NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borzasztó, hallgathatatlan ........
Ma ilyen egyetértős napom van, de... Nekem olyan erőltetettnek tűnik Lian Ross albuma..Nem hiszem , hogy ennyire kell az a fránya pénz...Inkább ritkábban jönne elő valamivel , de az legyen ütős....... A régi hangzás előtolva, pici MT-is előkerül, pozitívum, hogy sok az új zene, de nem érzem azt a késztetést, mint amit egy jól sikerült Italoconnection zenénél, hogy ezt azonnal ide nekem... Biztos van akinek bejön, aki erre a vonalra figyel biztos jót szórakozik majd a zenéken...Nekem nem jön be...
Anyám... ez valami tragikus... CC Catch - Cause are Young szinte hangra lelopva... Már csak a mi aranytorkú, Kazinczy -díjas Fekete Pákónk hiányzik közéjük...
Feed Me - Little Space (Mextazuma) Synthwave 2020
Katy Perry - Daises (Sakgra PW Elle mix)
Romantic Avenue - Never Alone (2020)
reynaud
Igen ,én is úgy gondlom hogy lesz rá kereslet,Lian Ross rendelkezik egy a stílushoz mérve,stabil ,nagy rajongótáborral.
Néhány dal tetszik nekem is e kiadványról ,tutira begyűjtőm én is,kell ez nekem.

ItaloDisco4Ever !

Sok minden jót én nem szagolok ebben az új albumban,,,Ettől független gondolom lesz rá kereslet a különböző platformokon<#awink>
reynaud

Midnight - Take Me Up (bandcamp)

A borítókép tök baresz,s ez a feldolgozás sem rossz.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
LIAN ROSS - 3L // All Tracks Prelisten // NEW ALBUM

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Brrrrrrrrrrr ! <#levele>
Szörnyű!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Flemming Dalum remix nekem most annyira nem ,viszont a Kimmo Salo remixben ez egy átlagos new-italo dal szintje fölé emelkedik.
Én is tudnám azt a jelzőt használni amit @wmallas fórumtársunk, sok idedobált szemétre ,de nem teszem,mert a jó zenék felé tendál a figyelmem,a szóra sem érdemes produkciókat kerülöm.
De most kivételt teszek,lásd amikor két tehetségtelen előadó összetalálkozik,s a végeredmény orosz gagyi,zéró eredeti ötlet nélkül,ahogy az, az egyiktől már szokásos.
M@rgO feat.Estimado -- Falling stars (videomix of upcoming vinyl-single)

s ezt vinylen is kiadják !? OMG ! egy mulatós ,dínom-dánom zenében is több fantázia van.

ItaloDisco4Ever !

D.White & DimaD. - You Are My Love
Egyetértek... Bár a két mixmester által prezentált remix ékes példája , hogy az amúgy elég közepes dalból jobbat is lehet csinálni... Szerintem első hallásra a Flemming Dalum remix most jobb.... Az ICE Mc-s katyvasz meg szörnyű....
reynaud
Gondoltam hogy ez nem fog menni,eltelt azért azóta több mint 30 év,az akkori fizimiskájához képest nem egyszerű felismerni e fotókról.
Többször szóvá tettem itt a zenefórumon,az egyik dalát,minden idők legjobb disco zenéjének tartom,rendszeresen keresgéltem infót róla,mi lehet vele mostanság,jó ideig semmit nem találtam.

2019-ben beígért 1 új albumot,hogy ezen milyen stílusú dalok lesznek,nem tudom,remélem a videóban hallhatónál lesznek pörgősebb zenék is,énekelni még mindig nagyon tud.

Hölgyeim és Uram ..... Roger Meno

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Számomra Ő egy ikon,és az "I Find The Way" dala ,a legjobb diszkó zene amit valaha hallottam..

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Retro időket idéz,amikor a lemezkiadók,előadók egy-egy új stúdióalbumról,soralbumról a jobb dalokat kihajigálták maxi lemezeken is,többféle verzióban,remixben,a lemezgyűjtők nagy örömére.
Nincs ezzel semmi probléma,sőt példaértékűnek gondolom,a kalapos úriember tudja hogy kell ezt csinálni,full profi!

Savage - Where Is The Freedom

ItaloDisco4Ever !

Teljes nagyüzemre váltott Zanetti,,,szerintem még a "szart" is kiadja 5 féle képpen<#csodalk>
reynaud

Ha szeretnél belehallgatni,kattints az alábbi linkre,nálam első blikkre, "K.Salo Flashback Mix" a nyerő.

