NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
világos, mint a vakablak cimbora<#vigyor5>
(zephyr elfordul és úgy röhög, hogy a könnyei csorognak..)

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
jaj tibikém, látom te sem érted:
user barátunk nem errõl a ken laszlo-ról beszél.
van egy másik, aki nem 1984-ben, hanem 1983-ban már felénekelte ezt a "gáj" zenét..<#nyes>
átvágva ezzel az egész memory records-ot, akik csak 1984-ben adhatták ki de persze a másik ken laszlo-tól<#hehe>

Na végre cimbi!!!<#taps><#taps><#eljen>
Kedves vibor69 kurvára fingod sincs az igazi Ken Laszlorol de olvasd vissza 7740-es irásomat talán akkor majd megérted!!!!<#wave>
Zephyr Retiring
igen. ebbõl rájöttem<#hehe>
most, hogy mondod..
tényleg: én egy másik ken laszlo-ról beszélek<#nevetes1>
hogy a túróba nem vettem eddig észre<#nyes>

Sziasztok!Bocsi,nem akarok belefolyni a személyeskedésbe,de user2-nek üzenem,kurvára nincs igazad Ken Laszloval kapcsolatban.Soha nem volt magyar,nevét a Casablancából kapta.Adok egy linket,facebookon megerõsítette hogy valós az interjú...Üdvözlettel:Nomad13
Ken Laszlo interview.
Az lehet hogy megírta csak nem arról a Ken Laszlorol aki 1983-ban a hey hey guy cimû remkmûvet felénekelte.De a fórumban többszõr említést tettem arrról, hogy az igazi Ken Laszlot a mai napig egy titok övezi remélem ebbõl rájöttél hogy mit probáltam elmagyarázni ma illetve tegnap este!!!!!<#falbav><#csodalk>
Zephyr Retiring
#7724-re:
hát hawer, meg kell hagyni nem semmi csóka vagy! még rajtam is túlteszel..
szóval az esélyt megkaptad.
én könnyesre röhögtem magam ma reggel, mikor visszaolvastam 😊
tudod, az ilyen beszólásaiddal, mint kérdezzük imre, vagy gyuri bátyánkat nyugodtan, csak magad alatt vágod a fát..
felesleges õket ilyesmivel zargatni, mikor van egy magyar író, aki hivatalosan megírta a 80-as évek zenész sztárjainak biográfiáját (csak miattad: életmûveit) ahol sok egyéb neves sztár közt ott "bújkál" ken laszlo élettörténete is (akinek fingja sincs merre is van az orczy tér pesten, velem ellentétben, aki magam is pesten éltem kemény 18 évet!)
ezt az író kollégát egyébként lukács attilának hívják, és az említett gyûjteményt a "diszkó és dance zenei kislexikon" néven keresheted.
kb. 500 ft-odba kerülne csupán, de mivel mérhetetlen tudásra és információra tehetnél szert belõle, neked életed egyik legjobb befektetése lehetne!
gondold át, hátha nem mindíg csak hülyeségeket beszélek 😊

Sebaj legalább ebben a pár órában a válasz erre gombot megtanultad használni!!!!<#taps><#taps>
A "tartsa", az egyes szam 3. szemely felszolito mod. Az altalad irt mondatba jelen esetben a "tartja" illik.
Bar ezt neked hiaba is magyarazom...

Ja és tanuld meg használni a válasz erre gombot,vagy ekkora ésszel az is gondot jelent!!!<#falbav>
Ezek szerint még a célzásomat sem értetted meg a te szavaiddal élve te kis géneusz .Mondjuk ezen nem is csodálkozom!!!HA HA HA<#csodalk><#csodalk>
Nem megyek mert reggel 7-ig dolgozom!!!!
Te aztan nem adod fel!
Senkivel sem chatelek, a facebook-on sem vagyok rajta,de a veled valo kommunikacio mar nagyon kezd idegesiteni.
Inkabb lezarom annyival, hogy menj el szepen csucsukalni, aludj egyet az egeszre, es legkozelebb gondolt at ketszer mekkora ostobasagokat publikalsz te "master genius".

Szerény tudomásom szerint ez így helyes (nem mindenki tartsa szánalmasnak)de innentõl kezdve barátom szerény véleményem szerint, te nagyon alul iskolázott lehedsz így még a válaszaimra se méltatlak majd ha megérettél rá talán 5 vagy 10 év múlva ha megtanulsz helyesen írni!!!!<#falbav>
Nem zavar mert olyan emberektõl tudom akiknek jobban hiszek mint egy internetes web oldalnak ahol mindenféle hazugságokat állítanak, de mint már az est folyamán említettem Ken Laszlot a mai napig egy titok övezi és akivel te a facebookon chat-elsz az nem biztos hogy valójában az a személy akinek állítja magát remélem érted a célzásomat!!!!<#wave><#vigyor2>
A helyesirasomra?!
Erre gondolsz: "nem mindenki tartsa szánalmasnak"?
Ja, hogy ez nem is en voltam??!!
Ha az ekezetekre gondolsz, akkor tudd be annak, hogy lusta voltam keresgelni az ekezetes betuket!

