NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit furcsa szerzet, ez a múlt év közepe felé megjelent albumról, ami még lehetett volna jó is (mármint az album), de nem lett az. 😊
Hypercan - Sky Lasers
Hypercan - Sky Lasers
miért zavartál volna? ez egy zenei fórum és a zenei stílusod,ami többnyire inkább a spacesynthbe hajlik, nem éppen idegen itt senkitől sem.
köszi a néhány szavas bemutatkozást, így sokkal jobb az első belépésed, a zenei megítélést majd eldöntik a hallgatók, én belehallgattam a zenéidbe,vannak köztük kellemesek.
köszi a néhány szavas bemutatkozást, így sokkal jobb az első belépésed, a zenei megítélést majd eldöntik a hallgatók, én belehallgattam a zenéidbe,vannak köztük kellemesek.
A Zene az 1998 -as de a régi után ebben az újra gondolt változatban is tetszik (forever Bernstrup) !
W
W
Csak a WAV peregjen
Amator mukedvelo vagyok, semmi tobb. Ha tettszik a mu orulok, ha nem jon be, akkor bizom benne, hogy talan a kovetkezo vagy az azt koveto valamelyik. Elsodleges cel a fejlodes, de ez csak ugy lehetseges, hogy ha van -epitojellegu- visszajelzes. Ezert is batorkodtam itt megosztani a feltoltesemet. Minel tobb a pozitiv, annal inkabb erzem, hogy jo iranyba haladok. Kesobbiek folyaman majd szeretnek vokalos produkciokban is reszt venni, ha lehetosegem adodik ra.
Kedvelem az italo disco, hi-nrg, spacesynth es eurobeat mufajokat. Ezekbol probalok motivumokat atultetni a sajat zeneimbe. Remelem nem zavartam.
Udv.: enolion/nájlony
Kedvelem az italo disco, hi-nrg, spacesynth es eurobeat mufajokat. Ezekbol probalok motivumokat atultetni a sajat zeneimbe. Remelem nem zavartam.
Udv.: enolion/nájlony
Enolion, Noilone vagy nájlony... mindegy: nekem tetszik ez a kis instru muzsika.
imo :) science fiction is science fact
a múlt évben néhányszor megemlített Maxthor albumról egy másik zenét is ajánlok
Maxthor - Black Fire
Maxthor - Black Fire
nekem nem jön be, de rajtam ne múljon, teszek róla említést.
Marcel De Van - Land of Fantasy
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.03.07. 13:45:22
Marcel De Van - Land of Fantasy
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.03.07. 13:45:22
ItaloDisco4Ever !
hát pedig már elég régi és nagy zene ahhoz, hogy felétlen ismerd! <#vigyor>#vigyor> úgy 31 éves. <#vigyor0>#vigyor0>
Egy viszonylag friss zene Tobias Bernstruptól... (nekem tetszik)
The real DJ play vinyl!
Peet Need & Dennis Vd Berg - Baldeejays Vol. 5
Super! Tracklista jó lenne,minden zenét nem ismerek!
Bordello A Parigi
Super! Tracklista jó lenne,minden zenét nem ismerek!
Bordello A Parigi
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Digitalo zenéjében egyetlen eredeti,egyedi hang,dallam sincs,összeollózta korábbi new-italo és 80s disco zenékből,a vokál ráadásul tré.
Ezért kapta tőlem a bóvli besorolást.
Trans-X témában leírtakkal egyetértek,annyi korigálással az 1983-as hangzás lebutítását élvezhetjük új dalaikban!
Különben 3 nagy slágerük volt,ezeket az extended verziókban kiadtak egy nagyon értékes maxi cd-n (Living On Video,3-D Dance,Message On The Radio) sehol nem találom a nyomát a neten,pedig ha jól emlékszem 1995-ben egy hazai lemezboltban vásároltam a lemezt!
Ezért kapta tőlem a bóvli besorolást.
Trans-X témában leírtakkal egyetértek,annyi korigálással az 1983-as hangzás lebutítását élvezhetjük új dalaikban!
