NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reynaud
Ezt olyan jól megfogalmaztad,frappánsan,szellemesen ironizálva ... ! <#taps>

Az első olyan daluk ami átlépte az ingerküszöbömet s úgy döntöttem hogy ez kell nekem.
Igen, MT kottamásolás,de nem az a gagyi,bóvli színvonal,amivel gyakran találkozzunk ,s amik már-már a mulatós dallamvilágot súrolják.
Esetükben nem hittem volna hogy valaha kimondom egy dalukra azt hogy tetszik,szóval ez tényleg nem rossz.

ItaloDisco4Ever !

Tudod mi jutott eszembe erről a zenéről ? A stúdió egyik sötét sarkában megtalálták Dieter Bohlen 1986 őszén ottfelejtett kottáit, meg néhány hangmintáját egy floppyn.... Aztán akadt még ott néhány régi vinyó is, meg mesterszalag, amin volt néhány hangminta és a srácok két Bitburger közt összerakták ezt a zenét...Aztán ha jobban szétnéznek, talán még egy "Nora" feliratú lánc is lesz ott valahol :-) ... Egyébként nem rossz, de nagyon kilóg a lóláb :-)
AeroCool

New Italo Vinyl

Yuhniversia - Night In The City
<#bdead>

reynaud
Spatial Vox - Secret Room (Maxi Version)

Soha ne mondd, hogy soha.

ItaloDisco4Ever !

reynaud

Lian Ross - 3L (The Maxis)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Lesz a közeljövőben új albuma,azon nagy valószínűséggel rajt lesz,remélem az extended verzió.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Rafał Lachmirowicz ,Lengyelországból.
NewItaloDisco vonalon : Also Playable Mono

Tevékenykedik ...

ItaloDisco4Ever !

Bad kingdom - The Reason ((Abe X Extended Version)
Daniele Benati - Molto Bella (Extended Mix Manuel Rios)
<#bee1>

<#circling>
Ryan Paris - I Love You Je T'Aime (Vocal) 2020

Midnight Man - Tribute to Songs and Sounds of Michael Cretu 2020

https://www74.zippyshare.com/v/x2tSNWtV/file.html

1. Paul Rein - Angel 07 04:15
2. Octolab - Samurai (Did You Ever Dream) 04:14
3. RetroTeque & MJ feat Louise Marchione - The Different Story (World of Lust and Crime) 04:24
4. Eurotix - Midnight Man 03:22
5. Stormby - Don't Be So Shy 03:28
6. Francesca e Luigi - (I'll Never Be) Maria Magdalena 04:20
7. Cliff Wedge feat James Knights - Cold Days, Hot Nights 03:47
8. Vogon Poetry - Secret Land 04:31
9. ECC feat Mia Moilanen - In The Heat Of The Night 05:10
10. Uncreated - So Many People 03:53
11. Stormby feat Peter Wilson & Yuhniversia - Hi! Hi! Hi! 03:34
12. Leaderboard - The Picture 04:07
13. Humanoid Invasion - Missing Words 04:03
14. - Silent Warrior 06:03

Utoljára szerkesztette: lazzoo, 2020.06.15. 22:01:46
Teljesen egyetértek veled! Nem értem miért nem jön ki bármilyen formátumban lossless-ben.
De tényleg miért nem jön ki? 2 éve Clay-el volt egy eszmecserém a digitális kiadás rá nézve, szerinte veszteségéből!
Érdekes kérdés az biztos.
reynaud
Ezeket a remixeket az original verziókkal egy maxin most már nem bánnám ha kihajítanák,persze szigorúan lossless minőségben. <#hehe>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Lehet én is imádnám ha a fotón látható DJ kolléga készítene egy remixet belőle.
Nagyon tud a csávó,szinte az összes eddigi mixelése bitang jó,sanszos ezt sem rontaná el,sőt ... !

Tudja e valaki ,ki látható a képen?

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Napjaink rohanó világában lassan luxus lesz zenét hallgatni vagy éppenséggel egy hsz-t megírni zenefórumon.
A jelek szerint esetedben ez még működőképes pálya ,hurrá ! <#eljen> <#taps>

ItaloDisco4Ever !

Roy - Shooting Star (remix 2020 by Ian Coleen)
<#awink>

Mono Band - Mr Crusoe... Imádom, általában a szomszédaim is hallják és szeretik, mert nem tiltakoznak ellene :-) Az egy remek kis zene szerintem !
reynaud
1 hsz erejéig még visszautalva az aranykorszakra, a tracklista alapján egy nagyszerű, 2020s megjelenésű CD albumra hívom fel a figyelmetek,ha jó minőségűek a felvételek a lemezen,akkor ez begyűjtésre érdemes.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
A másik Mono Band dal " Mr. Crusoe " sem tartozik a favorit italo-disco zenék közt nálam,viszont az sokkal jobb,inkább arra esett volna a választásom oda adni Flemmingnek és Victornak ,hogy csináljanak belőle valamit.

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Ez igaz, de azért szerintem ez még nem kuka kategória. Legalábbis nekem hamarabb repülne sok, ennél jobban felmagasztalt szerzemény is.

imo :) science fiction is science fact

reynaud

Ami kukába való volt a 80s években ,azon új remixek sem segítenek.
more

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Erről még nincs publikált infó,amint lesz jelzem !

ItaloDisco4Ever !