Nem Hargittay vagyok, egyébként egy nagyon régi 2002-es topicban tettem említést többek közt Ken Laszlorol, de lehet hogy amit te találtál ott már én voltam kiollózva, a primitív megnyilvánulásaid pedig hanyagold felém cimbi itt most konkrétan a lehülyézésre gondolok mert igy csak saját magad alatt vágod a fát!!!!<#csodalk>
Akkor hat te lehetsz italo gábor alias Hargittay?
Kotve hiszem, de ha megis te vagy az akkor nagyon szegyelld el magad, mert eleg sokan haragszanak rad! <#mf1>
Ha nem az vagy, akkor is hulyenek vagy nezve, bar ehhez meg idonek kell eltelnie, hogy ezt eszre is vedd.

Ja és a mielõtt géneusznak hívnál valakit, nem ártana elõbb mélyen magadba nézni és az intelligenciáddal kapcsolatban egy kimagaslóan nagy önértékelést tenned,ja és legfõképpen a helyesírásodra kéne odafigyelned!!!!!<#falbav>
Pedig te hivatkoztál a nagy HQ topicra, arról a fórumról topicról csak annyit te okostojás hogy amit a te állításod szerint én kiollóztam, az saját magam volt remélem érted hogy mire gondolok!!! Az mp3-al kapcsolatban pedig jobb ha nem kelünk vitába mert a válsszaimmal a földbe döngöllek egyébként én az elsõ kutyámat hívtam sultannak!!!!ha ha ha<#csodalk>
Nem forumok, hanem topikok a forumon belul.

Tenyleg volt AIWA deckem (220-450-950), es tenyleg varialtam a Dolby B-C-vel. Maradjunk annyiban, hogy ennyi igazsagtartalma van az eddigi hozzaszolasaidnak!<#nevetes1>
A felbutitott mpfos zeneidbol csak az elsot toltottem le, mar az magaert beszelt. Nem gond ha hulladek minoseget toltesz fel, csak szolj hogy sz@r, igy tobb embernek is idot takaritasz meg.
Ez a forum nem a High Endre hivatott, hanem foleg a new italo zenekre bemutatas celjabol, igy felesleges az ide felrakott zeneket minositened. Ha erre utazol, akkor masik ket forumon megteheted, bar a sajat erdekedben nem ajanlom!<#nyes>
Ezen forumok egyiken erdekesseg keppen megtalalod azt az oldalt is, ahonnan a "Kenessey Laszlo mitoszt" kiolloztad, te kis geniusz...

Na még egy okos tojás!!! Na ide figyelj drága barátom már egyszer egy korábbi irásomban említettem hogy az infókat nem a netrõl szerzem, HQ téren pedig csak annyit ha már a masterelés szóba került hogy az ide feltöltött zenék nem azt bizonítják minõségileg hogy itt bármiféle high end-es audio vájtfülû társaság lenne. A szánalmas mastereléseimrõl pedig csak annyit szeretnék mondani neked, hogy én már akkor mastereltem pc-vel a jobbnál jobb italo muzsikákat mikor te még az aiwa deckeddel analizáltad a dolby b vagy c-ét, egyébként itt a fórumon nem mindenki tartsa szánalmasnak természetesen azon emberkékrõl beszélek akiknek a fején jobb illetve bal oldalt egy fül nevû érzékszerv található.<#csodalk><#falbav><#csodalk>
Oreg te aztan nem vagy semmi!
Eddig csak sajnaltalak a szanalmas "mastering" probalkozasaid miatt, most viszont veglegesen bebizonyitottad, hogy klinikai eset vagy!
Kivancsi lennek mennyi idodbe tellett osszeollozni azt a sok baromsagot a netrol, amit itt oszehordasz?! Ha egy kicsit is tajekozott lennel, akkor itt kezdened a keresgelest, es valami fogalmad meg esetleg lehetne is Gianni Coraini munkassagarol...<#banplz>
Ha par eve itt lennel a forumon (mint ahogy nem voltal), akkor tudnad, hogy pont a legrosszab helyen probalod osztani az eszt. Es akkor meg nem is talaltal igazi emberedre HQ teren... <#nevetes1>
Nyugodtan valtoztasd meg a nickedet loser2-re!

Bocs hawer de se Németül se Angolul nem beszélek perfekt ezért ebben az ügyben nem tudok nyilatkozni, de Ken Lacirol itt van a biográfia ami szerintem egy szemen szedett hazugság:http://nosztalgiadisco.blogspot.com/2010/10/ken-laszlo.html ebbõl kiindulva azt sem lehet kézpénznek venni amit az álltalad megadott linken lehet olvasni,<#wave> miután én tudatom teljes magaslatán biztos vagyok benne hogy amit Mándoki Laciról irtam az valós és nem kacsa!!!
Szia !

Köszi a muzsikát ! Mándoki Laci pedig hogy kivel mikor és milyen okok miatt diszidált az itt elsökézböl olvasható.
Mándoki László biográfia.

