NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Így is lehet mondani, de a ceces éjszakákat jobban szerettem!<#nevetes2>

Choose your weapon!

Musachy
<#guluszem1> ööö... mármint a Spagna - Call Me részlet ugyebár...

imo :) science fiction is science fact

Na jól van, csendben maradok, nem akarom telebeszélni a topikot.:)

Mondjuk nekem ez tetszik, pedig idei. Csak hát tényleg nem tudom ezeket megjegyezni, mert azért nem olyan átütõ sikerzenék.

M@rgO feat Mode One - My Love in your Heart(Disco Version)

Emlékszem, ez a zene nem sok topiklátogatónak tetszik, mert Bohlen-es stílus. Én szeretem ezt a vonalat is.

Na akkor mi fordítva mûködünk.:)

Egyébként én olyan sokat nem hallgattam, hogy megunjam. Múltkor éppen írtam, hogy mostanában ha idõm engedi, mindenféle stílust hallgatok. Mert ugyanazt a stílust hallgatva én mindent megunok ...
Szerintem ez ugyanolyan, mint az étel. Imádom a mákostésztát, de ha 3 nap egymás után azt kéne ennem, ráborítanám a szakácsra.:)

Elõször nekem nagyon bejöttek, de mára dög unalmasakká váltak, hála a sorozattermelésnek. Nem is tudom megjegyezni már õket, pedig nem rosszak, csak túl sok van belõlük.

Choose your weapon!

Elõször egyébként nekem sem jöttek be ezek a zenék, de azóta már többször hallgattam az Alan Brando Project zenéit, és valahogy megtetszettek, legalábbis az idei zenék közül igazán egyetlenre sem emlékszem, ami megfogott volna.

Na majd újra meghallgatom, bár elõször nem tetszett, arra emlékszem. De hátha ...

Nagyon tetszik a "szeszélyes évszakok" részlet benne! <#nevetes2>

Choose your weapon!

http://www.youtube.com/v/nUD5gw1aFwY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Choose your weapon!

A sokadik tucat után, már borzalmasan unalmas. Nekem ez tetszett eddig a legjobban eddig a vonulatból. Ez az egyetlen, amit manapság is hallgatok ezek közül:
Dean Corporation - App Me (Italo Dance Mix)
https://www.youtube.com/watch?v=nUD5gw1aFwY

Choose your weapon!

Most újra megpróbálkoztam Miki Mission Universe Of Feeling c. számával. Nekem az nagy csalódás volt. Pedig imádtam pár régebbi slágerét, és az utóbbi Let it be love hatalmas kedvencem. Na majd a következõ száma biztos bombasiker lesz.:)

Nekem tetszik.

http://www.youtube.com/v/p8zYvfoZNQU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Na EZ az igazi, minõségi zene.

"Better Stay Awake" by My Malaya

Nincs mit.<#integet2>
AeroCool
Üdv Cimbi!

Köszi! <#integet2><#eljen>

New Italo Vinyl

Üdv! Azt hiszem ezek dél koleraiak, akarom mondani dél-koreaiak. Mindegy, a ferde szem stimmel. Szeretem õket, bár leginkább a vokál nélküli nótáikat, azok igazi csemegék! Ez is óriási zene, amit belinkeltél, tetszik. Egy kaptafára készülnek a zenéik, de számomra megunhatatlanok. <#eljen>

Choose your weapon!

ITALO DISCO ZENÉBEN GAZDAG SZÉP NAPOT MINDENKINEK!A JAPÁNOK IS TUDNAK NEW ITALO ZENÉT CSINÁLNI, NEM IS AKÁRMILYET!!!VIGYÉTEK, MERT NAGYON KIRÁLY ÉS EZT MOST SZÓ SZERINT ÉRTEM!!!Bonfeel Electro Band - Italo Disco<2014>:http://www25.zippyshare.com/v/7667047/file.html<#finom><#finom><#integet2>
Ez nagyon ott van!!!!IGAZ ITALOVE CIMBI???<#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps>http://www.youtube.com/v/75oiPvQKn2o&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Eurotix - The Secret (Dance Version)

Határozottan van kedvem dúdolgatni ezt a nótát! Érdekes hangja van ennek a bimbo boy-nak, de nekem tetszik! <#eljen>

Choose your weapon!

