NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
odabaX! <#eljen>#eljen><#taps>#taps> vidi nélkül is nagyon baró zene, de így együtt tökéletes! ötletes! spóroltál egy csomó statisztát és gyártási költséget! <#nevetes1>#nevetes1>
Nekem bejött! tetszik!
Egy fasza akciófilm alá tudnám igazán elképzelni, ahol épp valami üldözéses jelenet zajlik, vagy hasonló! <#eljen>#eljen>
Egy fasza akciófilm alá tudnám igazán elképzelni, ahol épp valami üldözéses jelenet zajlik, vagy hasonló! <#eljen>#eljen>
Szevasztok! Megjelent az uj EP-m és rajta egy uj track a Gangwars (kicsit kemény new retro wave track), amihez kulon videot is forgattam a GTA 5-ben. Enjoy 😉
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
végre a franciáktól is tudok hozni valami idevalót
The Astral Brothers Limited - High On The Level
The Astral Brothers Limited - High On The Level
én direkt nem is kezdtem el semmit sem írni miután párszor meghallgattam, de az szerintem is tény, hogy zeneileg, hangokban és megoldásokban ez egy teljesen más dimenzió,mint a konkurencia bármelyik más alkotása.
sajnos nem tudok konkrétumot, csak annyit,amit más is, hogy hamarosan, azaz egyszer majd csak <#nevetes1>#nevetes1>, de nyilván remélem, hogy ebbe az évbe még bele fog férni egy másik dal is. igazából nem fogadnék rá, mert volt,van egy másik ígéret is, ami hónapokkal ezelőtt a NAN demókénrt volt beharangozva, de azóta sem jelent meg, most meg ebben az új videóban is beígértek egy dupla-cd-ét (hmmm), de időpont szintén nincs, szóval várok,várunk. ha kapok biztos infót vagy fülest, jelzem.<#vigyor0>#vigyor0>
sajnos nem tudok konkrétumot, csak annyit,amit más is, hogy hamarosan, azaz egyszer majd csak <#nevetes1>#nevetes1>, de nyilván remélem, hogy ebbe az évbe még bele fog férni egy másik dal is. igazából nem fogadnék rá, mert volt,van egy másik ígéret is, ami hónapokkal ezelőtt a NAN demókénrt volt beharangozva, de azóta sem jelent meg, most meg ebben az új videóban is beígértek egy dupla-cd-ét (hmmm), de időpont szintén nincs, szóval várok,várunk. ha kapok biztos infót vagy fülest, jelzem.<#vigyor0>#vigyor0>
ez pech, nekem gyorsan tölt, de te meg olyan ritkán jössz, hogy addig meg bírd ki ezt a kellemetlenséget. <#nyes>#nyes>
Linkbe akartam az officia-t kitenni, de most már mindegy. Nekem továbbra is nagyon lassú az oldal betöltése táblagépen.
A videók képek miatt. <#falbav>#falbav>
A videók képek miatt. <#falbav>#falbav>
Konkrétan ez az új Mflex Italo disco zene egy (gy)alázás mindenki másnak, a csávesz a kisujjából olyan dolgokat ráz ki, mint amit másnál elvétve se hallani és amit kurva jó hallgatni!!! Igazi 80-as hangok, abból is a legjobbak.
Felőlem aztán bárki írhatja rólam, hogy oda vagyok a csáveszért, de addig míg ilyeneket tol a pofámba nem tudok mást írni, csak jó, de azokat is évek óta ismételgeti mindenki. Közhely és ennyi.
Van szar zenéje is, ami nekem kicseszettül nem jött be, ezeket is leírtam, de amit csak ebben az évben produkált az brutális. Italo, synthpop, syntwave stílusokban nagyon magas szinten hozta a dalait.
Bár tudtam tegnap este, hogy valami történt, mert a feleségem meglett jelölve a facebook-on ezzel a dallal és a telefon megőrült megint.
A videó is baromi profi és akkor alatta az a Lisa promo már most pofánkúrt. <#eplus2>#eplus2>
Még az is ebben az évben lesz, tudsz valamit Amaximus?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.12.05. 05:08:12
Felőlem aztán bárki írhatja rólam, hogy oda vagyok a csáveszért, de addig míg ilyeneket tol a pofámba nem tudok mást írni, csak jó, de azokat is évek óta ismételgeti mindenki. Közhely és ennyi.
