NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Turbo Knight feat. Damokles - Italoman (Free DL) bandcamp
Turbo Knight feat. Bunny X & Icarus - Underneath The Stars (Free DL) bandcamp
P.S. : Bunny X ,hamarosan "Revolving Doors" dalukból Michael Glitterati remix.
Turbo Knight feat. Bunny X & Icarus - Underneath The Stars (Free DL) bandcamp
P.S. : Bunny X ,hamarosan "Revolving Doors" dalukból Michael Glitterati remix.
ItaloDisco4Ever !
BBB 4 Ever!
Bad Boys Blue - I Totally Miss You (Chris Gs Edit) bandcamp
Nem rontotta el,már ez is érdem!
Bad Boys Blue - I Totally Miss You (Chris Gs Edit) bandcamp
Nem rontotta el,már ez is érdem!
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Már nagyon várom!
K.B. Caps - Hot Summer Nights<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
Madonna - Spotlight (Sakgra remix)
Tipikus tingli-tangli ,rágógumi zene,de egyáltalán nem rossz!
Tipikus tingli-tangli ,rágógumi zene,de egyáltalán nem rossz!
ItaloDisco4Ever !
Ez egy remek kiadvány,ahogy azt sejteni lehetett,vinylen is piacra dobták,start rá guys!
Beszerzés : YUHNIVERSIA - E.P. (RED VINYL) BYN029
Yuhniversia - Souvenir From Hell (Flemming Dalum Remix) soundcloud
Beszerzés : YUHNIVERSIA - E.P. (RED VINYL) BYN029
Yuhniversia - Souvenir From Hell (Flemming Dalum Remix) soundcloud
ItaloDisco4Ever !
Prezioso feat.Marvin - Tell Me Why (Italo New Generation Remix)
Jó ötlet volt feldolgozni,az eredeti is ütős volt !
Jó ötlet volt feldolgozni,az eredeti is ütős volt !
ItaloDisco4Ever !
Ez kb. olyan mintha a szoba egyik sarkában a Foreigner original acapella ,a másik sarkában meg valami hi-nrg stílusra hasonlító kalimpálás szólna egy időben.
Selejt!
Selejt!
ItaloDisco4Ever !
<#help>#help>
Foreigner ft. Gerson Tellez - Urgent (High Energy)
Foreigner ft. Gerson Tellez - Urgent (High Energy)
Érdekes ,a " Nightride " dalukhoz,kiadványukhoz, ami nálam továbbra is az év eddigi legjobb dala a már megjelenteket figyelembe véve,csatoltak egy "instrumental" verziót is.
Italoconnection - Nightride (Instrumental) bandcamp
Nagyot kell alkotnia annak aki ezt a zenét nálam leakarja taszítani a trónról.
Totális év legjobb zenéje jelölt,de még az év másik fele hátra van .... azért a 30 legjobb közt bérelt helye van.
Italoconnection - Nightride (Instrumental) bandcamp
Nagyot kell alkotnia annak aki ezt a zenét nálam leakarja taszítani a trónról.
Totális év legjobb zenéje jelölt,de még az év másik fele hátra van .... azért a 30 legjobb közt bérelt helye van.
ItaloDisco4Ever !
Csatolok egy negyediket is az előző háromhoz,készítsétek a zsetont,ezeket tényleg érdemes lesz megvenni.
discogs link
discogs link
ItaloDisco4Ever !
<#circling>#circling>
Italoconnection - Without A Reason
Italoconnection - Without A Reason
Cliff Wedge – 12" Collection (discogs)
Magnus ,dolgozgat egy új remixen,remélem hamarosan megtudhatjuk mi is ez pontosan.
YouTube link
ItaloDisco4Ever !
Marc Fruttero - Disco Silvia (Chris Bihlmaier's remix)
Marc Fruttero & Alex Papale - What You Want
több és beszerzés : - link -
Marc Fruttero & Alex Papale - What You Want
több és beszerzés : - link -
ItaloDisco4Ever !
enjoy
Italoconnection feat. Alessandra Contini - Voyage (Pop Moderno Remix ) Free DL (bandcamp)
Fred Venturáék milyen nagyvonalúak !
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Természetesen ezeket (Jerry Co,Angry) is, hamarosan kiadják, Vinyl, 12" !
Az original verzió:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ItaloDisco4Ever !
Nohát,egy harmadik személy, a hazai italo-disco stílust kedvelő lemezgyűjtők köreiből.
A "Bakelit Party" vezére, minden egyes műsorotok szórakoztató!