Különben 3 nagy slágerük volt,ezeket az extended verziókban kiadtak egy nagyon értékes maxi cd-n (Living On Video,3-D Dance,Message On The Radio) sehol nem találom a nyomát a neten,pedig ha jól emlékszem 1995-ben egy hazai lemezboltban vásároltam a lemezt!
ItaloDisco4Ever !
nekem egyikkel sincs semmi bajom, sőt végülis tetszenek! <#vigyor0>#vigyor0> úgy látszik szélesebb a bóvlifaktorom. <#nevetes1>#nevetes1>
egyedül a Trans-X-nél érzem azt, hogy már igazán elrugaszkodhatna a 84-es hangzás lebutított változatától.
egyedül a Trans-X-nél érzem azt, hogy már igazán elrugaszkodhatna a 84-es hangzás lebutított változatától.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Én nem díjazom az ilyen maszek kontárkodásokat,ez a zene original úgy jó ahogy van,nincs szükség arra hogy egy balfék belevagdosson!
ItaloDisco4Ever !
na , lemaradtam az új MS dal kezdetéről, nem italo, de nem rossz!
akkor, hamár....legyen egy tipp!
nemrég kaptam egy 'premier előtti' infómorzsát, persze sajnos csak a képet <#vigyor0>#vigyor0>, elvileg pár napon belül várható ez a lossless válogatás, részletek és pontosabb infóm még nincs, de úgyis megtudjuk. <#kacsint>#kacsint>

akkor, hamár....legyen egy tipp!
nemrég kaptam egy 'premier előtti' infómorzsát, persze sajnos csak a képet <#vigyor0>#vigyor0>, elvileg pár napon belül várható ez a lossless válogatás, részletek és pontosabb infóm még nincs, de úgyis megtudjuk. <#kacsint>#kacsint>

Találtam egy ilyet, nekem ez a változat jobban tetszik, mert többet szól alatta a nagyszerű hangszerelés, bár hallani, hogy eléggé amatőr munka ez a remix és az eredetiből vagdosta a hülyéje.
https://www.youtube.com/watch?v=d01HkFk9CYs#t=18
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.02.28. 09:59:36
https://www.youtube.com/watch?v=d01HkFk9CYs#t=18
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.02.28. 09:59:36
A csáveszt lehet szidni, imádni, utálni, de hogy nagyon tudja hogyan kell a lelkekbe gázolni és ott letarolni mindent a többségnél, az biztos!
Megjelölt engem is a fb-on, csak azt vettem észre, hogy folyton csipog a telefon a folyamatos hozzászólásoktól.
A pofám leszakad, semmihez sem hasonlítható, gyönyörű!
Többet nem is írok róla. Ez PERFORMANCE! De ki lehet az a Ghost girl? <#miaz>#miaz>
Megjelölt engem is a fb-on, csak azt vettem észre, hogy folyton csipog a telefon a folyamatos hozzászólásoktól.
A pofám leszakad, semmihez sem hasonlítható, gyönyörű!
Többet nem is írok róla. Ez PERFORMANCE! De ki lehet az a Ghost girl? <#miaz>#miaz>
Mflex on bandcamp
Mflex Sounds Official
Mflex on soundcloud
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2015.02.27. 20:01:30
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Elég negatívan állsz hozzá a new-italo zenékhez,ezért kiváncsi volnék mondjuk 2009-től a stílusban kiadott zenék általad legjobbnak tartott legalább tízes rangsorolására,ha van kedved és idöd rá!
Nincs se időm, se kedvem ehhez.100 as listám lenne, vagy több ezért bele se fogok!
A lószart meg ugord át, vagy helyettesítsd be, mondjuk kutyafülére! Azért egy lószar szócskáról van szó.
Mflex meg megint jól felhúzta népet, persze nemcsak a youtube-on. Face őrület van, de komolyan! Az előbb olvastam Mflex oldalát emiatt, mert nem láttam még ezt a kis beharangozót... Fel vagyok iratkozva, de minek, ha nem küld értesítőt? Kis részlet, de nagyon baró, ez nem italo lesz szerintem.
Nincs se időm, se kedvem ehhez.100 as listám lenne, vagy több ezért bele se fogok!
