NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az eddig itt vélhetően nem ismert elkövető többféle stílusban és több zenei formációban is jelen van és amolyan multitálentum, egy újabb, még talán ide is passzoló zenéjével mutatnám be
David Whiting - I Knew It Would Be You
David Whiting - I Knew It Would Be You
2016 New Generation Top 10 listám (Kicsit tovább írva,mert a 6. Tom Hooker lehet nem is játszhat)
01 Italove & TQ - I Need Your Love
02 Lian Ross feat. Mode One - Game Of Love
03 Heaven42 feat. Mirko Hirsch - Strong To Fight
04 Nick Festari - Web Kills The radio
05 Energy Voice - The Radio Star
06 Tom Hooker - My Russian Lady Night (ha jól látom a Las Vegas Record nov.30 rendelhető flac-ban)
07 Steve Burbon feat. Mirko Hirsch - The Vibe (Dub Mix)
08 Thomas Anders - Lunatic (Az Mflex + az Energy Voice M.R.D. Mix is nagyon jó lett)
09 Italove & Fred Ventura - Never Surrender (Synthetic Dreams Mix)
10 Italove - Heading For The Sun (Energy Voice M.D.R. Mix)
11.Stylove feat. Frank Lozano - Story Of My Life
12 Lisa Ferrari - Love is Music (Digimax Remix)
13 Split Mirrors - The Right Time (Digimax Remix)
01 Italove & TQ - I Need Your Love
02 Lian Ross feat. Mode One - Game Of Love
03 Heaven42 feat. Mirko Hirsch - Strong To Fight
04 Nick Festari - Web Kills The radio
05 Energy Voice - The Radio Star
06 Tom Hooker - My Russian Lady Night (ha jól látom a Las Vegas Record nov.30 rendelhető flac-ban)
07 Steve Burbon feat. Mirko Hirsch - The Vibe (Dub Mix)
08 Thomas Anders - Lunatic (Az Mflex + az Energy Voice M.R.D. Mix is nagyon jó lett)
09 Italove & Fred Ventura - Never Surrender (Synthetic Dreams Mix)
10 Italove - Heading For The Sun (Energy Voice M.D.R. Mix)
11.Stylove feat. Frank Lozano - Story Of My Life
12 Lisa Ferrari - Love is Music (Digimax Remix)
13 Split Mirrors - The Right Time (Digimax Remix)
Koszonom 😊 Igen, minden tekintetben jobb (bevétel tekintetében meg pláne), most koncepció volt hogy nemzetkozi színvonalú legyen az album. Remélem sokat tudunk vele segíteni
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
tervben volt, hogy linkelem, megelőztél. nem csak láttam, de hallottam is, szerintem jobb is lett,mint a vol1. <#eljen>#eljen>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
lista, marhára nem reprezentatív magamtól, inkább csak kínszenvedés szüleménye, nem is rangsorolom,mert annak sincs értelme, bárki kedvére rakosgassa bármilyen sorba,mert nekem teljesen mindegy, bizonyos szinten -a maguk nemében,stílusában- jó számokat egyszerűen nincs értelme rangsorolni.
tehát a sok kedvencből kivettem,ami nem jelent meg sem lemezen,sem hivatalos letöltésben,pedig sok jó zene belefért volna, aztán osztottam,szoroztam, négyzetgyököt vontam, két kezem felteszem és oda se nézek <#hehe>#hehe>
előadói név ABC sorrendben 😊 tudom, hogy nem 10, de fentiek alapján mindegy is. <#nevetes1>#nevetes1>
Adriani & Ventura - Changing
Apolo - Kiss Me Tonight
Auto Reverse - Midnight Workout
Dario Silver - Down and Out
Etolie Vipe - Better Than You (Mirko Hirsch Remix)
Italove - Heading for the Sun
Josep Xortó and the Congosound-Aixó Que Sona És Nostre (Italoconnection Remix)
Lost Legacy - Lycan (Fullmoon Mix)
Mflex Sounds - Love In The Rain
Mflex Sounds - No Escape
Mflex Sounds - White Wings
Mirko Hirsch - Let's Dance
Mirko Hirsch - Lost in Alphaville
Split Mirrors - The Right Time (Digimax Remix)
Stylove & Frank Lozano - Story Of My Life
The Crosslines - Drive My Car
Tom Garrow - Dance for Me
bár szigorúan véve ezek között is van több olyan régebbi, nem 2016-os szám, amit csak valamiért ebben az évben sikerült kiadni, vagy épp egy bazi régi zene új ezévi remixe, továbbá belefért volna még 3 tucat olyan zene,amiknek épphogy nem csordult át a megjelenése 2016-ra, na szóval akkor is rosszul vagyok a listázásoktól. <#hawaii>#hawaii>
ezt meg kizárólag érdekességképpen, a kérdés az lenne, milyen késztetések vezettek ahhoz, hogy ez ebben a formában megtörténjen? <#vigyor>#vigyor>
Starcluster and Marc Almond - Get Closer
Starcluster and Marc Almond - Get Closer
Szia.
