NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Axodry - You (1988.) Ez egy remix 2020. ?
Az eredeti verzió,az a tipikus vontatott,italo-disco ,amit ki nem állok,ha kissé fáradtabb vagyok,elalszom alattuk! 😊
Ezért ennyit elkérni,ingyen sem kéne ...! Brian Dalmini – Can You Tell Me (discogs)
A 2 új remix,vitt ebbe a nagy semmibe egy kis energiát.
Kattints a linkre ha szeretnél belehallgatni.
ZYXMAXI1046-12
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Tracklist :
MIRKO HIRSCH
RETURN TO NEON
Analog Language / Alive Distribution
Release Date: 27.11.2020
01 Return to Neon 4:33
02 Pandora's Box 2020 5:02
03 Heart on Fire 4:34
04 When love said no 4:22
05 King without a crown 6:11
06 Lady in Black (Extended Version) 5:46
07 Love is Blind 3:21
08 Like lovers do 4:31
09 Hey Operator 6:18
*10 Whisper in the Dark 5:32
*11 Video Night feat. Trans-X (80s Melodic Rock Mix) 4:05
*12 One Last Touch 4:10
*13 Chasing the Night 1:49
*14 Laserblast 4:03
*15 Let's Dance 6:46
*16 Heaven in your Eyes 4:19
17 Escape
* Special Bonus Tracks - on CD for the first time!
ItaloDisco4Ever !
Épp belebotlottam, mert volt egy kis időm szörfözni a face-n, ma reggel rakták ki:
Mflex Sounds - Misleading Truth 2 EP album
Buy: Apple iTunes
1. I Want You Back
2. Oh My Own
3: A Hymn of Love
4. I'm Walk Alone
5. Dawn of Tears
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.11.08. 10:14:17
Mflex Sounds - