NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mflex Sounds - Where are you? (r2020)
Mike egyik legnagyobb zenéjének 2020-as verziója,mestermű,a legfelsőbb kategória a stílusában,egyik személyes kedvencem a dalai közt.
Az egykori aljas szándékú kritizálóknak jelzem több mint 60 ezer feliratkozója van már,biztos nem a menő baseballsapkáiért,hanem mert ilyen zenéket képes komponálni.
Mike egyik legnagyobb zenéjének 2020-as verziója,mestermű,a legfelsőbb kategória a stílusában,egyik személyes kedvencem a dalai közt.
Az egykori aljas szándékú kritizálóknak jelzem több mint 60 ezer feliratkozója van már,biztos nem a menő baseballsapkáiért,hanem mert ilyen zenéket képes komponálni.
ItaloDisco4Ever !
Elvileg tényleg nem voltam részese,bár a lehetőségem megvolt rá,néha akkortájt a kereső ide navigált az sg-re ,pár hsz-t el is olvastam,aztán gyorsan el is kattintottam.
Nem az én világom gondoltam magamban, mert amit itt akkoriban leműveltettek,arra nehéz szót találnom az én értékrendemmel összeegyezhetetlen volt .
Csak tekerjetek vissza legalább 10 évet,hát ,mit mondjak nem érzékeny lelkű embereknek való pálya volt,s engem borzasztóan irritált az is hogy egyesek képesek voltak egy mp3 fájlért körbenyalogatni bárkit,ha akkor én jelen lettem volna,biztos odaszóltam volna azon tagoknak hogy húzd már ki a nyelved a seggéből,aztán meg voltak itt olyanok is akik kb úgy próbálták magukat eladni mint ha ők találták volna fel az italo-disco stílust 😊 !
Ez a mostani állapot szimpibb nekem,csak lennénk többen.
Nem az én világom gondoltam magamban, mert amit itt akkoriban leműveltettek,arra nehéz szót találnom az én értékrendemmel összeegyezhetetlen volt .
Csak tekerjetek vissza legalább 10 évet,hát ,mit mondjak nem érzékeny lelkű embereknek való pálya volt,s engem borzasztóan irritált az is hogy egyesek képesek voltak egy mp3 fájlért körbenyalogatni bárkit,ha akkor én jelen lettem volna,biztos odaszóltam volna azon tagoknak hogy húzd már ki a nyelved a seggéből,aztán meg voltak itt olyanok is akik kb úgy próbálták magukat eladni mint ha ők találták volna fel az italo-disco stílust 😊 !
Ez a mostani állapot szimpibb nekem,csak lennénk többen.
ItaloDisco4Ever !
Nem is tudhatod, milyen jó kis "marakodások" voltak azok akkoriban. <#hehe>#hehe>
imo :) science fiction is science fact
No Name - Extasy
Egy jól sikerült Laserdance koppintás
Egy jól sikerült Laserdance koppintás
A szomszéd topicban a napokban írta az egyik tag,
"Azok a régi szép idők.. " na jahh,amikor főleg martátok egymást mint rozsda a vasat,a zenekeresés és csereberélgetések közepette.
Amikor én regisztráltam ide,olyan fogadtatásban volt részem,hogy 2 nap után kerestem a regisztrációm törlésének lehetőségét,sajnos nem találtam,ezért aztán ha már maradtam képletesen felhúztam én is bokszkesztyűt 😊!
Persze azért voltak jó dumálások is,de főleg gyerekes,óvodás szintű civakodások,marakodások,ahhoz képest most a béke szigete a zenefórum,de ehhez persze értelemszerűen hozzájárul hogy kevesen vagyunk aktívak.
Na ennyit erről.
"Azok a régi szép idők.. " na jahh,amikor főleg martátok egymást mint rozsda a vasat,a zenekeresés és csereberélgetések közepette.
Amikor én regisztráltam ide,olyan fogadtatásban volt részem,hogy 2 nap után kerestem a regisztrációm törlésének lehetőségét,sajnos nem találtam,ezért aztán ha már maradtam képletesen felhúztam én is bokszkesztyűt 😊!
Persze azért voltak jó dumálások is,de főleg gyerekes,óvodás szintű civakodások,marakodások,ahhoz képest most a béke szigete a zenefórum,de ehhez persze értelemszerűen hozzájárul hogy kevesen vagyunk aktívak.
Na ennyit erről.
ItaloDisco4Ever !
Azt kell mondjam ezt jól felvázoltad,mint okát annak miért nincs már az a pörgés ami egykoron.
s ez nem csak erre a fórumra ,hanem szinte minden ilyen jellegű zenefórumra érvényes ,világszerte.
Írtam hogy nekem nincs facebook regisztrációm,s nem is lesz,mert aki ott csap el a szabadidejéből arról nekem is van egy nem éppen pozitív véleményem,amit nem bontok ki mert sokakat megsértenék az itteni tagok közt is.
Ez a zenefórum az amire én nem sajnálok a szabadidőmből mert s ezt is leírtam a zene fontos hobbi,kikapcsolódás számomra.
Rain,az utóbbi időben amikor bennem felmerült hogy lépek innen,az nem sértődés,besértődés alapját képezi,ilyenre nem is volna okom.
Van e még értelme ennek,van é rá igény ,ez a kérdés foglalkoztat,jól írod változnak az idők,mások az igények,lehetőségek,és valóban tán még kedv kérdése is.
Azonban amit én kiemelek a hozzászólásodból mint fő ok : "Ment a cserebere és keresések." ez így van,csak vissza kell tekerni azokhoz az évekhez.
s ez nem csak erre a fórumra ,hanem szinte minden ilyen jellegű zenefórumra érvényes ,világszerte.
Írtam hogy nekem nincs facebook regisztrációm,s nem is lesz,mert aki ott csap el a szabadidejéből arról nekem is van egy nem éppen pozitív véleményem,amit nem bontok ki mert sokakat megsértenék az itteni tagok közt is.
Ez a zenefórum az amire én nem sajnálok a szabadidőmből mert s ezt is leírtam a zene fontos hobbi,kikapcsolódás számomra.
Rain,az utóbbi időben amikor bennem felmerült hogy lépek innen,az nem sértődés,besértődés alapját képezi,ilyenre nem is volna okom.
Van e még értelme ennek,van é rá igény ,ez a kérdés foglalkoztat,jól írod változnak az idők,mások az igények,lehetőségek,és valóban tán még kedv kérdése is.
Azonban amit én kiemelek a hozzászólásodból mint fő ok : "Ment a cserebere és keresések." ez így van,csak vissza kell tekerni azokhoz az évekhez.
ItaloDisco4Ever !
Teljesen igazad van abban amit leírsz.
Sziasztok, én nem sokszor szoktam hozzászólni mostanában, régebben többször. Ennek rém egyszerű oka van : néhányszor tettem fel zenéket de a fórumozás helyett olyan szinten le lettem oítva nem egyszer nem ide illő stílusban hogy elment a kedvem a hozzászólásoktól. Inkább csak posztolok néha. Nagyon sőt túl sokszor fordult itt elő hogy valaki besértődött apró jelentéktelen dolgokon ami inkább gyerekes. Többször oldalakon keresztül csak vitatkozás volt értrlmetlen dolgokon. Én erre abszolút nem vagyok kiváncsi, én a zenék miatt vagyok itt. Akinek nem inge ne vegye magára.
Ezt rém egyszerű átlátni.
2005-2010 között volt az az időszak, amikor szinte mindenkinek volt net elérhetősége, amikor tényleg olcsó(bb) lett. Emiatt aztán szinte minden fórum pezsgett.
Abban az időszakban, pl az Italo Disco -is- halott volt és visszaolvasva ezeket a topikokat, egyrészt ez újdonság lehetett a legtöbbnek, és főleg, hogy akinek nem volt meg valami, az másnak megvolt. Ment a cserebere és keresések. Nem beszélve róla, hogy valóban a társaság is nagyon jó volt, ezért jó dumálások is folytak. Én 2014-ben szinte majdnem visszaolvastam ezeket a topikokat, akkor értettem meg én is főleg ennek a miértjét.
Azóta eltelt több, mint másfél évtized! Az k sok ám Reynaud. A legtöbbjük, dolgozik és a családdal van, ha lenne is rá ideje fórumozni, már vagy nincs hozzá kedve, vagy inkább nem ezzel fogja elcseszni a drága idejét, ha maradt egy kis sütnivalója.
Aki még nem halt meg (tudom erős), az 50, vagy már bőven felette van az éveknek, ilyenkor minden internet (ha az nem munka jellegű) elcseszett fórumozás, főleg fészbuk és a többi, amikor oda kerül az illető, nagyon megfogja bánni, hogy erre pazarolta a drága és kevés idejét, minthogy azt a szeretteivel töltötte volna.
Nem azt mondom, hogy nem lehet néha így kikapcsolódni, de amit te elvársz és néha besértődsz, hogy lelépsz, meg visszajössz, mert más nem olyan aktív, az barátom, kimeríti a nonszensz fogalmát. Neked van erre időd ezek szerint (örülj neki), másnak nincs, vagy nincs hozzá kedve, vagy föld alatt van már...Ezt kellene megérteni.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.05.03. 10:14:01
2005-2010 között volt az az időszak, amikor szinte mindenkinek volt net elérhetősége, amikor tényleg olcsó(bb) lett. Emiatt aztán szinte minden fórum pezsgett.
Abban az időszakban, pl az Italo Disco -is- halott volt és visszaolvasva ezeket a topikokat, egyrészt ez újdonság lehetett a legtöbbnek, és főleg, hogy akinek nem volt meg valami, az másnak megvolt. Ment a cserebere és keresések. Nem beszélve róla, hogy valóban a társaság is nagyon jó volt, ezért jó dumálások is folytak. Én 2014-ben szinte majdnem visszaolvastam ezeket a topikokat, akkor értettem meg én is főleg ennek a miértjét.
Azóta eltelt több, mint másfél évtized! Az k sok ám Reynaud. A legtöbbjük, dolgozik és a családdal van, ha lenne is rá ideje fórumozni, már vagy nincs hozzá kedve, vagy inkább nem ezzel fogja elcseszni a drága idejét, ha maradt egy kis sütnivalója.
Aki még nem halt meg (tudom erős), az 50, vagy már bőven felette van az éveknek, ilyenkor minden internet (ha az nem munka jellegű) elcseszett fórumozás, főleg fészbuk és a többi, amikor oda kerül az illető, nagyon megfogja bánni, hogy erre pazarolta a drága és kevés idejét, minthogy azt a szeretteivel töltötte volna.
Nem azt mondom, hogy nem lehet néha így kikapcsolódni, de amit te elvársz és néha besértődsz, hogy lelépsz, meg visszajössz, mert más nem olyan aktív, az barátom, kimeríti a nonszensz fogalmát. Neked van erre időd ezek szerint (örülj neki), másnak nincs, vagy nincs hozzá kedve, vagy föld alatt van már...Ezt kellene megérteni.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.05.03. 10:14:01
Jó ez is,fura szitu hogy egyáltalán nem zavaró tényező számomra hogy német nyelven énekel.
ItaloDisco4Ever !
Nekem ez sokkal jobban tetszik,,,pedig németül nyomják.<#nevetes1>#nevetes1>
NEA! | Jede Stunde Zählt (Matt Pop Radio Edit)
NEA! | Jede Stunde Zählt (Matt Pop Radio Edit)
Stockholm Nightlife feat. Helly - It's Happening Again (Victor Ark Radio Remix)
ItaloDisco4Ever !
Ma se maradjunk jó zenék nélkül a new-italo illetve az újdonságok terén.
NEA! - Kaleidoskop (Matt Pop Radio Edit)
NEA! - Kaleidoskop (Matt Pop Radio Edit)
ItaloDisco4Ever !
New Italo Vinyl
lambada latina Sziasztok Fanok ! Erre a dalra emlékszik valaki ? az előadó és a cím is kellene.Tisztelettel:Bobák Tibor
Nekem ez már meg is van,sőt a Synergic Silence - You"re So Fine digitális kiadvány is.
Ez utóbbit csekkoltam,kiváló minőségű felvételek,érdemes beszerezni.
Ez utóbbit csekkoltam,kiváló minőségű felvételek,érdemes beszerezni.
ItaloDisco4Ever !
Szia,
Néha annak határán táncolok hogy komolyan felvetődik bennem ,van é értelme fórumozni,s ezt szóvá is teszem,aztán csak "belefutok" itt olyan tagokba mint pld. te,akivel lehet egy kis eszmecserét folytatni az aktuális újdonságokról,aztán csak visszatáncolok.
Jogosan érkezik Rain és Amaximus zrikája ,mert tényleg többször elhatároztam hogy végleg lelépek innen,de úgy tűnik a zene ami számomra egészen kisgyerekkorom óta fontos dolog,egyelőre nem enged,Apukámtól örököltem ezt a zenével kapcsolatos hobbit,óriási lemezgyűjteménye volt bakelit lemezeken,amiket én már 5 évesen pörgettem,s teljesen elvarázsolt.
Janis Joplin - Mercedes Benz volt az dal ami gyerekként a favorit zeném volt.
Többször leírtam,én alapvetően nem látok semmi rosszat a fórumozásban,sőt hasznosnak tartom,hogy azok a "fazonok" miért morzsolódtak le akikkel jókat lehetett dumálni a zenékről ez egy hosszú téma lenne,amit egyszer máskor esetleg kifejthetünk,én elsősorban arra gondolok hogy akkortájt amikor nagyobb pörgés volt,a mai zenebeszerzési lehetőségekhez képest szűkebb lehetőségek voltak,ergo ami idevonzotta a tagok nagy részét,az a zenemegosztás,csereberélgetés volt.
Néha annak határán táncolok hogy komolyan felvetődik bennem ,van é értelme fórumozni,s ezt szóvá is teszem,aztán csak "belefutok" itt olyan tagokba mint pld. te,akivel lehet egy kis eszmecserét folytatni az aktuális újdonságokról,aztán csak visszatáncolok.
Jogosan érkezik Rain és Amaximus zrikája ,mert tényleg többször elhatároztam hogy végleg lelépek innen,de úgy tűnik a zene ami számomra egészen kisgyerekkorom óta fontos dolog,egyelőre nem enged,Apukámtól örököltem ezt a zenével kapcsolatos hobbit,óriási lemezgyűjteménye volt bakelit lemezeken,amiket én már 5 évesen pörgettem,s teljesen elvarázsolt.
Janis Joplin - Mercedes Benz volt az dal ami gyerekként a favorit zeném volt.
Többször leírtam,én alapvetően nem látok semmi rosszat a fórumozásban,sőt hasznosnak tartom,hogy azok a "fazonok" miért morzsolódtak le akikkel jókat lehetett dumálni a zenékről ez egy hosszú téma lenne,amit egyszer máskor esetleg kifejthetünk,én elsősorban arra gondolok hogy akkortájt amikor nagyobb pörgés volt,a mai zenebeszerzési lehetőségekhez képest szűkebb lehetőségek voltak,ergo ami idevonzotta a tagok nagy részét,az a zenemegosztás,csereberélgetés volt.
ItaloDisco4Ever !
AlimkhanoV A. & Systems In Blue - 1001 Nights<#awink>#awink>
Oh Istenem,ez a verzió új.
Köszi ez jól esett.... Azt azért tudni kell, hogy kb. 10 éve ( plusz- minusz 1-2 év) ilyen fazonokkal volt tele a fórum...Órákig beszélgettünk, mentek a zenék, főleg a '80-asban. Mflex-et is onnan ismerem, bár csak virtuálisan...Aztán , mint mindig jött a farokméregetés, a losless vs mp3, meg a többi és azok akik szívesen jártak fórumozni, szépen háttérbe vonultak. Én is. Olvasgattam, hallgattam a zenéket, és néha hozzászóltam... Aztán egy ideje már jól esik megint a régi módon itt lenni, mert a légkör lassan de biztosan változik, de hogy ez meddig lesz így... Na mindegy , bocs a hosszú eszmefuttatásért.... Zenéljünk ! :-)
Már vásárolható a Maxi! <#nevetes1>#nevetes1><#finom>#finom>
01. Italodisco (Flemming Dalum remix)
02. Italodisco (R-B-X Extended Version)
03. Italodisco (Italoconnection Remix)
04. Italodisco (K. Salo Flashback Remix)
05. Italodisco (Acappella)
Ez sem piskóta!