Elnézést hogy csak most válaszolok,be vagyok havazva,nem volt rá időm!
Rangsorolnám ha értelmét látnám,többen csatlakoznának a szavazáshoz,de ezen a zene fórumon is elsősorban a warez a király téma.
Olyan hozzáállás szükségeltetne a fórum tagoktól mint amit tőled látunk!
A listádra kíváncsi vagyok ,remélem érkezik majd,azért feltétlenül ide kattintgatok még az elkövetkezendő napokban. <#wave>#wave>
Egy másik szavazás ami jelen állás szerint már 126 zenekedvelőt megmozgatott.
Melyik a kedvenc ItaLove dal?
Elnézést hogy csak most válaszolok,be vagyok havazva,nem volt rá időm!
Rangsorolnám ha értelmét látnám,többen csatlakoznának a szavazáshoz,de ezen a zene fórumon is elsősorban a warez a király téma.
Olyan hozzáállás szükségeltetne a fórum tagoktól mint amit tőled látunk!
A listádra kíváncsi vagyok ,remélem érkezik majd,azért feltétlenül ide kattintgatok még az elkövetkezendő napokban. <#wave>#wave>
Egy másik szavazás ami jelen állás szerint már 126 zenekedvelőt megmozgatott.
Melyik a kedvenc ItaLove dal?
ItaloDisco4Ever !
na, emellett majdnem elsiklottam, Ernesto háza táján van-e még valami?
mikor jelenik meg ez a Space Holidays 8,amin ez a leírás alapján rajta lesz? nem találok semmi infót róla.
Ernesto - Synthetic World
ez meg érdekes zene, de nem is rossz
Actiny - United Nations (Ban Ki Moon Version World Peace Mix)
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.12.10. 18:29:59
mikor jelenik meg ez a Space Holidays 8,amin ez a leírás alapján rajta lesz? nem találok semmi infót róla.
Ernesto - Synthetic World
ez meg érdekes zene, de nem is rossz
Actiny - United Nations (Ban Ki Moon Version World Peace Mix)
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.12.10. 18:29:59
Tom Hooker - My Russian Lady Night - (Italo Disco Extended)
Egy jó zenéhez okvetlen jár egy extended verzió is..<#taps>#taps>
Egy jó zenéhez okvetlen jár egy extended verzió is..<#taps>#taps>
<#vigyor>#vigyor> a remake remékjének reméke
The Gods of Love - I Love Christmas Time - (Italo Disco Connection Mix)
Tom Hooker
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.12.09. 21:40:26
The Gods of Love - I Love Christmas Time - (Italo Disco Connection Mix)
Tom Hooker
Utoljára szerkesztette: amaximus, 2016.12.09. 21:40:26
jó zene az is, de a listák lényege pont az, hogy sokféle lehet. 10-be 20-ba nehéz belezsúfolni akármelyik jót,nyilván ki kell, hogy maradjon másik 200 darab belőle, ezért is szenvedek bármilyen listával. 100-as best ofnál már talán komfortosabban érezném magam, de ott sem rangsorolnék szívesen.
A vicces az,sőt egészen groteszk ,hogy te akarod megmondani hogy nekem mi kellene hogy tetsszen! XD
Miért is kellett volna egy olyan dalt a listámra raknom amelynél az én zenei ízlésem alapján vannak sokkal jobb zenék? <#nevetes2>#nevetes2>
Ez tipikusan rád jellemző ,saját magad kinevettető hsz volt !!!
Miért is kellett volna egy olyan dalt a listámra raknom amelynél az én zenei ízlésem alapján vannak sokkal jobb zenék? <#nevetes2>#nevetes2>
Ez tipikusan rád jellemző ,saját magad kinevettető hsz volt !!!
