NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reynaud
Nem tudom ki Alex Rasov,vagy csak szimplán átsiklottam eddig rajta,Rafa Carmona neve viszont jól cseng.
Jó ez a zene, nekem tetszik,meg is van már mind2 verzió.

ItaloDisco4Ever !

Eddig 8 db lista jött a 2019-es szavazásra. Utána néztem,hogy tavaly még ki szavazott, és még nem küldött.
Biatomi, fülcsimano2, xgaboca, Areocool, cucurbia, Ildikó(wmallas ismerőse) és allada67.
Eddig pont 100 db zene versenyez a beérkezett 8 db listáról. Van velük meló idén is, de legyen nekünk is egy listánk
évente egyszer, ha már újra vannak ilyen zenék, szerencsére.
Vásárlás itt!
Alex Rasov kettő verzió
Elméletileg lesz belőle vinyl is.

reynaud
és ha már Orlando mester,
Bátor dolog volt e szerzeményéhez hozzányúlni,az eredetit képtelenségnek tartom felülírni,alapkő a disco stílusban ,így aztán .... 😊
Szigorúan csak érdekességként,
MOYA81 - Passion (bandcamp)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Bobby Orlando Maxi CD
Ha netán valaki vágyat érez a beszerzésére,"Reputation" hiányolom.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Lemon Juice - Lovers In The Night

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Év végéig még beleakadunk egy-két jó zenébe....

Alex Rasov - Stay with Me… Tonight (Italo Remix)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Cliff Wedge (Magnus Kihlberg), remixek esetében sem szokott mellényúlni.
Ez bizony jó zene,nagyszerű remix! <#wave>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Korábbi hozzászólásaid alapján ,úgy emlékszem van bandcamp fiókod,hamarosan ott is elérhető lesz az EP!
Biztosan tudod hol keresd,de gondolva másokra is kiket még érdekelhet ...
Stockholm Nightlife on bandcamp

ItaloDisco4Ever !

"Toronymagasan" jó zene szerintem is!!!!

<#wave>
Ezt a verziót hol lehet megvenni? <#fejvakaras>

5 Track EP/Single<#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2019.12.19. 08:48:20

Stockholm Nightlife - My Guiding Star (Extended Mix)
reynaud
Ez akkora kedvencem az első blikktől kezdve mint két toronyház egymásra pakolva!
Hetek óta csekkoltam a hivatalos csatornáikat várva a kiadványt,végre megtörtént.

Ez a verzió is nagyon jó.

Stockholm Nightlife feat. Helly - My Guiding Star (Cliff Wedge 80s Remix)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Köszönjük !!! <#eljen>

Aztán pénteken pörögjenek ám a "Bakelit Party"- ban a "New-Generation ItaloDisco" korongok is,fifty-fifty (50-50 %) arányban volna fair a 80s zenékkel.
Jelen állás szerint, hallgatója leszek a műsornak. <#integet2>

ItaloDisco4Ever !

Hatalmas erőfeszítések árán és sok megalkuvás mentén, meglett az én 30-as listám is.<#smile>
1.Magnus Krieg - Time Traveller
2.D.White-600km(Dance Mix)
3.Victor Ark & Daniela_-Bacia Me(Albert mix)
4.Sonia - A Night That's Never Ending (Sakgra Pw Elle Mix)
5.Michael Oakley - Left Behind
6.Spatial Vox - Love Will Never Die
7.Retronic Voice - Discohunted
8.Peter Wilson-Don't Break My Heart Again (Also Playable Mono Remix)
9.Caglioni - Star
10.Nicki French:Raise your voice(Sakgra Mix)
11.Fury Weekend - Euphoria (feat. Scandroid)
12.Albert Neve - Interstellar (Italoconnection Remix)
13.Parralox - Change of Heart (Italoconnection Remix)
14.Joy Peters - Winter In My Heart (Extended)
15.Mika - Relax Take It Easy (NewRetro Remix)
16.Italove - Hold The Line (Mirko Hirsch Maxi Version)
17.Brian Ice - Fly With Me
18.Huguenot - Be Where I Am (Matt Pop Remix)
19.NEON GAME - When The Sun Goes Down
20.DO PASSION-That Is Love
21.D. White - My Limbo
22.Amaya - Trapped 2020
23.
Stockholm Nightlife Feat. Helly - My Guiding Star
24.Al l bo - Two Birds (Mextazuma)
25.Carino Cat - Banda Di Baffi
26.Mirko Hirsch -Heaven in your Eyes
27.Dmitry Kurgann - Lady Of The NighT
28.Caitlin - Call Me (Digimax After Hours 80s Remix)
29.Alan Walker - Different World (Loki 80s Remix)
30.NEIL GARRETT ft. Reety -Like a perfect done
Sokkal jobb mint az eredeti volt! <#taps>

