41688
-
#15463 Tovább a Modern Talking nyomdokain.
DiscoBonus - Spend Your Money 2013
-
#15462 Önnek PM üzenete érkezett! -
#15461 Laci neked igazad van abban hogy a Five4It-nél bizony Josep se nagyon sűrűn enged az árból kivéve akikkel meg van már egyezve.
De én itt most a Roby & Claudia lemezről írtam ami a Flashback-nél jelent meg és ott az árak sajnos szintén azokon az összegeken mennek amit írtam.
Kimmo sem nagyon tud ill. szeret engedni az árakból.
Azok a lemezek olcsóbbak amiknek szintén Kimmo a producere de nem a Flashback kiadásában jöttek ki.
PL: Disco Evolution, Rebirth Records,
De ezeket te pontosan tudod.
-
#15460 Five4it-ot akartál gondolom írni...
Nekem most Viki lemezén a Bacia Me jön be. -
beva02 #15459 ZYX Italo Disco New Generation Vol. 2 (2013) 320 / Lossless
http://uploaded.net/f/leuzvz
http://turbobit.net/download/folder/1460795 -
#15458 Én meg ezt ajánlanám: Marylinn – Only Mine (Solo Mio) (Vocal Version) -
#15457 Lenroy éppen most tűnt fel a 80-as évek topikjában ha minden igaz wav-ban. -
#15456 Érdemes megvásárolni csak mint tudjuk a Flashback-nél általában két árcimkét ismernek.
26.90 ill. 34.90 Euro
Elég visszatartó erő a nagybani bevásárlásra.
Márpedig posta szempontjából mindenképp az az előnyös. -
#15455 Az tényleg jó nóta! -
#15454 Személyes kedvencem az utóbbi öt évben.
Abszolute No1 nálam.
Roby & Claudia - I Love You (extented)
Roby = Roberto Calzolari azaz régi előadó nevén Dyva -
#15453 Zenére soha nem sajnáltam a pénzt! Holnap ha lesz időd dobj össze egy listát majd,köszönöm!Jó éjt! -
#15452 Ha ilyen stílusú zenék tetszenek akkor rossz hírem van.
Nagyon sok pénzt fogsz költeni. -
#15451 EZ IS TETSZIK! megint a Te videódat dobta első helyre a jutyub,hü ez nagyon jó! -
#15450 A fenébe az első youtube találat már megint egy ismerős videót dob rá. -
#15449 Az italoconnection az tulajdonképpen Fred Ventura valamiféle projectje? -
#15448 Addig is egy ajánlat tőlem.
Wol Vo - Forever (Italoconnection Re-edit) -
#15447 szintén jó! -
#15446 Akkor sietnem kell a listával mert Wind lelövi az összes fel nem sorolt kedvencemet. -
#15445 DARIO-ALL THE NIGHT.....remek!most hallgatom! -
dj adrián #15444 Még ajánlom figyelmedbe az Italoconnection produkciókat.
Pl: RFL vs ITALOCONNECTION - Close your eyes -
dj adrián #15443 Igen, Ő is sokat ismer. -
#15442 Kösz Adrián,átfogom nézni a listád! Wind is nagy szakértője a témának,remélem Ö is bedob egy-két ajánlatot! -
dj adrián #15441 De még mennyire sok kimaradt.
Néhány példa (a teljesség igénye nélkül):
Italove - Follow me to Mexico, No fear, L'amour
TQ - Let's go to Tokyo
Maleroom - You are not my lover
Andy Romano - Run to love, Every time feel allright
Dario - All the night
Savage - Save me
George Aaron - Russian ladies
Miko Mission - Let it be love
Galaxy Hunter - We came from space
-
#15440 Nem gond ha vinyl...!!! Egyébként a listáról mit felejtettem le,természetesen a legnagyobb zenét! MIKO MISSION-LET IT BE LOVESpacesynth ne legyen azt nem nagyon csípem!Jó éjt,és szép álmokat! -
zoranpityu68 #15439 Erre a linkre kattintva a legjobb régebbi és new italo zenéket hallgathattok rádion non-stop.Lehet válogatni a régi és new zenék közöt.
http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fmaxitalo.pl%2F&ei=Cr7ZUc_WLaHj4QSKsoFQ&usg=AFQjCNH0MaZFM_jJp916K7VbjDH_LS2UUQ&bvm=bv.48705608,d.bGE&cad=rja -
#15438 Ok!
Majd megpróbálom összeírni a javát.
De sajnos sok közülük csak vinyl-n elérhető. -
#15437 Majd a tippjeidet elvárom,mert nekem eztán kell e dalok többségét fizikai hanghordozón beszereznem! -
#15436 Wow!!!!!
Higyj nekem rengeteg kimaradt erről a listáról ami minőségi darab.
Mivel most ismerkedsz a New Italoval nem tudhatod igazán mennyi minden megjelent az elmúlt években . -
Biatomi #15435 ezzel 100%-ig egyet értek -
#15434 Említettem már nekem az újdonság erejével hatnak a new-italo zenék! Olyannyira más zenéket hallgattam és vásároltam az elmúlt években!Igy aztán kellett egy néhány hét,míg feltérképeztem!Mostanra nagyjából képben vagyok,és azt kell mondjam,ha lemez kiadó volnék,egy dupla cd-n ráférne az összes olyan dal ami nekem tetszik!Ryan Paris-I wanna love you once again+Parisienne GirlKen Laszlo-Dancing Together>Juno Gang-Everybody Comes>Lenroy-Do YouAlba feat.Fred Ventura-Without You> Alden Tyrell&Fred Ventura-Don't StopMagic System DJ-Irene+You Are My Fantasy+Inside+I Wanna Touch Your BodyGazebo-Queen of Burlesque>Squash Gang-Hey You>Joy Peters-Passion of Love>Mention-No ChangesMirko Hirsch-Sweet Surrender+ Love on the RunFelli-Everything is Perfect>Swan-Shining Star> International-Hold Me>Tom Garrow-Come Back >Loopside-File of LoveAnélkül hogy bárkit szándékoznék kritikával illetni,a többi nóta nálam a futottak még kategória!Viszont aki a felsorolt dalokhoz hasonló minőségűt tud ajánlani az ne tartsa magában,minden jó tippet megköszönnék! -
dario69 #15433 -
dj adrián #15432 Akarom mondani darura... -
dj adrián #15431 Nagyot bizony. A drura nem vot szükség 10 hordár behozta. -
#15430 Talán azért mert a női vocal feldobja.
Ez sajnos nem jellemző a Beach Club Records-os nótákra. -
sanyo71 #15429 Megkockáztatom hogy az egyik legjobb szám a cd-ről -
#15428 na végre megérkezett... daruval emeltétek be a csomagot?
A bal felső nagyot szól ! -
#15427 Ez még talán nem volt itt!
Mindig is akartam egy Dubai képes videót.
R & M - Holiday
-
#15426 Köszönet az infóért! -
Alex Mix #15425
Pet Shop Boys - Always On My Mind (Edward Russell Remix)
https://www.box.com/s/8331t1wp45lq2an1o3xa
GREAT REMIX!! Saludos Amigos :) -
sanyo71 #15424 Ezekkel a válogatás lemezekkel nem lesz problémád úgy gondolom,viszont tényleg van néhány gyenge kiadvány.Sajnos ezt saját bőrömön tapasztaltam,,,