ItaloDisco4Ever !
igyekxem majd... én is a 19 favorit (new italo disco) felsorolással
Vicces hogy a Mirko Hirsch & Steve Burbon Project - The Vibe még csak fel sem került a listádra. <#nyes>#nyes>
Az én listám még érkezik, és szerintem még egy barátomé is, aki sajnos valami oknál fogva nem tud beregisztrálni ide.
Pedig napi látogató évek óta a 70s-80s, a 90s, és a new italo SG-n is.
Ha nem nagy kérés,rangsorold be a top 10-et, mert talán 6 listából is van értelme összerakni. (Én kíváncsi lennék rá)
Köszi előre is.
Pedig napi látogató évek óta a 70s-80s, a 90s, és a new italo SG-n is.
Ha nem nagy kérés,rangsorold be a top 10-et, mert talán 6 listából is van értelme összerakni. (Én kíváncsi lennék rá)
Köszi előre is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy gondolom ennyi listával nincs értelme egy összesített top listát készíteni,ezért módosítva korábbi terveim,rangsorolás nélkül az én személyes 19 favorit zeném a new-italo disco stílusból.
ItaloDisco4Ever !
Túl szigorú vagy vele... oh, poor boy biri... <#rinya>#rinya>
imo :) science fiction is science fact
ugyan még valamikor áprilisban jött ki a remix album, amin van pár jó zene, 2 db ide is passzolót hozok róla
T.M.-Joy - Stay (Reloaded 2016 Radio Edit)
T.M.-Joy - I Love You So (Reloaded 2016)
Digitalo singles DL
01 Digitalo (Radio Edit.)
02 Digitalo (Extended Version)
03 Digitalo (Dj Ikonnikov E.X.C Version)
04 Darth Vader (80S Italo Disco Version)
05 Never Say Never (ZYX Extended Version)
06 Russian Man (Extended Version)
07 Love Me Endlessly (Extended Version)
08 Love Me Endlessly (Original Edit)
09 Say Yes (Extended Version)
10 Say Yes (Main Version)
11 Girl From Russia (Radio Edit.)
12 Girl From Russia (Maxi Version)
13 Digitalo ft. Soulya Id - Winter
DJ Kramnik Collection
van rajta pár jól sikerült
01. The Paradise (Radio Version)
02. We Are Back
03. Disco Ecstasy (Re-Edit Version)
04. Dj KramniK - Disco Is Back (5:38)
05. Italo Dreams (New Edit Version)
06. Electric Energy (Italo Disco 2016)
07. Oldscool
08. Italo Disco Fan
09. Magic Day (Full Edit Vesion)
10. On Italo`s Wave of the Disco! (Radio Version)
11. Only Disco Melody
12. Fantasy (Re-Edite Life in Dream)
13. New Day
14. Retro Haus Sound Disco Back
15. The Paradise (Original Version)
16. Oldscool (Electrify Re-Edit)
17. Dj KramniK feat. Bonfeel Electro Band - Disco Spy (Remix)
18. Dj KramniK feat. George Aaron - Heaven (The Reanimated Edition RMX Magic Version)
19. Back In 80S
20. Disco Magic 3
21. Dj Kramnik ft. Ganymed - Saturn
22. Dj Kramnik ft. Trans-X - Living On Video (Remix) (Italo Disco Version)
23. Dj Kramnik ft. Paola - Summer (Italo Disco Remix)
24. Bad Robot
25. Potpourri ( Italo and Euro Dance The Full version )
26. Disco No-Go
27. Disco ecstasy ( Edit Version )
28. Disco Magic 2
értem és megértem. <#vigyor>#vigyor> de nincs mit tenni. önmaga meg úgysem fog ennek kapcsán külön nyilatkozatot kiadni a részünkre. <#nevetes1>#nevetes1>
nem húztam fel magam de itt nincs miről hallani vagy nem hallani, ott van és kész még csak megse próbálta egyel feljebb vagy lejebb rakni bár az se segített volna rajta, ha érted mit értek segíteni alatt. <#nevetes2>#nevetes2>
Van ez a film fórum ott működő képes <#integet2>#integet2> miért? mert sokszor leírták de mindegy ha nem nem.<#schmoll2>#schmoll2>
isten ments, hogy vitázzak,amikor felhúzod magad. <#nevetes1>#nevetes1> csak elmélkedtem róla.
