NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy jó,találó felvetés!
Mert van az a szitu amikor az adott fájlelemzése során a spektrogram full lossless minőséget mutat pld. 1 vinyl rip esetében,miközben a minőség hallgathatatlanul rossz ,merthogy aki a felvételt készítette nem képes megfelelő minőséget produkálni,ez esetben kérdem én is, mit nézegetünk?
Mindezzel párhuzamban pedig tudjuk,a lemezen hallható minőséget visszaadni 1 vinyl rip-ben tulajdonképpen lehetetlen.
Ez csak 1 példa volt e témában,s nyilván arra azért jók ezek a csekkolóprogramok hogy a digitális fájlokról megadja az információt,lossless é avagy mp3.
Persze tudom hogy a leírtakat te is és mások is tudják,de ez tényleg érdekes téma.
Mert van az a szitu amikor az adott fájlelemzése során a spektrogram full lossless minőséget mutat pld. 1 vinyl rip esetében,miközben a minőség hallgathatatlanul rossz ,merthogy aki a felvételt készítette nem képes megfelelő minőséget produkálni,ez esetben kérdem én is, mit nézegetünk?
Mindezzel párhuzamban pedig tudjuk,a lemezen hallható minőséget visszaadni 1 vinyl rip-ben tulajdonképpen lehetetlen.
Ez csak 1 példa volt e témában,s nyilván arra azért jók ezek a csekkolóprogramok hogy a digitális fájlokról megadja az információt,lossless é avagy mp3.
Persze tudom hogy a leírtakat te is és mások is tudják,de ez tényleg érdekes téma.
ItaloDisco4Ever !
Én a kiadvánnyal kapcsolatban valami másra hívnám fel a figyelmeteket.
Azt nem tudom meddig marad ott az értékelése,de jelenleg látható.
discogs 1
discogs 2
Ugyebár a sztorit a névhasználattal kapcsolatban ismeritek?
Sokatok imádott orosz "sztárja" meglehetősen kisstílű,szánalmas húzása,a "ratings" = 1 csillag.
Azt nem tudom meddig marad ott az értékelése,de jelenleg látható.
discogs 1
discogs 2
Ugyebár a sztorit a névhasználattal kapcsolatban ismeritek?
Sokatok imádott orosz "sztárja" meglehetősen kisstílű,szánalmas húzása,a "ratings" = 1 csillag.
ItaloDisco4Ever !
Hosszú évtizedeken keresztül még mindég nem magyarázta el nekem senki <#dumcsi>#dumcsi>, hogy ezeken mit is kell nézni <#wow1>#wow1>.
Pl, ha ilyen akkor azért, ha nem ilyen akkor amert.... csak mindenki nézegeti ezeket a mátrix képeket és mond valamit..<#wilting>#wilting>
Pl, ha ilyen akkor azért, ha nem ilyen akkor amert.... csak mindenki nézegeti ezeket a mátrix képeket és mond valamit..<#wilting>#wilting>
Csak a WAV peregjen
ITALO DISCO PEOPLE! tired of the hundreds of Italo disco music releases?, all made with the same computer software.. made to get out the money from your wallet ?! NO FEAR!!!!!
Next month comeback the new Italian-German legendary band : DJ'S PROJECT !!!! with the maxi single P U S H
AN AUTHENTIC REAL ITALO DISCO KILLER SONG !!! with an incredible team! :
Silvano Pulignano (Vision Of Love) \ Joey Mauro \ Leticia Spoorman (Passion Fruit) \ KillMe Alice \ Annazira \ Fabio Ricci Ri-mix \ Andy Emme \ Alessandro Grasso \ BOOOOOOMMMM!!!!
Na ez azért egy kicsit erős felvezetés ill. promózás.<#wow1>#wow1>
Ezek után ha nem kapunk valami űber brutál kiadványt akkor az elég égő lesz! <#nyes>#nyes>
Next month comeback the new Italian-German legendary band : DJ'S PROJECT !!!! with the maxi single P U S H
AN AUTHENTIC REAL ITALO DISCO KILLER SONG !!! with an incredible team! :
Silvano Pulignano (Vision Of Love) \ Joey Mauro \ Leticia Spoorman (Passion Fruit) \ KillMe Alice \ Annazira \ Fabio Ricci Ri-mix \ Andy Emme \ Alessandro Grasso \ BOOOOOOMMMM!!!!
Na ez azért egy kicsit erős felvezetés ill. promózás.<#wow1>#wow1>
Ezek után ha nem kapunk valami űber brutál kiadványt akkor az elég égő lesz! <#nyes>#nyes>
Nekem sajna továbbra is az a bajom,hogy túl egyhanguak a zenék rajta nem elég változatosak,mint a régebbiek.Mondhatnám azt is hogy unalmas.😞(
A kalapos úr nem csak tök jó fazon,PROFI is.
Korábban írtam már ,példát vehetnének róla e stílusban ,hogyan kell promózni .
