NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zef mágus keze mindenhová elér...
Mai különleges diszkós meglepinket egyenesen egy hajdani sg-s kolléga polcáról varázsoltam ide: +2 DR a la lossless (katt)
Hisz mi is a HQ valójában?...<#vigyor>#vigyor>
Mai különleges diszkós meglepinket egyenesen egy hajdani sg-s kolléga polcáról varázsoltam ide: +2 DR a la lossless (katt)
Hisz mi is a HQ valójában?...<#vigyor>#vigyor>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Yuri Sosnin - Ciao Ciao Senorita ! ( IvanDragoRmx) 2019
Letöltés(MP3):Ciao Ciao Senorita ! - Yuri Sosnin ( IvanDragoRmx )
Letöltés(MP3):Ciao Ciao Senorita ! - Yuri Sosnin ( IvanDragoRmx )
Ja, hogy már dobtál is...<#miaz>#miaz><#vigyor>#vigyor>
Őt is csak a pénz motiválja. Ennyi a történet...
Amúgy meg ne filozofálgass, arra itt vagyok én..<#nyes>#nyes>...dobj inkább valami friss mp3 kuriózumot, ahogy szoktad.<#law>#law>
Amúgy meg ne filozofálgass, arra itt vagyok én..<#nyes>#nyes>...dobj inkább valami friss mp3 kuriózumot, ahogy szoktad.<#law>#law>
én végighallgattam, de ez a dal bűncselekmény!
a saját fő vokál hangját is vagy 4 hangsávból rakta össze, ami régen még az MT korszakban legalább jobban sikerült, annyira nem tud már énekelni, de hogy mi késztette ezt a dalt vagy bármely régi dalát újrabaszkurálni,azt nem is értem,mert ez csak szarabb lett,akkor meg minek?
persze ez a mondat végi kérdés az időben későbbi néhány linken és videón is felmerült bennem, pl ken laci,chela rivas
a saját fő vokál hangját is vagy 4 hangsávból rakta össze, ami régen még az MT korszakban legalább jobban sikerült, annyira nem tud már énekelni, de hogy mi késztette ezt a dalt vagy bármely régi dalát újrabaszkurálni,azt nem is értem,mert ez csak szarabb lett,akkor meg minek?
persze ez a mondat végi kérdés az időben későbbi néhány linken és videón is felmerült bennem, pl ken laci,chela rivas
összességében az egész album nagyon jó lett, kb a 80%a mindenben elnyerte a tetszésem, ami nálam kiváló arány, de csak pár olyan zene volt, amit még nem ismertem vagyis nem mutatták be a youtubeon. jópár eszméletlen igényes, egyedi zenével lepett meg,amihez még csak hasonlót sem lehet senki mástól hallani, de az MS így önmagában is mindig egyedi, más dimenziók ezek a zenék,mint a stílus többi ritkán jól sikerült, sokszor meg égő, vállalhatatlan, de mégis sokak által hallgatott alkotásai.
talán ezért is van az MS mögött egy igen jelentős rajongó tábor.
talán ezért is van az MS mögött egy igen jelentős rajongó tábor.
Luca Gold - Argentina Night
Flemming megint nem célzott mellé,ez is jól sikerült.
Body Power - Dancing In The Tears (Flemming Dalum Remix) sc
Body Power - Dancing In The Tears (Flemming Dalum Remix) sc
ItaloDisco4Ever !
Ha megkérhetlek, egy harmadik videóban már majd ne mutasd be ezt nekünk ! <#hehe>#hehe>
Éppen elég volt ebből egy!
Éppen elég volt ebből egy!
ItaloDisco4Ever !
MR. PAULI - Together(DJ RONNY MC & DJ NIKOLAY-D Remix 2019)
http://promodj.com/djnikolayd/remixes/6842820/MR_PAULI_Together_DJ_RONNY_MC_DJ_NIKOLAY_D_Remix_2019?utm_source=pdj.cc&utm_medium=pdj.cc&utm_campaign=pdj.cc&fbclid=IwAR2qdC8Eq-9AG3ZTteMS4vV0xshaqTc5iIVjcxe9d4-Zbdoc1RS9EYB_tzU
http://promodj.com/djnikolayd/remixes/6842820/MR_PAULI_Together_DJ_RONNY_MC_DJ_NIKOLAY_D_Remix_2019?utm_source=pdj.cc&utm_medium=pdj.cc&utm_campaign=pdj.cc&fbclid=IwAR2qdC8Eq-9AG3ZTteMS4vV0xshaqTc5iIVjcxe9d4-Zbdoc1RS9EYB_tzU
KEN LASZLO - FOREVER YOUNG ( do you wanna live forever remix 2019 )<#buck>#buck>
Capt and Navigators Francia csapat-italo disco france-1987.<#eljen>#eljen>
Tudom.
Gondolkodtam,hogy irok promóanyagért,de aztán mivel nincs műsorom nem vettem a fáradságot.Majd ugyis megrendelem,belefér az 1-2 hetes csuszás. a posta okán.
Gondolkodtam,hogy irok promóanyagért,de aztán mivel nincs műsorom nem vettem a fáradságot.Majd ugyis megrendelem,belefér az 1-2 hetes csuszás. a posta okán.
Luca Gold -Argentina Night Italo Disco 2019
Hozza amit kell,azt hiszem.....😊
Ez egy nagyon kellemes zene!
Take Me To The Sun
Never Let A Good Love Die
Don't Break My Heart Again
Take A Little Time
Change Of Heart
The Touch
All I Want Is You
Don't Call Me Angel
My Rhythm (exclusive to CD)
Grand Finale
CD2
Another One To Love
Something In Your Eyes
In The Arms Of A Stranger
Emptiness Remains
Soli Nella Notte
Summer Nights
I Don't Wanna Dance
All I Wanna Do (exclusive to CD)
Just Can't Stop My Heart
Light In The Dark
Goodbye
Never Let A Good Love Die
Don't Break My Heart Again
Take A Little Time
Change Of Heart
The Touch
All I Want Is You
Don't Call Me Angel
My Rhythm (exclusive to CD)
Grand Finale
CD2
Another One To Love
Something In Your Eyes
In The Arms Of A Stranger
Emptiness Remains
Soli Nella Notte
Summer Nights
I Don't Wanna Dance
All I Wanna Do (exclusive to CD)
Just Can't Stop My Heart
Light In The Dark
Goodbye
Szerintem egyszerű a választ:
1.Mostanában minden jót,és sok sok szart is kiadnak újra ezek a kis kiadók változtatás nélkül.
2.Roger ifjú,lehet nem is élt még 87-ben és életében nem hallotta a dalt
3.Megkapta a bakelitet,és mint egy újszülöttnek neki ez új volt.
4.Vagy csak pont ez illett az első és a harmadik dal közé😊)) a lemeztárból.
1.Mostanában minden jót,és sok sok szart is kiadnak újra ezek a kis kiadók változtatás nélkül.
2.Roger ifjú,lehet nem is élt még 87-ben és életében nem hallotta a dalt
3.Megkapta a bakelitet,és mint egy újszülöttnek neki ez új volt.
4.Vagy csak pont ez illett az első és a harmadik dal közé😊)) a lemeztárból.
Nagyon köszönöm Biatomi!
Nem értem mit keres egy New Italo válogatásban egy 87-es cucc :-D
Szerintem Roger bekeveredett kissé!! <#wave>#wave>
Nem értem mit keres egy New Italo válogatásban egy 87-es cucc :-D
Szerintem Roger bekeveredett kissé!! <#wave>#wave>
New Italo Vinyl
Ismerni ismerem...de hasonlóan Kaposy kollegához a névmemóriám rosszabb,mint a hallásom egyenlőre fogalmam sincs de erősen gondolkodom.
igen<#smile>#smile>
Capt' And The Navigators – Area
Capt' And The Navigators – Area
Mondjuk nekem sajnos az eredeti két változat sem volt sosem a szivem csücske.A Dancing together ota egyetlen Ken L.szám sem nyerte el a tetszésemet.(az S.o.S.még talán,ha nem hajazott volna annyira a Hey hey guy-ra).Ezzel nincs bajom,semmi extra nincs benne csak az egész maratoni hosszuságura lett nyujtva.Nem rossz,nem is jo..nekem semleges.
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.07.10. 19:17:11
Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2019.07.10. 19:17:11
ZYX Italo Disco NEW GENERATION vol.15 ,szeptember első hetében érkezhet.
Hamarosan új Mode-One és Italove dal .utóbbinak forgatják már a klipjét.
Hamarosan új Mode-One és Italove dal .utóbbinak forgatják már a klipjét.
ItaloDisco4Ever !
" The Passion And The Flame " albumának színvonalát elérni ,megugrani bitang nehéz lesz,sejtésem szerint nem fog sikerülni,de majd kiderül.
ItaloDisco4Ever !
KEN LASZLO - FOREVER YOUNG (do you wanna live forever remix 2019)<#bdead>#bdead>
Nem rossz ez Ken Laszlo remix, de egy max 4 perc bőven elég lett volna belőle...
Wen - Si Te Vas
Néhány hete belinkeltem a holland rádiomüsort ott meghallgatható....egy hete már volt preview..szerintem is ez a két mix a használható.5 dal a nagylemezről 30 s-ra belehallgatható,egyenlőre nekem semleges a véleményem róla,bár a Luis Rodriguez szerzemény jónak tünik,vele most dolgozik először együtt.