Örülök, hogy örülsz! <#nevetes2>
Ennek örömére egy nóta:

Blutengel - Navigator (feat Sara Noxx Remixed By Noxx Rilinger)

A stílus nem igazán fedi az oldalt, de legaláb nem italo (day)dream, vagy mi a kecmec és már az is valami! <#nevetes2>

Choose your weapon!

AeroCool
<#nevetes2><#nevetes2><#law><#nevetes2><#nevetes2><#mf1><#mf1><#nevetes2><#nevetes2>

New Italo Vinyl

Engem nem oktatott ki Mflex, mert amikor én belefolytam az eseményekbe, õ már távozott a sleppjével. Egyébként sem érdekel, hogy emberileg milyen, ezzel csak foglalkozzanak a csatlósok. Soha az életben nem találkoztam vele és nem is fogok valószínûleg. Hajlandó vagyok azt is aláírni, h isten áldotta tehetség, nincs meg a képzettségem hozzá, hogy ezt felülbíráljam. De egy valamiben sokkal jobb vagyok tõle és abban labdába sem rúg mellettem, és ez az, hogy mi tetszik nekem. Neki fingja sincs errõl!<#crazya>
Egyébként, ha mondjuk köcsögdudán eljátszom a seri seri lédit és ennek következtében 10 ezres rajongótáborom lesz, attól még lehet szar, amit csinálok... <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Nem értem mire lennék én sértõdött. A kommentekre? Vagy Mflex zenéjére? <#nemtudom> Vagy a sértõdöttség itt egyenlõ az irigységgel? Ha te mondod, biztosan így van.
Nem azért teszek be zenéket, mert azok abszolút megkérdõjelezhetetlenek. Egyszerûen érdekesek és van mikor tényleg jók is. Egy-két zenét azért ki ragadok abból a pár tucatból, amit kitettem:
http://www.youtube.com/v/s8PzuuN7st8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/zCaPh0alvuU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Épeszû ember hasonlíthatja Mflexet ezekhez a zenékhez?
Egyébként még egyszer leírom, lehet abszolút király abban a stílusban, amit csinál, csak nekem az nem jön be. Én itt az Mflexet témát le is zárnám, mert kár több szót pazarolni rá.

Ja még egy szösszenet:
"Mflex valamelyik számában megint olyan dallamot produkált melyet nagyon sokáig ott maradt a fejében"
Ez megvan nekem is! Az elsõ zenéje lehetett, mert a többi már gyakorlatilag "blokkmásolással" készül! <#crazya>

pápá

Choose your weapon!

rain70
Reynaud!
Most válaszolok, mert én nem tudok mindennap a neten lenni.

Tulajdonképpen nem én voltam, az aki hozzád szólt. Hanem te oltottál le engem a Joy-jal kapcsolatban. Ha meg van ellenvélemény, akkor az el kell fogadni, amit leírtam, ahhoz mind tartom magam. A személyeskedés nálam elég más kategóriát jelent. Emiatt többet ne írj nekem! Amivel viszont egyetértek.

Italove:
Mint írtam, Mflex néha egy bunkó parasztként kioktatott jó néhány embert és most már az az érzésem, hogy te is köztük voltál.
Elõször is változtass nevet! Megmondom miért. Nem illik hozzád, gõzöd nincs a stílusról, a zenei hozzáértésed, meg egyenesen egy nagy nulla! Szinti hang felett meg alatt, meg baloldalt meg jobboldalt, hasonlít Bambinára! <#nevetes2> Leírtam már, hogy a sértõdöttséget és a zenét külön kell választani.

