41695
-
#19315 ja,ezért sem beszélnék túl sokat, azzal is sokat molyoltam,mire rájöttem, hogy kell beállítani itt az sg-én a dolgokat.néha látok itt-ott jó ajánlásokat,néha meg begörcsöl a fülem,olyannal jön valaki.ja bocsi, ide csak betévedtem, már egy ideje követlek titeket is,illetve az itteni zenéket vagy annak mondott valamiket, most nézegetem át itt a többi zenei fórumot,ami nekem még érdekes lehet, meg szeretem az italo discot is,ezekkel a nagyon újakkal,azért még barátkozom,bár annak jók is köztük.
-
#19314 Mikor még ezek a zenék (Joy vagy Modern Talking) újak voltak, tetszettek. Aztán később kissé átértékelődtek számomra is és már nem annyira jöttek be, kicsit valóban "nyálas" kategória, szerintem is.
Viszont továbbra sem tudom megérteni azt, hogy miért kell mindig ilyen hisztit levágni, ha valaki másképp látja, érzi, mint te. Egyből személyes sértésnek veszed és a torkának ugrasz, ha valakinek más a meglátása. Bármennyire is furcsa, de más embernek lehet más véleménye. -
atiapuka #19313 Nekem Joy és Bohlen is tetszik.:) Igaz múltkor töröltem le egy Joy mixet meg egy Joy remix számot.
De régen emlékszem nagy kedvencem volt. Akkor vonultam be katonának, mikor Joy volt a sláger.
A Bunny-ról leírtam véleményemet, és a MusicLady-ről is. Remélem nem tettem rosszat.:P -
Biatomi #19312 camaros gang best of superradio (part 3) jó italo zene [2007] -
#19311 Érdekes hogy leginkább a béka brekegéshez hasonlitó szörnyen rossz Bunny X nóta tetszik neked,ugyanakkor a Joy zenéit nyál kategóriába rakod!
A Joy minden idők egyik legjobb eurodisco formációja,összehasonlíthatatlanul színvonalasabb disco zenét csináltak mint Bohlen!
Róluk ilyen negatív véleményt talán még soha nem olvastam!
Döbbenetes mennyi marhaságot összehordatok,és milyen borzalmas zenéket favorizáltok itt jó néhányan!
Az italo-euro disco zenék többségére lehetne a te felfogásoddal használni a nyálas jelzőt!
Azaz hallgass szerintem heavy metal zenéket,az nem nyálas!:))) -
#19310 -
#19309 Láttam, hogy van TQ, ennyi nekem elég is volt.Kikapcsoltam.
Egyszerűen rühellem ezt a nőt. Ez van!
Mondjuk a JOY zenéje meg számomra mindig "nyál" kategória volt, mint a Bohlen zenék.
Nyálas eurodisco kategória.
-
#19308 Hát igen... -
#19307 Ők viszont nagyon jók! -
#19306 Ezmiez?
Ne haragudjanak az előadók, de ez egyszer is gyilkos volt! -
#19305 Beszélek Róberttel ez ügyben is.
Én nem sokat tudok róla.
Valószínűleg ő többet. -
#19304 Megkérdőjelezhetetlen a hitelessége. -
Biatomi #19303 nagyon jó !!!!!!!!
egy példány érdekel -
atiapuka #19302 Attól félek, hogy ezzel a Bunny X-el is úgy leszek, mint sok más előadóval. Az első két száma nagyon tetszett, de ... -
atiapuka #19301 A zenéje tetszik. -
#19300 De még hogy milyen ügyes...
-
italofan95 #19299 Én csak azt nem értem, hogy a teljes terjedelmű dalt miért jelölte demo-nak? -
Biatomi #19298 akkor hallgasd csak -
#19297 Bunny X - Potential (Vinyl, 12'')
-
#19296 Ügyes ez a Conrad.
Figyelem felkeltőmek ez is elég, de attól ez még a vinyl-n 6:46
Bunny X - I Never Wanted To Say Goodbye (2014 Disco Success)
-
#19295 Ez ám a nemzetközi project.
Kezdetben volt ugye a 2010-es Marc & Susy - In My Mind & Fly Me To The Moon remek nóta amit Peti és Gabi újragondolt magyarul.
Aztán ezt később Italofan barátunk ismét újrahangszerelte "kissé". Most meg egy ha jól tudom egy lengyel hölgy Kati Gaj videóklipp formájában tette fel a videómegosztóra.
Music Lady & AeroCool - A Csillagok Közé (RetroSynther Remix Demo) ItaloDisco New Italo Disco 2014
-
#19294 Ugye nem kell nagy tehetség kitalálni hogy ez után mi következik majd.
Bár a Joy nagyon nagy kedvenc de már kinéztek maguknak egy még nagyobb 80-as évek ikonját is.
Úgy látszik a cél a végtelen és tovább..... -
#19293 Köszönöm szépen! -
#19292 Bár a videó megosztókon esélye se volt , de többen kérték priviben ha mód van rá szeretnék menteni a videót.
Most itt az esély.
Etolie Vipe - Cheats For Glory.mp4
Download -
#19291 Azért készülnek jó dolgok is a nagyoktól.
Savage - ONLY YOU (30th Anniversary Retro Remixes) VINYL EDITION
INFO
-
#19290 Ha van még egy kis tartása Ken Laszlo-nak, akkor nem engedi... -
#19289 És ráadásul ha jól sejtem a solo verzió kerül a TQ album CD-re.
Most már a kérdés csak az hogy az ütős verzió Ken Laciékkal megjelenik -e valami hivatalos kiadványon. -
#19288 AAArrghh... ez megint gyilkos vóót! -
#19287 Ez sem lett jobb. -
#19286 Készül...
-
sanyo71 #19285
Én nem találtam itt a keresővel..
Bonfeel Electro Band - In My Dream (Original Mix) -
sanyo71 #19284
The Namesakes meet Savage feat. Asia Ash - ONLY YOU 2014 (30th Anniversary Remix)
-
sanyo71 #19283 Még nem érkeztek meg,gondolom hétfőn majd.Elvileg a postánál van már. -
Biatomi #19282 említésre se méltó
megérkeztek neked is a maxik Sanyi?
-
sanyo71 #19281 Körülbelül nálam is addig tartott a türelem....kegyetlen szar lett.. -
#19280 Spacesynth4ever For New Generation [2014]
[IMG]http://janesz.virtualisan.net/Spacesynth4ever+For+New+Generation+[2014].jpg[/IMG]
Spacesynth4ever For New Generation [2014].part1.rar
Spacesynth4ever For New Generation [2014].part2.rar
-
#19279 Én adtam neki 1 percet.... -
#19278 CHITO - Talisman Girl (cover version M@rgO - Talisman Boy) -
atiapuka #19277 Szerintem az eredetinek a nyomába sem ér. Mondjuk nekem elég volt fél perc belőle. -
Gabriel Nadler #19276 Linda Jo Rizzo – Ussr
Label: ZYX Music – none
Format: 3 × File, MP3, Single, VBR
Country: Europe
Released: 30 May 2014
Genre:Electronic
Style: Italo-Disco
http://www.discogs.com/Linda-Jo-Rizzo-Ussr/release/5781742