Stockholm Nightlife Feat. Helly - My Guiding Star (Radio Edit)

Remek mix!!!
Köszönöm az ajánlót!!!!
Az 1. track-ra voltam főképp kíváncsi, hát nem csalódtam!!!
Nagyon jó lenne ezt a zenét majd jó minőségben megszerezni, az összes Mextazuma mix nagyon jó volt az idén és ez se kivétel.

<#wave>

AeroCool
Mike Laser - Girl On The Video (Extended Version)

New Italo Vinyl

AeroCool
Alex Germaná - Uomo Con Te (Electro Potato Remix)

New Italo Vinyl

PRODUCERS MEXICO 24

Utoljára szerkesztette: kcsaba33, 2019.12.17. 07:13:53
Szia! Hogy minden egyszerűbb legyen hagy maradjon a lista.Csak akkor légyszi a 28.Tom Garrow-Be my girl-t töröld a listámról.
Nem baj az ha csak 29 dal lesz.
Jó az úgy!
Köszi!<#worship>
reynaud
Rádiós szempontból ,Peter Wilson dala telitalálat.
A listád 2 dalt leszámítva az én zenei ízlésemhez nagyon közeli. <#eljen>
Köszönöm hogy részt vettél a szavazásunkban !

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Tom Garrow - Be my Girl ,2x szerepelt a listáján ( 16 és 28 sorszám) ,ezt korrigálta arra a dalra amit Gerson Tellez 2018.01.06 feltolt a YouTube-ra.
Ha hivatalos kiadványként ez megjelent volna idén ,legalább digitális fájlként ,az esetben én zöld utat adnék a dalnak,de ez így nem játszik.
Csabának köszönjük a listát és megkérjük ha ragaszkodik a 30-as rangsoroláshoz ,1 dalt pluszban csapjon hozzá ,ha nem akkor sincs semmi probléma,17-es sorszámtól kezdve minden dal mászik egyet előre a listáján.

ItaloDisco4Ever !

Heló Csaba ! Pont ez a zene az amit én szerettem volna ha szavazhatunk rá, de sajnos 2017-es, kaptam
az infót itt. #31424 Így nekem is le kell hagynom a listámról, ami már majdnem kész.
Helyette jöhet egy másik. Esetleg a Tom Garrow maradjon ? Köszi a választ előre is.
Ime az én listám.
Rádiozás szempontjábol a többi eléggé hanyagolható volt:

1.Peter Wilson – Goodbye
2.Parralox - Change of Heart (Italoconnection Remix)
3.Milou ‎– It's Saturday Night (Extended WOW! Rmx)
4.Albert Neve - Interstellar (Italoconnection Remix)
5.Tam Harrow - Dancing To the Night (feat. Tom Hooker)
6.Nicki French:Raise your voice(Sakgra Mix)
7.Tom Garrow - Be my Girl
8.Kristian Conde & TQ - Future (Master of Dreams)
9.Digital Emotion - Youll Be Mine
10.Michael Oakley - Left Behind
11.D. White - My Limbo
12. Sonia - A Night That's Never Ending (Sakgra Pw Elle Mix)
13.Neil Garrett ft. Reety - Flying around the world (TOM GARROW ´80s Remix)
14. Heazell Dean – Heavenly ( Matt Pop Radio Edit)
15.TheGreyDisorder - Let Go (Parralox Remix)
Most kuksizom,hogy a 16.-ik előadót elírtam.<#violent><#rinya>....Természetesen oda más kerül,mégpedig:
16. Victor Ark & Daniela - Fell In Love With The DJ (Gerson Tellez Remix)
01. Albert Neve - Interstellar (Italoconnection Remix)
02. Michael Oakley - Left Behind
03. Tam Harrow - Dancing To the Night (feat. Tom Hooker)
04. David Verona - Staying Away
05. D.White & DimaD. - 600 km (Italo Mix)
06. Huguenot - Country Boy
07. Shawn Mendes & Camila Bello - Señorita (Cover ZERO & Mextazuma)
08. Neil Garrett ft. Reety - Flying around the world (TOM GARROW ´80s Remix)
09. Moderno - Sweet Harmony (The Beloved Cover)
10. Fury Weekend - Euphoria (Michael Oakley Remix)
11. Electric City Cowboys - In The Summertime
12. Alan Walker - Different World (Loki 80s Remix)
13. Italo4ever Feat.Kate Lesing - Zeroes 2 Heroes (Italo disco mix)
14. Blue Talking - Forever Fantasy
15. Darwinmcd & Huguenot - Run (Parralox Extended Remix)
16. Tom Garrow - Be my Girl
17. TheGreyDisorder - Let Go (Parralox Remix)
18. Retronic Voice - Discohunted
19. Jennifer Lopez - Waiting For Tonight (KaktuZ Italo Disco RemiX)
20. Energy Voice - Disco Lights (Radio Mix)
21.Joy Peters - Winter In My Heart (Extended)
22.The Crosslines - One Last Chance (Extended Version)
23. Alicja - So Wonderful (Italo Single Mix)
24. Meduza - Piece of your heart (COVER in 80's Italo Disco Style by TAM HARROW feat. Tom Hooker)
25. Mika Ella - Take It Or Leave It (Flemming Dalum Remix)
26. Parralox - Change of Heart (Italoconnection Remix - Final)
27. Digital Emotion - Youll Be Mine
28. Tom Garrow - Be my Girl
29. Kristian Conde feat.TQ - Future (Master of Dreams) (Official Remix)
30. Kriss - Horizon 2019 (cover SynthOne)

Ez az én idei listám.<#wave>
reynaud

1. Michael Oakley - Left Behind

2. Carino Cat - Banda Di Baffi

3. Retronic Voice - Discohunted

4. Huguenot - Be Where I Am (Matt Pop Remix)

5. Parralox - Change Of Heart (Italoconnection Remix)

6. Tam Harrow - Dancing To The Night

7. Sonia - A Night That's Never Ending (Sakgra Pw Elle Mix)

8. Orchestral Manoeuvres In The Dark - Don't Go

9. Unroyal - I'm Still Insane

10. Tom Garrow - Be My Girl

11. Carino Cat feat. Fred Ventura - The Carino Crew

12. Magnus Krieg - Time Traveller

13. Peter Wilson - Goodbye

14. Orlando – Easy Lover (Remix) 2019

15. Mflex Sounds - Go!

16. Albert Neve - Interstellar (Italoconnection Remix)

17. Nina - Automatic Call

18. FM Attack feat. Mecha Maiko - Stranger

19. Caglioni - Star

20. Italoconnection - Now Or Never

21. Stockholm Nightlife Feat. Helly - My Guiding Star

22. Italove - Hold The Line (Mirko Hirsch Maxi Version)

23. Ella - In My Mind

24. Mention with Miko Mission - Many Times

25. Milou ‎– It's Saturday Night (Extended WOW! Rmx)

26. Brian Ice - Fly With Me

27. Maxthor - No One's Gonna Save Us

28. Huguenot - Country Boy

29. Charly Danone ‎– Take Me To Bed (2019)

30. Amaya - Trapped 2020

ItaloDisco4Ever !

Volt egy téves ajánlásom a 2019-es listákra, a The Arc - Night Drivin' ami 2018 Jún. 26.. Akkor ez sajnos kiesett nálam.
The arc 2018

Utoljára szerkesztette: allada67, 2019.12.15. 15:31:10
rain70
Most viszont túl sokat is fórumoztam<#eplus2>, egy ideig elég is lesz. Én nem is értem, hogy a retekbe van nektek ennyi időtök erre, az élet olyan k..va rövid, ne itt csesszétek el. Nyomás vissza az életbe! A családhoz, a természetbe bárhova máshova, de neten elcseszni, az baromi nagy luxus...

<#integet2>
rain70
Egy ablakba válaszolok (próbálok) most mindenre. <#hamm>

>>>"Az első kérdésedre : nagyon röviden ,tapasztalat!
Hosszú volna ezt kibontani,alátámasztani érvekkel,de rajongói oldalról nézve,továbbra is állítom nagyon népszerű hazánkban ez a stílus."<<<

Tapasztalat?
Ugye, tudod, hogy nem vagyok hülye és utálom, ha kérdésemre "nesze semmi fogd meg jól a válasz" Márpedig ez az volt, és ha nincs konkrét és valós tapasztalat erre, csak olyan, mert Te ezt állítod, akkor egyelőre ezt hagyjuk.

>>>"40s - 50s korosztály az érintett leginkább" <<<<.

Számolj vissza 40 évet, neked ez hogy jött ki? 1989-ben konkrétan már döglött volt az Italo Disco, volt egy két próbálkozás, de azok köszönő viszonyban nem voltak a 83-86 közöttiekkel, az Italo akkor élt igazán. Ez inkább az 50-es éveikben járó emberekre igaz, leginkább 55.
Én, 44 vagyok, de a feleségem után szerettem meg az italo disco-t is és képeztem magam olyan szintre, hogy szinte mindent tudok róluk.

">>>Általánosnak mondható hogy ilyen jellegű szavazásokat "<<<...

Blablabla...
Miért kell nekünk követni egy, vagy több hülyét? Ezzel az indokkal, akár be is tehetnéd az ő listájukat, vagy más hasonló rádiók listáját, és nem kell tovább szenvedni.
Egy toplista akkor valós és ezt a legtöbb magára adó zenei vállalkozás mindig is így csinálta és készíti, hogy az év eltellett, összesítették a szavazatokat de még mindig megvárták a százalékos arányát annak a zenének, ami december végén került ki, hogy hogyan teljesít, mert egy év eleji nyilván előnyben van, de egy algoritmus simán ki tudja öklendezni 2 hónapon belül, hogy az év végi, kb agyon vert mindenkit. Vagyis február végén egy teljesen valós lista készülhetett az előző év zenéiből, nem pedig kiesnek azok, akik még decemberben, sőt a végén is adtak ki dalokat. ÉS akkor Allada fórumtárs is felveti, hogy esetleg toljuk ki. Ne kitolni kell csesszétek meg, hanem február-március környékén megcsinálni az egész szavazást. Az lenne a valós "kritika". De felőlem úgy csináljátok, ahogy akarjátok...

>>>Spacesynth téma:<<<
Valahogy sosem tetszett, Italo alapokra épül és főleg instrumentális zene, amit néha énekelni nem tudó, vocoderizált (ének? röhej) hangzással próbáltak színesíteni. Van és volt pár ami kecsegtető próbálkozás(ok) volt(ak), de nincs az az Isten, hogy én ezekért egyetlen fillért is fizessek.
Ami kikerültek-nek, az is mind olyan, hogy már hallottuk, csak pár akkord eltéréssel nyomatják ugyanazokat a követendő sémákat. A Laserdance az összeset megcsinálta már a 80-90-es években. Kifacsarta a stílust amennyire lehetett.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.12.15. 12:40:28
reynaud
Ebben egyetértünk!

Na végre megpörgettük a topicot ....

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Tudom hogy nem kedveled a spacesynth műfajt,én a 80s években vásárolgattam és hallgattam is a stílusban jeleskedő előadók lemezeit.
Mostanra nálam is hanyagolt,de amit ez a svéd srác csinál az a legjobb 80s produkciókat idézi.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Igen ez egy év végi nagy durranás lesz a stílusában,és valóban dec.23-án hajítja ki Mike.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Nekem úgy ahogy van a teljes Ep anyag tetszik,de az "Oiginal Mix" 05.04 min,toronymagasan a legjobb verzió.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ez egy nagyon korrekt beismerés volt részedről hogy nem vagy italo-disco rajongó,bár ez a hozzászólásaidból eddig is lejött.
Rain,tényleg érdekel,dobj fel egy olyan zenét stílustól függetlenül,ami 2019-ben nálad első számú favorit.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Az első kérdésedre : nagyon röviden ,tapasztalat!
Hosszú volna ezt kibontani,alátámasztani érvekkel,de rajongói oldalról nézve,továbbra is állítom nagyon népszerű hazánkban ez a stílus.
40s - 50s korosztály az érintett leginkább.
Ha világviszonylatban volna egy ilyen felmérés,az adott ország lakkosságának számához mérten,tuti nagyon elöl volnánk.

A szavazással kapcsolatos felvetésedhez:
Általánosnak mondható hogy ilyen jellegű szavazásokat az év végére már lebonyolítják és december végén publikálják.
Legyen az egy rádiós szavazás vagy akár egy zenei magazin által egy visszatekintés az adott évre.
Sok példát tudnék mondani de most csak egy,maradva az italo-disco stílusnál ,az egyik legnépszerűbb rádió ... [url=https://www.facebook.com/RadioStadDenHaag/posts/10157785316798431?__xts__<0>=68.ARAqDPzIy3VFdZckmnGEbFhmIPRRUDWOMt6zH-uxwW5JFguU12bfc4Btc4mlOs7VUi1I_1pbHy6KH5RiBbJI2fdpjAgoyQttuL-UK68rSppgI3TdwMJNhuKM5LX-LSqsS6de2jI_QV0IBC2aVnGsnvx_t-rNOgHfaQ8p2tUa7kBzEp0W-QY6z6gkjhut8OM_kkDSIz10sMbylbtMVqLu56UhkhnA5R8L6Zit4A4quFiTUANPdddJQNiqzIiDWX6C9x8lwIjBwvnkYWTKIJsva0Ew-5tjtU6GaDSxiV0PKjh839hw5KQT1HaDgo2HtWNPmIy01ePeu7epYj412OWQ&__tn__=-R]RSDH[/url]

ItaloDisco4Ever !

rain70
Szia!

Nem reagáltam mindenre, mert akkor kb 100 hozzászólásom is lehetett volna. De a kérésedre válaszolva, nincs ilyen. Én, nem vagyok Italo Disco rajongó, de elismerem és érezem, hogy mi az ami tényleg oda van rakva. Én, inkább synthpop, synthwave amit többet hallgatok és ebben a topikban ilyen ritkán van, de szerencsére azokat kegyetlenül összerakták legalább.
Tehát, szeretem az ID zenéket, de nem annyira, hogy én ebből listát csináljak, mert a legjobbakat is maximum 3-4-szer meghallgatom.
Egyébként mindenevő vagyok, lehet az rock, pop, relax, kalsszikus, bármelyikről tudnék véleményt írni és én a dal mellett tudom, hogy mögötte mennyi meló lehet, hiszen napi szinten ott vagyok egy keverőasztalnál a többi kollégával és tapasztaljuk, de erről regényt lehetne írni.
10 évig zongoráztam, de egy dolog azt megtanulni és egy másik, mikor nem tanulod, de zenésznek születsz, mert ott van benned.
A legtöbb ID dal, ami ide bekerül olyan verejtékszagú, hogy itt is érezni a bűzét, hogy valamit csináltak, hogy legyen végre egy "dal" vagy valami hasonló, amit annak lehet nevezni.
A Markus, Neon Game (amiről itt írtam) és MFlex hamarosan megjelenő új dala, amire azt tudnám írni, hogy esetleges listában ott lenének biztosan. Bár az elsőből és az utolsóból csak részleteket hallottam, nyilván durván odateszik magukat.
Nagyjából ennyi, de az is lehet, hogy a tied csak átugrottam, nagyon elvoltam itt maradva. Majd utána lapozok még egyszer.
<#integet2>

fater68
Maximus,nagyon fainak a muzsikák ! Köszönjük szépen !
Mike Laser - Girl On The Video (Extended Version) (snippet)

Mike Laser - Girl On The Video / Galaxy Express - 12" Electric Blue vinyl. Limited edition of 100 copies only!!!

