtt gasztroblogba megyünk át zenei fórumból.
Akkor még egy közös pont van Veled a zene imádaton és a születési évenkün túl:-))
"nekem elsősorban. az egyszerű tésztaételek a kedvenceim,pld milánói makaróni (milánói sertésborda) vagy éppen a gránátos kocka (krumplis tészta). :)", én is tészta imádó vagyok, s hozzátenném még a káposztás tésztát és a túrós csuszát, egy a lényeg, hogy sósan ehető tészta legyen, mert az édességeket utálom.
ON.... -
polojana #38260 S.L Melody - Only Believing (Seaside Radio Mix)
-
#38259 .....disco,pop,régi és új felvételek...
Rákeverni PSB-t javaslok!
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2023.08.27. 08:40:20 -
Biatomi #38258 Hallgatom,köszi,és jóóóóó! -
#38257 Amíg megérkeznek az újdonságok,egy kis "flashback".
Jó ez a megamix,elinditottam az audió sávot és nem bírtam leállítani,végighallgattam. :)
Polarmaxbit Maxmix Spaghetti Italo Dance 80 Megamix
-
#38256 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom ki a góré (tulajdonos,főnök) az SG-n ,de én a magam részéről elejtek egy köszönömöt irányába azért mert még mindig létezik az oldal,ami véleményem szerint továbbra is hasznos.
A cikkek,olvasnivaló tartalmak is érdekessebbek mint ha egy bulvárlapra kattintanék s ott a "sztároknak" kikiáltott celebek apró dogainak szenzációként való tálalásáról kéne olvasni,az nem az én világom,hasztalan,érdektelen, mint ahogy arról is lesújtó véleményem van ha valaki a face és ahhoz hasonló oldalakon teregeti ki a magánélete pillanatait.
Nem oly sok változással az SG flottul működhetne,tán még van is rá igény,lehet többen gondolkodnak így mint én,s újra divathullámra ülhet a fórumozás,csak tényleg nem szabadna ennyire elhanyagolni,hogy már egy smájlit sem tudok a hsz-emhez hozzászúrni.
P.S. Esetedben figyelem milyen kajákat készítesz,miket eszel,ugyebár én vendéglátó illetve szállodaiparban dolgoztam nagyon sokáig,több ezer ételt kóstoltam a konyháinkon,de special nekem elsősorban. az egyszerű tésztaételek a kedvenceim,pld milánói makaróni (milánói sertésborda) vagy éppen a gránátos kocka (krumplis tészta). :)
A világ legjobb desszertje : Gundel palacsinta (persze egyáltalán nem mindegy az elkészítése egyik ételnek sem!) -
polojana #38255 Mflex Sounds - Popcorn Revolution (electronic mflex version)
-
#38254 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Magára hagyták a fórumot, ennek sok jele van. Többek közt lásd: a "mai szülinaposok" részt. Az is már rég így van, az ilyen hülye trollokkal sincs már türelmük foglalkozni, meg úgy tűnik annyira nem is profik hogy ezeket végleg kiszűrjék
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2023.08.26. 11:40:37 -
ItaloMucsacso70 #38253 A smile hiányát pár hete felvetettem már, de ez már pár hónapos probléme.
Engem is rohadtul zavar a hiánya!
Ennyit foglalkoznak vele az illetékesek! -
polojana #38252 Szerintem egész jó lett. -
mathezoltan #38251 Becsípte a kazetofon. Anno, amikor a román kazetafonom bekapta a szallagot: Olló és Szkocs volt a sláger. A Joy - Hello dalt annyit mütöttem, hogy az extended verzióból radio lett. -
#38250 Szeptember elején érkezik jó néhány olyan kiadvány melyekre érdemes lesz odafigyelni.
Ezekből 1:
Matt Pop garancia arra hogy ez jó lesz. -
#38249 Megvártunk vele téged! :)
Elvégre itt a fórumon,s tán " worldwide " is az egyik legnagyobb Mflex Sounds rajongó Te vagy abból a 176 ezerből akik már feíratkoztak Mike, YouTube csatornájára,a minap ez 174 ezer volt,tehát folyamatosan tudja növelni a rajongótáborát.
Állítom ha a The Weeknd dal remixét feldobja,akkor megfogja karcolni a 200K felíratkozói számot.
Ez a dal nekem már tíz évvel ezelőtt is tetszett, most rápakolt még több extrát,bitang jó lett.
P.S. Srácok ,a smájlik beszúrása miért nem működik ?
Tippem szerint csak a kódot kéne javítani,én ki nem állom azokat a gagyi smájlikat amiket social media oldalakon látni,de itt ezek az SG-n tök jók voltak,néha billentyűzés helyett elég volt egy-egy hsz-re smájlival válaszolni.
-
ItaloMucsacso70 #38248 Az új dal kemence melegen kimondottan Modern Talking stílus rajongóknak!
Broken Hearts - POINT OF NO RETURN (Back to the 80´s) 2023
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2023.08.25. 15:30:07 -
ItaloMucsacso70 #38247 4:10-ig egy kellemes elektronikus zene , de ott elgurult valami a csapatnál ):
STRNGR & Destryur - Flight of Fear (Das Mortal Remix)
bandcamp -
#38246 Nem értem miért nem rakjátok be, k...va nagy remixet csinált ez az MFlex banda!
Mflex Sounds feat. Blondfire - Where the kids are (New Italo Disco version) 2023
Utoljára szerkesztette: rain70, 2023.08.25. 07:38:59 -
gyula1971 #38245 Rofo - Love Celebration // Hi-Nrg & Italo Disco 2023 -
SevenStelle by Lorenzo Brizzo - You Are Distant (bandcamp)
Érdekes egy zeneszám ez,a vezérdallam italodisco style,az repíti. -
#38243 Én véleményem szerint a Modern Talking 1998-as Back for Good albumával startolt az a retro őrület,aminek köszönhetően a 80s évek italo-euro disco sztárjai közül jó néhányan visszatértek,mert a lemezpiacon igény mutatkozott rá,s ez egy idő után hozta magával a vintage stílusjegyekhez való visszanyúlást is,s aztán jött az új generáció is akik meglovagolták a stílus újbóli szárnyalását,népszerűségét.
Jó dolog ez,tartson még ki sokáig. -
#38242 Tulajdonképpen az általam leírtak folytatása,jó kiegészítése amit hozzáfűztél Komjáthy úr kapcsán.
Igen,a mi korosztályunk ,generációnk az Ő kiváló műsorain nevelkedett.
Annak örülök hogy a synth-pop stílust megemlíted,hozzácsaptad az euro-italo disco műfajhoz.
Én ezt általában lehagyom,pedig nagy favorit zenéket, sorakoztathatok ,nem is keveset a dallamosabbakból, 80s évtizedből.
Tán alapértelmezettként kezelem.
Amióta itt vagyok a fórumon,már több mint 10 éve,sok alkalommal ejtettem szót azon synth-pop stílusban is jeleskedő kedvenceimről mint:
OMD
Human League
a-ha
New Order
The Twins
vagy éppen a legnagyobb fav., a Bobby Orlando által felfuttatott Pet Shop Boys.
etc... főként angol előadók,formációk.
Rock zenéről majd legközelebb! -
#38241 Nem forumozok,ugy három-négy honapja firefoxxal nem jön be az sg,igy csak chrome-el tudok,de ez meg csak a telomon van igy nem igazán néztem ide már honapok ota,csak most 1-2 hete.