Savage - Where Is The Freedom (MaxiSingle)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Szimplán érdekel,akad é valaki a tagok közt aki felismeri a fotókon látható producer,énekes ,zeneszerző úriembert.
Annyit elárulok,a 80s években,euro-disco stílusban volt néhány nagy slágere.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ItaloDisco4Ever !

BIRIZDO I AM - Follow Me (To the Moon and Back) ITALO DISCO 2020
Sneaky Sound System - Pictures (BIRIZDO 80s Italo Ext.Mix)
The Morning Light (feat. Veronica)
<#bdead>

AeroCool
Long Garden - Porque Te Alejas

New Italo Vinyl

Savage - Twothousandnine (Italomaxi Version)

reynaud

ItaloDisco4Ever !

reynaud
reynaud
<#eljen>

ItaloDisco4Ever !

amaximus
<#eljen> na ez ott van, szuper!

Mflex Sounds - You Are My World - I need your love (Italo Disco 2020)
reynaud
Ha kattintasz az alábbi linkre.és belepörgetsz a tegnapi műsor felvételébe,többek közt meghallgathatod az új K.B. Caps dalt,de ami a legérdekesebb,Tobias Bernstrup - Challenger,ez utóbbi az adás vége táján került lejátszásra.

Club 80s with Will Reid

ItaloDisco4Ever !

reynaud

Még 1 hét,visszaszámlálás.

Peter Wilson - Another One To Love (bandcamp)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
reynaud
Ami biztosnak tűnik,ez a dal előfutára az új albumnak.

ItaloDisco4Ever !

Frank Lozano & Fun Boy - I'm Your Lover / Italo Disco Made In Spain 2020
<#circling>

reynaud
kérdés,akarom é?
A válasz : nem,kihagyom!

Manapság,zenehallgatás terén sacc/kb 90%-ban new-italo , synthwave és synth-pop zenéket hallgatok.
Az újdonságoké a főszerep.
Italoconnection - Nightride
Bunny X - Midnight Tensions
Francesca - Empty Dreams
a főmenü jelenleg nálam a zenei "étlapon",ezek zseniális zenék!

ItaloDisco4Ever !

Bocs a belevau-ért, de Tom Hooker/Tam Harrow barátunknak szólhatna valaki, hogy most kéne egy kis szünetet tartani... Számomra - hangsúlyozom, hogy nekem - egyre illúziórombolóbb amit csinál... Ez a ripacskodás félig D.Bohlennek félig Müller Cecíliának öltözve egyszer poén volt, de már egyre kínosabb... Ezt a Paninaro zenét se tudom hova tenni...Kis Comanchero-s utánérzés, de valahogy olyan semmilyen ...
12 juróért pedig már magadévá is teheted<#confused>
Passz,,nem tudom ki ő,,De Tom is bemutatta az oldalán a videót,talán egy belsős haver vagy Ő maga Max
reynaud
Van persze tippem,de ki a videófeltöltő ' Max Teograd' ,te tudod?

ItaloDisco4Ever !

reynaud
szörnyű a felvétel minősége!

ItaloDisco4Ever !

Én tán rajongónak számítok, de valahogy mégse tud most ez megfogni<#felkialtas>
Nagyon jó lett ez a remix.tudnám értékelni ha elkészítené a Lady Valentine-t is már valamikor<#finom>
MICHAEL SCHEICKL ⭐️RUSSIAN GIRL⭐️
MAXI - SINGLE !!!
Soon the premiere of the Maxi-Single
Russian Girl-maxi
reynaud
Modern Talking rajongókra is gondolva ...

S.L Melody - Harmony (80s SRPB Remix ) bandcamp

A vokál egész jó.

ItaloDisco4Ever !

reynaud

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Purple Disco Machine, Sophie And The Giants - Hypnotized

Egy kis betekintés a nu-disco zenék világába,két remekül sikerült újdonsággal.

ItaloDisco4Ever !

Tam Harrow - PANINARO
reynaud
Tam Harrow feat.Tom Hooker - Your Love Is So Nice (Italo4ever Remix)

Nicolas ügyeskedett!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Helen - Witch (Zyx Music / MAXI 1041-12) 2020/06/12

Tracklist :

Vocal Version (07:06)
Instrumental Version (07:05)
Flemming Dalum Remix (05:34)
Hysteric Edit(07:05)

1 újabb Flemming Dalum remix, a 80s évek italo-disco zenéi közül.

ItaloDisco4Ever !

reynaud

Victor Ark feat. Mr Konrad "FUTURE CITY" (Album Medley) LP

A1 - Future City (Extended)
A2 - Die 4 You (Extended)
A3 - Slow Passion (Extended)
B1 - You And I (Extended)
B2 - Never Let You Down (Extended)
B3 - San Francisco (Extended)

ItaloDisco4Ever !