42878
-
Glass Apple Bonzai:The Blush(free) -
Igen,milyen kár,hogy hetek óta figyelem,letöltési lehetőség sehol,mintha csak fizikálisan/digitálisan lehetne az egészet egyben megvásárolni. -
allada67 #34978 Köszi az infót, mintha a Right Time is remixes lenne. Már csak azért is érdekelhet, mert az alapból is egész jó. -
Echo Image - Walk My Mind (Technomancer Feat. Angst Pop Remix)
-
Gryff - Waiting Up (Mike Haunted Remix)
Manapság az egyik kedvenc előadó nálam! -
Ezt sok tagot érdekelhet,vadiúj ,mai kiadvány.
AlimkhanOV A. - Another Side of Right Time (Mini Album,8 track) bandcamp -
fülcsimanó2 #34974 Köszönöm! -
beva02 #34973 Privi ment -
fülcsimanó2 #34972 Vanello és Mirko remix pazar!
Egyetértek, hogy ebből a nem túl izmos eredetiből mit kivarázsolt Mirko és Vanello, nos ez tényleg pazar lett.

-
fülcsimanó2 #34971 Teljesen egyetértek!
Rajtam nem múlik, én igyekszem aktív lenni, amennyire szabad időmből telik!
S szerintem nem halott ez a fórum, csak mindenkinek sajnos más elfoglaltsága is van, de azért itt vagyunk!!!
Én legalábbis igyekszem, amennyire időm engedi.

-
fülcsimanó2 #34970 Köszönöm, s vettem!