de gondolom láttad, hogy odaírtam én is, ez poén vagy vissza fog ütni? <#vigyor>#vigyor>
azt viszont nem lehet észrevenni, hogy elővigyázatosságból minden videónál letiltotta az értékelést. ügyes. <#hehe>#hehe> nem szereti a kritikát. <#vigyor0>#vigyor0>
de gondolom láttad, hogy odaírtam én is, ez poén vagy vissza fog ütni? <#vigyor>#vigyor>
azt viszont nem lehet észrevenni, hogy elővigyázatosságból minden videónál letiltotta az értékelést. ügyes. <#hehe>#hehe> nem szereti a kritikát. <#vigyor0>#vigyor0>
ez nem RSS csatorna. <#vigyor>#vigyor>
régebben próbáltuk, de a kb. összejött 20%-os hatékonysággal semmire sem megyünk, így maradt a régi módszer.
de én sem tableten, sem mobilon nem tapasztaltam, hogy annyira lassú lenne,ami elviselhetetlen.
együttérzek, viszont 100%-os megoldást nem tudok,mert nem lehet betartatni,nincs meg hozzá sem az automatizálási, sem az utószerkesztési jogkör.
régebben próbáltuk, de a kb. összejött 20%-os hatékonysággal semmire sem megyünk, így maradt a régi módszer.
de én sem tableten, sem mobilon nem tapasztaltam, hogy annyira lassú lenne,ami elviselhetetlen.
együttérzek, viszont 100%-os megoldást nem tudok,mert nem lehet betartatni,nincs meg hozzá sem az automatizálási, sem az utószerkesztési jogkör.
fogalmam sincs, még nem volt időm leszedni, így megnézni sem, hogy jól van-e listázva és mi van benne pontosan, inkább passzolok.
Tényleg kiírhatnád<#dumcsi>#dumcsi>, hogy minden képet és videót spoilerbe rakjanak már, hányszor könyörögjek még<#nezze>#nezze><#zavart2>#zavart2>, hogy egy örökkévalóság tableten kivárni. Számítógépen ok gyors, de én 90% csak tableten vagyok,főleg amióta beruháztam egy nagy ipad pro-ra. <#wilting>#wilting><#ticking>#ticking><#szomoru2>#szomoru2>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.12.04. 08:17:09
Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.12.04. 08:17:09
Milyen esszencia?<#rolleyes>#rolleyes>
Semmit nem kell ezen vitázni, van füled ugye? Ha van, akkor hallod, meg hallja Fenyő Miki, meg Bodnár is, meg aki nem teljesen süket. itt nem kell akkordokat ellenőrizni, mert egy az egyben el van csórva az elfújja a szél, elfújja a szél, csak itt 2 X jön az Indiana, ami már 10 ugyanaz az akkord. Azért írtam, hogy kardinális, mert a lényeg van ellopva, ez az egyetlen hallgatható rész a zenében, a többi mind izzadságszagú ökörség! <#hehe>#hehe>
Meg az egész tompa és mindig, de lehet ezt direkt így van kirakva a youtubera.
A mínusz lájkokat nem tudja elviselni soha, pedig most kapna rendesen! <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.12.04. 08:07:42
Semmit nem kell ezen vitázni, van füled ugye? Ha van, akkor hallod, meg hallja Fenyő Miki, meg Bodnár is, meg aki nem teljesen süket. itt nem kell akkordokat ellenőrizni, mert egy az egyben el van csórva az elfújja a szél, elfújja a szél, csak itt 2 X jön az Indiana, ami már 10 ugyanaz az akkord. Azért írtam, hogy kardinális, mert a lényeg van ellopva, ez az egyetlen hallgatható rész a zenében, a többi mind izzadságszagú ökörség! <#hehe>#hehe>
Meg az egész tompa és mindig, de lehet ezt direkt így van kirakva a youtubera.
