41653
-
vaskó ferenc #12076 http://www.youtube.com/watch?v=SDanFi_389Q&feature=related -
gyula1971 #12075 -
#12074 Ez a Neon Game egyre jobb zenékkel rukkol elő.
Neon Game - Never Let Me Go (Italo Disco) (2012)
-
#12073 A lemez az oké azt ismerem viszont a Thomas - Another Game nagyon ütős rajta. -
#12072 Így vagy úgy de a fő számok megvannak már tőle.
Ez a lemez részemről most nem vásárlós kategória. -
Biatomi #12071 Sziasztok!
srácok ne csináljátok már..........
ezt már vagy több tucatszor megnéztük,csak nem kellet....
ide süsssssssssss!
rémlik valami??
remélem igen
[szin=red]http://www.iventi-records.com/ -
gyula1971 #12070 -
#12069 Hát meg kel hogy mondjam Sanyi barátom, nekem is beletette ma a bogarat a fülembe... -
sanyo71 #12068 Sziasztok!!! Szegény topicgazdát teljesen felizgattuk evvel a Marcello gyerekkel,most meg el kellett vonulnia pedig teljesen begerjedt -
fülcsimanó2 #12067
Még nagyobb a döbbenetem, hogy nyolcvanas....
Bele se gondoljunk, hogy abból a legpazarabb évtizedből mennyi ilyen jó zenét nem ismerhetünk. -
#12066 Mentve a kedvencekbe..... -
#12065 Ezek bizony 80-as zenék porosabban a szóban forgó zene 86-os
Viszont megjelent egy nagyon jó vinyl limitált példányban 2009 első felében és még csak most debütál a köztudatunkba. Hát még ilyet.
Marcello Catalano – Flash In Your Mind
-
#12064 Ken Scott – The Cat (Limited Edition, Yellow ) Vinyl 2012
Thomas - Another Game 12'' Vinyl 1986
Bocsi rohanok, többre már nincs időm.
Ja és ne keresgesd. -
fülcsimanó2 #12063
Lacikám,
jónéhányszor meghallgatva én is azt gondolom, új kedvencünk született.
Holnap a reggeli értekezleten a főnökömre ránézve nehéz lesz nem ezekre a videókra gondolnom... ...eszméletlen a hasonlóság...
Friss zenék ezek ugye, tehát nem nyolcvanas évekbeliek, amit nem ismertünk ?
A szerző előtt mindenesetre le a kalappal, hangszerelésben mestermunka !
-
#12062 akkor mutatom a következő kérést.
Aztán majd törlöm mert 80-as évek.
-
#12061 Köszönöm köszönöm Régen hallottam már ehhez hasonló zenét!
-
#12060 Maradnék szívesen, de vár az AUDI! -
#12059 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hatalmas zene!!!!!!!!!!!!!! -
#12058 Marika!
Ha hiszed ha nem éppen most beszélgetek Sanyival ugyan erről.
Én sem ismertem Marcello Catalano nevét idáig.
És most döbbentem rá hogy Thomas neve mögött is ő áll.
Hallod Gyurikám a mostani kedvencedet amit ma kaptál tőle M. Catalano-nak hívják.
Marcello Catalano (Thomas) "Another Game" Live at Super Italo Weekend Vääksy Finland 15/09/2012
-
sztakiba #12057 ? -
fülcsimanó2 #12056
Kedves Gyuri!
Köszönöm a hozzászólásodat, jólesett !
Jókívánságaidat is köszönöm.
Pillanatnyilag több zeném van, mint boldogságom, de lesz ez majd fordítva is...
Gondolataid tényleg kézenfekvőek.
Bár elő-előfordul, hogy egyesek felbukkannak, majd hosszabb időre eltűnnek. Pl. Atiapuka is hónapok óta kerüli az összes fórumot, ami nekem - korábbi aktivitását ismerve - roppant szokatlan.
Laci teljesen jogosan nyilván azt gondolta, hogy ezekkel a fülcsimanókkal valami nagyon nem stimmel....
Példátlan lett volna, hogy egy privijére nem válaszolok, mondhatnám teljesen kizárt. Még a vadászmezőkről is írnék...
Én nem is gondoltam anno, hogy egy 2-est a régi nicknevem mögé biggyesztve kétséget kelthetek, hogy én nem én vagyok.
Igyekszem a jövőben aktívabb is lenni. Legalább kommentekben, hisz ha hozni nem is tudok, véleményem azért van.