Megvehető lesz ez valahol digitálisan lossless minőségben?
reynaud
Roberto Zanetti

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Még nagyjából két hét türelem és megvásárolható lesz digitális kiadványként is.
Azt mondjuk nem egészen értem ha a soundcloud-on 4 verziót írnak,a discogs-on és másutt pld. (itt) is, miért csak kettőt?

ItaloDisco4Ever !

reynaud
"Lassan az Edda albumok babérjaira tör, mert neki is lesz vagy 364"

Megjegyzem írhattad volna : Dieter Bohlen & Modern Talking ,ugye tudjuk hogy Dieter képes volt a Talking dalokat elénekelni egy bizonyos albumon,ami minden idők egyik legvacakabb kiadványa disco vonalon.
Aleph kiadvány esetében ,van igazság abban amit szóvá tettél,ha CD-t adnának 15 dolcsiért,tán többen megvásárolnák.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Őszintén bevallom ,a címkézést látva nem kattintottam a videó play gombra,nem igazán hoznak lázba ezek a mexikói produkciók.
Ámde, tegnap este Hajcser úr italo-disco rádióműsorának az első óráját módomban állt hallgatni,a "Music Story" elején játszotta Attila,én meg erősen füleltem az egyéb tennivalóim közepette,mondván mi ez a jó zene amit elindított.

Ez hivatalosan beszerezhető valahol lossless minőségben, vagy ne álmodozzak ? ,,, csak mézesmadzag!

ItaloDisco4Ever !

Naponta vagy négyszer meghallgatom , de most már jöhetne a digitális példány, mert a paypalon türelmetlenek az euróim, hogy elcsapjam erre a maxira :-)
Na most magyarázza el nekem valaki, hogy ezt az Aleph albumot hogy és kinek és miért is ? Teleszórta a maxikon meg itt-ott kiadott remixekkel, tett rá két lassú (!!!!) zenét, meg talán 3 olyan nóta van ami új... Inkább ne csinált volna semmit... Vagy kiad valami új zenét maxin, egy-két remix verzióval, de ennek végképp semmi értelme nem volt... Lassan az Edda albumok babérjaira tör, mert neki is lesz vagy 364 :-)
reynaud
Aleph - A Star Within You

bandcamp link

ItaloDisco4Ever !

reynaud
George Aaroon & Ryan Paris - Russian Ladies (Italo Disco Version)

Ez is tök baresz mjúzik,hallgassatok new-italo zenéket (is), az újdonság varázsa mindig izgalmasabb.

New-Italo Disco 4 Ever !

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Legyen ma Yuhniversia nap,a kiadó is feltolta az EP egyik dalát,színvonalas kiadvány,nekem már meg is van,mind4 dal remek,azt egyelőre nem tudom kiadják é lemezen is.

Yuhniversia - Space Dinosaurs (Official Audio)

ItaloDisco4Ever !

Kaos - Spellbound<#bdead> / Italo Disco New Generation 2020

Marco Prati - Berlino / Italo Disco 2020
<#lookaround>

reynaud
Részemről 1 utolsó poszt e kiadványnak ,ha már Fred Venturáék feltolták a rádió verziókat,a korábbi rövid részletek helyett!

Francesca Gastaldi - What's In The Night (Radio Edit) soundcloud
Francesca Gastaldi - Endless Possibilities (Radio Edit) soundcloud

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Yuhniversia feat. Flemming Dalum - Souvenir From Hell

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Yuhniversia - New Information

ItaloDisco4Ever !

enjoy
Tony Costa - The Power Of Dreams (New Italo Disco)
<#circling>

reynaud
Upsz!
Csak úgy merő kíváncsiságból ránéztem a discogs adatbázisában van é a lemez.
Van is meg nincs is😊)) !
Naaaa,kedves discogs userek akik alkalmanként azért emelitek az egekbe szökő áron egy-egy lemez árát,mert nem kapható egy példány sem,most beárazzam én is mondjuk 1000 €-ért ,hátha akad a tagok közt egy lúzer aki meg is venné....
Greenroom Vol. 1 (discogs)

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Mflex Sounds - Dream Your Life (shiny edit)

Meghallgattam és úgy magával ragadott hogy alig jutok szóhoz,10 csillagos produkció,ezt ki kell hajítani vinylen.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Nagyon igényes,jól sikerült album,kiadvány, szerintem legjobb dala.

Nina - Unnoticed

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Nem gondoltam volna hogy ezt a holt unalmas ,Koto tán legrosszabb zenéjét így fel lehet dobni,de megtörtént,király lett!
Remix The Remix - Japanese Disco Game

ItaloDisco4Ever !

reynaud

Hamarosan új dal ,tán holnap linkelek majd audiót.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Most már ideje volna ,érkezzen tőle egy "Dancing to the Night" színvonalú mjúzik újra,s persze lossless minőségben.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
s ha már dizájn,legyen egy példa,nem is oly rég ,még ilyen szép ,igényes CD tokban,borítókkal (is) érkeztek a rendelt lemezek.

Ez meg a 90s évek eleji dizájn.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Jelezték volt hogy CDr kiadvány,de megértem az igényt,miszerint "Maxi CD Single" némi dizájnnal volna az elvárás egy fizikális kiadvány esetében .
Több ezer CDM van a gyűjteményemben,és régebben adtak a külsőségekre is.
A vásárolt lemezeimhez mellékelt promo kiadványok voltak ilyen lazán.

P.S. : Maradj velünk a new-italo zenék varázslatos világában !

ItaloDisco4Ever !

Musachy
Ott is van a Discogs adatlapon, hogy CDr formátum.

imo :) science fiction is science fact