A mínusz lájkokat nem tudja elviselni soha, pedig most kapna rendesen! <#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.12.04. 08:07:42
valóban megvan benne az esszencia, azon persze vitatkozhatnának a jogászok is hónapokat, hogy mennyire plagizált ez, nem csak "véletlen" hasonlóság egyes részletekkel, hisz megvan annak is a jellemzője, hogy 8 egymást követő akkordnak és még minek teljesen azonosnak kell lennie ahhoz, hogy fennálljon a lopis tényező. ez kb. a határeset lehet, de annyi biztos, fogmosás közbeni vokálkitalálás idején be-beugrott neki néhány régi dallamsor,amit belerakott ebbe is. <#vigyor>#vigyor>
Akkor most helyettesítsük be, vagy énekeljük együtt <#nevetes2>#nevetes2> ezt az indiana baromságot, mert az egész zene??? <#banplz>#banplz><#kocsog>#kocsog><#gunyos1>#gunyos1>egy ötlettelen szardarab!!!!!!!!!!!!
Az ELFÚJJA A SZÉL című Modern Hungária dallal. Ugye ezt nevezik úgy, hogy totális és kardinális lopás csáveszkám!
<#lama>#lama><#levele>#levele>
onan indul
Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.12.03. 18:30:40
Az ELFÚJJA A SZÉL című Modern Hungária dallal. Ugye ezt nevezik úgy, hogy totális és kardinális lopás csáveszkám!
<#lama>#lama><#levele>#levele>
onan indul
Utoljára szerkesztette: rain70, 2016.12.03. 18:30:40
unalmas pillanatokhoz
BCR rajongóknak 320 mp3, ki sem listázom az előadó neveket, <#vigyor>#vigyor> szinte felesleges
BCR - Italian Style vol.5
BCR - New Generation Italo Disco - The Lost Files Vol.1
aztán
Sally Shapiro - 2016 The Collection
01 I'll Be By Your Side (Club Mix) 6:02
02 Anorak Christmas (Club Mix) 5:02
03 I Know 6:13
04 Jackie Jackie (Spend This Winter With Me) 3:54
05 He Keeps Me Alive (Extended Mix) 5:13
06 Miracle (Expended Mix) 6:32
07 Love In July 3:46
08 Dying In Africa 4:53
09 Moonlight Dance (Extended Mix) 6:06
10 Casablanca Nights 4:01
11 What Can I Do 3:31
12 Starman 4:44
13 If It Doesn't Rain (Extended Mix) 6:10
14 All My Life 4:01
15 Why Did I Say Goodbye 6:16
16 If You Ever Wanna Change Your Mind 3:51
17 The Best Thing 4:07
zárásul
official best of Mirko Hirsch 1
official best of Mirko Hirsch 2
BCR rajongóknak 320 mp3, ki sem listázom az előadó neveket, <#vigyor>#vigyor> szinte felesleges
BCR - Italian Style vol.5
BCR - New Generation Italo Disco - The Lost Files Vol.1
aztán
Sally Shapiro - 2016 The Collection
01 I'll Be By Your Side (Club Mix) 6:02
02 Anorak Christmas (Club Mix) 5:02
03 I Know 6:13
04 Jackie Jackie (Spend This Winter With Me) 3:54
05 He Keeps Me Alive (Extended Mix) 5:13
06 Miracle (Expended Mix) 6:32
07 Love In July 3:46
08 Dying In Africa 4:53
09 Moonlight Dance (Extended Mix) 6:06
10 Casablanca Nights 4:01
11 What Can I Do 3:31
12 Starman 4:44
13 If It Doesn't Rain (Extended Mix) 6:10
14 All My Life 4:01
15 Why Did I Say Goodbye 6:16
16 If You Ever Wanna Change Your Mind 3:51
17 The Best Thing 4:07
zárásul
official best of Mirko Hirsch 1
official best of Mirko Hirsch 2
a Radio Star és a Story of my love megjelent tudtommal, legalábbis én megvettem őket. <#vigyor0>#vigyor0>
a Lunatic Kayo remix nem jelent meg, pedig az nekem is tetszik és megvettem volna, az összes többi ezer remix közül, ha jól emlékszem a hivatalos T.A. kiadásra sikerült 10 közepes remixet rárakni.
Pedig még Birizdo is olyan jó remixet csinált belőle, hogy azt is ráraktam volna,ha rajtam múlik, de nem múlt, gondolom le volt már korábban ez papírozva, hogy ki lesz rajta, a többi meg csak felhajtás volt. <#vigyor>#vigyor>
a Lunatic Kayo remix nem jelent meg, pedig az nekem is tetszik és megvettem volna, az összes többi ezer remix közül, ha jól emlékszem a hivatalos T.A. kiadásra sikerült 10 közepes remixet rárakni.
