NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AeroCool

25:47 től --------> Mention - Walk Away

New Italo Vinyl

AeroCool
Reméljük ez is jó lesz! Ugyancsak Iventis kiadvány! :-)
Mention - Walk Away (march 2019)

New Italo Vinyl

reynaud
Sajnos márciusig várni kell,akkor tervezi a kiadó piacra dobni.
Az Orlando maxi is begyűjtésre való produkció.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Több mint ígéretes,nagyon jó! <#kacsint>
Szerintem Brian Ice eddig a new-italo korszakban kiadott dalai közt ez lesz a legjobb,jól felénekelte,remek a vokál.

Megjegyzem ,Fabrizio Rizzolo 80s években kiadott zenéi nálam a mai napig top kategóriásak.

ItaloDisco4Ever !

AeroCool
Na ez már döfi! Vásárlós vinylek! :-)

New Italo Vinyl

Nagyon ígéretesnek tűnik,nekem nagyon bejövős..,,,!!<#eljen>
Ez nagyon jóra sikerült ....
reynaud
i Venti D'Azzurro Records néhány hét múlva megjelenő új kiadványai közt Orlando - Easy Lover (Savino DJ Remix) -ről már szóltam.
Egy másik : Brian Ice - Fly With Me

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ezt akár nagyon el is lehetett volna rontani,de pont annyit formált,változtatott rajta illetve adott hozzá,nagyon jó érzékkel,igényesen ,hogy a profi jelzőt kell használnom,újfent egy szép munka az Mflex Sounds Team -től.

Ezt visszaidézem tőled :
Teljesen jó és jobban hangzik, hogy az eredeti zongora dallamot két plusz akkorddal megfejelte. Nagyon szép az új zongora hang is. A levezetés meg aztán durván átmegy fülbemászó gyors italotánciba!!!
Ezt tökéletesen megfogalmaztad,és jól hallod. (Te tanultál zongorázni,gondolom szerepe van abban hogy zeneileg is érted a dörgést!)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Én nem voltam képes rá hogy ezt 1 percnél tovább hallgassam,s ezek szerint ha ugyanazt ismétli ami elhangzik az első két percben további több mint hat percen át,akkor egy kínszenvedéstől kíméltem meg magam,mert az 1 perc is sok volt belőle.
Ez tényleg durván rossz,s igazad van,a legtöbb komment orosz .... nem is írok mást,mert csak téged ismételnélek.

ItaloDisco4Ever !

rain70
Asszony fész oldalára belépve, tegnap este került ki. 16 óra alatt 2000 megtekintés csak Mflex oldalán. Estimado 4 napja kirakott zenéje vagy mijének lehet nevezni, kb 10 óra alatt legyalázta. Most azért az övét hoztam fel, mert az volt itt az utolsó YT-re kikerülő 2019-ben. De amit írtam is, eléggé félre gondoltam, hogy egy magyar dal remix-e így meglódul. Nagyon nagy gratula! Mégis magyarok vagyunk és Mflex csáveszék nem felejtettek el minket onnét a messzi távolból! <#love11>

Azért szoktam ezeket figyelni, mert nagyon sok dolgot lehet belőle leszűrni! A nézettség után számolja a YT a lájkokat. A nem tetszik lájkot nem veszik figyelembe, a tetszik lájk a lényeg, ha abból az adott nézettség után elér egy bizonyos százalékot, akkor automatikusan ha kel ha nem nyomja az emberek arcába! És ez a nem mindegy! És akkor már a többit hozza magával!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.01.06. 12:25:39
AeroCool
Sziasztok! Ha esetleg valakit érdekel a Digital Scream új Maxi vinyljét lehet rendelni ,(fekete,átlátszó,fehér) korongokon.

New Italo Vinyl

rain70
A legtöbb hozzászólás az ott orosz. Oda való is! De ezt nagyon jól látod és teljesen igazad van, egy ilyen ÁLISTENÍTÉS az egész euro-italo műfajt könnyen újra temetőbe küldheti. Nagyon könnyen!