Egyrészt amirõl te beszélsz, azt úgy hívják bassline és ami megszólal felette, alatta, baloldalt az meg brass, valamit én is konyítok az egészhez. Az egész zenébõl ennyit tudtál leszûrni? Egyáltalán nincs túlbonyolítva, sõt nagyon érdekes és egyedi megoldásokkal tartja fent végig az érdeklõdést, de ez jellemzõ a többi zenéjére is.
Nem beszélve arról a tényrõl, hogy több mûfajba is rendesen belenyúlt és olvasva a visszajelzéseket igen sikeresek a zenéi. Jellegtelen dallam meg egyszerûbb zene? Mutass más egy ilyet, amihez viszonyítani kellene, mert amiket idáig beraktál ide közel sincs egy súlycsoportban Mflex (utóbbi 5-6 zenéjével) zenéivel, fõleg nem Italobox, de nyugodtan hallgasd õt.

Shine, karácsonyi zenéje, not war, make a wish, where are you és most ez, teljesen más kategória és olyan szintiorgiákkal persze módjával, amirõl az egyébként egyre nagyobb rajongótábora persze, hogy isteníti és lesz így neki még több. Magasan a legtöbb rajongója van, ha mostani elõadókat veszem figyelembe.

Téged nagyon könnyen belehetne vinni az erdõbe, ha ez a zene álnéven jött volna ki itt a legtöbben Istenítenétek, de azzal, hogy MFLEX csak is eleve SZAR lehet. Tényleg, akkor miért hallgatod meg a zenéit, vagy hallgatjátok meg, ha itt ennyire közutálatnak örvend? Sehol máshol nem olvasni negatívumokat, de még egy parányit sem, mint ebben a fórumban. Pedig sok helyen olvasgattam, mert mélyebben beleástam magam most Mflex-be, de el kell ismerni, tud valamit, ha ennyi embert magához tudott ragasztani. És ezt én is így látom és hallom. Egyediek a zenéi és nagyon dallamosak. Errõl jut eszembe olvastam olyat is, hogy egy nagy ital rajongó írta, hogy neki már régóta nem tudtak újat mutatni, de Mflex valamelyik számában megint olyan dallamot produkált melyet nagyon sokáig ott maradt a fejében. igen, közben megtaláltam. A Need Your Love volt. Na azzal is odarakta magát rendesen. Úgy gondolom és ezzel egyetértek több elõttem szólóval, amíg Mflex csak felfelé halad és elég gyorsan, addig nagyon nagy ívben tojik rád és véleményedre. Tényleg miért is kellene, mikor hallomásból ismerve pocskondiázod?

És az utolsó mondatodra reagálva. 19348

Amíg mi egészségesen hallgatjuk a zenéit, addig te nyugodtan verd szét a fejed a falba.
A válaszod pedig valahogy nem tud érdekelni, mert nincs normális érvelés egyikben sem, idáig sem volt.

pápá
kaposi1
Így van Gyuri.
Jól értesült vagy. <#wink>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

reynaud
El sem olvasom amít leírtál!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Jó hír,köszi az infót!

ItaloDisco4Ever !

Na ide figyelj, igyekszem minél ritkábban szólni hozzád, mert minden egyes posztod bicskanyitogató és minden szavába bele lehetne kötni egyenként. Ahogy próbálsz itt a szerény háttereddel (agyi képességek) leoktatni mindenkit, az azért nem gyenge. A "kategóriás Dj" vizsgád, amit ezelõtt 30 évvel lõttél a búcsúban, kategorikusan nem érdekel, mert csak egy vacak papír. Az is vicces, ahogy próbálsz cizelláltan fogalmazni a posztjaidban, de sajnos ezzel is baromi nagy öngólt lõsz, mert csak a primitívség jön le belõle. Tõlem aztán hallgathatod Mfelxet a Joy-jal keverve reggeltõl estig. Sem ez, sem az nem tetszett/tetszik.

