NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem tetszenek ezek a TDH Driver zenék:
After_Midnight
Give_Me_Your_Passion
Leave_It_For_Tonight
http://www33.zippyshare.com/v/79703826/file.html
Romantic Avenue - Nonstop Mix (Italo Disco)
Thomas Bainas feat. Mari - Reflections Of You (Italo Disco 2013)
The real DJ play vinyl!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Gondolták, ha ez a zenélés még pityuéknak is megy, nekik is menni fog :)
Sajnos tévedtek :D
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
imo :) science fiction is science fact
De az a szám, hát ...
majd kiderül vagy nem...........
de most megnézem a szenvedést az m1-en<#wave>#wave>
De ha megmondod a címet elõkeresem a BCR nóták közül. <#nevetes1>#nevetes1>
https://docs.google.com/file/d/0By-Osq3p1DjvbnpZQ2ZiMy1jNmM/edit
"This is the demo sample. The full version will be available on the CD "ZYX Italo Disco New Generation vol.3" coming out in October."
Akkor kettõ dal már ismert a New Generation 3-ról.<#wink>#wink>
The real DJ play vinyl!
The real DJ play vinyl!
Choose your weapon!
The real DJ play vinyl!
Bár nyugodtan használhatna azt is ha akarna.
És mi az, hogy többé kevésbé új? Ilyen fogalom nincs is.
Valami vagy új, vagy sem. Egyébként nem az a vita tárgya, hogy az elkészült mix új e vagy sem. Persze, hogy új, hiszen akkor készült.
Most sokakat megbántok majd, de a mixkészítés nem más, mint gyakorlatilag lopás. Igen lopás, mert maga a zene, amit alapnak használnak (legutóbbi esetben ugye Loreen dala az) valakinek a szerzeménye. Ezt a kész mûvet "hangszereli át" a dj. a saját ízlése szerint. Jóesetben a mix végére elkészül egy abszolút egyedi zene, de akkor is tagadhatatlan, hogy az alapot egy ismert slágerbõl vették.
Kérdezhetnéd most, hogy jó és akkor mi van?
Én meg válaszolhatnám, hogy semmi. Csak annyi, ha nincs kéznél az eredeti felvétel amit alapként használnak (jelen esetben a Loreen dal még mindig) akkor a nevezett mix sosem készül el. Ez tény.
Tehát: mégiscsak lopásról beszélünk (persze csak a szó pejoratív értelmében, hiszen ma gyakorlatilag majd minden "zenész" és dj.lop....ó bocsánat: feldolgoz :) tehát senkinek sincs egy eredeti ötlete.
De ha mégis találni ilyen elõadót, aki saját eredeti ötletekkel épít fel egy zenét, akkor az már nem mix! Az már zenész :)
Sokatok által emlegetett Brayan kolléga viszont dj. (vagy olyasmi) de semmiképpen nem zenész!
Ennyi.
de így ebben a felállásban még nem hallottam <#wow1>#wow1>
The real DJ play vinyl!

Zenét alkotni nagyobb kreativitást igényel, mert próbálsz létrehozni valami teljesen újat, valami olyat ami elõtte még nem létezett.
A mixek világa más. Kész zenék az alapok, fogod õket és a hangulatod szerint összemixeled õket. Itt ott bedobsz némi effektet és nagyjából ennyi. Ha szerencséd van, rajtad kívül még pár embernek tetszik majd..
Viszont mikor új zenét alkotsz, nem az ismert slágerekhez nyúlsz. Te magad próbálsz egy olyat, sõt jobbat alkotni.
Ebben is segíthetnek bizonyos programok (dobgép, szintetizátor, gitár)de a cél nem egy meglévõ sláger újrakeverése (mixelése) hanem egy új létrehozása.
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
-Az én szememben az igazi nagyok vinylrõl mixelnek és diszkóklubokban pörgetik a fekete lemezeket.-
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
1. Rain Or Shine
2. Pioggia E Argento
3. Llueva O No
4. Jumping In The Bass
http://dfiles.eu/files/k77vkfvid
Tudhatnád már, hogy nem vagyok sértõdõs :) De ha ez nagy ritkán mégis megesne, hamar túl teszem magam rajta..
Mellesleg érzem a sértõdöttséget a hangviteleden. Nagyon a szívedre vetted amit írtam? :D Nem kell ennyire vérmesen komolyan venni a véleményemet :) Különben sem azt mondtam, hogy Brayan kolléga tehetségtelen ipse, inkább csak olyasmit, hogy jó mixet készíteni ma már nem nagy kunszt. Látod, még rendes is leszek, mert én nem is fogok az Abletonhoz nyúlni: jó lesz nekem az az õsrégi Virtual DJ is :) Bár ezer éve nem használtam már, de majd leporolom, s igyekszem egy olyan kis mixet fabrikálni, amit majd büszkén mutogathatsz az ismerõseidnek is mondván: ".....és képzeljétek, az aki ezt összedobta, nem akar zeneszerkesztéssel foglalkozni. Pedig halljátok milyen qrva jó kis mix lett?...." :D