Mint pl. most erről a Marcello Catalano-ról. Nem is hallottam róla még soha.
Viszont egészen fantasztikusak a zenéi, a "macskás" az egyenesen csúcs.
Ráadásul szakasztott úgy néz ki, mint a főnököm...
Persze nem túl valószínű,hogy egy magyar nyugdíjpénztár ügyvezetője inkognitóban olasz diszkó énekes volna...
-
#12055 Szia Marika!Milyen jó hogy nem egy áll reges a 2-es alatt. Meg mondom őszintén nekem is voltak kétségeim afelől, hogy nem személyed van az új regisztráció alatt.
Egy idézet....
"Ám ha valaki visszaélt volna a nevemmel, és regisztrál fülcsimanó2-ként, akkor ennek már minden bizonnyal hangot adtam volna."
Na épp a fenti megfogalmazásodból kiindulva...Isten őrízen és mindörökké éljél de mi van ha...
Újabb idézet....
"Sajnos nemrég én is majdnem távoztam az örök vadászmezőkre"
És akkor ki adott volna hangot az áll regéléshez. Szerintem kedves házigazdáknak ez is megfordult a fejébe, hogy nem válaszoltál a privát levelére.
Na de minden kétséget elhessegetve, itt vagy köztünk és ez a lényeg!!!
Kívánok neked sok zenét és megannyi boldogságot!!!!!
-
#12054 PM ment. -
fülcsimanó2 #12053
Lacikám,
örülök, hogy nincs több kétséged !
Hozzáteszem, maximálisan megértem az óvatosságod.
Ám ha valaki visszaélt volna a nevemmel, és regisztrál fülcsimanó2-ként, akkor ennek már minden bizonnyal hangot adtam volna.
Nyilván Te se hagynád szó nélkül, ha egyszercsak megjelenne itt egy titokzatos Kaposi2...
A szeptember 11-i üzeneted sajnos elérhetetlen a számomra, mivel a régi regre küldted, és oda továbbra sem tudok belépni.
Hogy mi az oka, nem tudom, nem derült ki. Hacsak az nem, hogy előtte hónapokig nem léptem be. Csodálkoznék, ha pusztán ezért letiltottak volna...
Előre is köszönöm az "ígéretedet"...
-
#12052 Kedves Sztakibá!
Az első két lemez stimmel de a harmadik valaki ügybuzgalma csak.
Jelenleg még nem létezik ilyen vinyl.
Hamarosan kiadásra kerül ez a dal is de ilyen formában.
THE 3RD. MAXI:
1.-QUEEN OF MY HEART.
2.-OCEAN OF LOVE.
3.-HEAVEN IS WAITING.
4.-SHE´S DANCING ALONE.
.....VERY SOON..............................
-
sztakiba #12051 Komolyra fordítva a szót,akarom mondani a zenéket,
ezek a nagyszerű italo slágerek!
Ajánlom azoknak akik szeretik a kellemes,
és nyugodt italo zenéket, még mindig,
a mai napon is, ime:
Mode-One - 2009 In the Heat of the Night (Single)
01 - In The Heat Of The Night (6:43)
02 - Til' The End (Full Version) (6:18)
http://www10.zippyshare.com/v/23303870/file.html
Mode-One - 2010 Sometimes (Vinyl,12'')
01 Sometimes 7:02
02 I Will Never Say Goodbye 6:44
03 Lost In My Dreams 7:24
http://www10.zippyshare.com/v/84226260/file.html
Mode-One - 2012 She's Dancing Alone (Vinyl 12'')
01 - She's Dancing Alone (short version) (2:42)
02 - She's Dancing Alone (extended version) (4:28)
http://www10.zippyshare.com/v/13136142/file.html
sztakiba 1953.08.03
-
sztakiba #12050 -
sztakiba #12049 -
sztakiba #12048 -
sztakiba #12047 -
#12046 Drága Marika!
Minden kétségemet eloszlattad hogy valóban te vagy az.
Örülök hogy visszatértél közénk.
A többit majd priviben.
És íme amit annó küldtem.
"Feladó: kaposi1
Címzett: fülcsimanó
Elküldve: 2012. 09. 11. 09:11
Tárgy: Kérdés!
Szia Marika!
Meg szeretnélek kérdezni hogy valóban te kérted a számot a topikomban vagy ez a Fülcsimanó2 egy új reges valaki aki így próbálja a neved alatt kicsalni tőlem ezt a ritkaságot..
Ha te lennél az neked szívesen elküldöm ezt a szerző által küldött remek zenét.
