41635
-
atiapuka #10993 Nekem jóval több száma tetszik azért annál. -
#10992 Moroder-nek szerintem csak a Phillip Okay-os film zenéi voltak jók. -
atiapuka #10991 Nem emlékszel belőle semmire? Mert nekem elég sok Orlando zeném van.
Mondjuk Bonnie Forman? -
#10990 Volt egy hölgy elöadoja is azt hiszem eyg számot irt neki elég jó szintetizátoros zene de nem találtam sehol még a youtub-on se mixekbe halottam. -
atiapuka #10989 Ha már belejöttünk a felsorolásban, akkor a The New York Models sem volt kutya.:) -
atiapuka #10988 Mármint tetszik a legjobban. -
atiapuka #10987 Na akkor most nagy a 'pofám', mi? -
atiapuka #10986 Girly - Trouble nekem is tetszik, azt hiszem kétféle verzióban is megvan. -
atiapuka #10985 Nekem Divine-tól a Walk like a man tetszik. És annak láttam először a videóját is, még a 80-as években. Lehet, hogy azért tetszik annyira. -
beva02 #10984 dehogy is nincs itthon másik topikban firkál -
italove #10983 Girly - Trouble
Girly - Working Girl
Patty Phillipe - Burnin'
Ezek kimaradtak az 'O' zenék közül az előbbi felsorolásoknál... -
atiapuka #10982 Téynleg Ian Darby Stay-e, na az is a kedvencem.
Úgy emlékszem, hogy azt fülcsi és Laci is szeretik. -
atiapuka #10981 Hú fan-ok, lehet, hogy kapunk a házigazdától, hogy rossz topikban vesézzük ki ezeket? -
atiapuka #10980 Egyébként a másik kedvenc zenészem régről a napokban emlegetett Moroder. Neki is nagyszerű számai vannak. Igaz, erősen válogatandó (kb. 10 albumból csináltam 4-et), de azok nagyon ütős zenék. Ráadásul írt zenéket Donna Summernek is, és jó kis filmzenéi is voltak.
Szerintem elég egyéni stílust képvisel ő is, akárcsak Orlando barátunk. -
#10979 Igen ezek is jók vagy a Hotline,One Two Three,Roni Griffith,Tony Caso,Oh Romeo,és ami még régebi Boyd Brothers,Ian Darby stb...
Divine - Shoot your shot legnagyob száma volt.
http://data.hu/get/5059787/02_-_Shoot_Your_Shot.mp3
-
atiapuka #10978 A Romeo-t nem mertem írni, mert nem voltam biztos benne, hogy z is Orlando zene.
Toni Caso-nak viszont csak egy-két száma tetszik. -
beva02 #10977 Az Oh Romeot kine felejtsétek vagy A Toni Caso-t -
atiapuka #10976 Még amiket nagyon szeretek, amik ugyancsak Orlando zenék, a Waterfront Home-tól a Finger of trigger és Gomez Presley The letter-je. -
atiapuka #10975 Ja, most hogy mondod, tényleg a csajokért is. Jól néznek ki. -
fülcsimanó #10974
"A Flirts-öt egyébként csak a zenéje miatt szerettem."
Atikám, még mi másért szerethetted volna ? -
atiapuka #10973 Szerintem is!
A Flirts-öt egyébként csak a zenéje miatt szerettem. Pont a napokban hallgattam a Danger-t. Az még a kamasz fiamnak is tetszett. Legalábbis dúdolta.:) -
#10972 Divine a legnagyobb előadója volt szolóba a Flirts melett . -
atiapuka #10971 Én is nagy Orlando rajongó vagyok.
Emlékszem, hogy zenéit még a középiskolai koromban szerettem meg. Az osztálytársaim mindig is cukkoltak a Divine-nal.:) Náluk akkoriban a Bros, Depeche és a Duran voltak a menők. -
#10970 Kaposi szevasz.Egyet ne feledj nagy Orlando rajongo vagyok és ő sohasem utánozott senkit,sőt nagyon sok előadonak szerzett zenét,mondhatnám hogy a 70-es évektől ami nagyob sláger volt majdnem mindenhol ott van névvel vagy név nélkül,és most is próbál valami újat csinálni.Mi ezen nőtünk fel ! -
atiapuka #10969 Köszi az Orlando-t! -
Trend Boy #10968 Ha lesz időm akkor ránézek, hátha menthető, de ami el van szarva az... -
beva02 #10967 De igen mert már lassan nem tudnak új hangzást stílust kreálni és így két fedőt össze ütnek az is zene lesz -
Trend Boy #10966 Papa! Skype... -
Trend Boy #10965 -
#10964 Jaj ,neeeeeeeeeeeeeeee! -
beva02 #10963 Lehet ez a hangzás lesz a jövő trendje mert sok a vájtfülü -
#10962 Dióhéjban a véleményem.
-
beva02 #10961 bobby o primitive primal scream (extended)
http://www.4shared.com/mp3/2xcPLvhj/bobby_o___primitive_primal_scr.html -
#10960 Szerintem töltsd fel ide!
http://www.zippyshare.com/ -
#10959 mit ajánlasz, melyik a leggyorsabb adsl-el? -
#10958 Szia!
Ha visszatöltöd valahová, megnézem.
Sajnos a link már nem él, én meg elfelejtettem elmenteni anno. -
#10957 Sziasztok!
De Vision - Dance De Vision Maxi Megamix (Trend Boy Disco De Vision Mix)
ide linkeltétek valamikor, ha valaki tudna segíteni, hogy a mix 40. percében kezdődő és az utána következő számnak mi a címe és előadója????
köszi -
#10956 Most a Johan Agebjörn / Casablanca Nights lemez után készült ez még?
-
tomato65 #10955 a sgitségeteket szeretném kérni..
van 1 új feldoli ALAN COOK nóta. esetleg ha meg lenne vkinek , megköszönném ha adna 1 letölti linket ,
erre gondolok
http://soundcloud.com/user2982849/alan-cook-casablanca-nights -
djmegadiscoboy #10954 Linda Jo Rizzo Passion 2012 remix