NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és arra emlékeztek még ha jól emlékszem a Jugo Mhz volt szombat délutánonként fél6 tól fél hétig egy nagyon jó zenei mûsor?!
Disco Focus néven,ott aztán ténylegesen nyomta a dj az akkori italo disco zenéket maxiba.Na annál jobb zenei mûsor aztán tényleg nem volt!Olyan kincseket lehetett felvenni ami csak olyan nagy emberektõl mint az említte úriemberektõl,Kopmjáthy,Haluska....
Hú, a vasárnapi koktél délelõttönként?
Haverom tudta jól, hogy akkor hiába is hív bárhova, úgysem érek rá.😊
De még a nõknek sem.<#nevetes1>

Köszke!
Ez naná, hogy etalon volt! Hú, és még mennyi etalon volt ezenkívül is.<#wink>

Pedig megérné letöltened legalább egyet már csak az összehasonlítás kedvéért is rögtön megértenéd hogy miért erõltetem annyira!!!!<#wave><#taps><#eljen>
Rics78-nak itt van egy is Eurobeat fogadd szeretettel Angelo Morales - Pretty Babe cimû számát!!!!!Itt:http://www1.zippyshare.com/v/17040788/file.html<#taps><#eljen>
eltaláltad egyet sem töltöttem le,mégpedig azért mert ami kellet az megvolt már nekem is (az mp3 részét mondom)
De itt nem ez a lényeg ,hanem a Vasárnapi koktél stb........<#wave>
Már nem jár olaszba ugyanis 2000-ben kivonult a zenei életbõl és minden idõt a családjára fordítja!!!<#wave>
Máig is kapcsolatban vagytok? Küldd már ki megint olaszba hogy hozza be a Eurobeat-et mint régen! <#nevetes1>
Én csak egyszer jártam nála de annál több általa hozott lemezt vettem fel kazira.

Mi bajod van a mastereléssel azok tények voltak nem rongyrázás, de ezt neked is hallanod kellett kivéve ha egyet sem töltöttél le a feltöltéseim közül.Egyébként 14.éve nyomom már a számítógépet,mások szerint igen jól és elhiheted hogy nem csak chatelésre használom!!!!<#eljen><#eljen>
Most nagyon beloptad magad a szívembe Kaposi1 ezzel nagyon megleptél!!!!!<#law>
ez egy jó téma,látod nem kell itt azt a fránya masterelést eröltetni<#eljen>
Tudok róla de ha már Imi is szóba került akkor említsük meg a pillantás az Európai diszkókba cimû mûsorát, ami havi rendszerességgel ment a Petõfin.<#wave><#taps>
kaposi1
"mert ott volt egy nagyon jó barátja Haluska Imre"

Bizony bizony ott volt, és van most is.
Legalább is az én ismeretségi körömben.<#wink>
Imit a 80-as évek közepétõl személyesen ismerem, hiszen hozzá jártam a lakására zenékért abban az idõben.
Micsoda idõk voltak.<#vigyor>
Deckel a szatyorba utazni B.pestre hogy egy du-n alatt rögzítsek egy 90 percnyi zenét az aktuális slágerekbõl.
Ami csak neki volt meg bakeliten.
Azóta is féltett kincs az a kb 100 kazi ami tõle származik.
És bátran állíthatom minõségben még mindig odavernek azok a felvételek
a ma kiadott digitális felvételeknek.<#wow1>
Amúgy máig is kapcsolatban vagyunk.<#law>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Atiapunak küldenék egy számot ami akkoriban egy etalon volt számomra és természetesen a mai napig is az.Egy Magyar származású úriemberrõl van szó, Kenesei Laci azaz Ken Laszlo és Hey hey guy (us version)azért ez mert Gyuri bácsi annak idején nagyon sokat játszotta.<#wave><#taps>
B. Tóth Laci mûsorait is szerettem, de Komjáthy GYuri bácsi naprakészebb volt itáloban,<#eljen><#eljen> mert ott volt egy nagyon jó barátja Haluska Imre aki akkoriban igen sokat járt olaszba az ujdonsûlt korongokért és nem beszélve arrol hogy minden zenét végig játszott ezzel kedvezve a magnósoknak.<#wave>
Úgy látom, totál ebbe a társaságba való vagy!<#law>