KEN LASZLO - MARY ANN ( smoke that last remix )
Chela Rivas ft Maya - Esta Noche ( Italo Disco Remix Chiko Mix Producer)<#circling>#circling><#circling>#circling>
Ezzel én is hasonlóképp vagyok. Gólem bácsi hangja olyan, mintha női hangon akarna énekelni, de egy rekedtes vénasszonyra sikerült volna. Nem esik jól hallgatni sehogy sem ezeket a verziókat.
imo :) science fiction is science fact
Megjelenés 10 nap múlva,belehallgathatók a verziókba : --- link ---
Track 3 - Also Playable Mono Mix
Track 4 - Sakgra PW Elle Remix ... ezek jók!
Peter Wilson - Don't Break My Heart Again (preview)
ItaloDisco4Ever !
Ez egy nagyon jó ötlet, biztos vagyok benne, hogy jó néhány dal jobban szólna.
Dieter nagyon jó dalszerző, de a hangja - nekem - nem tetszik, egyáltalán nem.
A MT dalok is még jobbak lettek volna ha csak Thomas Anders énekelt volna.
Az itt korábban bemutatott (Dieter Bohlen - Brother Louie) dalt képtelen voltam végig hallgatni.
Dieter nagyon jó dalszerző, de a hangja - nekem - nem tetszik, egyáltalán nem.
A MT dalok is még jobbak lettek volna ha csak Thomas Anders énekelt volna.
Az itt korábban bemutatott (Dieter Bohlen - Brother Louie) dalt képtelen voltam végig hallgatni.
Dieter Bohlen - Brother Louie (NEW DB VERSION) 2019
Thanks !
Ezek a Dieter által felénekelt MT dalok jól rámutatnak arra hogy Thomas Anders egy kivételes,mással szinte összetéveszthetetlen, jó hangú énekes,s ezt leginkább a szóló karrierjében bizonyította,bár néhány Modern Talking dalt én is kedvelek.
Ezek a Dieter által felénekelt MT dalok jól rámutatnak arra hogy Thomas Anders egy kivételes,mással szinte összetéveszthetetlen, jó hangú énekes,s ezt leginkább a szóló karrierjében bizonyította,bár néhány Modern Talking dalt én is kedvelek.
ItaloDisco4Ever !
Dieter Feat. Bohlen Premium - das Mega Album) 2019. 3cd-s,tegnap volt a premier.
... és nagyon jó volt (érdekes,szórakoztató) a tegnap esti "Music Story" is,amely műsor zenei szerkesztésében ugyebár rendszeresen te is részt veszel.
Számomra két csúcspont volt a tegnapi adásban, az egyik az a 80s dal ami tudtommal a hazai rádiózásban egy premier volt,a másik pedig egy Bobby Orlando mix,abba kellett hagynom a munkát,mert úgy lekötötte a figyelmem hogy képtelen voltam másra koncentrálni,bitang jó de lehetne hosszabb a mester további remekműveivel.
Gratulálok Hajcser szerkesztő úrnak és neked is a műsorhoz ,ez most nagyon tetszett.
Dieter Bohlen által énekelt Talking dalok mely kiadványon jelentek meg?
Számomra két csúcspont volt a tegnapi adásban, az egyik az a 80s dal ami tudtommal a hazai rádiózásban egy premier volt,a másik pedig egy Bobby Orlando mix,abba kellett hagynom a munkát,mert úgy lekötötte a figyelmem hogy képtelen voltam másra koncentrálni,bitang jó de lehetne hosszabb a mester további remekműveivel.
Gratulálok Hajcser szerkesztő úrnak és neked is a műsorhoz ,ez most nagyon tetszett.
Dieter Bohlen által énekelt Talking dalok mely kiadványon jelentek meg?
ItaloDisco4Ever !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kylie Minogue - Spinning around (Sakgra PW Elle mix)
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Ezt sem véleményeztem amikor bemutattam,de most megteszem ... telitalálat ez a dal,nagyon jól sikerült.
Yuhniversia - Souvenir From Hell (Official Audio)
Yuhniversia - Souvenir From Hell (Official Audio)
ItaloDisco4Ever !
Van az úgy hogy egyszerűen nincs érkezésem ahhoz hogy a bemutatott dalokhoz még véleményt is írjak.
Mike olyan színvonalú zenéket hajigál ki már évek óta,hogy elérte a plafont nálam,sőt egyes remixeivel már át is fúrta
Az hogy ilyet tud produkálni,az engem már meg sem lep
Stílusában a mestermű jelző,találó.
Mike olyan színvonalú zenéket hajigál ki már évek óta,hogy elérte a plafont nálam,sőt egyes remixeivel már át is fúrta
Az hogy ilyet tud produkálni,az engem már meg sem lep
Stílusában a mestermű jelző,találó.
ItaloDisco4Ever !