42828
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #21440
    Nem érdekel, hogy nem mai gyerek, de azt hiszem talán ez még nem is volt.
    De annyira lenyűgöző az egész, ahogy összeraktak benne mindent!

• Italo forever
    Bár attól tartok nem is a jó topikban keresem a zenét-.. Ne haragudjatok meg rám nagyon
    Utoljára szerkesztette: Italo forever, 2015.01.04. 14:37:04
  • Italo forever
    Na, közben megtaláltam azt a kazit, amin van ez a szám, bocs a minőségért, a telóval vettem fel de azért hallható.

Részlet a keresett zenéből
  • rain70 #21437
    Jó is ám!
  • reynaud #21436
    #21341 Wind 67 köszönet az infóért!

Various - Italian Style Vol. 2
  • reynaud #21435
    Ismael Blanco Ramos (Magic System D.J.) neve garancia a jó new-italo zenéhez!

Victor Ark and Magic System D.J - Be My Lover (Vocal Mix)

A dal elérhetősége : From Russia With Italo Disco Vol. VIII
  • Italo forever
    Ha tudnék több infót, akkor már lehet magam is rábukkantam volna de sajnos annyi az össz, hogy ehhez a Boytronic nótához hasonlít leginkább, stílusban és tempóban is! Tudom ez nem sok :(
  • amaximus
    jónak néz ki!
  • amaximus
    nekem ez annyira jellegzetes,amit csak mindig ehhez a zenéhez társítok, hirtelen passz, jó lenne még picit több infó.
  • amaximus
    Egy egy apró érdekesség, a Michael Nolen nevével jelzett decemberi hivatalos kiadáson szereplő SATURDAY NIGHT című nótát az egyszerűség kedvéért nem csak kétféle hosszban, hanem kétféle névvel is kiadták,
    Heaven42 (férfi vokállal) és
    The Crossline (női vokállal)
    előadói névvel, az előbbi már szerepelt is itt. Örülök, hogy van minek bonyolítani.

• night72
    LENROY-GIVE ME A NIGHT (Premiere)

• Italo forever
    Sziasztok!

Keresek egy zenét már jó ideje de sajnos sehol nem találom. A gond, hogy nem emlékszem sem az előadóra sem a szám címre.. :(
    Tudom, ez így elég karcsú de annyit tudok, hogy leginkább a Boytronic - Luna Square című zenére hasonlít leginkább!
    A pörgős része hasonlít leginkább a keresett zenére, pld. 1:19-től!

Ha valaki tudna ötleteket adni az lekötelezne!!
  • amaximus
    jó zene! ezt adjuk máskor is!
    valószínű a 130IQ (ő ért picit a programozáshoz) csinált egy szkriptet,ami egypercente 4x berakta ugyanazt, de egy egyszerű progival még egy 6éves (~75IQ) is megcsinálja,ha nagyon akarja.
    eddig kb. a 15. alreget láttam az általuk folytatott és a háttréből beígért hidegháború kellékeként, de ez nem tántorít el minket,akik zenélni szeretnénk, hogy sok jó zene legyen!

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.01.04. 11:56:09
  • rain70 #21427
    Azt én nem láttam, de kitartás is kellett hozzá. 700-szor betenni ugyanazt az nem két perc! Legalább 2 óra. De én már nem is foglalkozom ezzel a jövőben.
    Az illetőnek küldöm.

ON:

• amaximus
    DOWNLOADS

Pulse 80 - Cosmic Beach

Playing Space - Love In My Heart

Playing Space - Dreams
  • amaximus
    nem lett volna baj ennyi új hsz , de mindegyik egyformán ugyanazt tartalmazta, biztos nem lehet kitalálni , hogy miért és hogy kik állnak mögötte. sajnos elemi érdek, hogy menjen a banzai.
  • Earth Angel
    Először azt hittem, hogy rosszul látok. Majd 700 új hozzászólást mutatott. Akárki csinálta, elmebeteg. :-)
  • amaximus
    éjjel: nagy az állatkert és alacsony a kerítés (kicsit átlátszó,kicsit szánnivaló, a többi része no komment)
  • amaximus

Rain Sword - Visions

• Earth Angel
    Nagyon jó kis zene! :-)
    Ami meg itt éjjel volt, azt nem kommentálnám. De nálam kimerítette az épeszűség határát.