"A gyalázkodást viszont itt lenne az ideje hogy befejezd,mindenki tudja már hogy nem szereted Mike zenéjét,annyiszor leírtad!"
Ezzel a lendülettel én is mondhatnám, hogy be lehetne fejezni ennek az önjelölt sztárnak az ajnározását is, de nem teszem. Most is csak azt mondom, aki akarja, nyalogassa csak, de számoljon vele, hogy lesznek ellenvélemények és eléggé furcsa, hogy fõleg olyanoktól vannak ezek, akik minimum 30 éve hallgatnak diszkót...
Igazad van, mi vagyok én Mflexhez képest?! Egy semmi, egy nulla! De nem csak én, hanem bárki más is csak csaholó kutya lehet mellette a szakmából! Kérdezd csak meg tõle! <#nevetes2>
Nem is feltételeztem egy pillanatig sem, hogy Mflex olvassa ezt a fórumot. Csak a sajátját, mert onnan rögtön lehet törölni bármit, amibõl nem süt a pozitív jövõkép <#nyes>. Maximum valamelyik talpnyalója olvass itt, mert neki olyanjai is vannak ám! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Felesleges volt erkölcsi magasságodból (mélységedbõl) beleböfögni, mert normális hangnemben vitatkoztunk csak a "zenéjérõl".
Elnézést kérek mindenkitõl (nem tõled), hogy kicsit személyeskedõre sikerült ez a hozzászólásom, de az is az volt, amire reagáltam!

Choose your weapon!

gyorgy74
Nagyon várós lemez...Tudtommal ki lesz adva fekete korongon. Elsõdleges információ szerint a Flashback rekordnál fog várhatóan megjeleni.

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))

reynaud
Így még nem láttuk!

100% New-Italo Disco! Unhatatlan!

Magic System D.J.

http://www.youtube.com/v/tuKPzMIiHRA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Tud valaki infót ,megjelenik valaha ez a dal fizikális korongon?

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Természetesen szabad egy-egy elõadó zenéirõl negatív véleményt írni,ám ezt már több mint tucatszor megtetted korábban!
Érdekes ha felbukkan egy új Mflex dal,vagy egy jó vélemény Mike zenéirõl,azonnal ugrasz a témára, újra és újra leírod a már agyonunt negatív kritikádat és befolyással akarsz lenni azokra akik szeretik Mflex zenéit!

Véleményem szerint kímeríted az ízléses véleménynyílvánítás határait,amit csinálsz azt úgy hívják hogy GYALÁZKODÁS!

Ne akard te megmondani Mike-nak mit csináljon a zenéiben másképpen,egyrészt nem olvassa a fórumot,másrészt biztos lehetsz benne nem adna véleményedre!

Roppant egyszerû a dolog,senki sem tart fegyvert a fejedhez,nem kényszerítenek rá hogy Mflex zenéket hallgass,kerüld ki én is azt teszem azon elõadókkal akik zenéje nem tetszik!

A gyalázkodást viszont itt lenne az ideje hogy befejezd,mindenki tudja már hogy nem szereted Mike zenéjét,annyiszor leírtad!

ItaloDisco4Ever !

Semmi gáz, ha esetleg majd változnak azok a dolgok, amiket leírtam, nekem is jobban fog tetszeni, ha nem, akkor marad így, mert az, hogy valami jól szól, nekem kevés, míg nincs kedvem a dallamot dudorászni... <#nevetes1> 500 Watton pedig minden jól szól! (még ez is <#nevetes2>)
Szerencsére van mit hallgatni, úgyhogy nem izgat a dolog. Most az Etolie Vipe zenékre vagyok rákattanva.

Choose your weapon!