Célzok itt azokra akik egy hallgatható minőségű részletet nem képesek a kiadványukról közzétenni,mi a frásztól félnek hogy a limitált ,nevetséges példányszámban kiadott lemezük értékesítése nem sikerül ha elérhetővé teszik akár előzetesen a lemez felvételeinek meghallgatását,én ezt pont fordítva gondolom.
lásd. Fred Venturáék (Italoconnection) megjelentek a bandcamp-on, s láthatóan erre is van igény.
Korábban írtam már ,példát vehetnének róla e stílusban ,hogyan kell promózni .
Célzok itt azokra akik egy hallgatható minőségű részletet nem képesek a kiadványukról közzétenni,mi a frásztól félnek hogy a limitált ,nevetséges példányszámban kiadott lemezük értékesítése nem sikerül ha elérhetővé teszik akár előzetesen a lemez felvételeinek meghallgatását,én ezt pont fordítva gondolom.
lásd. Fred Venturáék (Italoconnection) megjelentek a bandcamp-on, s láthatóan erre is van igény.
ItaloDisco4Ever !
Megvan már nekem is.
Nem értem a fanyalgókat,a 80s évek italo-disco soralbumaira is jellemző volt,hogy a nagy slágerek mellett,akadtak töltelék zenék (is).illetve eleve úgy állították össze a lemez,album anyagát hogy több zenerajongót is megcélozzanak vele akár stílus különbségekkel egyes dalokat tekintve.
Nekem ezek tetszenek elsősorban:
Don't Say You Leave Me
Lonely Night (első számú favorit!)
Alone
I'm Crazy For You
Nem értem a fanyalgókat,a 80s évek italo-disco soralbumaira is jellemző volt,hogy a nagy slágerek mellett,akadtak töltelék zenék (is).illetve eleve úgy állították össze a lemez,album anyagát hogy több zenerajongót is megcélozzanak vele akár stílus különbségekkel egyes dalokat tekintve.
Nekem ezek tetszenek elsősorban:
Don't Say You Leave Me
Lonely Night (első számú favorit!)
Alone
I'm Crazy For You
ItaloDisco4Ever !
Van rajta töltelék zene is, hogy ne legyen olyan egyhangúan csak italo, de én az év jó albumai közé gondolom.
A hangja 36 év után is milyen komoly,szinte mint a 80s évek közepén. Amúgy meg tök jó fazon. (A kalapos úr.)
A hangja 36 év után is milyen komoly,szinte mint a 80s évek közepén. Amúgy meg tök jó fazon. (A kalapos úr.)
Nálam az "Italodisco" cimű dal a nyerő igy elsőre:-)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.02.07. 12:38:17
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.02.07. 12:38:17
New Italo Vinyl
Összességében nekem tetszik.
A világot nem fogja megváltani, nem lesz az év albuma, de azért nem olyan rossz ez! <#wink>#wink>
Így elsőre nálam az Alone eddig a nyerő róla! <#finom>#finom>
A világot nem fogja megváltani, nem lesz az év albuma, de azért nem olyan rossz ez! <#wink>#wink>
Így elsőre nálam az Alone eddig a nyerő róla! <#finom>#finom>
szerintem sajna felejthető,talán ha három olyan dalt találtam rajta amit "esetleg" máskor is meghallgatok.
Na majd holnap meghallgatom mert hozzám már megérkezett.
"For Your Love"
Nem rossz de én a For You Love-ot jobban várom.
No és hogy tovább feszegessem a topic zenei stílushatárait,egy nagyon igényes synth-pop zenére hívnám még fel a figyelmeteket.
Ez engem elkapott és magával sodort,az aki Modern Talking orosz kottamásolók zenéit díjazza,hallgatja,az ne is indítsa el ezt a videót,nem neki való !
Ekkoes - You Got The Light
beszerzés : Ekkoes - Kinetik (bandcamp)
Ez engem elkapott és magával sodort,az aki Modern Talking orosz kottamásolók zenéit díjazza,hallgatja,az ne is indítsa el ezt a videót,nem neki való !
Ekkoes - You Got The Light
beszerzés : Ekkoes - Kinetik (bandcamp)
ItaloDisco4Ever !
Tessék,a hosszabb szerintem egész jó!
ItaloDisco4Ever !
Hát ..... erősen határeset hogy ezt ide posztolhatom,
De az a bazi nagy helyzet ,hogy ez nekem jobban tetszik mint az eredeti,tudom sejtem ezzel a véleményemmel majd egyedül maradok,de sebaj,rólam tudhatjátok,nem igazán kedvelem a Modern Talking gejl,szirupos zenéit.
Elnézést a rajongóktól,kárpótlásul majd ha megtalálom,linkelek 2 jó MT megamixet,melyeket a bandcamp oldalon hallgattam,láttam a minap.
Vengabears feat. Martin O Neill - You Can Win If You Want (Southmind Airplay Mix)
De az a bazi nagy helyzet ,hogy ez nekem jobban tetszik mint az eredeti,tudom sejtem ezzel a véleményemmel majd egyedül maradok,de sebaj,rólam tudhatjátok,nem igazán kedvelem a Modern Talking gejl,szirupos zenéit.
Elnézést a rajongóktól,kárpótlásul majd ha megtalálom,linkelek 2 jó MT megamixet,melyeket a bandcamp oldalon hallgattam,láttam a minap.
