42878
-
Biatomi #16900 Őrűlt love 
-
sanyo71 #16899 MFLEX - Beat Mix
-
[IMG][URL=http://kepmegosztas.com]
Finally, Team DEBUT will begin the recording for TQ's new cover track CHINA BLUE, originally done by Euro Disco legend, Fancy. Tony Marinello will be the one who works on the music arrangement of this great song. The music production begins on November 1st, 2013!! -
Londonból honnan? -
dj adrián #16896 én a digalogs.com-on vettem ott 6000Ft. Ott pl.a Divine-Best of vinyl 3500Ft. Ezt a diskurzust érdemes lenne a bakelit topikba át tenni, mert nem new italo a témánk. D -
Már az oroszok se a régiek. 
Két napja fent van már torrenten a CD , náluk meg semmi?
-
Hát hogy posta meg minden benne van az árban (azaz a lakásomon kopogtat a postás) átszámítva meg, hogy a fontot átváltottam forintra :) -
"a lakásomon átszámítva" mit jelent? -
Itthon hol érdemes ilyen italokat nézni? Melodycenternél van, ott cca 7000 Ft, facethemusic ebben nagyon nem jó 10 fölött van. Angliából a lakásomon átszámítva 5800 Ft körül van, ez a legolcsóbb amit találtam eddig. (de elhalasztódott az új Moby lemez miatt :D) -
Nagyon egyszerű.
Mert előrébb való dolgokra kell költenem sajnos.
-
Miért feltételes módban? -
A szombati programra befizetnék. 
See you all in Stockholm 14th & 15th February 2014 !!!
-
italofan95 #16888 Nekem tetszik.
-
dj adrián #16887 Naru. Ami még viccesebb, hogy magyarországon is olcsóbban beszerezhető az ominózus ZYX lemez mint a kiadótól, a posta költségről már nem is beszélve. Aki elővigyázatlanul és körültekintés nélkül megveszi a kiadótól az rosszabbul jár. -
dj adrián #16886 Az új lemezekt is meg kell mosni, mert azok sem steril környezetből jönnek. Ha az apró mikro porszemcséket a hangszedővel beledörzsölöd a barázda falba akkor abba a lemezbe "kódolva" lesz a sercegés, és még ha szemre tiszta is a lemez örökre zajos lesz. lehet a te lemezed így járt sajnos. -
Biatomi #16885 ez igaz 
-
dario69 #16884 The Sensation Of Italo Disco For New Generation Part 14 (2013)
http://ul.to/lu2dizlo -
dario69 #16883 The Sensation Of Italo Disco For New Generation Part 13 (2013)
http://ul.to/44zpr9xw -
Sajnos pedig gyakran kell. Elismert kiadótól is kaptam már úgy zsírúj lemezt, hogy kritikán aluli volt a "kinézete". A csomagolást ugyanis még mindig legtöbbször kézzel végzik és por, stb előfordul. Legutóbb pont az új Avicii lemezen volt egy jó nagy "morzsalék" - persze egy kis tisztítás után a lemeznek semmi baja, tökéletes. (Eltekintve attól, hogy a számok közt búgás van - szar mastering). Egyébként jó tudni, hogy a vinylre cseregarancia vonatkozik ha bármilyen sérülés van rajta. Azaz mondjuk egy ilyen piszok morzsa megkarcolja vagy akármi. Persze nekünk ebben a kis országban ahol sokszor heteket várunk egy lemezre és legtöbbször külföldről jön ez elég nagy probléma lehet de hát ez van.
És egy kis érdekesség az ominózus Zyx lemezzel kapcsolatban. Úgy nézem angliából most a legolcsóbb (második pedig USA) ami vicces egy németországban kiadott lemez esetében. Főleg ha USA-t nézzük. Odaszállítják majd vissza énhozzám és még mindig olcsóbb mintha németből rendeltem volna... hát ilyen ez a világ... -
No akkor most már rendesen confused vagyok :) -
Mindenki. Kivéve minket... -
Ki tűnt el?
-
Remélem nem azért tűnt el mindenki, mert azt az idiótaságot nézi a retekklubbon... -
hajrá, hajrá ...
-
Az lesz... Bár új lemezt még sosem mostam de mindent el kel egyszer kezdeni.
-
Megkéne azt lehet mosni... -
dj adrián #16874 Az enyém nem csinálja. Úgy szól mint egy album, nem is lehet azt várni tőle mint egy maxitól, de ha azt vesszük, hogy ennek a lemeznek az ára kb. egy maxi ára akkor nem annyira rossz az ár/érték arány. -
Igen meg van Zoli Originált új közvetlenül a ZYX-től rendelve nem sokkal a megjelenés után.
-
Az enyém nem, mert nem rendeltem meg.
-
Biztos Mirko nagy kódgenerátor zeneszerző is volt.
-
És mindenkinek a példánya ezt csinálja? -
Pattog, serceg? Mi a nyavaja.... takarítás után is? Magában a felvételben van a gáz? -
Szia!
ezek szerint, megvan néked a lemez?
-
A régmúltból merítve azért a ZYX egy jó kiadó. Sajnos ez a lemez nem méltó hozzájuk.
-
Mondjuk ha szigorúan csak a zenét hallgatjuk ilyenek a Kódgenerátorok alatt szoktak szólni. 
-
Na én erről se hallottam még soha. 
Mirko Hirsch - I Want 2 Sleep With U (1996 Demo - FastTracker 2)
-
Egyre több kiadó érdemelné meg.
-
Én ezeket elküldeném a kurva anyjukba!
-
Innen letölthető! 
Charlie G. - Llama L'amour (Extended Version) -
sanyo71 #16861 Erről szomorúan veszek tudomást...