Ez a száma pedig nagyon ott van cimbi (Mflex - Waiting All Night )ezen a síkon kéne tovább haladnia mert szerintem az eddigi legjobb alkotásáról beszélünk!!!Ez az igazi new italo zene, ami még a jelen kornak is megfelelõ, korszerû, dinamikus, kellemes dallamos oda....ós! Ezt nem csak én állítom, ja és természetesen megtalálható benne a 80-as évek hangulata is.Ne tudd meg hogy hogy tud ez szólni 500watt-on, mert én azért néha kiporolom a hanfalaimat itthon.Egyébiránt továbbra is bírlak szép napot.<#eljen><#integet2>
Egyetértek.<#integet2>

De holnap hátha jobban fog az agyam, és mégtöbbet.<#vigyor0>

amaximus
akkor ma az egyetértés napja van! :) megértem, ha zavar néhány dolga, szerintem mást is,mint mindenkinél lehet találni gyenge vagy gyengének megélt dolgokat :) én is ki tudok készülni néhány zenének álcázott egyéb stílusú kreálmányoktól.
most ismered vagy nem? mert legutóbb azt mondtad,nem ismered személyesen, így lehet suta a gondolatmenet, de akkor hogy kéne megfogadnia a tanácsaid? elküldted neki vagy mással tolmácsoltatod? vagy itt olvassa?meg hát én nem vagyok zenész,de ha nekem zenészként pl. egy vadidegen pék vagy atomfizikus adna zenei tanácsot,akkor valószínû, ha azok jók lennének, akkor is kevésbé tudnám vagy akarnám figyelembe venni, no mindegy, én is csak hallgatóként ítélek meg bármilyen zenét, és sajnos a világ zenei ízlését és irányvonalait csak jelentéktelen mélységben tudom befolyásolni, pedig lenne egy csomó tök jó gondolatom. :)

közben meg nagyon jó ez a 13-as szám! :) köszi!
egyszerû,de legalább jók a hangok benne!

ma már nem nagyon leszek,menni kell a világba!jó zenélést!
Talán még nem tettem fel ide... Egészen kellemes zene:

Elcy-K - Number Thirteen (Instrumental)

Csak hogy egy kicsit zenéljünk is.<#nevetes1>

Choose your weapon!

<#eljen> Teljesen egyetértek! Egyébként nem zárkózom én el tõle, nem vagyok vaskalapos. Ha azok a (számomra) negatív dolgok, amiket leírtam változnának, akkor sokkal szívesebben hallgatnám. Meggyõzõdésem, hogy ha megfogadná a tanácsaim, jobbak lennének a zenéi és még többen szeretnék õket.

Choose your weapon!

amaximus
jaj, én nem vagyok Mflex és más hívõ sem, nem ezt akartam sugallani! független fülész vagyok! :) és sok-sok stílusban vannak kedvenceim,mint másnak is.
oké, nem akartam én itt rossz irányba vinni semmit sem, én teljesen elfogadom a nézeteid, akkoris, ha teljesen ellentétesek az enyémmel,így persze kevesebb a közös vonás benne, nyilván azért én is leírtam a nézeteim, ha már másnak is lehet, aszondom ne mi döntsünk, döntsön mindenkirõl a Közönsége,hisz minden elõadónak az számít, nem a kívülállók véleménye,arra alap esetben úgyis szarik. A tábora megvan, a többi rajta múlik és hát szerencsére mindig van mit hallgatni,s nem 2 közül kell választani, hogy ki maradjon életben. :)
Egyértelmûen ez az eddigi legjobb nótája, szerintem is! Jéééé valakivel egyezik a véleményem? <#nyes> Akkor már ketten vagyunk botfülûek! Isten hozott a csapatban! <#wave>

Choose your weapon!