-
beva02 #34969 privi ment -
A témához még egy röpke gondolat,javaslat.
Fogjunk össze és mutassunk egy jó példát azon zenefórumoknak melyek az idő során megszűntek vagy érdektelenné váltak a tagok számára.
Lehet életképes egy ilyen jellegű fórum.
De ehhez az kell hogy többen legyünk aktívan jelen.
Teljesen megértem azokat is akik szabadidő szűkében vannak,volt az én életemnek is egy olyan meglehetősen hosszan tartó korszaka,amikor nem hogy fórumozásra,de zenehallgatásra is alig jutott időm. -
djani75 #34967 Abszolút egyetértek, kicsit hasonlít hangzásilag az eredetire, de talán ez a legjobb verzió !!! Nekem is kell !!! :-) -
djani75 #34966 Az alap verziót nyugodtan kukázhatják, Mirko Hirsch remixe nagyszerű, - leszedtem csak így a Youtube-ról, holnap reggel ez fog üvölteni a kocsiban, melóba menet :-) - Vanello mixe modernebb hangzás, de nagyon rendben van, különösen a klasszikus rész tetszik !!! -
fülcsimanó2 #34965 Abszolút egyetértünk.
Kissé félreérhetően fogalmaztam, szerintem itt nemcsak nekem, de senki másnak nincs ideje a gép előtt ülni egész nap és csak zenélni naphosszat.
Én ezt csak akkor engedhetném meg magamnak, ha férfi volnék, ha szabadságon volnék / vagy nem dolgoznék, sehol egy kert sehol egy gyerkőc, sehol egy idős/ápolásra segítségre szoruló szülő és sehol semmi teendő. Vagyis a háttérben azért lenne egy jó tündér, aki azért süt, főz, mos, bevásárol, takarít. Nyilván egyikünk életéről sem mondható el egy ilyen "idilli" helyzet...
Akkor inkább megfordítom. Nekem vannak napok, amikor konkrétan 5-10 percet sem tudok a gép előtt ülni, és zenélni.
És ezt sajnos szerencsétlen módon - hiányérzetemből fakadóan - úgy fogalmaztam meg, hogy nem tudok egész nap a gép előtt ülni.
Infóidra pedig nagy szükség van, nem elcsüggedni!!!
Én se csüggedek, ha időnként nem jut 5-10 perc a hobbimra.
Lesz ez még jobb is!
-
fülcsimanó2 #34964 The Managers - One Race (Juan Segundo & Kimmo Salo Remix) 2021 nagyon nagy zene!
Szívesen begyűjteném!
Ha valaki tud digitális elérhetőséget, kérném szépen, én nem találtam!
-
beva02 #34963 -
Én sem nagyon jutok most forumközelbe, kisebb feladatom is nagyobb ennél,de ha már véleményt sürgetsz....
Nekem az eredeti kifejezetten nem tetszik.(de ezt már le sem mertem írni a várható kommentcunami miatt),de..
a maxit végighallgatva a Mirko féle remix az jöhet,az jó.(de ettől még nekem nem lesz a 2021-es toplistámon sajnos) -
ItaloMucsacso70 #34961 Kérésed meghallgattatott! 
Maga a dal az még nem olyan nagy durranás.
De amit Vanello ill Mirko Hirsch művelt velük a saját verziójukban na az már tényleg üt rendesen.
-
DJMIX #34960 enjoy, from México, Tanner!!! -
Kedves Marika,
Ahhoz nem kell egész nap a gép előtt ülni,hogy egy pár perces videót lepörgessünk,és egy véleményt megírjunk a dalról.
Nyakunkon a tavasz,én is arra buzdítok mindenkit ,amikor csak teheti mozduljon ki a szabadba,élvezze a napsütést,a szép időt,de a net manapság életünk része,a zene sokunknak fontos hobbi,néhány percet,egy félórát erre mindenki tud fordítani.
Persze téged ezen szempontokból semmiféle kritika nem érhet,nagyon hasznos,aktív tagja vagy a zenefórumnak. -
-
Visszajelzéseket vártam,van é igény erre még!
A fórumozás alapja,ebben a topicban hatványozottan,mivel elsősorban újdonságok bemutatása a fősodor, az hogy kiértékeljük,véleményt mondunk a dalokról.
Engem kifejezetten érdekel is ,ki mit gondol egy-egy vadiúj zenéről.
Az nem pálya egy fórumon,és hülyén is néz ki,hogy feldobok,feldobunk egy videót,és zéró reakció nélkül marad,erre írom ,az érdektelenséget jelezhet.
Köszönöm a választ ,a visszajelzést mind2 témában.
Sok ilyen fórumozó kéne mint Te,ahhoz hogy pörögjön a topic. -
fülcsimanó2 #34956 Nekem is csak most volt módom meghallgatni, s begyűjteni.
Hétvége nálam szűkre szabott idő a zenék tekintetében, össze vissza kell intézni mindent, idős szülők ápolása s nem részletezem....s itt a rengeteg házi munka meg most már lassan a kert is, sajnos nem tudok egész nap gép előtt ülni....
Jó kis dal lett ez, de azzal egyet értek, hogy közel sincs az igazán ütős kezdetekhez, én amit legjobban szeretek tőlük a Heading For The Sun. Ezt még nem tudták überelni nálam.
Ez a zene is remek, de várjuk meg az év további részét, még tíz hónap van év végéig, szerintem ennél sokkal jobb zenék fognak születni.
Én ezt egy erős közepesnek minősíteném.
-
djani75 #34955 Megnéztem, meghallgattam.. a klipp az gagyi, arra nyilván már nem volt lóvé :-)... A zene egy teljesen korrekt nóta, ennél sokkal több vacak volt idén..Bőven listás ez is, egy-két jobban sikerült remix még jöhetne, csak Flemmingnek ne adják oda, mert az egy éve használt soundsett már unalmas :-) Jó zene ez, nekem tetszik! ....Roland , Te meg ne pánikolj ha egy megosztásodra azonnal nem jön válaszcunami, én nagyon szeretem , hogy rengeteg új dologra felhívod a figyelmünket, csak nem mindig van idő a válaszra egyből ( tudod, meló, család stb, annyi mindenre kellen reagálni , írni beszélni róla, hogy egész éjjel itt ülhetnék, de akkor meg a "sárkányom" teszi ki a szűrömet :-) ) Hidd el sokan nagyra értékeljük ezt, amit ebbe a fórumba beleteszel... -
allada67 #34954 Roli, legalább 24 órát várjuk ki, és szerintem erre lesznek még vélemények. Hétköznap én meló közben nem tudok benézni ide.Csak este.
Vagy a másik héten, csak délelőtt, + este 23.10 után. Lehet,hogy nem csak én.
Tegnap meg a 70s-80s-ról nem léptem vissza. Ez az Italove szám az év eddigi legjobb zenéje, esélyes az év végi lista első 10-be.
Ma még később meg lesz hallgatva újra, az elejétől a végéig. Az ekkora zenéket én sem szoktam szó nélkül hagyni, és köszi a sok zenei infót.
-
Ááááá,nem is kellek én ide!
Ha már Gyula barátunk is ilyen pazar, jó zenéket mutat be,nekem nincs itt dolgom!
Azért természetesen továbbra is idekattintok,de tőlem nem kaptok semmi infót. -
Itt van az új Italove dal,és érkezett 1 vélemény,ez durva,a szinte teljes érdektelenséget jelzi a fórumon.
Én megértem,jelenleg egy zűrzavaros,felforgatott világban élünk,ahol a zene akár többeknél háttérbe szorul,ugyanakkor ha ezt kizárjuk,ez egy folyamat része ,ami eljutott már egy olyan pontra amikor felteszem a szokásos kérdésem,
Van ennek még értelme?
Féltucat újdonságot tudnék prezentálni,de minek,kinek,kiknek,megtartom magamnak ezeket.
Neked köszönöm hogy leírtad a véleményed.
Jó zene ez,de ahogy a minap Rain utalt rá,nem tudnak már azon a szinten muzsikálni,mint anno a kezdetekben. -
gyula1971 #34951 Primadonna - I wanna give you my heart - Unofficial Mirko Hirsch Remix 2021
-
allacska #34950 Jó kis nóta lett nekem tetszik
Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.02.28. 19:09:07 -
Italove - Viva la Victoria
-
Remix the Remix - Void Vision
-
-
-
ItaloMucsacso70 #34945 Igazán nem rossz
, de nekem ebben a királykategória a Mextazuma feat. Bianca féle verzió!
-
Dua Lipa - Breake My Heart (DiPap Remix Extended Edit) bandcamp
Királykategória!
-
ItaloMucsacso70 #34943 Remek társaságba került!
-
Baxott nagy nóta!! 10-es!!! -
ItaloMucsacso70 #34941 Kicsi Agent of liberty style de így is baromira tetszik!