NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kreap ft. Muscle Hawk - It's Alrite
Habkönnyû kis zene
Habkönnyû kis zene
Choose your weapon!
A videóvall együtt ütõs kis nóta.<#eljen>#eljen>
Köszönöm szépen a névnapi üdvözléseket.
Hasonlókat kívánok minden László ismerõsömnek. <#wave>#wave>
Köszönöm szépen a névnapi üdvözléseket.
Hasonlókat kívánok minden László ismerõsömnek. <#wave>#wave>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ezen a zenén leesett az állam....én itt nem találtam,ha volt, akkor bocs..
Circuit21- Love In The Shadows (Cahill Remix)
Circuit21- Love In The Shadows (Cahill Remix)
Boldog névnapot a házigazdának és minden Lászlónak!
Thomas Anders - Everybody Wants To Rule The World
Thomas Anders - Everybody Wants To Rule The World
Csatlakozom én is kívánok boldog névnapot mindenkinek
Boldog névnapot a házigazdának,és a többi fórumos Lászlónak is.
Miért, legalább nem vagyok ízléstelen.😊
Ez is tetszik:
Egyébként szeretem ezt az együttest. És még Cora hangja is elmegy benne. Na ezért a mondatomért kapok Lacitól. <#kacsint>#kacsint>
Egyébként szeretem ezt az együttest. És még Cora hangja is elmegy benne. Na ezért a mondatomért kapok Lacitól. <#kacsint>#kacsint>
Ezt most hallgatom.
Peter Wilson - Broken Man (Pete Hammond's Lonely Hearts Remix)
Nekem tetszik.
Peter Wilson - Broken Man (Pete Hammond's Lonely Hearts Remix)
Nekem tetszik.
Talán Roby & Claudia párosból tetszik a nõ hangja. De most azért ebben sem vagyok 100% biztos.
De azt tudom, hogy szeretem számaikat, hogy miért, most nem tudom.<#smile>#smile>
De azt tudom, hogy szeretem számaikat, hogy miért, most nem tudom.<#smile>#smile>
Igen, azokra.
Én most hirtelen nem is tudok mondani egyetlen énekesnõt sem, akire azt mondom, hogy kedvenc.
Én most hirtelen nem is tudok mondani egyetlen énekesnõt sem, akire azt mondom, hogy kedvenc.
mármint a mostani new italoban mozgó nõkre gondolsz, ugye? azok között én is úgy érzem (az elmúlt pár éven belül), hogy egykezemen elférnek azok,akiknek valóban van énekHANGja!de ez csak sacc. 😊
Hát igen, én is úgy vagyok vele (de mintha már írtam volna), hogy zeneileg szerintem nagyon jó (na mondjuk ezt a Boytronic You zenéjére nem értem), de hát a hangjával nem vagyok én sem kibékülve.
De biztos bennem van a hiba, mert a mostani énekesnõk közül nem is igazán tetszik egyik sem ...
De biztos bennem van a hiba, mert a mostani énekesnõk közül nem is igazán tetszik egyik sem ...
hát fene azt a különleges ízlésed! 😊 az eredetivel nemhogy egy lapon, de még egy városban sem lehet ezt emlegetni.
Az Étolaj (Etoile Vipe) csapat korábban csak eurodance-et elõadó énekesnõjébõl most épp italo dalokat dalolászó hölgyeménynél csak az a baj, hogy mindent el szeretne énekelni,amihez hangilag köze sincs. Ez persze csak az én magánfülvéleményem,mert már van ami ''báncsa'' a fülem.
A zenei alapok meglepõen jók,valószínû a régi eurodance szerzõ csapat áll mögötte, de a hangminõség a siralmas és az épp nem vagyok rosszul között ingadozik (el nem tudom képzelni, ezt a rossz hangminõséget,mivel hozzák össze?),amit az sg italove-féle és nemrég csak az õ általa felrakott szinte minden anyagnál és az eredeti forrásanyagok közötti különbségek között észrevett hangfeljavításnak gondolt EQ-zás vagy épp picit még javít, vagy csak még többet elvesz az élménybõl (ezt miért kell?).
A csaj hangja amúgyis egy olyan frekvencián mozog,amit sokáig nem lehet hallgatni, bár van benne valami, de kétségtelen, hogy a mostani italo vonalon összedobott harmincvalahány zenéjét átnyálazva vannak jól sikerült alkotásaik is,ha mondjuk inkább testhezálló zenét énekel, nem pedig egy Valerie Dore-t vagy Danny Keith, Den Harrow, Boytronic vagy PSB-t akar mindenképpen kiköhögni magából. 😊
Viszont a Black Sabbath az tényleg jól áll neki! 😊 az ütõs!