amaximus
- én egyszeri gondolatoknak szántam,amit leírtam,nem akarok ezen lovagolni vagy ismételgetni önmagam :)
- a come and dance tényleg jó, eddig még sose hallottam
-a berakott másik Mflex zene is nagyon jó! sõt! erre sem mondhatnám, hogy megjegyezhetetlen,kifejezetten dúdolható és fülbemászó dallamai vannak
-alapvetõen egyetértek veled, de én az irigységet arra értettem, hogy alakompkex rámondani az mflex zenékre, hogy jellegtelen, dallamtalan, megjegyezhetetlen, ilyen szinti hangokat máshol én eddig nem is hallottam
- a call me is tök jó zene, sõt még a remixei is tök jók lettek, icipicit bántja a fülem a "call me" kiejtés rész, de ez már megint más kérdés
Végre nem egy ellenséges, személyeskedõ Mflex hívõ! Megköszönném a normális vélemény nyilvánítást, ami ugyan ellenkezik az enyémmel, de miért is kellene mindent egyformán látnunk? Válaszolok is, mert úgy érzem, leginkább nekem szól a levél.
Ez a srác nagyon megosztja a véleményeket. Egyesek istenítik, mások utálják. Sok összetûzés volt már itt a fórumon emiatt a két tábor közt. Hangsúlyozom, én mint ember nem ismerem õt, csak hallomásból (ezek alapján viszont nem is nagyon akarom ismerni <#crazya>) és abszolút nem az irigység beszél belõlem, mikor véleményt mondok. A zenéit szerintem túlbonyolított és emiatt (számomra) megjegyezhetetlen dallam jellemzi. Talán ha kevesebbet akarna fogni, többet érne el vele. Igazából engem nem érdekelnek a külföldi fórumok és senki más véleménye sem. Mint minden esetben, meghallgatom a zenét és a füleimre-érzéseimre hagyatkozom. A hangzással semmi bajom nincs. Jól szólnak a zenéi, szépek és egyediek a hangok benne. De ez úgy gondolom, ez nem elég. Kellene valami meghatározó, brutális dallam, ami azért nem csak a régi zenékben, hanem a maiakban (a jobbakban) jelen van. A feldolgozásai ezért is jobbak, mint a saját szerzeményei, mert ott adott ez a dallam.
A saját stílusában persze ezek a dalok lehetnek jók, sõt abszolút csúcs zenék is, de nekem ez a stílus nem jön be. Én úgy gondolom, az ízlésemmel és a hallásommal nincs gond. Egyszerûen csak ez nekem nem tetszik és amíg ezek a tulajdonságok visszaköszönnek minden egyes nótájában, nem is fog.
Kitartok a véleményem mellett, mert ennek a nótának az alapja a David Lyme zene. Ezt variálja. De ez nem is gond, mert ez pont jó benne. Az a gond, hogy csak ennyi a jó! <#nevetes2> Ha te ebbõl nem hallod ki a Bambinát, akkor lehet, nem is az én fülemmel van gond! <#integet2><#integet2> Az ének teljesen semleges. Nincs kedvem dúdolgatni, mert annyira nem jó, de ha lenne egy tuti dallam (ami egyetlen zenéjében sem volt eddig!), akkor bõven elég lenne!
Az Italobox-hoz, azaz Clay-hez pedig inkább nem hasonlítanám, mert nincsenek egy súlycsoportban! <#wink>
Köszönöm a tanácsot! Zenei szakágakon nem is kommunikálok, idõm és kedvem sincs hozzá. Bár szerintem ezen a site-on van legalább annyi disco zenét szeretõ és értegetõ ember, mint bármelyik külföldi fórumon. <#smile>

Choose your weapon!

Ez mondjuk tetszik:

http://www.youtube.com/v/v5xHlJ7tbJ4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Italobox (Clay) Call me száma nekem is (és szerintem itt sokunknak) nagy kedvencem.<#integet2>

Mflex és TQ, a topik nagy látogató-megosztója, a parázs viták alapja.<#vigyor0>

Én már többet nem mondok róla véleményt, mert ...

