NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(zephyr elfordul és úgy röhög, hogy a könnyei csorognak..)
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
user barátunk nem errõl a ken laszlo-ról beszél.
van egy másik, aki nem 1984-ben, hanem 1983-ban már felénekelte ezt a "gáj" zenét..<#nyes>#nyes>
átvágva ezzel az egész memory records-ot, akik csak 1984-ben adhatták ki de persze a másik ken laszlo-tól<#hehe>#hehe>
most, hogy mondod..
tényleg: én egy másik ken laszlo-ról beszélek<#nevetes1>#nevetes1>
hogy a túróba nem vettem eddig észre<#nyes>#nyes>
Ken Laszlo interview.
hát hawer, meg kell hagyni nem semmi csóka vagy! még rajtam is túlteszel..
szóval az esélyt megkaptad.
én könnyesre röhögtem magam ma reggel, mikor visszaolvastam 😊
tudod, az ilyen beszólásaiddal, mint kérdezzük imre, vagy gyuri bátyánkat nyugodtan, csak magad alatt vágod a fát..
felesleges õket ilyesmivel zargatni, mikor van egy magyar író, aki hivatalosan megírta a 80-as évek zenész sztárjainak biográfiáját (csak miattad: életmûveit) ahol sok egyéb neves sztár közt ott "bújkál" ken laszlo élettörténete is (akinek fingja sincs merre is van az orczy tér pesten, velem ellentétben, aki magam is pesten éltem kemény 18 évet!)
ezt az író kollégát egyébként lukács attilának hívják, és az említett gyûjteményt a "diszkó és dance zenei kislexikon" néven keresheted.
kb. 500 ft-odba kerülne csupán, de mivel mérhetetlen tudásra és információra tehetnél szert belõle, neked életed egyik legjobb befektetése lehetne!
gondold át, hátha nem mindíg csak hülyeségeket beszélek 😊
Bar ezt neked hiaba is magyarazom...
Senkivel sem chatelek, a facebook-on sem vagyok rajta,de a veled valo kommunikacio mar nagyon kezd idegesiteni.
Inkabb lezarom annyival, hogy menj el szepen csucsukalni, aludj egyet az egeszre, es legkozelebb gondolt at ketszer mekkora ostobasagokat publikalsz te "master genius".
Erre gondolsz: "nem mindenki tartsa szánalmasnak"?
Ja, hogy ez nem is en voltam??!!
Ha az ekezetekre gondolsz, akkor tudd be annak, hogy lusta voltam keresgelni az ekezetes betuket!
Kotve hiszem, de ha megis te vagy az akkor nagyon szegyelld el magad, mert eleg sokan haragszanak rad! <#mf1>#mf1>
Ha nem az vagy, akkor is hulyenek vagy nezve, bar ehhez meg idonek kell eltelnie, hogy ezt eszre is vedd.
A felbutitott mpfos zeneidbol csak az elsot toltottem le, mar az magaert beszelt. Nem gond ha hulladek minoseget toltesz fel, csak szolj hogy sz@r, igy tobb embernek is idot takaritasz meg.
Ez a forum nem a High Endre hivatott, hanem foleg a new italo zenekre bemutatas celjabol, igy felesleges az ide felrakott zeneket minositened. Ha erre utazol, akkor masik ket forumon megteheted, bar a sajat erdekedben nem ajanlom!<#nyes>#nyes>
Ezen forumok egyiken erdekesseg keppen megtalalod azt az oldalt is, ahonnan a "Kenessey Laszlo mitoszt" kiolloztad, te kis geniusz...
Eddig csak sajnaltalak a szanalmas "mastering" probalkozasaid miatt, most viszont veglegesen bebizonyitottad, hogy klinikai eset vagy!
Kivancsi lennek mennyi idodbe tellett osszeollozni azt a sok baromsagot a netrol, amit itt oszehordasz?! Ha egy kicsit is tajekozott lennel, akkor itt kezdened a keresgelest, es valami fogalmad meg esetleg lehetne is Gianni Coraini munkassagarol...<#banplz>#banplz>
Ha par eve itt lennel a forumon (mint ahogy nem voltal), akkor tudnad, hogy pont a legrosszab helyen probalod osztani az eszt. Es akkor meg nem is talaltal igazi emberedre HQ teren... <#nevetes1>#nevetes1>
Nyugodtan valtoztasd meg a nickedet loser2-re!
Köszi a muzsikát ! Mándoki Laci pedig hogy kivel mikor és milyen okok miatt diszidált az itt elsökézböl olvasható.
Mándoki László biográfia.
üdv ItaloFan1969
Hát Ken Lászlóról nem sok infót lehet találni a neten ami a biográfiáját illeti..... hogy az Orczy tér közelében lakott <#wow1>#wow1>?? na ja ...
Viszont az infód ami Mándoki Lacival történö külföldre való "kimenését" illeti az definitiv egy kacsa.
üdv ItaloFan1969
oké, rendben.
egy esély neked is jár..
gyõzz meg!
hallgatom ken laszlo valódi történetét, ami magyar szálakhoz kötõdik.. 😊
nem ott olvastam..
nekem a 80-as évek nagyobb zenei elõadói olyanok, mint a matektanárnak az egyszeregy 😊
akkor is kívülrõl fújom, ha álmomból keltesz fel :p
késõbb, ha jobban megismersz, majd rájössz..
második számú tévedés:
mi eddig sem vitáztunk, és eztán sem fogunk 😊
mindössze a tényeket közöltem. ennyi.
tõlem aztán kenaposi lászlónak is gondolhatod 😊
legalább jól szórakozunk :p
De szerintem azt a varázst már nem hozza vissza. Lehet, hogy azért, mert akkor még fiatal voltam?<#wow3>#wow3>
a poptarisznya újra szól,
mint azt már jeleztem nemrég a 80-ason..
Antique - Follow Me
http://www19.zippyshare.com/v/7067141/file.html
Nekem tetszik.<#wink>#wink>
Na és csütörtökönként este, tán 19.30-tól volt 1 órás magnós Poptarisznya. Onnét sokat vettem fel anno...
És olyan jó, amikor viszont látom, hallom újra.
Ha olyan jók a zenék rajta, amilyen a csajszi, akkor ...<#crazya>#crazya>
elsõ számú tévedés:
ken laszlo véletlenül sem kenesi lászló 😊
hacsak nem poénnak szántad :p
az ürge 54-ben született olasz szülõktõl olaszországban gianni laszlo coraini néven firenzében..
örülök hogy van aki még ismerte,ismeri rajtam kívül azt ami számunkra akkor még elérhetetlen volt.Remélem még beszélünk errõl<#wave>#wave><#nevetes1>#nevetes1>
https://www.rapidshare.com/files/1538490258/DJ_ONE___DJ_ALBIN_-_Summer_Project_2011.rar
pass: dj1
Bocsi,hogy belepofázok de a Disco Focus úgy tudom még ma is megy asszem itt:
Radio Osijek
Szerintem is a legjobb volt ez a mûsor abban az idõben.De sok kazetta megvan még ebbõl.....Szép emlékek!<#mf1>#mf1>
A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!
Riccardo Campa - The Italian Way
more images
Riccardo Campa – The Italian Way
Label:
Space Sound Records
Catalog#:
SSR-00019
Format:
CD
Country:
US
Released: