NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez bitang jó zene valóban!!!!

Hátha hamarosan megjelenik hivatalosan is.

Ezek a jogi csatározások számomra kissé követhetetlenek.

<#wave>
reynaud
Akkor nem céloztam mellé!
Meglehetősen Mode-One dallamvilág.
Telitalálat ez dal,nagyon jól sikerült!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Bizony ám ,és részemről jár a köszönet a feltöltésért az úriembernek mert nem ismertem a dalt.

ItaloDisco4Ever !

Igen, ezt Raul írta a Milou számára a Balti Party 2012-re.
Ami egy már hagyományos Óceánjárós Italo party.
Sajnos a dal eddig nem jelent meg hivatalosan.
Jelenleg jogbitorlás miatt áll a bál a Team33 ... és az között aki vételi jogok nélkül a dalt közzétette.
Tehát még mindig nincs hivatalos kiadású kiadvány belőle.
A Cicero Music a legkevésbé sem hivatalos.
Reméljük, hogy a Team33 és az In Out Records végre megteszi, és kiadja ezt a remek dalt.

Milou – Distant Love extended ???

Wind 67
De jó lemeze van ennek az Adrianaa tagnak.

Csak a WAV peregjen

reynaud
reynaud
Azoknak ajánlom akik kedvelik az igényes synth-pop zenéket.

Psy’aviah feat. Mark Bebb - Hold On (Metroland 12inch Remix) Free DL (bandcamp)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Hűha,ez bitang jó zene,kár hogy ilyen rövid,
Egyébiránt én ezt Mode-One stílusvilágúnak hallom,lehet hogy ez Raul szerzeménye?
Én ezt nem vágom,valaki helyettem...?

Milou - Distant Love (Edit mix)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Belepörgettem a mixcloud-on azon műsor felvételébe ,melyben vendégeskedtél és premierként lejátszásra került ez a Grant Miller dal ,nekem az adásban lejátszott verzió nagyon tetszik.
Aztán remélem most már Hajcser úr is játszani fogja a dalt,erre remek alkalom a holnapi "Music Story" ,ha lesz egyáltalán élő műsor,a múlt pénteken felvételről ment valami,ki is kapcsoltam,úgy nem az igazi.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Tömören,jól összefoglaltad a dallal kapcsoltban a lényeget ! <#eljen>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Az original verzió is jó,ámde érdekes módon e remixben én több italo-disco stílusjegyet vélek hallani mint az eredetiben.
A plusz erőket pedig azért érzed ,mert ez az eddigi legjobb "Also Playable Mono" remix,persze a korábbi munkái sem a vacak,pocsék kategóriába sorolandók.

ItaloDisco4Ever !

Úgy látszik a Melamoud Records nem bírja a kritikát.
Jeleztem a Discogs-on hogy meglehetősen tisztességtelen hogy
30 Euro + Posta egy olyan kiadványuk / Silent Circle ‎– Luxury / amin a 3,5,6,7,10,11,15 track még a 160-as mp3 minőséget
sem éri el erre másnapra már törölték a hozzászólásomat.
Nem ez az első CD-jük ami tele van mp3 felvétellel. <#duhos2>
Ez is egy megoldás. <#gunyos1>

tgolyo
Sziasztok!
Rendelhető!!!

https://www.discogs.com/Grant-Miller-One-Day-Megamix/release/14717076

forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!

Ikonikus zene, nagyon jó remix!!!
<#taps>
Pfuuu,,ez most nekem qrvára tetszik,amúgy is barátságban vagyok az ALSO Playable Mono remixekkel de itt még érzek plussz erőket<#eljen><#taps>
reynaud
Ross Alexander - Fade To Grey (Matt Pop Radio Edit) Official Video

Matt Pop újfent varázsolt .... türelmetlenül várom már hogy végre elérhető legyen !

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Cyber Monday feat. Equinox - Guest (bandcamp)

Pénteken érdemes lesz ide visszakattintani track 2 "Parralox Remix" !

ItaloDisco4Ever !

DiscoBonus - Land Of Cry And Fun

reynaud
Így lehet egy majdnem semmirevaló dalból egy jót csinálni,1 jó remix átvarázsolta.

1984 (In Stylish Hair, We Were Sharp Dressed Men) - Italoconnection 2K20 Remix

ItaloDisco4Ever !

Savage - Remember Me
reynaud
A hangja jó,persze azért Thomas Anders hangjától,énektudásától fényévnyi távolságra van.
Linkeltem már pár napja a dalt! <#awink> #31995

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Esetemben csodával határos hogy tavaly a Ken Laszlo-val közös dala " A Different Kind Of Magic" betalált nálam,tetszik.
Egyébként egyetértek veled,közelébe nem tud kerülni ahhoz amit a 80s években produkált.

ItaloDisco4Ever !

Látom a szemed a Facebook-on volt ma....délelött nekem is bedobálta ezeket a dalokat,remixeket,, Martin O" NEILL nekem kicsit "stílus idegen" a kinézete miatt,a hangja viszont nem rossz,,,Hátast azért nem dobtam egyik feldolgozástól sem...
reynaud
Na még két jó synthwave zene,aztán szevasztok.

Sajnos e stílusban tényleg egyre kevesebb a jó produkció,a legtöbb egy kaptafára készült,kommersz.

Morgan Willis - Rabbit Hole Chasing You (feat. KEL)

Moonrunner83 - "The Last Time" (feat. NINA)

ItaloDisco4Ever !

HÁÁT...Valamiért irritál a hangja mostanában(mért azt nem tudom megmondani) a dal is elég harmatos...<#buck>
reynaud
Jó lesz ez!
Magnus Krieg dal érdekel engem elsősorban az FD remixben,és a Tiziane Rivale zene is egy nagy durranás.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Kicsit elrugaszkodók a topic zenei témájától,de csak azért,mert demonstrálni szeretném,még ezek a feldolgozások is érdekesebbek,jobbak,mint amikor néhány orosz előadó,nagyjából Fásy mulatós szinten másolja a Modern Talking-ot.
Az alsó nekem meg is van,és tetszik is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A felső linkeltben én felfedezni vélem 1 egykori nagy italo-disco klasszikus vezérdallamát.

ItaloDisco4Ever !

Elég változatosnak tűnik a kiadvány,remélem nem csak paraszt vakítás lesz ez a sok zyx remix, hanem tényleg eddig nem elérhető<#wink> verziók lesznek a cd-n.
reynaud
reynaud
Linda Jo Rizzo - Dance In The Moonlight

ItaloDisco4Ever !

reynaud

Néhány érdekesebb dal a kiadványról,
ITALOVE - BURN THIS CITY (Flashback Ri-Mix)
MIKA ELLA & LINDA JO RIZZO - LAST 2 GIRLS ON THE DANCEFLOOR (Flemming Dalum Remix)
FLEXX - FOREVER STARTS TODAY (Also Playable Mono Remix)
ITALO4EVER feat. KATE LESING - ZEROES 2 HEROES (ZYX Remix)
STOCKHOLM NIGHTLIFE feat. HELLY - IT‘S HAPPENING AGAIN (ZYX Extended)
TIZIANA RIVALE - DON‘T CHEAT ON ME
MAGNUS KRIEG - TIME TRAVELLER (Flemming Dalum Remix) !!! .... etc

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Várom én is az új Maxthor albumot.
Top favorit előadó nálam,és nekem tetszik a legutóbbi zenéje is.
Egyébként levelezőkapcsolatban vagyok vele,azonkívül hogy jó zenész,barátságos ,kedves ember.

ItaloDisco4Ever !

Marc Fruttero - Breaking My Heart (Neo Romantic Eextended Remix)
<#awink>

Kicsit elvesztem az információban!
Mi lesz az A ill. B oldalon!<#fejvakaras>
Mind a kettőn a Future Extended ill Original verzióban? <#wow3>
Végül is mindegy is mert ha nem lesz rajta a Master Of Dreams verzió akkor langyi ez a zene nagyon.

Kristian Conde & TQ - Future (Master of Dreams)

Reménykedjünk. <#wink>

Egy aránylag friss kiadvány vinyl-n !

