NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
A "megveszem lemezen" ez sok szempontból előnyösebb,gondolom én.
De ha már fájl ,egyik általam itt a fórumon nagyra tartott tag aláírását veszem kölcsön.
"Csak a WAV peregjen."
Sokszor leírtam már ezen a fórumon, az mp3 ,jó minőségű zenehallgatáshoz alkalmatlan,pláne ha van egy komoly hifi rendszered.
Arról nem feltétlenül vitázni kell hogy kinek mi tetszik,szimplán elmondhatja mindenki a véleményét egy-egy újdonságról,a zene fórumozásnak ez abszolút egy fontos része,az előadók többségét is érdekli zenéik fogadtatása.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.05.08. 17:38:54
ItaloDisco4Ever !
Kicsinyíteni nem volt kedvem. <#wink>#wink>
De...nagyobb képet nem találtál róluk?<#hehe>#hehe>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nekem pontosan elég annyi infó, hogy melyik előadótól milyen zene létezik. Ha tudom, belehallgatni megszerzem mp3-ban,
ha nem , akkor ahol tudom meghallgatom, és ha tetszik akkor megveszem lemezen is.
Ezzel a gondolatmenettel, remélem nincs probléma.
Apropó információk..azt, hogy ki milyen infóval tud szolgálni egy egy italo előadóról, természetesen szívesen átfutom érdekességképpen.
De arról vitázni, hogy kinek mi tetszik és mi nem, én értelmét jelenleg nem látom.
Ha lesz változás nálam ezen a területen, azonnal jelzem<#vigyor>#vigyor><#wave>#wave>
Nem tudom volt -e már itt de nálam az "öreg hölgyek" beszálltak az év albuma címért.<#taps>#taps>
Pazar albumot hoztak össze! <#wow1>#wow1><#finom>#finom><#szeret>#szeret>
Baccara - I Belong to Your Heart (2017)
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.05.07. 15:52:36
Amennyiben feleslegesnek tartod bármit tudni az új italo zenékről,ez a stílus iránti érdektelenségedet mutatja,így aztán nem is értem miért érzed fontosnak e topicban a jelenléted,egyébként mielőtt félreérted nem áll szándékomban innen távol tartani téged,sőt ha végre valami számomra is hasznosat tudnál hozzá tenni,annak még örülnék is.
Nem akarnám offolni a topicot a 2000s elektronikus ,(trance,house) zenékkel,de ha már Tiësto és Armin Van Buuren,egy lemez kivételével a fotón,a két DJ lemezei,DJ mixek nagyrészt más előadók zenéiből válogatva,mixelve.
Kattints a tracklistáért.
Tiësto
Armin
Egyébként igazán színvonalas 2000s club zenék,a "Ministry Of Sound" kiadványain vannak és akár tízszer vagy 20x ennyit is mutathatnék a gyűjteményemből ,lehet néhány téged is érdekelne,és ajánlanám is meghallgatását,lehet változna a véleményed,de nem e topic zenéi,és csak azért tettem említést a dologról,mert talán éppen tőled érkezett a kritika hogy engem csak italo disco zenék érdekelnek...nemcsak,de főleg! <#nevetes1>#nevetes1>
ItaloDisco4Ever !
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.05.07. 09:56:27
A jeleskedés hiányát sem érzem, mivel nekem felesleges is bármit tudni az új italo zenékről (hacsak nem magukról a zenékről és nem a zenei tudásról beszélünk) hiszen én csak hallgatom, és nem készítem vagy terjesztem őket üzleti jelleggel.
Club zenékből is van ami tetszik (mondjuk nem Brumi bá és nem is Tiesztó bá) például ez..de szegény trance hangzás olyan messze van az én ízlésemtől, mint a csillagok tengere a tengeri csillagoktól<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.07. 08:25:11
https://www.beatport.com/release/better-world/2006398
ItaloDisco4Ever !
Tudod szokták mondani ami nem megy azt nem kell erőltetni. <#hehe>#hehe> <#nevetes1>#nevetes1>
Nálam ez úgy alakult hogy folyamatosan megmaradtam a club zenéknél,80s években = euro-italo disco,90s években = eurodance, 2000s években = trance,house stílust hallgattam,illetve vásárolgattam lemezeken,de az első számú favorit mindig az italo-disco volt,van és lesz.
Egy kis példázat a fotómon,milyen lemezeket,stílust is hallgattam illetve vásároltam a 2000s években.