https://www.beatport.com/track/italodisco-flemming-dalum-remix/13526460
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.05.02. 13:19:40
01. Italodisco (Flemming Dalum remix)
02. Italodisco (R-B-X Extended Version)
03. Italodisco (Italoconnection Remix)
04. Italodisco (K. Salo Flashback Remix)
05. Italodisco (Acappella)
Ez sem piskóta!
https://www.beatport.com/track/italodisco-flemming-dalum-remix/13526460
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2020.05.02. 13:19:40
Kizárt hogy ez hivatalos.
Vagy ha az akkor nagyon gyengusz.
Vagy ha az akkor nagyon gyengusz.
De ez valami új és hivatalos remix az 1986-os dalból?
Nem vagyok képben most!
Nem vagyok képben most!
ItaloDisco4Ever !
1:24-ig holt unalom<#fejvakaras>#fejvakaras> , onnan meg kezdődik egy nagy kedvencem. Felesleges volt így meghosszabbítani. <#nemtudom>#nemtudom>
Fred Venturáék képtelenek hibázni,az original nekem átlagos,de ebben a remixben úgymond nagy durranás,tetszik.
ItaloDisco4Ever !
Érdekes amit írsz ,s ha már hasonlóság 01.25 min.-tól "Kano - Another Life" zenéjének vezérdallamára erősen hasonlító dallamot hallok.
Majd talán mások is elmondják a véleményük ezzel kapcsolatban.
s ha megengedsz egy személyeskedést megkarcoló megjegyzést és aztán igyekszem befejezni a puffogást,
Szóval ,olyan fórumozóból kéne itt több mint te,akivel lehet beszélgetni a zenékről. <#eljen>#eljen>
s nem XY youtube user hasztalan,kukába való feltöltéseivel szemeteli tele ezt a topicot!
Majd talán mások is elmondják a véleményük ezzel kapcsolatban.
s ha megengedsz egy személyeskedést megkarcoló megjegyzést és aztán igyekszem befejezni a puffogást,
Szóval ,olyan fórumozóból kéne itt több mint te,akivel lehet beszélgetni a zenékről. <#eljen>#eljen>
s nem XY youtube user hasztalan,kukába való feltöltéseivel szemeteli tele ezt a topicot!
ItaloDisco4Ever !
Milyen jól belehúzták a Eighth Wonder - I'm Not Scared -ből azt a jellegzetes részt! <#taps>#taps>
Nagyon jól sikerült verzió! <#finom>#finom>
Nagyon jól sikerült verzió! <#finom>#finom>
Jó ez a Savage remix...de ha nem tudnám, hogy ki az előadó, csak úgy meghallottam volna, simán rávágom, hogy Itaolove...Vagy csak nekem hasonlít annyira Martin Blix-ék zenéire? A hangzás, a dallamvezetés ...
Mennyi hsz-t linkeljek neked ,amikben téma volt már?
Akad é olyan tag ,akinek ez még ismeretlen,jelentkezzen?!
Futod a felesleges köröket!
Akad é olyan tag ,akinek ez még ismeretlen,jelentkezzen?!
Futod a felesleges köröket!
ItaloDisco4Ever !
Egy hosszabb,extended verziót ,s remixet én is díjaznék a dalból ,de ez így ahogy van is nagyon jó!
ItaloDisco4Ever !