Hát igen , feledhetetlen emlékek, amikor hajnali fél 5-ig hallgattam a Poptrisznyát, állandóan felugrálva az ágyból, nyomkodni a felvevõ gombot. Emlékszem, milyen pipa voltam néha, amikor nem keverte le B. Tóth a zenét, hanem csak egyszerûen levágta a szövegével. De akkor is fantasztikus idõszak volt!

Hát szerintem meg jól elb....ták kár volt hozzá nyúlni,itt az eredeti 1983-ból Bobby Orlando felfedezetje Tony Caso-all the love in my heart ami szerény véleményem szerint magasan veri a 2011-es verziót természetesen fekete korongról digitalizálva nem is akár hogy itt biztos hogy nem kell gyúrni a hangzáson!!!Vigyétek sok szeretettel:http://www50.zippyshare.com/v/84653594/file.html<#wave>
Hát bizony mondhatom hogy hátulgombolós korom óta imádom az italo discót, már egész kicsi koromban megfertõzött a mai napig nem tudom feledni azt a lázas érzést amikor még csõre töltött magnóval vártam a jobbnál jobb italo muzsikákat, az akkoriban Komjáthy GYuri bácsi által vezetett csak fiataloknak cimû mûsorban. A faterral rengeteg zenét is kértünk tõle, de sajnos ezek már csak múló emlékek,<#taps><#eljen> de szép is volt.<#wave>
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok az Orlando zenékkel. Én nagyon szeretem Bobby Orlando-t, akár zenél, akár énekel, de akinek zenéket csinált, nem nagyon komálom. Kivétel talán a Flirts, Divine. Divine-t sem a hangjáért szeretem, az biztos.

Persze fiúk, ez csak egy magánvélemény.

Szia cimbi!

Ennek én is örülök, hogy van még fiatal, aki szereti az italo-t. Azt hittem, hogy már csak mi, idõsebb korosztály (na most ezért kapni fogok fülcsitõl, az tuti is<#crazya>) szeretjük, mert szép emlékeket idéz...

A mai fiatalok teljesen mást hallgatnak. Ott van a kamasz fiam példának.
Bár egy-két italo-mra azt mondta, hogy jó. Pl. régóta szereti a Yellow screen-t (lehet, hogy azért mert abban is lõnek, mint a COD-ban<#wink>), vagy a Scotch-nak a köhögõsét is szereti.

Sziasztok!<#integet2>

Szia Laci!
Bizony tudom én ezt sajnos,de a verzió az a mi igazából tetszetõs<#szomoru1><#wave>
kaposi1
István jó ez a verzió , de erre a minõségre erõsen gyúrni kell még sajnos.<#szomoru1>

pomogacs2
Tetszik!Köszi!
Hogy milyen kincseket rejthet azt csak te tudod!<#nezze>

A külföldi letöltések meg lehet, hogy kint élõ magyaroké,
A számok itt fent meg lehet, hogy változó IP címeket mutatnak.
<#integet2>

És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!

kaposi1
<#wow1><#mf1>Látomfigyelsz.<#nevetes2>
és még miket rejthet a többi 49 oldalnyi feltöltés.<#wink>

Parancsolj!<#wave>

pomogacs2
Kaposi kolléga!

Kérhetném a The Radio Pirates:What Shall We Do With The Drunken Sailor-t?

Köszi szépen!

Szia!

És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdődik a valóság!