A lószart meg ugord át, vagy helyettesítsd be, mondjuk kutyafülére! Azért egy lószar szócskáról van szó.
Mflex meg megint jól felhúzta népet, persze nemcsak a youtube-on. Face őrület van, de komolyan! Az előbb olvastam Mflex oldalát emiatt, mert nem láttam még ezt a kis beharangozót... Fel vagyok iratkozva, de minek, ha nem küld értesítőt? Kis részlet, de nagyon baró, ez nem italo lesz szerintem.
Vitathatatlan az original 1987s jobb mint az új verzió,de nekem ez is bejövös!
ItaloDisco4Ever !
Általánosságban ha csak az italo-disco stílust vesszük alapul ,mindegyik sikeres előadónak,formációnak van jó és kevésbé jól sikerült zenéje!
Ismael korábban kiadott valamennyi zenéje ide sorolva közös dalát Victor Ark-al,nagyon igényes new-italo!
Ez a dal tényleg a leggyengébb láncszem a produkciói közt,de ettől én nem csalódtam benne,tartom a véleményem,a legjobb énekes a new-italo fronton!
Ami a hangszerelést illeti ,egyezik a véleményünk, más zenei alappal ebből a dalból is lényegesen többet ki lehetne hozni!
Más!
Elég negatívan állsz hozzá a new-italo zenékhez,ezért kiváncsi volnék mondjuk 2009-től a stílusban kiadott zenék általad legjobbnak tartott legalább tízes rangsorolására,ha van kedved és idöd rá!
Végül!
Olyan érzésem van mintha a lábújjamat taposnád amikor egy zenét úgy kritizálsz meg,hogy hasonlatként olyan jelzőt használsz mint a lósz.r!
Megkérlek hagyd el a hsz-eidből ezeket a trágár ide egy zenei topicba nem való szavakat,a véleményeddel nincs probléma ,de a negatív kritikát más szalonképesebb szavakkal is le tudod írni!
Köszönöm ha ez teljesíthető kérés!
Ismael korábban kiadott valamennyi zenéje ide sorolva közös dalát Victor Ark-al,nagyon igényes new-italo!
Ez a dal tényleg a leggyengébb láncszem a produkciói közt,de ettől én nem csalódtam benne,tartom a véleményem,a legjobb énekes a new-italo fronton!
Ami a hangszerelést illeti ,egyezik a véleményünk, más zenei alappal ebből a dalból is lényegesen többet ki lehetne hozni!
Más!
Végül!
Olyan érzésem van mintha a lábújjamat taposnád amikor egy zenét úgy kritizálsz meg,hogy hasonlatként olyan jelzőt használsz mint a lósz.r!
Megkérlek hagyd el a hsz-eidből ezeket a trágár ide egy zenei topicba nem való szavakat,a véleményeddel nincs probléma ,de a negatív kritikát más szalonképesebb szavakkal is le tudod írni!
Köszönöm ha ez teljesíthető kérés!
ItaloDisco4Ever !
Tisztában vagyok vele, hogy a srác nagyon jó italo disco zenéket tud csinálni, de ne legyünk már elfogultak, lehet, hogy neked bejön ez a mostani nyálas szemét, de mindenben alulmúlta magát a srác ezzel a dallal.
A vokál e dalában is nagyon jó színvonalú,a zenei alapok való igaz nem érik el korábbi dalainak szintjét!
Pont a hangszerelés az, amitől ez egy nagy büdös lószart nem ér, őszintén szólva én, mint nagy rajongója cseszettül nagyot csalódtam benne, hogy egy ilyenre rátudott bólintani, figyelembe véve a már megemlített nagy slágerei mellett!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.02.22. 10:03:03
A vokál e dalában is nagyon jó színvonalú,a zenei alapok való igaz nem érik el korábbi dalainak szintjét!
Pont a hangszerelés az, amitől ez egy nagy büdös lószart nem ér, őszintén szólva én, mint nagy rajongója cseszettül nagyot csalódtam benne, hogy egy ilyenre rátudott bólintani, figyelembe véve a már megemlített nagy slágerei mellett!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.02.22. 10:03:03