41324
-
fülcsimanó2 #39016 Nálam ez a hét zenéje.
Soha rosszabbakat, most hallgatom vagy tizedszer...:))) -
allada67 #39015 A 2.06 - 2.26 közötti szinti részt betehették volna még az elejére, az első verze elé. A Chasing Ghosts talán egy kicsit jobb,
de ez is egy hallgatható zene lett. -
#39014 Ezzel engem nem csak világvégére üldözhetnek ,de még azt is megengedem hogy a holdra kilőjenek,csak ne kelljen még egyszer meghallgatni,kínszenvedés volt 1x is.
Sanya,ez nagyon rossz!
Ugye csak viccelsz?
Nahh kiugrok a topicból.
Kellemes hétvégét nektek! -
#39013 Upsz,a címről egykori nagy favorit ugrott be.
Erasure diszkográfiájából,ez volt,lesz,van a legnagyobb fav. zene.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Matt Pop ritkán hibázik,ez is nagyon jó. -
#39012 Fancy,karrierje csúcsán ,1989-ben az " All My Loving" soralbumával és az arról maxira kimásolt " Angel Eyes " dalával volt,szerintem.
Utána is voltak jó dalai,pont tíz évre rá,1999-ben " D.I.S.C.O. (Lust For Life) " maxin mindegyik dal bitang jól sikerült,meg is vettem,de ezt követően elindult lejtmenetbe,ami a "Dragostea Din Tei" feldolgozásával csúcsosodott ki,illetve ezzel pukkant ki a lufi.
Ami már nem megy,azt felesleges erőltetni,fogalmam sincs a kiadó ebben milyen lehetőséget,fantáziát lát,leginkább hozzájárul az euro-disco ikonikus előadójának mélyrepüléséhez.
Lepörgettem a videót,inkább ne tettem volna ... -
wmallas #39011 D.White - What if? (Official Music Video).
Nálam ez nem lesz kikukázva....))))))) -
wmallas #39010
Ügyeletes Matt POP megjelenés a héten::)))
Clarke & Bell (Matt Pop Edit) · Breathe Of My Leaves -
wmallas #39009 Nekem tetszik...kora reggel evvel a maxival ébredtem..::)))kinyílt a csípám egyből mikor meghallgattam -
wmallas #39008
Fancy - NEW ALBUM "Viva La Vida" Prelisten
"Komoly" slágerek nyomulnak majd az új albumon...Kezd komolytalanná válni ez a kiadó..:::(((((( -
#39007 Idén ,kereken tíz éve vagyok aktívan jelen a jó öreg SG zenefórumán.
9797 hozzászólásom volt az elmúlt 10 esztendő során.
Érdekes hogy 10 év és közel tízezer hsz,ha elérem a 10000 hozzászólást ... na vajon mi lesz,azt én tudom.
Összeszedtem az elmúlt 10 esztendő,számomra legfontossab,legérdekesebb pillanait,természetesen zenékhez fűződnek.
Ritkaságok,általam nem ismert dalok,mások ajánlásával,vagy éppen olyan zenék melyeket ismertem de konkrétan a címkézésüket nem,így sokat kellett kutakodni utánuk,de megtaláltam mindet.
Talán hasznos lehet mások számára is,rangsor nem játszik,nem fontos.
Csak címszavakban,Reynaud 10 legjobb pillanata,az SG-n.
1. Stian Rigby - Turn Me On
2. Panama - 1989
3. W.Stevenson - Keep Your Promise
4. Top Secret - Never Fall In Love
5. Art Affairs - Workaholic
6. Romel - Still Loving You
7. Coska - Nightdrive
8. Patty Brown - New York City
9. Lagrange - Life Is To Be Free
10. Amos - Carry On
-
#39006 -
#39005 Egy kis segítséget szeretnék kérni,kérdésem volna.
Rick Valentino - Little Lady Blue dalát kiadták anno maxi vinylen esetleg Maxi CD-n?
Van é a dalnak hivatalos extended verziója?
-
#39004 Italove feat. Tom Hooker - Face to Face
Tessék véleményezni. -
#39003 Legalább tucat verziót ,remixet meghallgattam a dalból,ez a nyerő.
Tiszta new-italo sounds! :)
-
#39002 Mflex Sounds Team - Invisible Miracles - Brand-new song/version- 10 Years Anniversary!
10 évvel ezelőtt,ez volt az a dal,mely meghallgatása után,többet akartam tudni az előadóról.
Ez még mindig ütős dal,ebben az új verzióban is odavág rendesen,s Mike a videó végére még odarakta azt amire nagyon várok. -
#39001 Italove feat. Tom Hooker - Face to Face (Extended)
videó premier,a mai napon. -
polojana #39000 Ez nagyon jó lett. Tiszta Miko Mission. -
#38999 DJ Apollonia / Crazibiza feat Luigi Neighbours - What Is Love (DJ Effendi Radio Mix)
Egykori kedvencem,jó kis nu-disco style feldolgozásban. -
#38998 -
#38997 Tiger Club feat. Graziano & G.J. Lunghi - Star (Original Version)
-
Disco Digitale - Champion (Free DL) bandcamp -
Stylove feat. Karel Sanders and Rachel Santos - Open Up The Door (bandcamp)
Nem is tudom melyik 80s nagy italo slágerre emlékeztet a dallamvezetés. :) -
Alan Ross - The Last Wall (Flemming Dalum Remix) soundcloud link -
#38992 Nem az a lényeg honnan tudom,hanem a gesztus fórumtársaim felé. -
ItaloMucsacso70 #38991 LIND J NIZZA - TELL ME WHY ( Original Italo Disco Version )
-
#38990 Köszönöm! De honnan tudod? A "mai szülinaposok"nál nem írja ki pont kettőnket, -
Saha8210 #38989 Это не Alex Rasov у него стиль другой,это чей-то ремикс,а вот чей??? и в припеве отчетливо слышно Jack to the sound of the underground,у Alex Rasov этого нет -
#38988 "Forever Young" piacra dobásához,első meghallgatásához képest,némi spéttel ,de élmény volt látni,megnézni a dal videóklipjét is.