Vengabears feat. Martin O Neill - You Can Win If You Want (Southmind Airplay Mix)
ItaloDisco4Ever !
Annibale O. - Groove Sorbet (EP Version) <#circling>#circling>
Na még egyszer Laci!<#wink>#wink> <#wave>#wave>
Jó lesz ez szerintem! <#wink>#wink><#taps>#taps>
Én nem akarok egyenlőre ilyen rövid részletekből véleményezni,majd válszeg hétvégén már meghallgathatom a teljes albumot,s akkor pár mondatot biztosan elejtek az új albumról.
ItaloDisco4Ever !
Ma bele hallgatva minden egyes dalba,elég vegyes érzéseim vannak,,,Nekem kicsit uncsinak tűnt az egész.,
A legutóbbi dalai nem érték el az ingerküszöböm pozitív tartományát,de ez most jól sikerült,tetszik.
ItaloDisco4Ever !
Stefano Ercolino - Feel The 80s (Extended Version) Official Music Video
Egy jobb vokállal hasítana ...
Egy jobb vokállal hasítana ...
ItaloDisco4Ever !
Maradjunk még a mixmesternél,minden idők egyik legnagyobb diszkóslágere.
Jermaine Stewart - Get Lucky (Dim Zach ReWork)
Jermaine Stewart - Get Lucky (Dim Zach ReWork)
ItaloDisco4Ever !
Boys (Dim Zach ReWork) bandcamp
Azon titka esetek egyike,amikor azt mondhatom,a feldolgozás zeneileg, jobban tetszik az eredetinél.
ItaloDisco4Ever !
Nincs csakhogy ... !!! pozitív jelzésem van.
Volt szerencsém belehallgatni néhány napja ,ez a dal kiváló minőségben szól a vinylen,s ezek szerint több mint furcsa lenne ha a CD kiadványon nem jól szólna.
Volt szerencsém belehallgatni néhány napja ,ez a dal kiváló minőségben szól a vinylen,s ezek szerint több mint furcsa lenne ha a CD kiadványon nem jól szólna.
ItaloDisco4Ever !
Sajnos tényleg a "legalja"----
Akkor azon már jól szól a Russian Girl is ?
Soler - Zaczarowani
Allada, köszi a visszajelzést, csekkolást!
Akkor mégse "full lossless"! Mint ahogy írták.
Kár, hogy pont a Russian Girl a "legalja", mivel ez a húzó zene a lemezen.
Amúgy fülre is gyanús volt.
Megjött ma a CD. Megérte a borsos árát. <#taps>#taps>
Akkor mégse "full lossless"! Mint ahogy írták.
Kár, hogy pont a Russian Girl a "legalja", mivel ez a húzó zene a lemezen.
Amúgy fülre is gyanús volt.
Megjött ma a CD. Megérte a borsos árát. <#taps>#taps>
A 06 ,07, track oké, de a Russian Girl az mp3-nak is a legalja. 13-14000Hz
meghallgattam ,köszi az infót <#worship>#worship>
Itt a kiadótól kapott 3 track előzetes.
A CD rendelve, jövő héten érkezik. <#taps>#taps>
Addig is egyelőre ezt a 3 track-et küldte a kiadó csekkolásra.
A korábbi minőségbeli reklamációs problémákra reagálva. <#gun>#gun>
Állítják, hogy most ez tényleg full lossless.
Ellenőrizzétek, légyszi.
Michael Scheickl – Pure Joy
02 track - Russian Girl
02 - Russian Girl
06 track - Trust
06 - Trust
07 track - Glastnost
07 - Glastnost
<#wave>#wave>
A CD rendelve, jövő héten érkezik. <#taps>#taps>
Addig is egyelőre ezt a 3 track-et küldte a kiadó csekkolásra.
A korábbi minőségbeli reklamációs problémákra reagálva. <#gun>#gun>
Állítják, hogy most ez tényleg full lossless.
Ellenőrizzétek, légyszi.
Michael Scheickl – Pure Joy
02 track - Russian Girl
02 - Russian Girl
06 track - Trust
06 - Trust
07 track - Glastnost
07 - Glastnost
<#wave>#wave>
Hát az bizony jó lenne, hiába várjuk régóta.
<#wave>#wave>
<#wave>#wave>
Endrik Schroeder - Everyday Of Your Life
Endrik Schroeder - Everyday Of Your Life (Marco Passarani Remix)
Endrik Schroeder - Everyday Of Your Life (Marco Passarani Remix)
ItaloDisco4Ever !
Sunnyboy ft. cafe city - On the Way (DJ Ikonnikov Remix) kicsit felpörgetve :-)
Köszi Laci! :-)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.02.02. 18:34:38
Köszi Laci! :-)
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2020.02.02. 18:34:38
New Italo Vinyl
Sunnyboy ft. cafe city - On the Way (Italo Disco)
Nagyon Szívesen! <#wink>#wink><#nevetes1>#nevetes1>
Nagyon Szívesen! <#wink>#wink><#nevetes1>#nevetes1>
Nekem is tetszik , de sajna én sem ismerem. <#fejvakaras>#fejvakaras>