ITALOCONNECTION - TRYOUTS FOR THE HUMAN RACE (ORIGINAL VERSION)
ITALOCONNECTION - BLACK JACK (ORIGINAL VERSION)
ITALOCONNECTION - TODAY TOMORROW (INSTRUMENTAL MIX)
Utoljára szerkesztette: allacska, 2020.05.01. 21:08:57
ITALOCONNECTION - BLACK JACK (ORIGINAL VERSION)
ITALOCONNECTION - TODAY TOMORROW (INSTRUMENTAL MIX)
Utoljára szerkesztette: allacska, 2020.05.01. 21:08:57
ELECTRO POTATO FEAT. LISSY - KNOCKING AT MY DOOR (ORIGINAL VERSION)
ELECTRO POTATO FEAT. LISSY - HIGHER (ORIGINAL VERSION)
Utoljára szerkesztette: allacska, 2020.05.01. 21:03:56
ELECTRO POTATO FEAT. LISSY - HIGHER (ORIGINAL VERSION)
Utoljára szerkesztette: allacska, 2020.05.01. 21:03:56
Synergic Silence Italoconnection mixe: Na EZ az !!! Hú, de sokat fog ez nálam szólni... Hangosan ! :-)
Italoconnection - Nightride kicsit synthwave-re vették a figurát... Elsőre szokatlan volt, de aztán gyorsan megbarátkoztunk egymással... Bár a "hagyományos" Italoconnection zenék és remixek jobban bejönnek, ezt sem fogom eldobni ! Köszi a feltöltést ! UI :Egy jó remix csak lesz belőle :-)
Maxthor - The Last Man On Earth<#bdead>#bdead>
Eileen - Must Be Dreaming (Mix)<#dumcsi>#dumcsi>
Who Da Funk - Shiny Disco Balls - ( ChikoMix Producer Remix Nu Disco )
Ez is igaz, Reynaud csávesz barátom, de muszáj a nagyobb nézettség, mert ennek ott így semmi értelme.
200 valamennyi nézettség, ennyit az első órában egy csatornát nyitó idióta hülyegyerek is többet produkál, aki arról beszél, hogy recskázott 1 órája. Sajnos.
200 valamennyi nézettség, ennyit az első órában egy csatornát nyitó idióta hülyegyerek is többet produkál, aki arról beszél, hogy recskázott 1 órája. Sajnos.
Ian Coleen - PUERTO RICO
Nem is te lennél,ha ezt szó nélkül hagytad volna ! <#nevetes1>#nevetes1> <#wave>#wave>
ItaloDisco4Ever !
Szevasz Rain,
YouTube - al kapcsolatban általad leírtak korrekt,így van.
Azt viszont vegyük figyelembe hogy e rádióban ugyebár nem mainstream zenéket játszanak,hanem egy réteg zenei stílust,elsősorban italo-euro disco,amivel sajnos nagyot nem lehet kasszálni ami a hallgatottságot,érdeklődést illeti,viszont ha a többi e stílust felvállaló rádióhoz mérjük,ez tán a legnépszerűbb,s én azért is díjazom mert ahogy már említettem,gagyi,bóvli zenéket nem játszanak.
Clay zene nálam is bejövős,és szerintem így kerek ahogy van,nekem nem hiányzik ehhez vokál.
Örülök hogy leírtad a véleményed.
YouTube - al kapcsolatban általad leírtak korrekt,így van.
Azt viszont vegyük figyelembe hogy e rádióban ugyebár nem mainstream zenéket játszanak,hanem egy réteg zenei stílust,elsősorban italo-euro disco,amivel sajnos nagyot nem lehet kasszálni ami a hallgatottságot,érdeklődést illeti,viszont ha a többi e stílust felvállaló rádióhoz mérjük,ez tán a legnépszerűbb,s én azért is díjazom mert ahogy már említettem,gagyi,bóvli zenéket nem játszanak.
Clay zene nálam is bejövős,és szerintem így kerek ahogy van,nekem nem hiányzik ehhez vokál.
Örülök hogy leírtad a véleményed.
ItaloDisco4Ever !
Ha már buksi!<#nevetes2>#nevetes2>
Egy stílusban merően más ajánlat mint amik itt a megszokottak!
For the Mighty Boo
Free Bandcamp
Egy stílusban merően más ajánlat mint amik itt a megszokottak!
For the Mighty Boo
Free Bandcamp