41653
-
#11619 Csak remélhetem hogy nem csak tegnap látogattad meg az FTP-t. -
beva02 #11618 Szia bátorkodtam letölteni köszönöm -
Biatomi #11617 szeretem a meglepitthankxxxxxxxxxxx Zoli -
#11616 Jó , kibontás után már én is láttam hogy Track 08. -
Nastar #11615 Ok értem.azért köszönöm. -
#11614 Pm-Pm-Pm-Pm -
#11613 Mondom én!!!!!!!!! -
#11612 -
#11611 85%-ban igen. még a tápegységgel vagyok hátra. de ami késik, nem múlik -
#11610 Vinyl inkább a CD D.J. Savage – First Album - Rain Of Love (Special Long Version For Five4it) -
#11609 Nekem biztos nincs meg ez a nóta.Nem tudok ebben segíteni.
Egy helyreigazítás. Én nem lemezeket, hanem annak digitális másolatait gyűjtöm. -
#11608 Nekem meg szégyenszemre elő kellett vennem egyet a vitrinből mert nem ugrott be fejből a jelszó. -
italove #11607 Én csak kimérve iszom olyat... Köszi! -
#11606 Zolikám ezek szerint akkor teljes a siker , se az előerősítő , se a vinyl nem tűnt el a Posta útvesztőjében. -
#11605 Hi All!
wav
ami kell hozzá az unikumos üveg közepén található jel. -
italove #11604 Tettem fel én is mostanában pár jó zenét:
Infinity Night - Marcello
Digital Emotion - Get Up, Action (Dj Retroz Italo Disco Remix)
Keen K - Inverted Sequence
Arkadias - Don't Cry Tonight
Keen K - You Are My Magic
Evgene Ikonnikov - Your Favorite Toy (Extended Version)
Evgene Ikonnikov - Touch In The Night (Extended Version)
Lovelock - New Age of Christ
http://italoworld.blogspot.hu/ -
italove #11603 Tényleg jó kis zene volt! Nekem ebből az időszakból a "Public Art - River" volt az egyik kedvencem... -
Nastar #11602 Kaposi 1-hez lenne egy kérdésem kérésem,mivel nagy lemezgyüjtő hírében állsz ha nem bánod szeretnék valamit kérni,amit a 90-es évek fórumában már megtettem de eddig negatív!!!Egy régi Matt Bianco feldolgozásról van szó mégpedig Cooky - Wap Bam Boogie című maxija http://www.discogs.com/Cooky-Wap-Bam-Boogie/release/3234029 szerintem a valaha is készített feldolgozások közül ez a legjopbb. Nekem sajna csak egy 192/kbs-es van meg ezért keresem a komplett maxit.Előre is köszönöm és bocs az offért!!!!! -
#11599 És ez sem, ebben a verzióban a vinyl-n.
Mirko Hirsch - All The Night (Extended Maxi Version)
-
Biatomi #11598 nem is rossz Laci -
#11597 MIRKO HIRSCH - RAINY DAY (FIVE4IT0008) ITALO / EURO
-
Nastar #11596 Alexander Gc Mexicoi Dj producer 2012-ben sem lazsál, új felvételének a címe péntek éjszaka ( Friday in the Night)Innen:http://www65.zippyshare.com/v/25851156/file.html -
gyula1971 #11595 -
italove #11594 Írhatnék választ, de nem bírok lemenni a szintedre... Elnézést! -
#11593 "Eddy H meg úgy néz ki azon a live videón, mint egy terhes buzi"
Az idő vas foga nem kímél senkit... -
Theine #11592 Látom valaki felbőszített és beszólogatós hangulatba kerített, még szegény E. Huntington-nak is kijutott... LoL -
#11591 Régebben a cinikus választ adó és nem normális revansot megütő emberkét egyszerűen kiosztottam itt a fórumon, majd elküldtem a halál f..ba! Most már simán csak nem érdekel, de azért egy olyan meghatározó embert, mint Marco Rochowski illendő volna nem kigúnyolni, mert nyilván azzal sem vagy tisztában, hogy ő is sok álnév alatt szerezz zenéket másoknak.
Részemről close.
Más...
Eddy H meg úgy néz ki azon a live videón, mint egy terhes buzi :D -
#11590 Ha nemrég ismerted meg az Italo Disco műfajt akkor igazán nem irigyellek ami rád vár ha fel akarod térképezni.
Rengeteg jobbnál jobb felvétel vár rád.