üdv ItaloFan1969
Szia !
Hát Ken Lászlóról nem sok infót lehet találni a neten ami a biográfiáját illeti..... hogy az Orczy tér közelében lakott <#wow1>?? na ja ...
Viszont az infód ami Mándoki Lacival történö külföldre való "kimenését" illeti az definitiv egy kacsa.

üdv ItaloFan1969
Egyébként Mándoki Laci még most is Münchenben él és egy szintén magyar gitárossal Kopecsni Gyurival annak idején többek közt Phil Collins-nak és Toto-nak is irtak dalokat, egyébiránt Cserhátit, Csárlit, és Demjént is felkarolták!!!!!<#wave><#taps><#eljen>
Sok infóm nekem sincs róla hiszen lacit a mai napig egy titok övezi, de amit tudok azt biztos forrásból tudom Kenessei Laszlo kétségtelenül a legsikeresebb magyar az italo disco mûfaján belül a 80-as évek elején ment ki barájával Mándoki Lacival még Mándoki a Németeknél próbálkozzott addig Ken Laci a legklasszabb országban délen próbált szerencsét hát nem hiába.Venezuelától Tokyoig sikeres volt,sõt most is az,több millió eladott lemez,világ minden részén fellépett már tehát amit egy internetes honlap állít róla az tévedés Kenessei laci igen is hazánkbeli,ezt akár a Haluska vagy a Komjáthy is megerõsítené, ha bárki megkérdezné tõlük.Egyébként elárulok még egy tikot Bp-en az Orczi tér közelében lakott!!!<#taps><#eljen><#wave>
Zephyr Retiring
#7722-re:
oké, rendben.
egy esély neked is jár..
gyõzz meg!
hallgatom ken laszlo valódi történetét, ami magyar szálakhoz kötõdik.. 😊

Hát cimbi nekem nem úgy tûnik abból ítélve amiket állítasz Ken Laszlóról, hidd el hogy én nem vonom kétségbe az italo disco iránti szeretetedet de most tévedsz!!!<#wave>
Zephyr Retiring
#7720-ra:
nem ott olvastam..
nekem a 80-as évek nagyobb zenei elõadói olyanok, mint a matektanárnak az egyszeregy 😊
akkor is kívülrõl fújom, ha álmomból keltesz fel :p
késõbb, ha jobban megismersz, majd rájössz..

Zephyr Retiring
#7718-ra:
második számú tévedés:
mi eddig sem vitáztunk, és eztán sem fogunk 😊
mindössze a tényeket közöltem. ennyi.
tõlem aztán kenaposi lászlónak is gondolhatod 😊
legalább jól szórakozunk :p

7709-re Téves az infód apa hidd el nekem és ezen jobb ha nem vitázunk!!!!<#ejnye1>
Téves az infód apa hidd el nekem és ezen jobb ha nem vitázunk!!!!<#vigyor2>
Köszi cimbi!

De szerintem azt a varázst már nem hozza vissza. Lehet, hogy azért, mert akkor még fiatal voltam?<#wow3>

Zephyr Retiring
#7712-re:
a poptarisznya újra szól,
mint azt már jeleztem nemrég a 80-ason..

Hátha befér ide:

Antique - Follow Me
http://www19.zippyshare.com/v/7067141/file.html

Nekem tetszik.<#wink>

MIX igen!

Ilyenre nem emlékszem.

Na és csütörtökönként este, tán 19.30-tól volt 1 órás magnós Poptarisznya. Onnét sokat vettem fel anno...

És olyan jó, amikor viszont látom, hallom újra.

Ez mix?

Köszi ezt megnézem!

Ha olyan jók a zenék rajta, amilyen a csajszi, akkor ...<#crazya>

Zephyr Retiring
#7688-ra:
elsõ számú tévedés:
ken laszlo véletlenül sem kenesi lászló 😊
hacsak nem poénnak szántad :p
az ürge 54-ben született olasz szülõktõl olaszországban gianni laszlo coraini néven firenzében..

Szia Koko!
örülök hogy van aki még ismerte,ismeri rajtam kívül azt ami számunkra akkor még elérhetetlen volt.Remélem még beszélünk errõl<#wave><#nevetes1>
Sziasztok!ezért remélem még nem kapok ki<#ejnye1>nekem nagyon tetszik...

https://www.rapidshare.com/files/1538490258/DJ_ONE___DJ_ALBIN_-_Summer_Project_2011.rar
pass: dj1

koko71
Sziasztok!
Bocsi,hogy belepofázok de a Disco Focus úgy tudom még ma is megy asszem itt:
Radio Osijek

Szerintem is a legjobb volt ez a mûsor abban az idõben.De sok kazetta megvan még ebbõl.....Szép emlékek!<#mf1>

A fecske egy költöző madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!

aki még nem tudna errõl a lemezrõl az nézze meg!
Riccardo Campa - The Italian Way

more images
Riccardo Campa – The Italian Way
Label:
Space Sound Records
Catalog#:
SSR-00019
Format:
CD
Country:
US
Released: