NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miss Kimberly – D.J. Girl (1983)
Boys and Girls - Kick Dance
Salico - I'm On Fire
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.02.17. 13:05:58
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Dreamtime - Particles (Free DL)
Dreamtime - Innerstellar Jam (Free DL)
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.02.17. 11:57:29
ItaloDisco4Ever !
Erasure - Cry So Easy (Matt Pop's Cry So Easy Marching Down The Line To Wonderland-mix)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Digital Emotion – Go Go Yellow Screen (1983)
Thinking Orange – Don't Go To Parties In The Night (1987)
Thinking Orange – Don't Go To Parties In The Night (1987)
ItaloDisco4Ever !
Mi van gyerekek halott a fórum???Szombat este ááá<#confused>#confused> Bezzeg a Laci idejében retyegett itt az élet<#taps>#taps>
ItaloDisco4Ever !
Meghallgattam. Igen, látványos különbség van. A rip mindettől függetlenül ótvar...
imo :) science fiction is science fact
Tudom,tudtam! <#hehe>#hehe>
De ha már feladtál egy ilyen magas labdát,le kellett csapnom,még ha poénnak szántad is!
De ha már feladtál egy ilyen magas labdát,le kellett csapnom,még ha poénnak szántad is!
ItaloDisco4Ever !
Ha már lenyúltad az ötletem 😊)) ,valami komolyabbat vártam volna,ez nagyon avétos,bóvli és tré! <#levele>#levele>
Hallgatható,magyar italodisco a 80s évekből?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Tipp1:Zoltán Erika
Tipp2:Modern Hungária
P.S. :Ne merészeld bántani őket! 😊
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.02.11. 19:24:15
Hallgatható,magyar italodisco a 80s évekből?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Tipp1:Zoltán Erika
Tipp2:Modern Hungária
P.S. :Ne merészeld bántani őket! 😊
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.02.11. 19:24:15
ItaloDisco4Ever !
23rd Underpass - You'll Never Know (DjTony Ioannoy mixdown 2014)
23rd Underpass - You'll Never Know '2009
23rd Underpass - You'll Never Know '2009
ItaloDisco4Ever !
Itt tesztelheted.
http://www13.zippyshare.com/v/Cus6wGf9/file.html
http://www13.zippyshare.com/v/Cus6wGf9/file.html
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Persze ez így sosem derül ki:
"Invalid or Deleted File."
"Invalid or Deleted File."
imo :) science fiction is science fact
ez elég monó,de legalább megvan a két csatorna!<#nevetes1>#nevetes1> ha így jött ki a első verziós vinyl,az elég nagy baki! nagyon nagy! valószínűleg a vágásért felelős épp teljes kómában volt. <#kacsint>#kacsint>
Rendben készítettem egy kis bizonyítékot.
Javaslom tegyél fel egy fülest és ki sem kell írnom hogy meddig tart az eredeti vinyl rip ami állításom szerint mono és hol kezdődik a masterelt felvétel, majd hol vált vissza ismét az eredeti ripre.
http://www.mediafire.com/listen/0bwjy17shivv7w1/Brian+Ice.wav
Javaslom tegyél fel egy fülest és ki sem kell írnom hogy meddig tart az eredeti vinyl rip ami állításom szerint mono és hol kezdődik a masterelt felvétel, majd hol vált vissza ismét az eredeti ripre.
http://www.mediafire.com/listen/0bwjy17shivv7w1/Brian+Ice.wav
Mode One - Ocean Of Love
Mode One - Ocean Of Love
Nem írok véleményt ,majd aki akar megteszi,egy észrevétel ,az énekes angol nyelv kiejtése borzasztó!
Mode One - Ocean Of Love
Nem írok véleményt ,majd aki akar megteszi,egy észrevétel ,az énekes angol nyelv kiejtése borzasztó!
ItaloDisco4Ever !