Lényegében azt az 1 percet, vagy inkább 2-öt ismétli több mint 8 percen át. Nagyon hosszú egy ilyen semmitmondó MT hangokból lenyúlt baromságnak!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.01.06. 11:52:40
rain70
Ezt a zenét így ebben a formában a 80-as években, főleg angolul tarolt volna az euro-italo korszakban.
Azért érdekesek ezek a csáveszek, beharangoznak egy új Italo Disco-t, közben lerágott kutyacsontként meg kihajítják csak úgy a semmiből ezt a remix-et. Ez nem is egy átlagos remix, ahogy írtad is, ez alá bekerült egy teljesen más világ MS felfogásban.
Én nem gondoltam, hogy egy "szűzvarázslót" <#nevetes2> ennyire át lehet formálni jóval jobbá. Ezek szerint lehet simán, de ahhoz megint csak kell egy MflexDmc alien páros! Teljesen jó és jobban hangzik, hogy az eredeti zongora dallamot két plusz akkorddal megfejelte. Nagyon szép az új zongora hang is. A levezetés meg aztán durván átmegy fülbemászó gyors italotánciba!!!
Nyilván a magyar nyelv miatt úgy gondolom, hogy többen esetleg lefogják húzni, de szerintem ez nem is a külföldieknek készült, hanem ahogy írtad a 80-as évek magyarjainak legfőképp! Emelem kalapom újra!!! De most nézve talán még jobban megy felfelé a nézettsége és a hozzászólások száma is, mint a megszokott. Pedig ha valami nem angol az már eleve nem indul előnnyel, ezek szerint ez még így is tud nyomulni! <#wilting><#zavart1>
reynaud
Mflex Sounds & V'Moto-rock - Tűzvarázsló ("firewizard" remix)

Egyik favorit zeném a 80s évekből,Mike megint profi munkát végzett!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
reynaud
Láttam még mielőtt linkelted,cirka 1 percet tudtam belőle hallgatni.
Értékelhetetlen bóvli,vacak MT klón.
Zenei alap + vokál = egy nagy nullával,a videó pedig egyszerűen szánalmas.
Az ilyen produkciók sajnos akár padlóra is küldhetik a new-italo vonalat,hiszen aki meghallgat egy "BCR" dalt amik ahogy Fülcsi is utalt rá az italo-disco stílus megcsúfolása,és mondjuk ezt,joggal mondhatják maradnak a 80s évek italo-euro disco zenéinél,s nem kérnek az újdonságokból,pedig ugyebár tudjuk azért vannak szép számmal jó zenék is.

Megnézve a kommenteket a fő problémát én abban látom,hogy sokan lájkolják,és írnak dicshimnuszokat a dalt értékelve,(hogy ők mit hallanak ebben ami jó,az számomra rejtély) ezáltal elhitetik az előadóval hogy ez egy jó dal,miközben tulajdonképpen szóra sem érdemes,avétos utánzat,semmi eredeti nincs benne.

Tudod a kritikám a zenének szól,nem neked,tehát nehogy megsértődj.

ItaloDisco4Ever !

Épp most akartam ide csapni,,,hááát,evvel is lehetne ilyesztegetni<#nyes>
AeroCool
Dj Roger Master jól tolja megint! :-)

New Italo Vinyl

"Elrettentésnek tettem ki"
Én is ezt.
Mert hogy egy kalap szart se ér.
De azért a sok idióta nyalizó majd lelkesen bizonygatja neki hogy mennyire szuper. <#taps>

DIVINE - Shoot Your Shot (Victor Ark Remix) 2019

rain70
Mivel te osztottad meg, ezért tudod megnézni itt is, de egyébként, az elrettentés<#nevetes2> bejött!
Mi is ez az applikáció, ami ilyen emberfejeket csinál? Valami facebook-os tinibuziótvarság vagy mi? <#lama> Elképzelem most, ahogy erre ráénekli, tátogja a szöveget, majd egy Resindent Evil 7 padlás háttérben összerakja a videót, táncikál és minden hangot ugyanazon a ruszki szintin előadja. Eddig csak fejét mozgatta, most már táncol is! <#zavart1>

Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.01.04. 14:55:16
AeroCool
AMD Records

New Italo Vinyl

Nincs letíltva szerintem,,én is megtudom nézni,,Egyébiránt igazad van,ez harmatgyenge lett<#zavart2> Elrettentésnek tettem ki<#vigyor4>
rain70
Tudtam, hogy nagyon ismerős ez a háttér. 3:20
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.01.04. 07:22:09
rain70
Egyre jobban úgy érzem, hogy ennek a csávesznek diliházban lenne a helye, de agyilag nem tiszta az tutti! 8 másodperc után unalmas baromság, de az 8 perc ismétlés végig. Modern Talking féle stílusban, az első három akkord után azt hittem a teljes Atlantic Calling dallamot lejátssza, de változott valami össze-vissza kalimpálásba,
Táncolni (s)nem tud, ütemérzeke nulla, de szerencsére ezt is nézhetjük fullosan ismételve legalább hatszor mint megannyi videójában. Aki ennyire nem képes megítélni, hogy egy zene(?) kész és kiadható-e, mert ugye régen Savage-t koppintott, tehát önálló ötlete (gondolata) nem igazán van, az nem is fogja átlátni a jövőben sem. Ez pont odavaló a ruszkiknak, ahol a legtöbben mind MT buzik.
A videó nem lejátszható-e itt, mert a tulajdonos letiltotta. Nos Sergejevics elmész te a...<#idiota>

Estimado - Any Spark Never Fire Away (2019)
cucurbia
Mivel nyeremény ugysincs....

reynaud
Gondoltam hogy J.Lo dal már feldolgozás,de nem ismerem az eredetit.

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Nem talált!

AeroCool
Sziasztok! Egy 2018-as kiadvány! Sajnos az ünnepek miatt csak most ért ide Amcsiból.

New Italo Vinyl

reynaud
Amit én ismerek,Jennifer Lopez 1999-ben.

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Na és ki énekelte ezt először?

reynaud
Stockholm Nightlife - Waiting For Tonight (Cliff Wedge remix)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Értékes gyűjtői darab,mindösszesen 50 limitált példányszámban kiadott CD album.
Gratulálok! <#eljen>

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Na ez is megjött.Tök érdekes ez az elöl-hátul tök fekete cd😊

reynaud
juanma71 feat. eSoreni - Get The Night

ItaloDisco4Ever !

B.U.É.K.-2019!
<#integet2><#kacsint>

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
Búék mindenkinek...

reynaud
Nagyon úgy nézz ki ,nincs megállás,a new italo-disco vonal népszerűsége töretlen,és a remek 2018-as év után,jövőre is lesz a stílus rajongóinak mit hallgatni.
Nálam amióta először volt szerencsém meghallgatni,"most wanted" ,ezzel a dallal kívánok minden fórumtársnak boldog új évet!
Orlando

ItaloDisco4Ever !

AeroCool
Gratulálok Wind-nek az AMD-s kollekciójához! Örülök hogy Wind birtokalja ezeket!! :-) 2019-re is nagyon sok Ilyen jó Italo Disco "birtoklást" kivánok Wind-nek is és a "kis" közösségnek is akik ide járnak!!!
BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!! HAPPY NEW YEAR 2019!!!!

New Italo Vinyl

rain70
Aha nagyon együtt lélegzik ez a kis bemutató a videóval. Gondolom a piros-zöld, vagy zöld-piros színek direkt a műfajra dominálnak és nem véletlen. Még a feliratkozó rész is ezekben pompázik, a kattintós hangot is jó hallgatni, valahogy várná az ember a hasonlót, amikor ráklikkel, de ott nem történik semmi hang! <#nevetes1>
Tényleg viccet félre, előre jutni csak így lehet, minőségi performance-t kell produkálni és akkor megfog térülni előbb, vagy utóbb. Mflexéknél ez képben és persze főleg hangban is ott van mindig. Én ismerek és látok jó pár videószerkesztéssel foglakozó kollégát, szóval még egy ilyen kis videót is így összedobni, az bizony idő és nem kevés munka, mire minden összeáll. Náluk ez alap szinte évek óta, tehát vagy időmilliomosok vagy én nem is tudom hogy csinálják. <#csodalk>
Nagyon várós!
reynaud
Ez nagyot fog ütni! <#eljen>
This is italo-disco !!! ... nagyon várom hogy meghallgathassam a teljes dalt,bitang jónak ígérkezik,e kis részlet alapján is.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Nagyon rövid leszek,jól látod e dolgokat,ezért a hasonlóság,azaz mondhatni egyetértünk!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Igen,Wind polcán ott vannak ezek az AMD korongok,feldobja a pörgetőre és abszolút hiteles infót ,véleményt tud mondani melyik milyen minőségű.
Ellenben aki nem saját tapasztalat alapján,hanem más vinyl ripjéből mond véleményt az úgy gondolom hiteltelen.
Egyrészt egy rip soha nem fogja ugyanazt a minőséget visszaadni ami a lemezen hallható,másrészt éppen ehhez kapcsolhatóan az a rip lehet egy elcseszett felvétel,és akkor máris fals infót adhat az ki úgy formál véleményt hogy nincs tulajdonában a lemez.

ItaloDisco4Ever !