42878
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• ItaloMucsacso70
    Marika most kimondottan a te véleményedre vagyok kíváncsi ! Hogy tetszenek neked ezek a zenék?

Alberto Costa - Dream Tonight (Remix Manuel Rios & Lomeli) 2021

AlimkhanOV A. - Give Me Freedom -2021

Chiko Mix feat. R3GISTRO - Saber Olvidarme (New Generation)

• fülcsimanó2
    Jó zene!!!
  • gyula1971
    Tom Hooker - See You Again ( italo disco ) refresh-2021
  • ItaloMucsacso70
    Ez pedig a mai új a Maxi Music-tól!

Vincent International - I Don´t Wanna Lose
    by Maxi Music Records

bandcamp
  • allacska

Vincent International - Forever Together (Olé Olé)
  • ItaloMucsacso70
    Csak mert 2015-ben esett róla szó itt utoljára , nekem meg most lett meg a CD !

Yazzmin - Disco Fantasy (Cliff Wedge Remix)

• allacska
    Nem az én világom .... a Tom Hooker féle Elastic Band feldolgozás jobb volt szerintem
  • reynaud #35494
    Minute Taker - Running Up That Hill (Matt Pop & StarLab Remixes) teaser

Matt Pop megint varázsolt,ez nagyon az én zenei világom,s a másik remix sem rossz.
    Remélem jól emlékszem,tán a lemez is megvan,Tom Hooker is feldolgozta a dalt a 90s években,az is jó.
    Több infó: - link -

• reynaud #35493
    Kedves hölgyem,
    Már megint egyetértünk valamiben.
    Tényleg nagyon jó zene!

• reynaud #35492
    Köszi a visszajelzést!
  • reynaud #35491
    JMJ színvonal,szép munka!
    Ambient,chillout,relaxing zenéket kedvelők tábora tényleg nagy,ezt megerősítem.
    Anno amikor még dübörgött a lemezpiac ,a CD boltos haveromnál láttam a kínálatban ezen stílusú lemezeket,rákérdeztem ezeket miért tartod készleten,a válasz : mert keresik,van rá igény ,sokat adok el ezekből,rendelésre is.
    Mike közelít a 100 ezer feliratkozóhoz ,év végéig válszeg meglesz,ez tényleg egy komoly jelzésértékű dolog a zenéit elismerve.
  • rain70 #35490
    Visszatérve erre a legutóbbi Devil's Bridge nekem egyáltalán nem jött be, de ez az én egyéni véleményem, mert egyébként két hét alatt 400 ezres nézettséget ért el hajszálhíján és rengeteg like-ot , ami egyszerűen brutális egy new italo generation előadónál főleg! Az előtte lévő Lets Dance meg nálam alázott bármit eddig ebben az évben, ami italo-ként megjelent.
    Viszont tegnap kijöttek egy mesterművel, ami nyilván hasonló sorsra jut, mint pl MOMENTS és a többi chillout, relax szerzeménye.
    A zene mögött - aki hallja- nagyon sok munka van, de itt nyilván az a gond, hogy az e stílus kedvelői még nem fedezték fel őket.
    Pedig ha egyszer bekerül a neve oda is, hogy több ilyen zenéje van az italo disco mellett, akkor nem lesz aki megállítsa. Relax, chillout kedvelők tábora a youtube-on, több száz millió!
    Tehát az Ördög hidja nekem nem jött be, de ez egy mestermű, ahogy megkomponálta és felépíti a témát. Fejhallgatóval a gyönyörű hangok, a sztereó hatások és effektek elképesztőek.

Mflex Sounds - Dreamwalker

Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.04.28. 12:54:35
  • rain70 #35489
    Tök jó a zene, néhol a vokállal, illetve a dalszöveggel volt gondom (nem a refrén), úgy csengett le a vége, ahogy én egyáltalán nem vártam.
    De tényleg jó lett. Viszont, amiért már több előadó panaszkodott a bandcamp-re, ez a minőség egy autóba, mobilra teljesen jó, sőt, amit ugye legalább 95%-ka hallgat ma mindenki. Nem csodálom, hogy egyre többen hagyják el az oldalt.
  • allacska

Cyberman - Travel with the harmonizer ( new version of Tom's Lacy track
  • allacska

