NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nagyon nagy zene
MarcelDeVan feat. Anna Jones - In my dreams [ Ultimate Dance Maxi - 2017 ]

rain70
A wiki szerint 71 éves, tényleg ennyi idősen a redvás sárba tiporja, amit felépített a 80-as években?<#confused>
Én már nem hiszen el, hogy ezt komolyból csinálja, szerintem zsarolják, vagy fogadott, hogy totális hülyét csinál magából vén korára.
Ha nem így van, akkor csak simán meghülyült és a fejébe vette, hogy szép hangja van élőben! <#action>
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.06.10. 16:10:42
rain70
Több smink volt rajta, mint amikor 20 évesen farsangkor egy nőnek öltöztem és rám aztán kellett 3 kiló púder, 4 kiló pakolás, 50 dkg szemfestékkel és egy kartonnyi rúzzsal elegyítve! <#nevetes1>
rain70
Hülye zene a köbön!
Vagyis jön majd, de most komolyan!!!<#banplz>
Hol van ez egy Glasses man, don't cry, Tonight vagy épp Hey Hey guy-tól? A béka valaga alatt. <#szomoru2>
rain70
Ez minek jelent meg? Buziként szerintem imádnám<#puszi>, de nem vagyok az még. <#buck>
Idétlen nyálas szöveg, amolyan oda nem illő hangszereléssel, meg a robothang, meg a nyávogós szinti hangok pfejjj vagy pfujj de nem jó hallgatni!!! <#wilting>
rain70
Ez is egy szar, de főleg a bután hangzó ruszki nyelv miatt hangzik annak, egyébként jó lenne. <#eplus2><#nevetes1>
rain70
Nagyon jó zene tényleg, de hátast nem dobtam tőle, mint ahogy Mflex legutóbbi Night after Night-jától sem, nekem az most nem olyan lett, mint a többi, mint a legtöbb zenéjétől, amikor úgy kellett felmosni a padlóról. Jó zene egyszer-kétszer hallgatva, aztán ennyi. Ez a Fred Ventura zene is ilyen. Elsülni nem fogok tőle. Felejthetőek, meg az sok idétlenség, ami nap, mint nap bekerül ide mostanában, komolyan néha egyik másik szörnyen ostoba mjuzikok.
A maxthor viszont frankón betalált! Elképesztő zene!!! <#eljen>
rain70

Ráadásul, ez több helyen hamis is, bár lehet direkt ilyen és az én fülem rossz már, nincs kizárva, de azért tanultam sokáig és manapság is olyan körökben mozgok, hogy hallok, amit hallok, de ez enyhén szólva is furcsa! <#zavart2>
És néha olyan érzésem van, mintha váltáskor egy másik zene szólna, egy még szarabb, aztán vissza a szarra és váltakozik, szarról- szarabbra.
Egyszer régen kerestetett az embereivel <#nevetes2> <#gunyos1>, mert nem tudta elfogadni a kritikát, és azóta sem találtak meg, pedig leírtam neki, hogy bent a VIVA-nal bármikor lehet engem kérdőre vonni...egy darabig. <#hehe>
reynaud

Very soon. The brand new Victor Ark EP "Dark Affair" on vinyl. (Flashback Records)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Néhány hete belekezdtem az elmúlt évek legjobb dalainak újratöltésébe,a visszatekintés utolsó darabja,az egyik általam sokat hallgatott nálam top favorit muzsika.

Maxthor - Hunters

Ha még nincs meg startolj rá:
Maxthor - Hunters (bandcamp)
Extended verzió,hamarosan :
itt!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Az élő adás varázsa 😊
Egyébként szerintem,még mindig érdekesebb mint a csilli villi amatőr videók,meg a rúd táncos ,félmeztelen csajos feltöltések,uncsi már!

ItaloDisco4Ever !

amaximus
2 év után egy újabb bombabiztosan sikeres közös produkció. Jöhetne még egy tucat hasonló.
ezeken a radio stad vidiken mindig röhögök, mindegyikben csak zabálnak és isznak folyamatosan, meg trécselnek a konyhapultnak kinevezett résznél.
reynaud
Az új Synergic Silence dal engem jó alaposan fejbe kólintott,győzők magamhoz térni 😊
Bitang jó zene és Fred Ventura még mindig top!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ne legyen igazam,dübörögjön az italo-disco,és jöjjön sok-sok újdonság a nyár folyamán!

ItaloDisco4Ever !

Van még itt szufla néhány előadóban,,,😊Remek kis zene<#finom>
Még hogy kezdődik a nyári uborkaszezon! <#taps><#eljen>

reynaud
Synergic Silence & Fred Ventura - Follow Your Instinct

Nagyon jó! <#taps>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Vanello & Steven Kimber - Digital Love (2017)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Hamarosan : Synergic Silence feat. Fred Ventura - Follow Your Instinct (Blanco Y Negro)
Vanello - Digital Love

és...

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ken Laszlo - Fire And Ice

Megjelenés : 2017.szeptember

ItaloDisco4Ever !

amaximus
nekem is hasonló volt az első benyomásom, de legalább a dalszöveg sem csak a szerelem, szív és csók háromszögelésben merül ki.
Musachy
Egye fene, zenéljen... Csak ne énekeljen! <#wow3>

imo :) science fiction is science fact

amaximus
Birizdo I Am - Sound Of Yesteryear

Végeredménye biztos hogy lesz, csak hogy a gyümölcs milyen édes lesz az még jó kérdés!<#wink>

Beindult nagyon,vannak jó zenék,de van jó pár felejthető is,,majd meglátjuk,,,mintahogy arra is kíváncsi leszek hogy a tegnapi munkánknak,beérik-e a gyümölcse,,,és hogy milyen lessz a végeredmény.....😊
Amúgy ez a Martinez nem viccel. Sorra nyomja ki az új nótákat.

"...és hogy jusson Magyarországra is a limitált 25 cd-ből..."
Jutott Sanya!
Éppen tegnap fényképeztem! <#wink><#taps>

reynaud
Azért akadnak üde kivételek, mint :
C.C.Catch

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Bravó! <#eljen> <#taps>

ItaloDisco4Ever !

A Verona után egy másik New Italo ami nálam lever minden mást....😊és hogy jusson Magyarországra is a limitált 25 cd-ből....

reynaud
Igen,jó hangú énekes,de szigorúan csak Ismael Blanco Ramos után,Ő ebben a stílusban abszolút top.
Régóta nem jelentkezett új zenékkel,remélem hamarosan megtöri a csendet!

ItaloDisco4Ever !

Végre Pedro Antonio Vicente is kijött a "fényre". Egy pazar hangú spanyol ismét Ismael Blanco Ramos után!<#taps>
Igaz hogy az extended még ennél is jobb, de a videónál ez nem számít most.
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2017.06.05. 12:12:21

reynaud
Night In Wales - Sunday Night (Official Videoclip)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Stylove Feat. Naoky - Now Close Your Eyes

ItaloDisco4Ever !

amaximus
nemrég debütált egy zeneileg számomra nagyon körön kívüli előadótól ez szám, amire nagyjából véletlen botlottam, de ez valamiért a hangulatával és gitárvonalával mégis egy jól sikerült 80as érzetű dal. angolul persze élvezetesebb lenne, de ez van.

Alexandr Vestov - Yad (Александр Вестов - Яд)
amaximus
amaximus
nem új, de itt egy újabb jó remix egy eléggé közepes popzenéből

Макс Барских - Хочу Танцевать (Alexander Pierce Remix)

ENJOY
reynaud
Peter Wilson - Shadows Of The Night (preview )

A 80s-90s években ugyebár az volt a trend hogy jött a klip (nem 50mp-ben),aztán a lemezkiadás,a lemezgyűjtők meg alig várták hogy megvásárolhassák,furán megváltozott mostanra a dolog,ennyire el kell rejteni,egy rövidesen kapható dal új remixét? xD
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2017.06.03. 19:19:50

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Marco Di Luna - Shimmering Stars Mix by RonalDJ

ItaloDisco4Ever !

SYSTEMS IN BLUE - Take it like a Man (2017) (Snippet) <#worship><#worship><#eljen>

Zephyr Retiring
Mondjuk azt azért nem árt hozzátenni, hogy régebben sem volt egy matyóhímzés az ürge..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Viszont nem is a kinézete miatt kedveltük/kedveljük őt sem<#nevetes1>
Inkább az érzés miatt ami ilyesmikre késztetett még anno:

Aztán ne rosszalkodjatok míg odaleszek<#nyes><#wave>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

reynaud
.....s ha már Tobias Bernstrup,egy figyelemre,vásárlásra érdemes kiadvány.
Tobias Bernstrup - 27 (reissue) - Released: 26 Jun 17 (Dark Entries US)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
reynaud
Jogos az észrevételed,azt hozzá kellett volna tennem ,2011 -től kiadott zenéi közt tartom "I look into your eyes" dalát a legjobbnak.
Tehát new-italo.....<#kacsint>

ItaloDisco4Ever !

amaximus
több másik 80-as disco és synthpop előadóval együtt sürgősen nyugdíjba kéne vonulni és kerülni minden színpadi előadást, de neki különösen, főleg az éneklést és a parókában önparódizálást. <#wow3><#zavart2>
ki se írom külön a nevet

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2017.05.31. 16:41:10
amaximus
valóban az egyik jó zenéje, de minek ezek a legjobb jelzők? a B oldalt is csak az analógosok kedvéért találták ki. <#vigyor> egy 3 számos előadónál lehet legjobb, de egy 300 számosnál?
hasonlóan kedvelem a Nobody Loves Me ezen verzióját is, de féltucat 'legjobbat' még fel tudnék sorolni akkor is, ha csak felületesen futom át.