Számokban kifejezve több ezerről van szó ami igazán jónak mondható.
Talán kezd el a I LOVE DISCO DIAMONDS COLLECTION 1-50 csekély 52 lemezével.
Szerintem az egyik legjobb sorozat.
Aztán ha már az alapzenékkel megismerkedtél, jöhetnek a nagyvadak amik albumokon nem csak maxikon jelentek meg és elég nehéz beszerezni őket.
És akkor még csak a 80-as éveknél vagyunk.
Ami a topik arculatába való zenéket illeti az egy másik nagy falat, amihez sok sok idő és kitartás szükséges beszerezni őket.
Talán kalauznak jó lesz ez topik múltja ha visszaolvasgatsz.
Kellemes vadászatot és sok sok kitartást hozzá. -
Theine #11589 Köszi szépen a gyors segítséget, erre csak azt tudom mondani hogy látod mit hoz az élet, ezek szerint nem hiába porosodott az anyag a gépeden. ;) Az itteni vélemények alapján biztosra veszem hogy nem ez E. Huntington élete legjobb élő (azaz fél playback) fellépése, de én örülök hogy pár éve visszatért a zenei business-be és úgy vagyok vele hogy jó lenne minél többször látni (hallani) élőben. Erre egyébként sem igazán volt lehetőségem mivel nem túl rég ismertem meg az Italo Disco műfajt és Eddy zenéjét, amit hát nem volt nehéz megszeretni. :)
Na ez pl. egyáltalán nem rossz, remélem másoknak is bejön.
Eddy Huntington - Love for Russia (Live in Botta club, Helsinki, March 05, 2011)
Valami gond van a fórummal, nem mennek be a hsz-aim. -
Theine #11588 jav: kaptam némi ízelítőt... -
Theine #11587 Szia Laci!
Köszönöm a szíves fogadtatást.
Hála a YouTube-nak láttam némi ízelítőt erről a fellépésről és nincsenek illúzióim az album hangminőségével kapcsolatban, viszont sajnálattal olvastam a meglehetősen lehúzó ajánlót és azt hogy E. Huntington számodra és többek számára sem hozza a tőle elvárható színvonalat... Na mindegy, ennek ellenére köszönöm a gyors választ és a segítőkészségedet.
-
#11586 -
allada67 #11585 Mp3-ban tudom adni.(Csak azért hagytam meg,hátha valakinek kell egyszer.)
http://www11.zippyshare.com/v/91234924/file.html -
#11584 Szia Hajni!
Először is üdvözöllek a topikban.
Itt is és máshol is szerepelet már ez a "kiadvány"
Mit ne mondjak nem aratott nagy sikert.
többek között én is írtam anno hogy ez bizony nem üti meg a mércét.
Szóval ne nagyon sajnáld ha esetleg nem találod meg.
Amúgy valóban olyan tárhelyre töltöttük ami ma már sajnos megszűnt.
Majd rákérdezek olyanra aki talán megtartotta letöltés után.
-
laco64 #11583 a nick valahogy nem jó,légyszíves nézz utána,köszi -
Theine #11582 Sziasztok!
Eddy Huntington - Live In Mexico 2010 c. albumát keresem. Rákerestem a neten de sajnos nem találtam aktív letöltős linket.
Előre is köszönöm a segítséget. -
italove #11581 Egyetértek! Sőt, hozzátenném, a maiakat sem ismerem!
Egyébként Rotyogszkiékra visszatérve, nálam nincs zenéjük az első tízben és csak a maiakra értem ezt! De itt az ízlések és pofonok faktor is játékos. -
szefi68 #11580 Sziasztok,
Köszönöm mindenkinek aki segített abban,hogy hozzáférhessek John The Whistler-It's crazy c. albumához.
Üdv,
Szefi -
#11579 Persze, hogy nem vagyunk egyformák, ezek közül már egyiket sem bírnám újra hallgatni.
Italove!
Ekkora hülyeséget nem mondj már, akkor te egyáltalán nem ismered a 80-as italodisco zenéket.
-
italove #11578 Még annyit tennék hozzá, és ez az én személyes véleményem, arányaiban több jó italo van most, mint a 80-as években. Régebben több zene volt, de rengeteg selejtet lehetett találni köztük, vagyis kevésbé jó nótát, hogy fogalmazzunk egy kicsit enyhébben. A maiak közt több a jó muzsika arányaiban és ugyanúgy megvannak az extraklasszis zenék, mint anno.