Van szar zenéje is, ami nekem kicseszettül nem jött be, ezeket is leírtam, de amit csak ebben az évben produkált az brutális. Italo, synthpop, syntwave stílusokban nagyon magas szinten hozta a dalait.
Bár tudtam tegnap este, hogy valami történt, mert a feleségem meglett jelölve a facebook-on ezzel a dallal és a telefon megőrült megint.
A videó is baromi profi és akkor alatta az a Lisa promo már most pofánkúrt. <#eplus2>#eplus2>
Még az is ebben az évben lesz, tudsz valamit Amaximus?
Utoljára szerkesztette: rain70, 2015.12.05. 05:08:12
synthwave csoportból bemutatkozik egy nagyszerű berlini duó is, a Level-1,akik sok 8bites zene és gyatra kezdés után rájöttek, hogy elég húzós NRW/Synthwave-eket is tudnak csinálni.
Level-1 - Attacking The Headquarters
Level-1 - Gang Riots
Omega Danzer - Play the Future
Level-1 - Street Brawl
Strudius - Cruise Control

Level-1 - Attacking The Headquarters
Level-1 - Gang Riots
Omega Danzer - Play the Future
Level-1 - Street Brawl
Strudius - Cruise Control

Italo4ever pres. Baby_s Gang - America (Robotic version).mp3
http://www82.zippyshare.com/v/HWIqwf0m/file.html
http://www82.zippyshare.com/v/HWIqwf0m/file.html
MS Project feat. Kristian Conde - Voyage Voyage (Maxi Version)
http://www82.zippyshare.com/v/brEMpApN/file.html
http://www82.zippyshare.com/v/brEMpApN/file.html
Pöcsömöccse <#mf2>#mf2> <#kocsog>#kocsog> Nem baj, csak agyaljál.!! 😄
Utoljára szerkesztette: Rain70birka, 2015.11.27. 16:43:09
Utoljára szerkesztette: Rain70birka, 2015.11.27. 16:43:09
szabadkőműves???!!!<#nemtudom>#nemtudom><#nyes>#nyes>
túl sok összeesküvéselméletes filmet nézel mostanában??
nekem ezek csak geometriák! sok fotón és vidiben is láttam már hasonlót, az ötlet talán a wellhello (hullaegyszerű vizuál effekt) 'klippek' alapján tetszett meg nekem, de alapvetően sok synthwave albumnál is használnak hasonló "ábrákat",vagy motívumokat és alapvetően nem a kőműves brigádra hajaznak vele, hanem a 80-as évek retro computer animációira! szerintem! <#nevetes1>#nevetes1>
amúgy meg ez nem is borító, csak egy szösszenet, hogy ne kelljen egy CD felvevő tetején lévő cd lemezeket fotóznóm (by rejnód) <#hehe>#hehe> és azokat ide rakni hszenként egyesével négymillió gigapixeles felbontásban
ha nem tetszik,akkor ne nézz rá, és hallgasd a zenéket!<#nyes>#nyes><#law>#law>
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.11.27. 10:40:47
túl sok összeesküvéselméletes filmet nézel mostanában??
nekem ezek csak geometriák! sok fotón és vidiben is láttam már hasonlót, az ötlet talán a wellhello (hullaegyszerű vizuál effekt) 'klippek' alapján tetszett meg nekem, de alapvetően sok synthwave albumnál is használnak hasonló "ábrákat",vagy motívumokat és alapvetően nem a kőműves brigádra hajaznak vele, hanem a 80-as évek retro computer animációira! szerintem! <#nevetes1>#nevetes1>
amúgy meg ez nem is borító, csak egy szösszenet, hogy ne kelljen egy CD felvevő tetején lévő cd lemezeket fotóznóm (by rejnód) <#hehe>#hehe> és azokat ide rakni hszenként egyesével négymillió gigapixeles felbontásban
ha nem tetszik,akkor ne nézz rá, és hallgasd a zenéket!<#nyes>#nyes><#law>#law>
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.11.27. 10:40:47
Mintha Mflex egyik videójában láttam volna már ezeket a számítógép által létrehozott, vagy annak tűnő hegyes síkságokat?
A másik aza háromszög, ami sok videójában feltűnik, remélem nem valami szabadkőműves tudatalatti baromságokat sugallnak ők is, mert akármennyire hihetetlen nagyon is működik!!! <#hehe>#hehe>
Erre átveszed te is?? <#wow3>#wow3> nekem nem tetszik ez a borító! <#law>#law>
Rainbirka70 kilépett... tetszik ez a név <#hehe>#hehe>
A másik aza háromszög, ami sok videójában feltűnik, remélem nem valami szabadkőműves tudatalatti baromságokat sugallnak ők is, mert akármennyire hihetetlen nagyon is működik!!! <#hehe>#hehe>
Erre átveszed te is?? <#wow3>#wow3> nekem nem tetszik ez a borító! <#law>#law>
Rainbirka70 kilépett... tetszik ez a név <#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 70 meg a szerencseszámom, 10 éve egy közös lottózáskor nyertünk 70 milliót, amit 4 felé kellett osztani, de jó volt <#nevetes2>#nevetes2>, manapság meg egy kettes se jön össze <#buck>#buck>
A sok szaros pelenka cserélgetés is sokkal üdítőbb nálatok, mint a buta hozzászólásaitok! <#integet2>#integet2>
Rain kilépett.................egyelőre.
Rain kilépett.................egyelőre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezért imádom a sok hülye faszt itt <#nevetes1>#nevetes1>, mikor már nem tudnak mit és eredeti nick alatt írni, akkor képes regisztrálni miattam!<#eplus2>#eplus2> Imádlak <#love11>#love11>
A zene akkor is buzis, nyilván ez verte ki a biztosítékot, hogy kiraktad a köcsögöt magadról, csak azok szeretik az ilyet.
Talán tutyibrunyi 4.26 is regel valami más néven, ahol tudja osztani a nem létező eszét és ehhez fogható eszmei írásait.
Tényleg micsoda pancserok vagytok, ti K1 seggnyalók... Még mindig nem esett le, hogy rólam bármi lepereg és bármikor kiosztok bárkit, amire nem lesz normális válaszotok?
Csak az baj, hogy ritkán érek rá ilyen marharépákra. <#nevetes2>#nevetes2>
A zene akkor is buzis, nyilván ez verte ki a biztosítékot, hogy kiraktad a köcsögöt magadról, csak azok szeretik az ilyet.
Talán tutyibrunyi 4.26 is regel valami más néven, ahol tudja osztani a nem létező eszét és ehhez fogható eszmei írásait.
Tényleg micsoda pancserok vagytok, ti K1 seggnyalók... Még mindig nem esett le, hogy rólam bármi lepereg és bármikor kiosztok bárkit, amire nem lesz normális válaszotok?
Csak az baj, hogy ritkán érek rá ilyen marharépákra. <#nevetes2>#nevetes2>
Éppen Neked való <#kocsog>#kocsog>
hopsz, majd lemaradtam róla, eddig még nem is hallottam az előadóról, ez mondjuk meg szokott esni máskor is, de az előzőbe akár ezt a kellemes, moszkvai zenei produkciót is berakhattam volna.
Sparky4 - Chains
Sparky4 - Chains
synthwave / nrw válogatás, ajánló néhány, ezévi kedvenceimből
(lebutítva...)
ha valami volt már,akkor ezt nézd el <#hehe>#hehe>
Cobra Strike Force - US Ninja Academy
VHS Dreams - Discorecord
Alpharisc - The Machines Won
Beckett - Runner
VHS Dreams - R.E.D.M
Ben Businovski - Fool Me Twice
VHS Dreams - Vice Point
Edge Kingsland - Glory Part2 (Chris Howland Re-Work)
VHS Dreams - Nightdrive
Meteor - Manhattan 2019
Stilz - Time Phase
VHS Dreams - Miami 2K15
The TCR & Karate King - Off the Grid (TCR Mix)
VHS Dreams - Highway Lovers
(lebutítva...)
ha valami volt már,akkor ezt nézd el <#hehe>#hehe>
Cobra Strike Force - US Ninja Academy
VHS Dreams - Discorecord
Alpharisc - The Machines Won
Beckett - Runner
VHS Dreams - R.E.D.M
Ben Businovski - Fool Me Twice
VHS Dreams - Vice Point
Edge Kingsland - Glory Part2 (Chris Howland Re-Work)
VHS Dreams - Nightdrive
Meteor - Manhattan 2019
Stilz - Time Phase
VHS Dreams - Miami 2K15
The TCR & Karate King - Off the Grid (TCR Mix)
VHS Dreams - Highway Lovers
ENJOY:
Systems In Blue - Go Systems Go (Radio Version)
nocsak? képes vagy csak simán egy 'normális' és témába vágó hsz-re is? megleptél! <#nevetes1>#nevetes1>
így tovább! <#worship>#worship><#vigyor0>#vigyor0>
így tovább! <#worship>#worship><#vigyor0>#vigyor0>
<#worship>#worship>
hivatalosan holnap jelenik meg a titkos előadók titkos (marketingesen: misztikus és hókuszpókusz) <#nevetes1>#nevetes1> zenéiből válogatott EP, melynek első 2 száma értelmezhető az én ízlésem szerint, ebből az első zene talán az italo groove kategória, kellemes szösszenet
Go Electronic Vol. 1 EP - Memory Pressure
Go Electronic Vol. 1 EP - Memory Pressure
és egy picit másféle, de remek, robosztus nrw / nu-disco instrumental
Cabaret Nocturne - Blind Trust
Cabaret Nocturne - Blind Trust
2006-ban alakult, az alapvetően dance-pop stílusra szakosodott orosz trió csaj formáció,az angolizált nevén SEREBRO, 2007-ben eurovison-en is voltak, de az igazi áttörés 2012-től volt érezhető. blabla, nem írok biográfiát.
az egyik slágerüket remixelték már páran, de modern italo disco-sított remix még nem volt, idáig.
akik nem bírják az oroszt, azok el se kezdjék hallgatni, akiknek nincs ilyen idegenségük,azoknak viszont tetszetni fog! <#kacsint>#kacsint>
felraktam az eredetit is,ami alapvetően szintén jó kis zene.
Playing Space - Malo Tebya
Serebro - Мало Тебя (original)
és a csajok <#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.11.14. 10:30:37
az egyik slágerüket remixelték már páran, de modern italo disco-sított remix még nem volt, idáig.
akik nem bírják az oroszt, azok el se kezdjék hallgatni, akiknek nincs ilyen idegenségük,azoknak viszont tetszetni fog! <#kacsint>#kacsint>
felraktam az eredetit is,ami alapvetően szintén jó kis zene.
Playing Space - Malo Tebya
Serebro - Мало Тебя (original)
és a csajok <#finom>#finom>
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.11.14. 10:30:37
Egészen jól hangzik, küldtem Neked privit ......
www.magnokazetta.hu
Tisztelt lemezt gyűjtő sporttársak, honfitársak. Szeretném minden itt olvasgatónak tudtára adni, hogy Kimmo Salo (Flashback Records http://flashbackrecords.org/) megbízott egy magyarországi distribucióval (Flashback Hungary)!! Ezáltal az új megjelenésekről tájékoztatást fogok tudok adni, megrendelést tudok felvenni, a megjelenés napján már nálam lévő megrendeléseket HAZAI posta tarifával vagy személyes szállítással (átadás / átvétellel) tudom biztosítani. A régebben megjelent lemezek szintén elérhetőek lesznek.
Akiben lángol a gyűjtő szenvedély, szeretne bármely példányból a kollekciójában látni 1-2 példányt, keressen bátran.

Akiben lángol a gyűjtő szenvedély, szeretne bármely példányból a kollekciójában látni 1-2 példányt, keressen bátran.

Csak a WAV peregjen
úgy néz ki, hogy Vlad marad a Dixon előadói névnél, korábbi jó kezdése mellé csinált még néhány hallgatható darabot, azaz néhány remixet
Dixon feat. Al l Bo - Walls of Tears
Dixon feat Chromeo - Call My Up (nu disco 2 italo disco)
de szerintem inkább call me up akart ez lenni, lévén annak van értelme és az eredeti is ezt a címet viseli. <#vigyor0>#vigyor0>
Dixon feat. Al l Bo - Walls of Tears
Dixon feat Chromeo - Call My Up (nu disco 2 italo disco)
de szerintem inkább call me up akart ez lenni, lévén annak van értelme és az eredeti is ezt a címet viseli. <#vigyor0>#vigyor0>
az albumról egy remek zene, Ira Vain hangja pedig nagyon jól áll ehhez <#vigyor0>#vigyor0>
Etolie Vipe - Better Than You (remix!)
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.11.06. 17:02:52
Etolie Vipe - Better Than You (remix!)
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.11.06. 17:02:52
Kedves Rain!
Sajnálom, hogy félre értettél, én egy szóval sem mondtam, hogy Neked muszáj Birizdot hallgatnod. Mindenkinek joga van azt hallgatni amit szeret. Csak a véleményemet írtam le, hogy azért becsüljük meg mások italo felé tendáló munkásságát, mert a mai X faktoros generációtól nekem is feláll a szőr a hátamon.
Amaximus-nak pedig köszönöm a korrekt válaszát bejegyzésemhez.
Ezzel én le is zártam ezt az eszmefuttatást. Birizdo, Clay Mflex vannak, és reméljük még sokáig fognak bennünket ellátni jó zenékkel.
Sajnálom, hogy félre értettél, én egy szóval sem mondtam, hogy Neked muszáj Birizdot hallgatnod. Mindenkinek joga van azt hallgatni amit szeret. Csak a véleményemet írtam le, hogy azért becsüljük meg mások italo felé tendáló munkásságát, mert a mai X faktoros generációtól nekem is feláll a szőr a hátamon.
Amaximus-nak pedig köszönöm a korrekt válaszát bejegyzésemhez.
Ezzel én le is zártam ezt az eszmefuttatást. Birizdo, Clay Mflex vannak, és reméljük még sokáig fognak bennünket ellátni jó zenékkel.
Reynaud vérét már nem lehet szívni. Valami, vagy valaki(k) kiszívták belőle, ezért lett durcikamókus! Már nem írok neki, de látod valami durvábbat várt tőlem. <#hehe>#hehe> Héj Reynaud, ne haragudj rám, felejtsd el, ami írtam. Jól csinálod meg minden! Csak így tovább! <#love11>#love11>
Nem tudom mit várok, de mást, ezek szerint Mflex agyában másképp folynak le a kották. <#eplus2>#eplus2>
Nem tudom mit várok, de mást, ezek szerint Mflex agyában másképp folynak le a kották. <#eplus2>#eplus2>
nekem nagyon nincs ilyen érzetem, mármint, hogy teljesen mást várnék, de Te tudom mit vársz, azt, hogy minden ütem után Mflex jöjjön! <#nevetes1>#nevetes1>
egyébként ne szívd már rejnód vérét! így is annyira bedurcizott, azaz inkább bedurciztatta önmagát, hogy képes napi 20 hszt lenyomni totál offban a szomszédban, csak hogy nehogy ide rakja,ami témájában itt érdekes, ott meg a kutyát sem érdekli. <#nevetes1>#nevetes1> mondjuk a 3/4-ét nem is hiányolom vagy bánom, rakja ahová akarja, majd később átneveződik az a fórum is mondjuk rejnód blog kedvenceire és el van intézve. <#hehe>#hehe>
itt meg majd két témaszünet közt átmegyünk rockba is. <#vigyor0>#vigyor0>
egyébként ne szívd már rejnód vérét! így is annyira bedurcizott, azaz inkább bedurciztatta önmagát, hogy képes napi 20 hszt lenyomni totál offban a szomszédban, csak hogy nehogy ide rakja,ami témájában itt érdekes, ott meg a kutyát sem érdekli. <#nevetes1>#nevetes1> mondjuk a 3/4-ét nem is hiányolom vagy bánom, rakja ahová akarja, majd később átneveződik az a fórum is mondjuk rejnód blog kedvenceire és el van intézve. <#hehe>#hehe>
itt meg majd két témaszünet közt átmegyünk rockba is. <#vigyor0>#vigyor0>