41688
-
#15703 Számomra elég meglepő módon a Space Sound Records lesz a megjelentető.
Ami idáig a CD kiadványairól volt ismert.
De mint Ian a producer írta "túl bonyolult lenne a vinyl megjelentetése Europában"
Hogy ez mit jelent azt csak ő tudhatja.
Na majd Augusztusban kiderül. -
#15702 NEWSFLASH: It has been confirmed, TQ's upcoming 12" vinyl release is going to be DANGER. Music composed by Tony Marinello with creative direction of Ian Nguyen. There will be a BONUS EXTENDED TRACK of another TQ's song, which will be announced soon!!
Bobby O Danger, hát ettől azért egy kicsit tartok,de majd meghalljuk milyen lesz. -
#15701 Bizony ez így van!
Örülök hogy Neked is tetszik! -
Biatomi #15700 a promo videóból ítélve jó zenék -
#15699 Igen ez már nem csak promo,letölthető a juno-n wav-ban is!
De ezt én tegnap a #15657 bejegyzésemben már jeleztem!
Nagyon jól sikerült az EP,brutális mind a 4 dal,de nekem a személyes kedvencem a 4-es track:"Truth Can Never Be Hidden"
Ez immár a 3-dik bemutató videója az új anyagnak ,04.08-tól valami olyan szól ami nekem ilyen fajta zenében az abszolút legmagasabb színt!
Laci tudsz már valamit a készülő Fred Ventura-Ken Laszlo: In The Night zenéről?
Remélem TQ nem fog a dalban nyivákolni,legfeljebb a videoklipben kap szerepet,még elrontaná ezt az ígéretesnek tűnő produkciót!
-
#15698 Azért az elég vicces hogy egy Chilei barátom meg már elküldte. -
#15697 Ezzel én is így voltam.
Nagyon kellemes szerintem. -
beva02 #15696 Elsőre bejött -
#15695 Sziasztok!
Egy ismerősöm Lony Cash hívta fel a figyelmemet hogy lenne a neten egy klipp amit érdemes lenne meghallgatnom.
"Semmi extra" ahogy írta
Hát engem teljesen elvarázsolt ez a dallam és a hangzás világa.
Haliday - A new day (80's synthpop)
Jó hogy ilyen tehetségek vannak az országba és még csak nem is tudunk róluk. -
beva02 #15694 De ez sem rossz
-
#15693 azokat nem lattam, csak a joooval regebbieket :) -
#15692 Remélem ma egy erős fuvallattal megjelenik a topikban Wind!
Kíváncsi vagyok melyik kiadású maxira gondol,amelyen "hot track rmx" van,bár sejtem úgy gondolta ez a mix egy másik maxin van!
Egyébként az általam említett 06.50 min. verzió-ban nem húzzák le a wc-t!,ez a legjobb,személyes favorit, mondhatnám második extended verziója,a 05.40 verzió mellett!
-
#15691 Az amiben az elején lehúzzák a WC-t?
Könnyen a tied lehet akár mostis az a verzió. -
#15690 Elég csak megnézni azokat a képeket amit Laci a múltkor ízelítőnek betett.
Azt hiszem az már sugall valamit a gyűjteményéről. -
dj adrián #15689 -
#15688 Ha tudnád mik vannak még ott, dobnàl egy hátast :) -
#15687 MICSODA!!!
Honnan vetted ezt a maxit?
hot track remix? a 06.50 min verzió ha jól gondolom! -
#15686 "de nem jó minőség ez az album sem"
Szerényen maxiról hallgatom, és a Hot track remixe is jól szól -
Biatomi #15685 Szeva!
jó ajánlat,még ha nem is new italo.... -
sanyo71 #15684 "ALL THE LOVINH MY HEART" igazi ritkaság,ezt én is csak wav-ban birtoklom!
ebben a formában én is elfogadnám,mivel nekem nincs -
#15683 DANKE SEHR!
A pontos címe egyébként:All the love in my heart. -
sanyo71 #15682 Sehr Gut!! -
#15681 loving" javitva! -
#15680 TONY CASO-tól amit én ajánlanék neked!
"ALL THE LOVINH MY HEART" igazi ritkaság,ezt én is csak wav-ban birtoklom!
Egyébként a 'dancin in heaven'a WATERFRONT HOME albumon is rajt van! -
sanyo71 #15679 Tony Caso - Dancin' in heaven, egy Bobby O zene, amit nagyra értékelek -
#15678 Ez a dal az én 80s toplistám no.1 zenéje,a 70-80s topikban ezt már leírtam!
A Waterfront Home-egyetlen soralbuma a gyűjteményem becses darabja,de nem jó minőség ez az album sem,talán épp az említett dal a kivétel! -
sanyo71 #15677 Egy vérbeli gyűjtőnek hiszek én is,ha ő mondja,biztos igaza lehet
-
#15676 a Waterfront home - take a chance on me-val lebontható a ház -
#15675 pld.
She has away!
Jó minőségü felvétel volt!
De akkor miért a dalai többségének rossz minősége? -
#15674 totál egyetértek! -
#15673 " felvétel minősége pocsék,mint anno volt az a 80s évek Orlando dalai"
Ezt a véleményt azért nem osztom 100%-ig. Akkoriban becsúszott 1-2 jobb minőség is -
#15672 Axel Breitung komponálta azt a zenét ami az egyik legnagyobb favoritom a 80s évekből.
Franky-Have you ever heard of Atlantis
Nagy mágus volt,mekkora zenék voltak a Silent Circle,Michael Bedford ,JOY PETERS zenék! -
sanyo71 #15671 Hát nagy Dieter Bohlen rajongó vagyok,de ez legyen az én bajomés Axel Breitung zenéit is szinte kivétel nélkül nagyon szeretem.Amúgy minden evő vagyok,ami jó az jöhet -
#15670 és pedig?????? -
#15669 Tényleg,ez nekem is megfordult már a fejemben,lehet írok neki egy mail-t ,csak azt hiszem elküldene a fenébe! -
sanyo71 #15668 Bobby O azért nem az én világom,aki kicsit ismer az tudja hogy mi a gyengém -
Mike zseniális,nagy-nagy tehetség,soha nem gondoltam volna hogy egy magyar előadónak ilyen szinten rajongója leszek!Utoljára az Omega zenéit kedveltem ennyire a magyar zenék világából! -
sanyo71 #15666 Valaki azért szólhatna neki hogy mi újság -
sanyo71 #15665
MANUEL RIOS DJ. feat MANCOL & ROBIN S-SHOW ME LOVE (Extended Wow! Italo Disco Rmx 2013)
nem tudom volt-e,ha igen bocs ezért a nem rossz kis zenéért
https://soundcloud.com/cybersound-2/show-me-love-extended-wow
letöltés az oldalon -
#15664 Sanyi én Ausztráliából hozattam meg anno egy 'best of lemezét,hot records volt a kiadó,a minősége viszonylag elfogadható volt,viszont az első sor albumán 'a Freedom is an Unfree World ,botrányos minőségű felvételek is vannak többek közt az egyik leges-legnagyobb kedvencem a 'These Lies'!