Side A
1. Girl On The Video (Extended Version)

Side B
1. Galaxy Express (Extended Version)
2. Girl On The Video (Demo Tape)

Mike Laser releases his exciting debut single to the world, and its just what Italo disco fans will simply fall in love with! This is another brilliant production from producer Mr. Gianni Durante. "Girl On The Video" blends the best elements of the 1980s old school Italo disco sound, but injects the high production valves of new generation Italo disco into the mix. Bold, muscular male vocals rule the extended version, as the glide over mesmerizing synth patterns & turbo charged beats. There are some overtones of the classic 1980s hit, "Living On Video" (Trans X) featured on this mix. The B side features a equally as strong of a song with, "Galaxy Express" which is a very different production sound from, "Girl On The Video". Hypnotic vocoded vocals flow gracefully over eerie sounding synths & cool pulsating beats, making for a completely intoxicating feeling for the listener. This 12" record is pressed on cool electric blue colored vinyl.

Available to ship out on December 18, 2019

Sample

Mint ha hetekkel ezelőtt már utaltam volna rá! <#wink><#fejvakaras><#nyes>

Megkérdezhetem, hogy mi a number one new italo zene Nálad az idén?

Sajnálom, hogy az én 1-2 bejegyzésemre nem reagáltál.

Elolvastam a kommentjeidet...nos nekem ebből úgy tűnik, hogy nagyon nehéz neked olyan zenét csinálni, amire azt mondod: NA EZ IGEN!!!

Volt ilyen az idén, s ha igen, mi volt az ?

Komolyan érdekel...hátha nekem kimaradt...

<#wave>
rain70
Ez is tetszett, de sok ismétlésre ez sem életszerű.
rain70
Egész jó dalok. <#eljen>
rain70
Tény, hogy ez Magnus csávesz dal nagyon ott van, de jön még egy HEY LOVE is. Persze az mflex bandát utáloknak tökmindegy mivel jön ki, de hát neki nincs is szüksége rájuk, viszont szerintem ő fogja feltenni az i-re a pontot, vagyis robbantani fog újra 23-án.
rain70
Humphrey Robertson, inkább visszahozhatná a Fresh Color-t, ha már mindenki visszatér, mint ilyen szarokat csinál.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.12.15. 09:11:56
rain70
Nagyon jó ez az italo dal is.
rain70
A Könnyek hajnala!!!<#eljen><#eljen><#eljen>
Na ez viszont! Ez nagyon nehéz dal, vagyis súlya van, ahhoz, hogy megismerjük, mint a joker filmet többször meg kell nézni. Nyilván ez nem is egy átlag italosnak készült, ahol az egyszerű dallamok és a megszokott alap basszus hangokkkal a hallgató magáévá tudja tenni azonnal a dalt.
Műfajban besorolni nem is tudnám, sok mindent kever bele a csávesz, de azt olyan mesterien, amit tényleg csak ő tud. Az egyik nagy bajom a dallal, hogy nem mindig tudom kihámozni, vagyis nem értem a szöveget a szintetizált hang ének miatt. A kihámozott angol szerint is ez egy nagyon szomorú dal. A lényege a menekülés és a szabadulás lenne, talán a pokolból.

A magyar részét viszont összeraktam. Zseniális, ahogy ezt összehozta és az egyik felét lassúra a másikat pedig felgyorsítja. Áhh most nem térek magamhoz, elképesztő ötletek, szinti hangok, váltások és kiállások, lehetne erről még írni, de ez performance és mestermű lett.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.12.15. 09:07:04
rain70
Ettől független, ez a 2016-os felújítás (és mflex mércével mérve csak egy átlagos italo dal) a leírás szerint és ami ide nem került be,ami több, mint 2 hete megjelent, pedig minden szemetet bedobáltok, ha kell ha nem, nekem nagyon nem jött be, felújítás ide, vagy oda. Megkapta tőlem ott is. <#levele>

Mflex Sounds- In My Eye

Utoljára szerkesztette: rain70, 2019.12.15. 08:52:29