Pedig még Birizdo is olyan jó remixet csinált belőle, hogy azt is ráraktam volna,ha rajtam múlik, de nem múlt, gondolom le volt már korábban ez papírozva, hogy ki lesz rajta, a többi meg csak felhajtás volt. <#vigyor>#vigyor>
köszi. <#vigyor0>#vigyor0> Mirko és Dyva-t is.
a Dyva 17-es száma vicc, hogy rákerült az albumra.
én ezt találtam egy italo levelezőlistán, de még nem ellenőriztem le,akit érdekel, Free? <#unalmas>#unalmas>:
"free releases Mirko Hirsch discography albums, EP, singles
2011-2016
LOSSLESS FLAC + mp3 (mixed) 2,62 Gb
Albums
2011 - Obsession›
2015 - Missing Pieces Volume 1 (The Power of Obsession)
2015 - Power Of Desire›
2016 - Missing Pieces (The Instrumental)
2016 - Missing Pieces Volume 2 - Shots from the Dark
2016 - Obsession (Deluxe Edition)
Singles & EPs & Miscellaneous
2010 - Fire (Vinyl 12 inch Maxi-Single)
2012 - Mirko Hirsch & D.J. Savage - All The Night & Rainy Day In Moskow (Vinyl 12 inch)
2013 - Long DisDance Mix (Extended Mixed)›
2015 - Video Night
2016 - Analog Dream
2016 - Dario Silver - Back Tonight (Single)
2016 - Dario Silver - Disco Delirio (Maxi)
2016 - Dario Silver - Down and Out (Single)
2016 - Foxbox - To The Beach
2016 - Lost in Alphaville (EP)
2016 - Rick De Moore - Flash On The Floor
2016 - Rick De Moore - She`s My Lady
2016 - Steve Burbon Project feat. Mirko Hirsch - The Vibe
2016 - Tom Garrow - Dance For Me (Maxi)
2016 - Way to your Heart (Extended Version)
filesfm (mirror)
p1 p2
ortofile (mirror)
p1 p2 p3
uptobox (mirror)
p1 p2 p3
filerio (mirror)
p1 p2 p3
oboom (mirror)
p1 p2 p3
"
a Dyva 17-es száma vicc, hogy rákerült az albumra.
én ezt találtam egy italo levelezőlistán, de még nem ellenőriztem le,akit érdekel, Free? <#unalmas>#unalmas>:
"free releases Mirko Hirsch discography albums, EP, singles
2011-2016
LOSSLESS FLAC + mp3 (mixed) 2,62 Gb
Albums
2011 - Obsession›
2015 - Missing Pieces Volume 1 (The Power of Obsession)
2015 - Power Of Desire›
2016 - Missing Pieces (The Instrumental)
2016 - Missing Pieces Volume 2 - Shots from the Dark
2016 - Obsession (Deluxe Edition)
Singles & EPs & Miscellaneous
2010 - Fire (Vinyl 12 inch Maxi-Single)
2012 - Mirko Hirsch & D.J. Savage - All The Night & Rainy Day In Moskow (Vinyl 12 inch)
2013 - Long DisDance Mix (Extended Mixed)›
2015 - Video Night
2016 - Analog Dream
2016 - Dario Silver - Back Tonight (Single)
2016 - Dario Silver - Disco Delirio (Maxi)
2016 - Dario Silver - Down and Out (Single)
2016 - Foxbox - To The Beach
2016 - Lost in Alphaville (EP)
2016 - Rick De Moore - Flash On The Floor
2016 - Rick De Moore - She`s My Lady
2016 - Steve Burbon Project feat. Mirko Hirsch - The Vibe
2016 - Tom Garrow - Dance For Me (Maxi)
2016 - Way to your Heart (Extended Version)
filesfm (mirror)
p1 p2
ortofile (mirror)
p1 p2 p3
uptobox (mirror)
p1 p2 p3
filerio (mirror)
p1 p2 p3
oboom (mirror)
p1 p2 p3
"
én mint antilistafan, még töprengek, hogy dobjak-e valami listaszerűt, de azzal egyetértek, hogy tisztán 2016-os új zenék legyenek benne, ne pedig 2-7-8 akárhány éves zenék remixei vagy egyáltalán remixek. aztán igazából nekem mindegy, hisz nem az én listám lesz, hanem egy adott közösségé. <#vigyor>#vigyor>