NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cucurbia

Stylove- The 2th Album
reynaud
Te is tudod,ez egy nagyon népszerű ,sikeres dal volt,Giorgio Moroder szerzemény,de nekem Limahl szóló dalai közt nem éppen favorit.
Giorgio Moroder esetében pedig az abszolút top : -- link --
Mike befog zsebelni ezzel sok lájkot,de mint írtam alább,tud ettől sokkal jobbat is,ha csak remixeknél,átdolgozásoknál maradunk is.

ItaloDisco4Ever !

Van der Koy - Italo Made In Spain 5 Megamix
rain70
Ebben is egyetértünk, de mint írtam én az eredetitől sem voltam soha elájulva meg a space alapoktól sem, emiatt nálam ez felejtős.
Viszont látva az első komenteket 13 órája került ki, vagyis olyan este 10 tájékán, máris nagyon sok dicséretet kapva mert látom a faszbukot is. Nem a hivatalost, hanem a profilját és oda dögivel irkálnak meg osztják a remixet!
Tobias Bernstrup - Technophobic 2018
rain70
Úúúú az a THE LAST ONE kis részlete nagyon odabaszós!!!!
reynaud
Ettől lényegesen jobb remixei ,feldolgozásai vannak,legalább is az én véleményem szerint.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
pld. itt : (-link-)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Egy hasonlat ... ez olyan mint amikor valaki másnak a levetett,már megunt "márkás" ruhadarabját ölti magára,és abban menőzik.
A vokál pedig,mintha egy kisiskolás angolul nem tudó gyerkőcnek magyar kiejtés szerint leírják egy kockás lapra az angol szöveget,s elkezdi felolvasni.
Örömmel írnék jó kritikát,de ha azt tenném,becsapnám saját magam,nem jó,semmi eredeti nincs benne.

ItaloDisco4Ever !

rain70
Amit még észrevettem, hogy a jogok nincsenek a leírásban, mert minden másik Limahl story dalban ott virítanak keményen. Ezek szerint a csávesz megkapta az engedélyt simán, hogy remixelje a dalt. Az nem semmi!
rain70
Hát nekem ez remix meg pont nem jön be, talán mert néha túl szpészes az alap? Vagy, mert igazából sosem voltam oda ezért a zenéért olyan buzis volt számomra mindig.
Mondjuk ezzel egyedül vagyok mert azért rendesen kapja így is a dicséreteket a csávesz.
Ettől függetlenül a "végre" megjegyzésed elég irritáló!
És hol van a beígért új EP? <#nemtudom>

cucurbia
Na ez végre jó.

És ezt meg miért nekem? <#wink>

Gianni Durante - Megamix Live @ BEAT ON THE BRAT

Limahl - Neverending Story (Mflex Sounds style cover remix)

Csodálom hogy nekem kell ezt ide tennem,,,,,😊
<#hehe>

Ahhoz képest szerintem türhető zene, nekem ez tetszik talán Rochowski munkásságából.

reynaud
Én a 80s években csíptem ezt a stílust,mostanság már nem annyira,de akad azért a maiak közt is néhány kiemelkedő,pont mint ez.
Marco Rochowski zenéit nagyra taksálom ! <#eljen>
A napokban éppen agyon hallgatom 😊 egyik még tavaly év végén kiadott szerzeményét.

ItaloDisco4Ever !

rain70
A második zene egész jó, nem az a kimondott italo, inkább italo-koto keverék intrudisco, de 3 perc után már unalomba fullad vokál híján.
rain70
Nem vagyok spacesynth rajongó, sőt egyáltalán nem szeretem ezt a fajta valamit, de ez elég jó.
Marco Rochowski-ra emlékeztet talán.
rain70
Ez zene??? valami szar!
<#bee1>

reynaud
Playing Space - Confluence Of 2 Planets

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Jó hangú énekesnő,a dal is jó,kapós kiadvány lesz ! <#eljen>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Pont rád gondoltam,ki bennfentes és tud nekünk hiteles infót adni.
Remélem sikerül egy korrekt kiadót találni.

Azt te is tudod,vannak világszerte olyan italo-disco fanok,kik nem elégszenek meg egy fájllal,de még csak a CD formátummal sem,ezek azok a bizonyos szenvedélyes vinyl gyűjtők,akad hazánkban is jó néhány,nekik jó lehetőség lenne bakeliten begyűjteni.

ItaloDisco4Ever !

NEW italo SIN - La Balalata (Vocal Version)
NEW italo SIN - Ice Cream And Lollipop (Vocal Version)
NEW italo SIN - Feel Me Now (Original Demo)
Amaya - Feeling Something (Victor Ark Remix)
AMAYA - I NEVER SAID THIS BEFORE (vocal version)
AMAYA - FEELING SOMETHING (vocal extended version)

Utoljára szerkesztette: allacska, 2018.10.24. 10:49:38
Mert a kiadók szarért húgyért akarják a jogot.
Vagy nevetségesen keveset fizetnek a dalokért , vagy egy pár darab tiszteletpéldánnyal akarják rendezni.
Ami valljuk be elég nagy pofátlanság.

cucurbia
Mert elment a repipénz Notár Maryre meg Bunyós Pityura😊)

Bár a lehetőségek tára sem túl sok...-Miért nincs kiadó aki vállalja?<#csodalk>

Vinyl kiadás tárgyalás alatt van,nincs egyelőre befutó...<#confused> Bár a lehetőségek tára sem túl sok.....
cucurbia
Nagydarab ember.Nálam kicsit magasabb,csak inkább testesebb valaki élőben.

rain70
Nem egy tohonya valakinek néz ki, az már biztos. Régen mikor átolvastam a fórumot, kiderült, hogy örült módjára edz napi szinten. Alig férnek el a vállai a képen. <#nevetes2> A fórum szerint 48 éves elmúlt, hát ebből jó párat letagadhatna...
Az új album borító, ami nagyon jól néz ki, nagyon titokzatos egyelőre.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.10.23. 13:03:37
reynaud
s akkor stílusosan tartsunk ma magyar napot.

Clay új kiadványa,hogy az új dal "You Are Everything" vinylen is érkezik é,majd ki biztosat tud róla jelzi.

Utoljára szerkesztette: reynaud, 2018.10.23. 12:58:26

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Feltűnik néhány videójában,de ezt te is tudod.

Ez a fotó a videó képi világához jól passzolt,de azért Mike-nak van ennél előnyösebb képe is,mint pld. ez.

S jön az új EP,csütörtökön már elérhető.

ItaloDisco4Ever !

Ja, OK. Rendben. Azért volt fura 😊
Azért a maga műfajában Semino is elég nagy névnek számít.
rain70
Igen, ahogy beírtam szinte jött a tiéd, pont láttam. <#nevetes2>
reynaud
😊 ez majdnem másodpercre egyszerre .... <#nevetes1>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Rain,a baloldalon álló Alfons Weindorf -ra gondolt.
Nagy ász italo-euro disco vonalon.

ItaloDisco4Ever !

rain70
Nem.
Közben, ha olvastad, akkor kiderült, hogy a mellette lévő, Alfons Weindorf volt a rébusz.
Semino Rossi-nak meg valóban nem volt köze semmilyen disco dalhoz.
<#bdead>

Semino Rossi-ra gondoltál? Nem is tudtam, hogy disco dalt is énekelt.
Én csak német zenés műsorokba látom mindig.
https://www.youtube.com/watch?v=JsnSaEbB3vI
rain70
Én is büszke vagyok rájuk, de az előbbi már elhúzott egyrészt az országból, másrészt szinte mindenkitől, mert az italo disco-n kívül amibe csak belenyúlt synthwave, synthpop, spacesynth, trance, dance (néhány zenéjét kivéve, ami nekem egyáltalán nem jött be) az zseniális. Csak nekem nem esett le, hogy Ő van a mostani videóban? Én marha. Az előbb facebook-on vettem észre a képet és akkor leesett. Tényleg valamiért nem gondoltam, hogy ő az ott. <#gonosz3><#wow3>

Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.10.23. 12:00:25