Az Étolaj (Etoile Vipe) csapat korábban csak eurodance-et elõadó énekesnõjébõl most épp italo dalokat dalolászó hölgyeménynél csak az a baj, hogy mindent el szeretne énekelni,amihez hangilag köze sincs. Ez persze csak az én magánfülvéleményem,mert már van ami ''báncsa'' a fülem.
A zenei alapok meglepõen jók,valószínû a régi eurodance szerzõ csapat áll mögötte, de a hangminõség a siralmas és az épp nem vagyok rosszul között ingadozik (el nem tudom képzelni, ezt a rossz hangminõséget,mivel hozzák össze?),amit az sg italove-féle és nemrég csak az õ általa felrakott szinte minden anyagnál és az eredeti forrásanyagok közötti különbségek között észrevett hangfeljavításnak gondolt EQ-zás vagy épp picit még javít, vagy csak még többet elvesz az élménybõl (ezt miért kell?).
A csaj hangja amúgyis egy olyan frekvencián mozog,amit sokáig nem lehet hallgatni, bár van benne valami, de kétségtelen, hogy a mostani italo vonalon összedobott harmincvalahány zenéjét átnyálazva vannak jól sikerült alkotásaik is,ha mondjuk inkább testhezálló zenét énekel, nem pedig egy Valerie Dore-t vagy Danny Keith, Den Harrow, Boytronic vagy PSB-t akar mindenképpen kiköhögni magából. 😊
Viszont a Black Sabbath az tényleg jól áll neki! 😊 az ütõs!
nem rossz MD utánérzés, de 10bmp emelés szerintem sokat dobott volna még rajta, hogy ne 1 halotti gyászinduló legyen, de azért ne essünk át a ló túloldalára, nem írtál el 2 nullát? vagy ennyi lóvétok van? 😊
Hu ez igy nagyon jó valahol esetleg jó minõségben?<#worship>#worship><#worship>#worship>
Itt kezdõdik számomra disco muzsika! Ezért a lemezért 100 eurót is adnák, ha egyszer meg jelenik...
Meg ez is:
Egyébként ennek az együttesnek nekem több száma is tetszik.
Egyébként ennek az együttesnek nekem több száma is tetszik.
Ez mondjuk tetszik:
Etolie Vipe-Save The World (Humphrey Robertson Cover)
Etolie Vipe-Save The World (Humphrey Robertson Cover)
Ezt most hallottam.
Ann Lee - I Get The Feeling (Digimax Remix Alex Daal Edit)
Egész jól kezdõdött, mondom milyen jó kis zene. Egész addig, míg nem kezdett el nyivákolni benne a nõ.
Pl, ezután szólt 22-Rose- Matter Of Feelin' (Extended Mix)'92 száma. Ég és föld a két hang. Még nekem is, aki botfülû.😊
Ann Lee - I Get The Feeling (Digimax Remix Alex Daal Edit)
Egész jól kezdõdött, mondom milyen jó kis zene. Egész addig, míg nem kezdett el nyivákolni benne a nõ.
Pl, ezután szólt 22-Rose- Matter Of Feelin' (Extended Mix)'92 száma. Ég és föld a két hang. Még nekem is, aki botfülû.😊
Egy közelgõ lemezmegjelenés lenne...
http://www.discogs.com/Mrgo-Feat-Mode-One-My-Love-In-Your-Heart/release/5821139
http://www.discogs.com/Mrgo-Feat-Mode-One-My-Love-In-Your-Heart/release/5821139
Azt hittem csak telón nem látom.
De akkor megkérdem mi ez????
De akkor megkérdem mi ez????
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Choose your weapon!
Na majd megpróbálkozom ezekkel is.😊
Ne azokat hallgasd, hanem az új lemezét. A régi remixei eléggé középszerûek.
Ezeket kóstolgasd! Mind remek zene!
Etolie Vipe - Better Than You
Etolie Vipe - Cheats For A Glory
Etolie Vipe - I'm Not Liar
Etolie Vipe - Shame Of You
Etolie Vipe - Slave Of The System
Etolie Vipe - The Copper Age
Ezeket kóstolgasd! Mind remek zene!
Etolie Vipe - Better Than You
Etolie Vipe - Cheats For A Glory
Etolie Vipe - I'm Not Liar
Etolie Vipe - Shame Of You
Etolie Vipe - Slave Of The System
Etolie Vipe - The Copper Age
Choose your weapon!
Múltkor dicsértétek Etolie Vipe-t.
Régebben is hallottam tõle számot, és most pedig a You-t (Boytronic Cover), én nem tudom, de nekem nagyon nem jön be.
Biztos bennem van a hiba.<#vigyor0>#vigyor0>
Viszont a Dean Corporation - App Me (Italo Dance Mix) kezd megtetszeni.<#wink>#wink>
Régebben is hallottam tõle számot, és most pedig a You-t (Boytronic Cover), én nem tudom, de nekem nagyon nem jön be.