A délutáni beszélgetést azért nem folytattam,mert tudtam korábbi hsz-ekből hogy egy-két tagnak megvan ez a lemez,és reméltem hogy visszajeleznek a felvetésed igazolva avagy cáfolva!
DJ Adrián ha azt mondja hogy ez a lemez nem mono,akkor az úgy is van!, 100%-ban hiteles,ellentétben egy olyan állítással ami egy más forrásból származó vélemény!
Kutakodtam a neten,nem találni panaszt a lemezre,ha ez tényleg mono lett volna,azt többek közt a discogs oldalon jelezték volna a vásárlok!
DJ Adrián ha azt mondja hogy ez a lemez nem mono,akkor az úgy is van!, 100%-ban hiteles,ellentétben egy olyan állítással ami egy más forrásból származó vélemény!
Kutakodtam a neten,nem találni panaszt a lemezre,ha ez tényleg mono lett volna,azt többek közt a discogs oldalon jelezték volna a vásárlok!
ItaloDisco4Ever !
Closed – Celebration esetében is volt erre példa, a B oldal mono-ra sikerült.Azt később elismerték,erre a lemezre még én se hallottam panaszkodni gyűjtőket.<#nemtudom>#nemtudom>
Nem hinném hogy nem hallod , de akkor csak hallgasd nyugodtan ha neked jó.
Szerintem a legbiztosabb forrás az, hogy fel kell tenni a lemezt és meghallgatni. Megtettem, nem mono!
The real DJ play vinyl!
Azóta egy lengyel radio kérésére remasterelték a lemezt, csak ez azokat már nem vigasztalja akik már vettek a kiadványból.
Amúgy a remasterelt már tökéletes.
Amúgy a remasterelt már tökéletes.
Így már világos hogy értetted, ez több mint kellemetlen,és egyben érthetetlen hogy fordulhat ilyen elő!
ItaloDisco4Ever !
Igen.
Bár nem verték nagydobra , de biztos forrásból tudom hogy az bizony mono.
Bár nem verték nagydobra , de biztos forrásból tudom hogy az bizony mono.
Szerintem te félreértettél.
A Kiadott maxi vinyl-n MONO a hangsáv!<#szomoru1>#szomoru1>
Kit érdekel a YT-n milyen, de hogy a megvásárolt lemezen mono az már cseppet bosszantó.
Ismael két verzióban készítette el a dalt .
Brian választhatott hogy melyiket akarja elénekelni.
És ő a Lost Tonight mellett döntött.
Ismealnek meg maradt a Let Me Again.
A Kiadott maxi vinyl-n MONO a hangsáv!<#szomoru1>#szomoru1>
Kit érdekel a YT-n milyen, de hogy a megvásárolt lemezen mono az már cseppet bosszantó.
Ismael két verzióban készítette el a dalt .
Brian választhatott hogy melyiket akarja elénekelni.
És ő a Lost Tonight mellett döntött.
Ismealnek meg maradt a Let Me Again.
Vannak olyan igénytelen zenegyűjtők akiknek megfelel egy YT videóról,letöltött fájl minősége! 😊))
Talán erre gondolva ,a videó készítője,szándékosan hibás ,rossz hangsávval dobta fel a videómegosztóra,volt már ilyenre példa akár Ismael egy korábbi dalával kapcsolatban is! <#ravasz1>#ravasz1>
A dal ötlete szenzációs,ha rajtam múlna kiadnám vinylen!
Talán erre gondolva ,a videó készítője,szándékosan hibás ,rossz hangsávval dobta fel a videómegosztóra,volt már ilyenre példa akár Ismael egy korábbi dalával kapcsolatban is! <#ravasz1>#ravasz1>
A dal ötlete szenzációs,ha rajtam múlna kiadnám vinylen!
ItaloDisco4Ever !
Azért kíváncsi lennék hogy sikerült a Brian Ice maxi vinyl-t elkészíteniük MONO<#falbav>#falbav> vocal sávval.