De cimbora, azért kérlek ne keverjük bele az irigység kérdését. Azért mert valakinek nem tetszik, nem hiszem, hogy ez közrejátszik(hat) benne. Én úgy gondolom, hogy az ember max. arra lehet irigy, ha a szakmájában valamit képtelen elérni, és mondjuk azt látja, hogy a kollégájának sikerül. De azt, hogy mondjuk egy kõmûves, vagy egy programozó irigy lenne egy zene elkészítésére, nem hiszem és nem is értem.
Persze, lehet, hogy nincs igazam, ez csak szerény véleményem. (megtanultam, ezt mindig érdemes odaírni<#kacsint>)

Ha már magyarok, én õket szeretem. Illetve tulajdonképpen csak ezt az egy számát:

http://www.youtube.com/v/QZ3nHukWcqE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

amaximus
kicsit írok, elküldés elõtt látva rohadt hosszú lett,elõre is elnézést,ez nem fog gyakran elõfordulni, remélem! :) pedig megfogadtam, hogy minimalizálom a konfrontálódások elkerülése miatt a gondolataimat, szóval nem akarok senkit sem untatni, csak az olvassa el,akinek nem fáj,ha egy (itt nektek) újonc beszél vagy vannak önálló gondolatai. :)
annyira leszek itt most objektív,mint bárki más a saját véleményével. :)

Megmondom õszintén, hogy Mflexrõl vagy errõl az elõadóról én kb. két hete szereztem tudomást, végülis véletlenül futottam bele a youtubon egy számába, aztán már sok helyen is feltûnt, és mivel azóta jó sok számát végighallgattam vagy meghallgattam,nyilván mert érdekelt, és voltak köztük egészen érdekesek, dallamosak vagy újszerûek (egyediek), így hát persze utána jártam,amennyire tudtam,összemazsoláztam az infókat (hát jó sok van!), és közben rohadtul meglepõdtem, hogy ez egy magyar fickó, ennek nemzeti vonalon kifejezetten örültem, azután tûnt fel, hogy itt az esgén néhány fórumban van mflex név,mint felhasználó,meg mittudomén micsoda,aki a hozzá vivõ linkekbõl ítélve elvileg itt is szerepel,meg házigazda 1-2 fórumban. Innentõl már jobban rákattant a szemem sok vele kapcsolatos hsz-re, hol pozitív, hol negatív visszhanggal,persze a kutya se olvasta vissza a sok hónapot vagy évet, de rá lehet keresni. gondolom néhányan itt biztos ismerik.
Nekem a zenéje szimpatikus, újszerû, egyedi, néhány száma és ahogy láttam remixe meg kifejezetten brilliáns mondjuk egy szarrá ajnározott BCR minden nap 1 új nevet kényszerbetegségben kiköhhintõ elõadóhoz vagy egy TQ tv-bemondónõbõl italohercegnõvé avanzsálódott valamihez képest, de sorolhatnék sok más példát, nem lényeg.
Amiben a jelenlegi hasonló italó-sabb felhozatalban nincs nagyon párja (azaz rettentõen kevés a párja),az a nagyon komoly szintihangok, már-már szintiorgiák, és rendkívül kidolgozott, valóban nem egy kétakkordos, hanem bonyolult dallamok, legalábbis a frissebb zenéiben, mert én még nem tudtam végignyálazni mindent,annyi van, tehát van, aki ezekért megõrül, van aki meg nem tudja feldolgozni az inputot, ez már zenei hallás és ízlés kérdése. No meg aztán amit nem sokan tudnak vagy csinálnak (bár mostabnában egyre népszerûbb ténykedés), ez a fickó nagyon jól mozog több stílusban is, és jól keveri a stílusjegyeket is.

