41688
-
#15423 Ezeket nem fogod beszerezni más kiadótól.
De szerintem nincs is gond velük. -
#15422 A spanyol "blanco y negro" cd lemezei azok amelyeken jó minőségben szólnak az italo zenék! -
#15421 Na most elmegyek egy kicsit borzongani amíg nincs itthon a család ( Coffin Baby ) majd re.... -
#15420 Nem szeretem a zyx lemezeket,ha csak lehet próbálom más kiadó hasonló cd lemezeit beszerezni! [left]Sok esetben ad ki olyan cd-t ami nagyon gyenge minőség vagy egyenesen hiba van a lemezen! -
#15419 CD-k esetében én EZT a beszerző helyet javasolnám neked most. -
#15418 Valamit nem jól tudsz és talán segítség lesz neked mivel a CD-ket részesíted előnyben.
A szóban forgó három dalból kettő valóban nem jelent meg máson ez idáig csak Maxi vinyl-n.
De a harmadik a Lenroy- Do You bizony elérhető már egy fantasztikus New Italo Válogatás második lemezének az 1-es CD lemezén.
Various - Zyx Italo Disco New Generation Vol.2 2CD 2012/ CD1/02.Lenroy - Do You (Extended Version)
Szerintem ezt a két válogatást mindenképpen szerezd be magadnak a boltból. -
#15417 Ez egy jó tipp! Szerénykedj csak,de szerintem felesleges! -
#15416 Dehogy tudok mindent.
Egyszerűen zenét csak úgy érdemes gyűjteni ha van egy Katalógus programod ami jelen esetben nálam a WhereIsIt ami teszi a dolgát.
Beírom a dal címet és ha van találat akkor nyilván nem csak rádobtam a vinyó-ra valahová hanem precízen belőttem mondjuk jelen esetben hogy
i:\Zenék\Lossless\01 MAXI LOSSLESS LEMEZEK!\New Italo Disco Albumok 2000-2013\Various – Alan Brando Project The First Strike 2013/06.Boy Blue - One Day (Vocal Version)
Máshogy káosz lenne és nem is érdekelne ha nem találnék meg egyből bármit itthon a könyvtárakban. -
sanyo71 #15415 Ez se rossz zene de a Ken Martina-Another Melody az, ami igazán bejön nekem a lemezről -
#15414 Mit mondtam! Azt is megmondja ma milyen színű alsót visel a kérdéses előadó!döbbenet,mindent tud! -
#15413 Most tagadjam le?
Amúgy a Alan Brando Project The First Strike 2013 CD-n található a dal ezen verziója.
-
#15412 Kaposi kolléga már épp eleget linkeskedett itt
Szerintem ez is ott vigyorog egy ideje már a gyűjteményében.. -
#15411 A TE zenei ízlésedet ismerve, nem fogod holnap megrendelni,hogy ne hogy lemaradj róla! -
sanyo71 #15410 Hát én se vágok eret ha nem lesz meg
-
#15409 Akarom mondani egy ROFO dal meggyalázása! -
#15408 Rofo -
sanyo71 #15407 Ez a zene is ismerős ugye fiúk?!
CARLOS PEREZ - Volviendo a los ochenta ( REMIX 2012 )
-
#15406 A link szó alatt,természetesen a jutyube videó megjelölését értem,mielőtt Zef itt is kifogásolja! -
#15405 PROFI A SRÁC! olyan zenei ismeretekkel bír hogy megérem kapkodni a fejem! -
#15404 Ezt csípem,egyik kedvenc!Gondolod Kaposi nem linkelte még? -
#15403 Tudod hogy az MT nem az én zeném,de jól van naaaaaaaa tolerancia,hüüüüü de klassz ez a seriseri lédi! -
#15402 Vót már?
-
#15401 Mindkettő EREDETILEG 80-as évek.. -
#15400 De amúgy vicces Zephyr-es a példa! -
#15399 Trollerancia kedves Rénó...trollerancia -
#15398 AZÉRT,EHHEZ A BORZALOMHOZ NE HASONLÍTSD AZT AMIT ÉN LINKELTEM! -
#15397 Nem azt mondtam, hogy nem tetszik. Csak azt, ez nem napjaink italo zenéje.
Minek rakjuk pl. ilyenekkel tele a totyikot?
Még ha mondjuk tetszik is.. -
#15396 Na azért mondom,még a végén megfogok sértődni megint! -
#15395 1) természetesen ezeket már mind letöltöttük a netről
2) utolsó kép rossz totyikba került! Ez nem hifi totyik wazze -
#15394 -
#15393 Szép gyűjtemény, láthatóan nagy becsben is vannak tartva a lemezek! -
#15392 Azért morcos vagyok, hogy én, mint állandó "szereplője" a "műsornak" sem nézhetem meg a nagy DÖRRENTÉS legújabb epizódját! -
#15391 Egyszerűen gyönyörű zene.
Italover - Space Flower (Extended Version) Italo Disco 2013
-
#15390 Mivel már nagyon sokat foglalkoztunk Clay új formációjával és a klipp is megtalálható itt, nem akartam belinkelni újra. -
#15389 Rákerestem a jutyubon,mit dob ki elsőnek? kaposi1 italobox-everyday-every night (long version!) Kösz Laci! -
#15388 Ha jól hallom akkor az
Italobox - Every Day Every Night -
#15387 LACI,talán itt vagy még,mi a kezdő zene a mix-ben? -
#15386 Látogatóba érkezik hozzám a hónap közepén egy lengyel barátom.
Na neki sem kell New Italokért a netet bújnia.
Na meg 80-as évek ritkaságaiért sem.
-
#15385 ok,kösz,megyek ebédelni! -
#15384 Zef,ez nem akármilyen remix,nem akármilyen minőségben! Az hogy neked nem kell,az egy dolog,lehet másoknak viszont mint egy érdekesség tetszeni fog!Megszoktuk már ezt a stílust Tőled,sokan ezért szeretünk,avagy egyesek nem!