Ezt nem tudtam, de a dallamos melodikus zene mindig is közel állt áll a szívemhez, egyébként szerintem minden embernek tükrözi a lelki világát az hogy milyen zenét szeret illetve hallgat.<#wave><#eljen>
kaposi1
Akkor még dicséretesebb hogy ennyire otthon vagy ezen stílus világában.
Bár az Italo kortalan, nem tudtad?<#crazya>

kaposi1
Amúgy a srácokkal beszéltünk rólad a hátad mögött a skypen.<#buck>
Egyöntetû vélemény hogy nagyon jó az izésed zenék terén, csak azt a fránya masterelõs szöveget felednéd.<#wink>
De New Italo terén elég tájékozott vagy.<#eljen>

kaposi1
Pozitív vagy negatív értelemben?<#nyes>

Nem semmi vagy te kaposi1!<#taps>
kaposi1
Beat of Paradise - You and Me (Italo Disco 2011)

Látod annyira rossz idõ van hogy még a vitorlás se kívánkozik a vízre.<#nyes>
Amúgy kellemes zene bizony.<#eljen>

Mc. Brian - Loving You Forever címü száma meg nekem is nagy kedvencem.
Bár nem férne bele nálam a top 10-be.<#wink>

kaposi1
Nálam is betalált elhiheted.
És csak a 2011-es apropóján kerestem rá, hogy ha az ilyen jó akkor vajon milyen lehet az eredeti?
Érdemes volt.<#finom>

gyorgy74
Laci ez a szám nagyon betalált, aki nem szedi le az nem tudja mit hagy ki. Egy lírai hangvéteü örökzöld! Régen halottam ilyen szép lassú számot. Köszönöm neked Laci!!!!<#worship>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

<#vigyor2><#wave>
kaposi1
Ezt tõled el is várom.<#crazya><#wink>

Szia Laci!
Nekem tetszik<#eljen>
kaposi1
Köszi szépen a hívást<#worship>, számomra sok fontos infót tartalmazott.<#wink>

Wind 67
ahoz updételnem kellett volna, elmulasztottam és most nem tudok fellépni. idõm adtán megszakértem és jelentkezek.

Csak a WAV peregjen

Öhmmm , bocsi , ez lett vaolna ;o))

kaposi1
6846<#wave>
Lacikám egyszer felléphetnél már a skype-re is, hogy beszélhessünk.<#worship>

Wind 67

Csak a WAV peregjen

kaposi1
És ha már az úgynevezett szép daloknál tartunk.

Különösen Fülcsinek ajánlanék egy csodaszép dalt!!!

Michael Cretu - Your Favourite Toy

Letöltés Flacban!!!

És a szomorú apropón kívül amiért aktuális most ez a dal.

Bizonyos M.Nolen ( akit talán már nem kell bemutatnom<#wink>) emigyen szólaltatja meg ezt a csodaszép melódiát 2011-ben.<#finom>

Michael Cretu - Your Favourite Toy

kaposi1
Riccardo kicsit melankolikusra vette a figurát.<#wink>
De azért így is szeretjük!

Riccardo Campa - Aurora

Biztos folyamatosan hallgatják, és nincs idejük közben írni.<#crazya>

kaposi1
Bizony jó zenék és mások is így gondolják.
Csak nem fejtik ki a véleményüket róla.<#nyes>

Köszi!

Leszedem, mert szeretem ezt a számot, de csak eredetiben hallottam eddig.

Egy jó,friss verzió:
Tony Caso - All The Love In My Heart (The Heart`s Divided Remix) 2011.mp3 (7.56 M😎
http://www.multiupload.com/7HVS657TAR<#integet2>
Szevasz Laci!
Igen itt is megtalálhatok õk<#vigyor2>
http://www.myspace.com/weareitalove/music/songs/soldiers-of-love-80684752
jó zenék az tény!
gyorgy74
Nagyon ott vannak a szeren Laci!

Betaláltak ez kétségtelen, nem is halottam még róluk!<#eljen>

Az albumot meg alig várom!<#wow1>

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))