A vidijei is jók,persze látom, hogy nem saját stáb csinálta,hanem össze vannak dolgozva némelyik egész ügyesen, de sokkal élvezetesebb így nézni,mint sokaknál egy statikus béna képet vagy egy rogyásig variált puncis borítót arial vagy century betûtípussal meghímezve (sufnituning 3000 készlettel). Vidiben az újabbak között nyilván TQ-féle csapat és Italove-ék mögött azért érezni az anyagi fedezet többletet. :)

Ez az új zene nekem is bejön, remélem ez nem lesz baj másoknak, emiatt is mertem belinkelni, persze találtam még jónéhány elég komoly kompozíciót tõle, zeneileg (a saját stílusában) szerintem tök simán ott van a mostani csúcsokon, vagy azok közelében, és bár lehet, hogy pont a dallamok összetettsége miatt nem tudnám most azonnal eldúdolászni,amiket halottam, de hogy dallamtalan, vagy jellegtelen lenne, az maga a totális baromság, megkérdeztem magamtól,mit rakjak mellé, és amit tudnék, az most nagyon kevesek zenéje a jelenbõl...
nos a vokál lehetne erõsebb, néhol azért nyúzza a fülem, néha meg egészen jó, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy akár csak ezen az oldalon nem tudnék vagy 10-et összemazsolázni mások mostani eresztéseibõl,ahol hullagyengébb az ének vagy a dallamvonal,mint egy Mflex számban, szóval ez részben szubjektív,részben meg tény. Az is tény, illetve feltûnt, hogy annak ellenére, hogy Mflex megjelenési felületein (kb. 5-6 közösségi meg videóoldal helyen is láttam mostanában) szinte minden mostani italo eresztésnél egymagában is szinte nagyobb az össztábora, a nézettssége és hallgatottsága,mint az összes többinek együtt (mondom, hogy szinte, tehát nem számoltam meg pontosan, csak arányaiban tûnt fel, amin kifejezetten meglepõdtem),talán ez némileg megmagyarázhatja(?) azt az itteni, amit én láttam 1-2 ellenséges vagy irigykedõ magyaros mentalitást, de igazából máshol én csak pozitív õrjöngésbe futottam, még nemzetközi vízeken, 1-2 külföldi fórumon is (by gugli), persze az is lehet, hogy itt személyes ellentétek vannak,vagy csak tényleg botfülû néhány ember, mint pl. akkorát már rég röhögtem hsz-en,mint amit italove írt, hogy ez a waiting all night egy david lyme bambina alapon fut (csak mert van benne 1mpnyi szinti ütemre hasonló, de egyébként totál más hangzásvilágú részlet). A többi elvont gondolati részre ebbõl a nézõpontból felesleges is reagálni, mert alapvetõen széllel szemben nem hugyálunk, ugye.
Én elnézést kérek italove-tól, mert nem ismerem õt sem, meg innen még mást sem nagyon, pontosan semennyire :), de ezt a véleményét azért majd zenei szakágon ne erõltesse, persze ettõl még simán elfogadom, hogy neki ez az mflex zene vagy zenék nem jönnek be akár csak azért se alapon és ennyi, de csak ezért ne írjunk rá abszurd hülyeséget.

És ha már magyarok, akkor egy másik, inkább klasszikusabb vonalon nagyon örültem Italoboxnak is, mert neki is van jónéhány príma alkotása (és ahogy látom is szereti a neveket), de azokat itt meg is találtam. Mondjuk õ szorosabb értelemben vett elõadó, de van még magyar ebben az italo stílusban,akinek saját szerzeményei vannak?
Mondjuk nekem már õk ketten is bõven meglepetésszerúek voltak.
A David Lyme alap (Bambina) jó, csak ami felette van szinti, az nem tetszik. A szokásos jellegtelen, megjegyezhetetlen, felesleges túlcifrázás. Nekem a vokál sem jön be, valahogy nem érzek kényszert, hogy dúdolgassam. Hát ez van, biztosan nekem van botból a fülem! <#smile> De ízlések és pofonok. Ha valakinek tetszik halgassa egészséggel! <#falbav>

Choose your weapon!

Ez az Mflex embertelen jó zenéket csinál, egyszerûen brilliáns (Waiting All Night) ez most mindent visz nálam és ez a vocal az utobbi zenéiben hát a hideg kiráz amikor hallgatom.<#eljen>
<#eljen>

Choose your weapon!