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.05.06. 21:17:13
ItaloDisco4Ever !
Ross Alexander ft. Zoe - Obsession
Az újdonságokban általában jeleskedem. Az viszont igaz, hogy nem az italo újdonságokban..
Valamiben neked is jónak kell lenned nem igaz?<#wink>#wink>
Szóval...kíváncsi voltam mi történik távollétemben,a számomra hasznos észrevételeim megtartom magamnak.
Talán neked annyit,nem jeleskedtél újdonságok prezentálásával,persze Metallica és Tobias Bernstrup közt elég nagy a kontraszt,remélem érted mire gondolok,jobban nem bontom ki.
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.05.06. 18:43:57
ItaloDisco4Ever !
Ha csak egy röpke hétre lépsz le, felesleges drámaian búcsút inteni<#hehe>#hehe>
Bár részemről jó látni, hogy más is kedveli a zenéket...a "jó" jelzőt most hanyagolom, mert ez most pont nem az én zeném<#vigyor>#vigyor>
ItaloDisco4Ever !
Azt hiszem sosem fogok megbarátkozni az előadó ének tudásával,ez inkább szavalás mint éneklés.
ItaloDisco4Ever !
Az említett RSF nóta, felejthetetlen! 😊
Ez már egy svéd produkció,megtudja valaki mondani kihez kapcsolható,a napokban posztoltak közül?
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Ma orosz napot tartunk.
Kezdésnek egy jó videoklip.
DIGITALO - "Time to Love" (2017)
ItaloDisco4Ever !
Nem biztos, de mintha mfn kolléga jóvoltából..
A többi verzió meg sok mindennek nevezhető, csak épp hungarikumnak nem..<#vigyor5>#vigyor5>
Nekem a Roland-féle jön be leginkább közülük. Ha választani kellene..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.05. 12:23:01
hogy ezt a zenét honnan a fenéből kotorták elő?mert hogy nem Kati néni ajánlotta,az biztos. 😊
egyébként remek remixek lettek és még az eredeti is jól mutat mellettük, de a zenének ihletet adó francia dal azért jócskán érződik benne
Peter Wilson - Broken Hearted(Extended)
D. White - Walking(ZYX Extended Version)
Digital Emotion - Full Control
C. Manzano Feat. K. Conde - Moving Your Hips(Michael Nolen Extended)
Lisa Fiore - Say Hello(Extended Version)
Nation In Blue - Dancing On My Own(Extended Version)
night synthwave & nu-disco cocktail <#vigyor>#vigyor>
van benne orosz is <#nevetes1>#nevetes1>
Pulse 80 & Spaceinvader-Expressways
Spaceinvaders-Acceleration
Neon Nox - Checkpoint feat. Rebecka Stragefors
levezetésnek
Absinth3 - Wanting More
utó pia, a korábbi piálások folytatása
felvilágosítás:
igen, a javarészt 99%
igen, ez nem egyenlő azzal, hogy vágyom arra, innen is mindenki le tudja kapni egy kattal
a cél, ahogy eddig is, a bemutatás.
nem, nem orosz warez oldalakról rakom át ide.
Carino Cat - Speed Undercover (Bandcamp)
Olvastam,nagy az egyetértés miszerint ez egy kiváló dal,csatlakozom a jó véleményekhez,sőt túl licitálom az eddigieket,ez nálam 2017-ben eddig a legjobb zene,nagyon-nagyon jól sikerült produkció!
Megvásárolhatjátok már,van több infóm is a dallal kapcsolatban,de az még nem publikus!
ItaloDisco4Ever !
Egyáltalán nem találom nyálasnak,ez egy nagyon kellemes italo disco stílus jegyeket jól használó dal,kérdés mikor hallunk belőle többet,és várható é vinylen.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Egyébként reméltem ha kiszállok a fórumozásból,csak ide kattintok és elfogtok látni hasznos infókkal,újdonságokkal,1 poszt kivételével,elégedetlen vagyok veletek.
A warezolásról meg leírtam már a véleményem,orosz oldalakról lekapott mp3 minőségű fájlok újraosztására szerintem semmi szűkség!
ItaloDisco4Ever !
Akkor most nem értem..világosíts fel please.
Csupa fül vagyok<#hehe>#hehe>
Addig hallgatok egy másik jó zenét (bár nem sokkal jobb hangminőségben)<#nevetes1>#nevetes1>
Tobias Bernstrup - Utopia
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.04. 12:28:10