Boldog születésnapot kívánok Neked és egy Dél-Alföldön,viharsarki településen élő DJ kolléga,ex fórumtárs, ismerősömnek is.
Jó egészséget ,sok boldogságot kívánok mindkettőtöknek!
-
#38987 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem a Forever Young az Alphavilletől a fiatalság-himnusz.
A kedvenc talán emellett a Souds Like A Melody. Vagy a Seeds. Vagy a Big In Japan. Vagy az A Victory Of Love. De lehet még köztük a Summer In Berlin is. Szinte mindnek kívülről fújom a szövegét is
Utoljára szerkesztette: becauseIsaid, 2023.11.13. 11:03:01 -
ItaloMucsacso70 #38986 Stílusa után én Alex Rasov-ot gondolnám előadónak! -
ItaloMucsacso70 #38985 Lewis Capaldi - Someone You Loved (Ocean Avenue 84 Synthwave Remix) :)
-
Saha8210 #38984
tell me who sings ???
https://ru.files.fm/u/rmppukbctz -
#38983 Úgy kezdődik ,mintha valaki az alagsorból énekelne meló közben. :)))
Aztán a 21-ik másodperctől amit hallani, olyan érzés,feeling ,mintha nyáron egy tengerparton, két pálmafa közé bekötött függőágyon ringatnának,csinos bikinis csajok.
Biztosra mentem,két kiadványról is beszereztem,szerencsére lossless maszterben készítette a zenész úr.
Elképesztő hatású zene,imádom én is.
Ocean Avenue 84,igen! -
wmallas #38982 Így fogom csinnyálni ezentúl,,,ígérem... -
wmallas #38981 Ocean Avenue 84...talán...Imádom,,,de sajna idén inaktív(ak) -
ItaloMucsacso70 #38980 Pár hónappal ezelőtt teljesen véletlenül én is találtam egy pazar maxit amiről se itt se máshol nem esett szó szerintem.
Hatalmas három zene van rajta szerintem , ha előbb ráakadok biztos listás lett volna nálam tavaly mivel hogy 2022-s kiadványról van szó!
Azóta nagyon sokszor hallgatom a refrénjétől szinte dallamtapadásom van! :)
PCL feat. Frank Funk - Dance With Me
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2023.11.12. 12:41:02 -
#38979 Én ezt másként gondolom.
Hangsúlyozom ,aki ezt vinylen megakarja venni,az a digitális kiadványtól függetlenül meg is fogja vásárolni.
A vinyl volt az első,az már kapható,biztosan be is futottak a rendelések a kiadóhoz azoktól akiknek kell a lemez.
Semmi akadályát nem látom hogy akár mától digitálisan is elérhetővé tegyék,talán egy ok lehet és akkor én kérek elnézést ,van ugyebár a ZYX Italo Disco New Generation széria,lehet a vinyl kiadást követően,fizikálisan még arra szánják,és ezért várnak a digitális elérhetőséggel.
Ez logikus és érthető lépés lenne,majd meglátjuk. -
ItaloMucsacso70 #38978 Nem mondod komolyan hogy a bill-el bepötyögted ide a szöveget??????
Total Commanderben Fent / kijelölés/ majd a lenyíló ablakban / kijelölés mentése fájlba/
megadod a file nevét és elmented ahová akarod *txt-be, majd onnan már bemásolod ide a fórumba!
Ha én pötyögtem vona még most is a listákat írnám! :) -
#38977 Tavaly az év végi listáján találtam egy olyan számomra akkor ismeretlen synthwave zenét,amit aztán beszerezve, az egyik idén legtöbbet hallgatott dal volt nálam.
Rendszeresen csekkolom a zenész social media oldalát,sajnos leállt,nem készít új remixeket,mert ez egy synthwave style remix volt.
Sanya,tudod e melyik dalra célzok? -
ItaloMucsacso70 #38976 Sokszor volt má téma , de én ezt pont nem így gondolom!
Szerintem első a Vinyl, CD majd utoljára a Digitális vásárlók kiszolgálása!
Ugyanis ha elsőként Digitálisan jelenne meg , akkor azok akik megvennék már nyomnák is fel különféle
zárt fórumokra , blogokba , ill, elsőként landolna a torrent oldalakon.
Aki viszont komoly pénzt áldoz rá Fizikális formában annak nem biztos hogy az első dolga az lesz
hogy mindenfelé megosztogassa a másolatot belőle , már ha egyáltalán meg van a technika és a tudás egy jó ripp elkészítéséhez.
Igenis legyen annyi előnye egy fizikális vásárlónak hogy előbb kapja meg a minőségi felvételt mint aki
Különféle digitális oldalakon hallgat jobb esetben vásárol zenét!
Én így gondolom, és ebben a Flasback valóban jól csinálja a dolgait!