Maskio - Show Me The Way (Roller Version)

enjoy
Erre nagyon kíváncsi leszek,nagy-nagy kedvenceim ,de az uccsó dalaik nem arattak osztatlan sikert nálam....Majd talán most
Megint jóóóóóóóó<#taps>
reynaud
ZYX Italo Disco New Generation Vol.16
Érkezik hamarosan,2020.03.13

ItaloDisco4Ever !

reynaud
1984 - Musica Da Discoteca (2020)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Néhány érdekesebb track esetében play (az összeset még nem volt időm "átzongorázni"😉 így találtam rá e dal Matt Pop mixére.
Odarakta rendesen !!! a többi remix ehhez képest jelentéktelen.

Peter Wilson - Broken Man (Matt Pop's Full Cry Epic)

ItaloDisco4Ever !

Allie X - Hello (Mextazuma remix) 2020

<#taps>
AeroCool
Új Album megjelenés Március 13.

New Italo Vinyl

Soulya ID - Everybody (2020)

<#taps>
Blue Box - Posłuchaj Serca (Loki 80's remix)
AeroCool
"Akinek meg nem tetszik két dolgot tehet, vagy átgörgeti, vagy elolvassa és elfogadja".
Igy igaz.
Üdv!

New Italo Vinyl

rain70
Először is, nem észt osztogattam, hanem a demók alapján következtettem, bár lehet elhamarkodottan akkor mikor ezt írtam. ma emiatt, pontosan meghallgattam az első két zenét, a véleményem továbbra is az, hogy fel sem érhet a már demó alapján hallott, de így egészben a Where is te freedom-hoz.

Továbbá nem szeretem, ha valami fiatal idiótához hasonlítanak, aki nem tudja mi a zene. Én, naponta vagyok 10-12 órákat olyan stúdióban, ahol egy fejhallgató többe kerül, mint itt egyesek egész hifi rendszere, nem beszélve a többiről.
Vagyok annyira "hülye", hogy a véleményemet ne csak nagyvilágba osztogassam, mint egy idióta, mert kb most valamiért úgy érezem, hogy burkoltan így neveztél ebben az irományban.

Hogy nekem mi alapján tetszik egy zene, vagy mi alapján nem, az meg a saját véleménynyilvánítás, amit most te is megtettél.
Továbbra is fenntartom, hogy mi a töltelék és mi az, amivel foglalkoztak, mert ezt ezek szerint te nem hallod, vagy csak placebo nálad az egész, ha már kifizetted az albumot, nem tudom...
Szóval, ha neked tetszik, akkor a másik csak is stupid lehet, vagy süket? Én elfogadom, hogy ez neked tetszik, meg esetleg másnak is, de azért annak a végére meg tegyünk pontot, hogy ez itt egy fórum, és ha valami nem teszik, akkor a másik azt elfogadja, nem pedig megkritizálja.

Hogy jön ide a beosztott kérdés, meg a stílus maga az ember?
Ha már felhoztad, egyrészt legalább 10 éves hangmérnöki múltat kellene felmutatni, hogy egyáltalán ne kerüljön azonnal a kukába a jelentkezésed, másrészt a stílust meg másra szokták írni, és nem hinném, hogy úgy fogalmaztam meg volna valamit ezzel kapcsolatosan, hogy k anyáztam volna mindenkit, akinek más volt a véleménye.

Szóval, ha neked tetszik, akkor tetszik, mert ez a lényege az egésznek, de attól még ne muszáj kiborulnod és ennyit írni, mert nekem nem. <#lama>
Én egy zenei alkotásnál mindenre figyelek és tudom, hogy mennyi munka lehet mögötte, de még sok munkával is lehet szart csinálni, ha nem üti meg azt a mércét, hogy az adott dal újból visszatekerjem.

Általában, Reynaud által berakott synthwave zenék mindig nyerők nálam, mert egyrészt sokkal szebbek, nehezebb elkészíteni is ezeket és akik ezzel foglalkoznak, valóban adnak arra, hogy szinte minden dalból kihozzák a maximumot. Csak sajnos egyre kevesebb van.
Mindegy, részemről téma lezárva, a véleményemet a dalokról továbbra is elmondom, leírom. Akinek meg nem tetszik két dolgot tehet, vagy átgörgeti, vagy elolvassa és elfogadja. <#wink>

Szép napot! <#integet2>

Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.02.12. 11:59:43