Miért is volna probléma hogy ezt a videót feldobtad ?
s na tessék,lám kiraktad a face oldaladra és többeknek bejött, s itt az SG-n úgy gondolom szintén.
Ezért teszem alkalmanként szóvá,hogy mi a frászt zárkóztok el a lemezgyűjteményetekkel ,nem fogja senki elvenni tőletek a megvásárolt lemezeitek,erre csak büszkék lehettek.
"Akinek nem inge ,ne vegye magára!"
A "Bakelit Party" vezére, minden egyes műsorotok szórakoztató!
Miért is volna probléma hogy ezt a videót feldobtad ?
s na tessék,lám kiraktad a face oldaladra és többeknek bejött, s itt az SG-n úgy gondolom szintén.
Ezért teszem alkalmanként szóvá,hogy mi a frászt zárkóztok el a lemezgyűjteményetekkel ,nem fogja senki elvenni tőletek a megvásárolt lemezeitek,erre csak büszkék lehettek.
"Akinek nem inge ,ne vegye magára!"
ItaloDisco4Ever !
Sziasztok! Tegnap raktam ki a facés oldalamra és mivel többeknek is bejött , gondolom nem baj ha ide is feldobom. Úgy is ritkán járok erre felé.
Utoljára szerkesztette: tgolyo, 2020.06.22. 05:34:00
Utoljára szerkesztette: tgolyo, 2020.06.22. 05:34:00
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
Vanello & Steven Kimber - Digital Love (Matt Pop Remix)
Szivesen! Nem probléma!
Köszi de csak holnap délelőtt tudom leszedni
Lian Ross - 3L 2020 FLAC
https://www3.zippyshare.com/v/zwvrP7DD/file.html
1 Young Forever 4:52
2 Angel Of Love 3:00
3 In Your Eyes 3:29
4 If You Love Me 4:59
5 From Here Where Do We Go 4:10
6 Don't Break My Heart 4:33
7 Enjoy Yourself 3:30
8 You Can Win If You Want 3:29
9 I Still Love You 4:50
10 You 3:20
11 Lonely Hearts 3:36
12 Don't Break My Heart (Classic Version) 4:37
13 You Can Win If You Want (Classic Version) 3:49
https://www3.zippyshare.com/v/zwvrP7DD/file.html
1 Young Forever 4:52
2 Angel Of Love 3:00
3 In Your Eyes 3:29
4 If You Love Me 4:59
5 From Here Where Do We Go 4:10
6 Don't Break My Heart 4:33
7 Enjoy Yourself 3:30
8 You Can Win If You Want 3:29
9 I Still Love You 4:50
10 You 3:20
11 Lonely Hearts 3:36
12 Don't Break My Heart (Classic Version) 4:37
13 You Can Win If You Want (Classic Version) 3:49
Megkoszonom ha megosztox
Lian Ross - 3L új albumát feltegyem veszteségmentes változatban, egyáltalán kell valaminek letölthető verzióban, vagy inkább megveszi?
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Szívesen!
s ha már nyár,így június derekán ilyen pocsék időjárás ,mint ami ma van ,pont zenehallgatásra motivál.
Lassan kiszaladunk az első nyári hónapból és felénk volt 2 nap strandidő!
s ha már nyár,így június derekán ilyen pocsék időjárás ,mint ami ma van ,pont zenehallgatásra motivál.
Lassan kiszaladunk az első nyári hónapból és felénk volt 2 nap strandidő!
ItaloDisco4Ever !
Köszi az infót csekolom
ez tetszik Sanya<#eljen>#eljen>
Sziasztok!
Egy friss hazai mixet ajánlanák figyelmetekbe, főleg mai space-italo/nu-disco zenékből, megspékelve pár klasszikus slágerrel (Scotch, Bad Boys Blue, Valerie Dore). Tracklist a mix alatti kommentben.
Super Bold Italo Vol. 4. - Grabo'sky
Egy friss hazai mixet ajánlanák figyelmetekbe, főleg mai space-italo/nu-disco zenékből, megspékelve pár klasszikus slágerrel (Scotch, Bad Boys Blue, Valerie Dore). Tracklist a mix alatti kommentben.
Super Bold Italo Vol. 4. - Grabo'sky
Nohát egy hasonlattal élve,ez olyan mint mikor két szupersztár ,bajnok sportoló közül az egyik, egy azon sportágon belül ,elismeréssel szól a másik nagyságát méltatva.
Merthogy azért hazai italo-disco lemezgyűjtő berkekben ha a beszerzett lemezek mennyiségét,ritka,értékes példányok stb. vesszük alapul, DJ Adrián neve mellett a Wind is jól cseng!
s ez most részemről szintén ,szimplán elismerés volt egy lemezgyűjtő nagyságát méltatva!
P.S. : Ez a Philip korong a kiadás évében a kezemben volt ,megvolt a DJ csapatunknak.
Merthogy azért hazai italo-disco lemezgyűjtő berkekben ha a beszerzett lemezek mennyiségét,ritka,értékes példányok stb. vesszük alapul, DJ Adrián neve mellett a Wind is jól cseng!
s ez most részemről szintén ,szimplán elismerés volt egy lemezgyűjtő nagyságát méltatva!
P.S. : Ez a Philip korong a kiadás évében a kezemben volt ,megvolt a DJ csapatunknak.
ItaloDisco4Ever !
Nohát ez az Adriána... Hogy mik vannak ennek a gyűjtő gyereknek a szekrénye mélyén..
Csak a WAV peregjen
Én ezt a dalt kiszúrtam Nina új albumáról,mint a legjobb track,erre tessék Ő is vagy a projektje (is) így gondolja,gondolta,merthogy ezt találták érdemesnek hosszabb verzióban elkészíteni.
Nina - Unnoticed (Extended Mix by Vito DeLaura) soundcloud
ItaloDisco4Ever !
Aktuálisan amikor piacra dobták ,ez a topic még nem is létezett,2018-ban digitálisan is elérhetővé tették.
Akinek netán még hiányzik,a lehetőség nyitott a beszerzésére.
Ezt Bobby Orlando is megirigyelhetné ...
Fred Ventura feat. Ajello - I'm Not Ready (bandcamp)
Akinek netán még hiányzik,a lehetőség nyitott a beszerzésére.
Ezt Bobby Orlando is megirigyelhetné ...
Fred Ventura feat. Ajello - I'm Not Ready (bandcamp)
ItaloDisco4Ever !
Már azt gondoltam te is besorolsz azon tagok mögé,akik valami klassz dologként élik meg hogy távol maradnak a fórumozástól,miközben a zene egy fontos hobbi számukra.
Ismerem a dumát ,nincs idejük rá,én meg ezt jól el is hiszem,vagy inkább mégsem ,mert a mesék világából kinőttem.
Persze felőlem azt csinál mindenki amit akar,de azért azt díjaznám ha ez a topic nem válna blogszerűvé,tehát tessék nekem segíteni az újdonságok prezentásásában.
Jó ez a Split Mirrors dal,köszi hogy vetted a fáradtságot a korai órán hogy felhívd a figyelmünket rá,van egy hosszabb verziója is,kell nekem ez a kiadvány!
Ismerem a dumát ,nincs idejük rá,én meg ezt jól el is hiszem,vagy inkább mégsem ,mert a mesék világából kinőttem.
Persze felőlem azt csinál mindenki amit akar,de azért azt díjaznám ha ez a topic nem válna blogszerűvé,tehát tessék nekem segíteni az újdonságok prezentásásában.
Jó ez a Split Mirrors dal,köszi hogy vetted a fáradtságot a korai órán hogy felhívd a figyelmünket rá,van egy hosszabb verziója is,kell nekem ez a kiadvány!
ItaloDisco4Ever !
Split Mirrors - Without your Love (Official Lyric Video)
Lógjon csak az a lóláb<#crazya>#crazya> Nekem nagyon tetszik....Kell kategória<#taps>#taps>
"Flashback" 1 dal erejéig.
Azt már többször leírtam,1989 a kedvenc zenei évjáratom,e dallal kapcsolatban pedig korábban volt egy kérdésem,melyre e videóban most megkaptam a választ,végre egy full hiteles feltöltés a lemezről ,s ráadásul egy hazai lemezgyűjtő kollekciójából.
A legnagyobb italo zenék egyike ... imádom,már több mint 30 éve,hogy repül az idő ....
Philip - Dream Of Me
Azt már többször leírtam,1989 a kedvenc zenei évjáratom,e dallal kapcsolatban pedig korábban volt egy kérdésem,melyre e videóban most megkaptam a választ,végre egy full hiteles feltöltés a lemezről ,s ráadásul egy hazai lemezgyűjtő kollekciójából.
A legnagyobb italo zenék egyike ... imádom,már több mint 30 éve,hogy repül az idő ....
Philip - Dream Of Me
ItaloDisco4Ever !