Octolab - Sense Of Balance - Saft Remix
  • allacska
    Nagyon nagy zene .... ez igen
  • fülcsimanó2
    Ezért nem adnék 1 fillért se, viszont Exciting Valence nagy zene!
  • rain70 #35484
    Ha ezt most tényleg ő énekli, nincs is rossz hangja, bár a keverőasztalon a szarból is mesterművet lehet csinálni.
    Egy nagyon komoly keverőasztalon.
  • rain70 #35483
    Ezek nekem is tetszenek tőle, amiket felsoroltál, de volt olyan dal is itt tőle, ami konkrétan hamis volt.
  • rain70 #35482
    Én, ismerek jó pár ismert előadót a hazai pop-ban, de mindenki panaszkodik.
    És ezek az előadók azért nem keveset keresnek egy - egy haknival, szerintem a new italo generation előadók filléreket hozzájuk képest.
    Már amikor látom youtube videókon, hogy mennyire amatőr már maga a díszlet, a színpad és playback.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.04.27. 20:01:44
  • rain70 #35481
    Te miről beszélsz?
    Nyilván ők sem keresik magukat halálra! Ezt most nem is értem.
    És mi ez az arany bullshit szöveg?
    Szerintem jó sokszor volt, hogy leírtam, ha nem tetszett valami tőlük!
  • wagner70
    Kivéve a Gyevi bíró!
    Te esetedben Mflex Sounds! Nem igaz?
    Ők bármit csinálnak az arany!
  • reynaud #35479

Ma utolsó ajánlatként,egy 80s klasszikus,2 új remix hozzácsapva.
    Sajnos sample nincs még,a Victor Ark remix igérkezik érdekesnek,Flemming sablonját én már unom.

Link to Diego - Walk in the Night (Zyx Music / MAXI 1054-12) 2021
  • reynaud #35478
    A pandémia előtt,a jól ismert illetve népszerű formációknak adódott lehetősége fellépésekre,italo-disco rendezvényeken ,fesztiválokon egy-egy ilyen alkalommal nyílt lehetőségük egy kis bevételre,azaz valami meg is térült a dalaikba befektetett munkából.
    Viszont ahhoz hogy meghíják őket ,kellenek jó dalok,produkciók tőlük.

Nekem van egy német zenész barátom aki részletes írt a bevételi lehetőségekről,a lényeget ragadom ki,nem éri meg neki,sok a munka egy-egy dal elkészítésével,a bevételi oldalon pedig alig csurog valami,s ezt leírtam korábban már.
    Tehát a hakni hozhatna bevételt számukra,
  • rain70 #35477
    A Fancy és Lian páros zenéje még a vödör szar jellemző is túlértekelt.
    Hogy ezt minek csinálták, azt csak ők tudják.
  • rain70 #35476
    A legtöbb new italo előadó, sőt szerintem mindenki már, CSAK a zene miatt csinál új dalokat, mert egyébként veszteségesek, vagy nullára jönnek ki. Kicsit...nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy egy énekes nem kér még emellé vagyonokat, mert neki ez a szakmája.
    Be kell nyelni, hogy a new italo generation előadóknak egyszerűen nincs és nyilván nem is akarnak erre még költeni, mert nem térül meg. Még az 1 dolláros zenéket is inkább warezolják, minthogy megvennék. De ez ma szinte mindenre igaz. Zenére, filmre, mindegy, csak ingyen legyen.
  • reynaud #35475
    Igen,ez egy remek dal,tegnap este a Hi-Fi rendszeremben is hallgattam úgy legalább 5x.
    Minden stimmel benne,kellemes,dallamos ,kitűnő vokállal.

Szeretnélek is megkérni bennetek,jelezzétek az év során ha egy dal elnyeri tetszésetek,mert a szokásos év végi szavazáson tervezek változtatásokat,részletek majd később.
  • reynaud #35474
    AlimkhanOV A. - Lonely Remixes (bandcamp)
  • reynaud #35473

Exciting Valence - One Day In Your Life (ULTRA) bandcamp

Nagy zene !
  • reynaud #35472

Cristalli Liquidi - Volevi Una Hit (Unison Apollo Rework) Free DL (bandcamp)
  • fülcsimanó2
    Ha elérhető lesz, engem is érdekelne!

• fülcsimanó2
    Ezt igazából a Dr. Alban-ra akartam írni, csak közbe vacsoráztam.

• fülcsimanó2
    Tetszik, bár nem vagyok 1 kilencvenes rajongó, aki engem ismer, az tudja rólam, hogy hetvenes-nyolcvanas rajongó vagyok inkább, meg persze új zenék, 2000 után.

• fülcsimanó2
    Nekem is tetszik, nálam is nagyot szólt.
    Letölthető ez valahonnan?

• wagner70
    Sikerült!

Köszönöm!
  • allacska
    Jól sikerült remix .....
  • allacska
    Nagyon jó zene, ahogy szoktam mondani nálam nagyot durrant ...
    Utoljára szerkesztette: allacska, 2021.04.26. 19:03:00
  • reynaud #35464
    Daluzion - When You Look At Me (Sakgra Remix)

• ItaloMucsacso70
    Walla Sanyi barátom hívta fel a figyelmem erre a remek remix-re !
    Kérésre az elkészítése már folyamatban van lossless-ben is!

Dr. Alban - One Love (DJ.Polattt 80's Remix)

• ItaloMucsacso70
    Nézzük a dolgok jó oldalát .
    Legalább a minősége Tökéletes lett a CD-nek!
    Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.04.26. 10:43:59