Biztos bennem van a hiba.<#vigyor0>#vigyor0>
Viszont a Dean Corporation - App Me (Italo Dance Mix) kezd megtetszeni.<#wink>#wink>
Nem tudom volt-e már ez a muzsika..
Red N Ready - Hold On Tight (Modern Talking Style Demo)
Közeleg a lemez...😊
Hát õszintén szólva meguntam az elsõ 5 perc után.
Nekem nem nagyon jönnek be az ilyen hosszú mixek. Ugyanúgy, mint múltkor próbálkoztam a remixekkel, olyan 10-15 perces átdolgozásokkal. Azok sem tetszenek nekem.
Nekem nem nagyon jönnek be az ilyen hosszú mixek. Ugyanúgy, mint múltkor próbálkoztam a remixekkel, olyan 10-15 perces átdolgozásokkal. Azok sem tetszenek nekem.
el megy ez is.. nem???
hm hm... nem rossz!
Hát nem tudom. Annyira nem ájultam el tõle, de még nem törlöm le, hátha megszeretem ezt is.<#vigyor0>#vigyor0>
Nekem inkább ez a számuk tetszik:
Azt én is jobban szeretem, csak tudnám, hogy mit jelent.<#vigyor2>#vigyor2>
Így is lehet mondani, de a ceces éjszakákat jobban szerettem!<#nevetes2>#nevetes2>
Choose your weapon!
<#guluszem1>#guluszem1> ööö... mármint a Spagna - Call Me részlet ugyebár...
imo :) science fiction is science fact
Na jól van, csendben maradok, nem akarom telebeszélni a topikot.😊
Mondjuk nekem ez tetszik, pedig idei. Csak hát tényleg nem tudom ezeket megjegyezni, mert azért nem olyan átütõ sikerzenék.
M@rgO feat Mode One - My Love in your Heart(Disco Version)
Emlékszem, ez a zene nem sok topiklátogatónak tetszik, mert Bohlen-es stílus. Én szeretem ezt a vonalat is.
M@rgO feat Mode One - My Love in your Heart(Disco Version)
Emlékszem, ez a zene nem sok topiklátogatónak tetszik, mert Bohlen-es stílus. Én szeretem ezt a vonalat is.
Na akkor mi fordítva mûködünk.😊
Egyébként én olyan sokat nem hallgattam, hogy megunjam. Múltkor éppen írtam, hogy mostanában ha idõm engedi, mindenféle stílust hallgatok. Mert ugyanazt a stílust hallgatva én mindent megunok ...
Szerintem ez ugyanolyan, mint az étel. Imádom a mákostésztát, de ha 3 nap egymás után azt kéne ennem, ráborítanám a szakácsra.😊
Egyébként én olyan sokat nem hallgattam, hogy megunjam. Múltkor éppen írtam, hogy mostanában ha idõm engedi, mindenféle stílust hallgatok. Mert ugyanazt a stílust hallgatva én mindent megunok ...
Szerintem ez ugyanolyan, mint az étel. Imádom a mákostésztát, de ha 3 nap egymás után azt kéne ennem, ráborítanám a szakácsra.😊
Elõször nekem nagyon bejöttek, de mára dög unalmasakká váltak, hála a sorozattermelésnek. Nem is tudom megjegyezni már õket, pedig nem rosszak, csak túl sok van belõlük.
Choose your weapon!
Elõször egyébként nekem sem jöttek be ezek a zenék, de azóta már többször hallgattam az Alan Brando Project zenéit, és valahogy megtetszettek, legalábbis az idei zenék közül igazán egyetlenre sem emlékszem, ami megfogott volna.
Na majd újra meghallgatom, bár elõször nem tetszett, arra emlékszem. De hátha ...
Nagyon tetszik a "szeszélyes évszakok" részlet benne! <#nevetes2>#nevetes2>
Choose your weapon!
Choose your weapon!
A sokadik tucat után, már borzalmasan unalmas. Nekem ez tetszett eddig a legjobban eddig a vonulatból. Ez az egyetlen, amit manapság is hallgatok ezek közül:
Dean Corporation - App Me (Italo Dance Mix)
https://www.youtube.com/watch?v=nUD5gw1aFwY
Dean Corporation - App Me (Italo Dance Mix)
https://www.youtube.com/watch?v=nUD5gw1aFwY
Choose your weapon!
Most újra megpróbálkoztam Miki Mission Universe Of Feeling c. számával. Nekem az nagy csalódás volt. Pedig imádtam pár régebbi slágerét, és az utóbbi Let it be love hatalmas kedvencem. Na majd a következõ száma biztos bombasiker lesz.😊
Nekem tetszik.
Nincs mit.<#integet2>#integet2>