Várom válaszod .
Puszi: Laci"
Ígéretem tartom.
-
sztakiba #12045 -
fülcsimanó2 #12044
Lacikám, pedig én vagyok a régi-új fülcsimanó virtuálisan is, meg teljes életnagyságban is, hidd el !!!
Képzeld, nem kaptam Tőled mostanában privit !
Különben biztosan válaszolok, ennyire már ismerhetsz.
Soha senkit nem hagytam még válasz nélkül, Veled különösen nem tenném.
Szóval, ha akarsz egy kis ellenőrzést:
1. régi kutyusom Füles (becenevén Fülcsi)
2. új kutyusom (immár kétéves) Liza (becenevén Lizus) - mindkettő német juhász természetesen -
3. volt egy szemműtétes közös projektünk ugyanazon a budai klinikán, nem egy időben, de kevés eltéréssel 2009-ben, melyről priviben is részletesen értekeztünk
4. Te segítettél részletes útmutatóval a professzionális mp3 konvertáló programomban
5. és priviben rengeteg ajándékot küldtél - mit én talán sose viszonozhattam ilyen mennyiségben...de örök hálára köteleztél...
6. kaptam Tőled ajándékot egyszer levélben - Sarah Brightman - csak ennyit mondok....
7. és végül, de nem utolsósorban, örökké emlékezetes gesztusod marad számomra, amikor feketére váltottál a nickneved hátterében, másfél évvel ezelőtt, a férjem halálakor - együttérzésed jeléül...meghatottál, de őszintén...
Lacikám, ugye nincs kétséged ?
Azt is tudom, hogy nemcsak a new italo-t imádod, hanem Pamacs nevű hófehér kiskutyusodat is...
Természetesen nyomon követem a topik életét. Nem vagyok aktív résztvevője, mert sem információban, sem zenében nem tudok itt Nektek újat mutatni. De érdekel minden, ami itt történik.
Néhány csodás zene kizárólag innen került a birtokomba, különben sejtésem se volna soha róluk, ezért köszönet illet itt mindenkit.
Sajnos nemrég én is majdnem távoztam az örök vadászmezőkre. Aztán mégse. Volt egy autóbalesetem, mindkét kezem és mindkét lábam eltört, ennyivel megúsztam... de a mellettem ülő meghalt. Nem akarom borzolni a kedélyeket, és pláne nem túl hosszan...csak még az utolsó kérdésedre válaszolok:
Az új regisztrációmra azért volt szükség, mert hosszabb bejelentkezési szünet után egy szép napon az történt, hogy a régi nicknevem és jelszóm állandó elutasításra került. Pedig mindkettőt jól gépeltem be. Írtam az sg adminisztrátoroknak, de válaszra sem méltattak. A régi mail címem, amivel 2009-ben regisztráltam, már nem élt. Nem tudtam segítséget kérni tőletek, hogy most mit csináljak, mert ugyebár ahhoz be kellett volna jelentkeznem...
Úgyhogy hirtelen indíttatásból, a problémát megoldandó, tiszta lapot nyitottam, új nicknévvel, persze úgy, hogy a névből a régi ismerősök rámismerjenek, új e-mail fiókkal és új jelszóval.
Ennyi a történet, egyébként velem minden a régiben.
Felépültem és itt vagyok - a háttérben.
A privit lehet, hogy a régi regemre küldted, de az új regre nem érkezett meg, az biztos. Esetleg megismételhetnéd... Örülnék neki....
-
sztakiba #12043 Így végig nézve, hatalmas zenék lehetnek a tarsolyukba.
Én írigylem őket.
-
#12042 Két hozzászólással lejebb...
Amúgy amíg nem bizonyosodom meg róla addig nekem fülcsimanó2 egy álregges.
-
vaskó ferenc #12041 Előzőt véletlenül raktam fel kettővel lejjebb már fent van Bocsi Kaposi mester!!
-
vaskó ferenc #12040 -
vaskó ferenc #12039 -
vaskó ferenc #12038 Szia fülcsimanó 22222222
Szerintem nem fér kétség ez a fülcsimanó 2 a mi régi Marikánk(remélem nem tévedek) a leveleinek a stílusából gondolom.
Amaya - Sensation nekem is bejön másik az olyan közepesen jó.
Köszönöm a feltöltést.
helo -
#12037 Hatalmas kedvencem ez a zene!!!!
Marcello Catalano (Ken Scott) "The cat" Live at Super Italo Weekend Vääksy Finland 15/09/2012