• rain70 #21420
  • amaximus
    az októberben megjelent BCR Love in Russia válogatásról
    Boris Zhivago - Lana

• amaximus
    és a másik BCR megjelenés, a ma megjelent válogatás albumról, nem rossz

BRAD LAKE - Love In Your Eyes

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.01.03. 21:18:41
  • rain70 #21363
    Rakj be olyat, ami tetszik neked. Ennyi a történet.
  • amaximus
    Ha icipicit körbenézel, ugyan biztos nem látványosan, de látható, hogy a fórum zenei kínálata kibővült NRW zenékkel is, sajnos már az is lesz itt, mert van rá igény. Én nem iránytottalak sehová sem, csak feltártam a lehetőségek széles tárházát és a választási lehetőséget.
    A többihez neked is sok sikert!Ha ráérsz, nézz be máskor is,hátha lesz kedvedre való.
  • night72
    Köszi a válaszod!Amúgy én sem járok metal koncertre az ide pár napja felrakott zenékre gondoltam hogy nem igazán tetszenek.Amúgy szinte csak 80,90-es illetve new italo zenéket hallgatok.Csak a véleményemet irtam le gondolom azt szabad vagy már ezért más topikra irányitasz?Próbálok összegyüjteni sok piros pontot hogy király legyek.Amúgy sok sikert neked!
  • amaximus
    ez már volt ugyan, de remélem senki nem bánja, ha megismételjük,
    valamit tud ez a Brayan

Brayan Master Mix ft. Kelis - Bounce (Nrg Version)

Felix Cartal & Clockwork feat. Madame Buttons - The Fire (Brayan Master Mix)
  • amaximus
    még jó, hogy minden xxxx72-es ua.napon regel..... zenéljünk!
  • italoboys72
    Sziasztok! Nem volt időm benézni mostanában a fórumra! Látom itt komoly változások történtek! Valaki esetleg mesélne a történésekről?!
    Hova lett a Kaposi Laci? Szép estét!
  • amaximus
    nem gond, egy ideje új szabályok lettek,mert túl gyorsan gyűlt egyeseknek.
  • rain70 #21356
    Azt hittem elég 15-öt is!
    Becsinálok.
  • amaximus
    a piros jelek bónusz pontok, ha 20-at összegyűjtesz, te vagy a király és kapsz gy csomó kedvezményt és a legújabb zenék ingyen letöltését.
    a zenéket illetően meg hát igen, én is ritkán járok pl. a thrash metál topikba, hogy kifejezzzem mennyire nem is tetszik,ami ott van. esetleg nézz körbe,van itt még a körzetben más fórum is.
  • night72
    A design elmegy de ezek a zenék nekem nem nagyon jönnek be.Ezek a piros felkiáltó jelek micsodák?
  • amaximus
    zúzós anyag!
  • amaximus
    ennek az eredetijében jön be nagyon a vokál, jó hangja van a csajnak és jó a dallamvonal is.
  • rain70 #21351
    Sung - Way Farer

• reynaud #21350
    Kasper Bjørke: Apart (feat. Sísý Ey) (Ewan Pearson NRG Remix)

A vokál nagyon top!
  • reynaud #21349
    "Nekem nagyon tetszik"
    Nem vagy vele egyedül,a soundcloud oldalon legalább 5 hónapja a lájkolt dalok közt van a profilomban!
  • reynaud #21348
    Nagyon jó lett az új dízájn! Gratulálok!
  • amaximus
    az eredetit szerintem mindenki hallotta úgy 2008 környékéről, legalább már egy tucatszor remixelték, de ez a mexikóból érkező remix is lett olyan jó, hogy be merjem ide rakni

Funkerman - Speed Up (Alex Daal NRG Rmx) DOWNLOAD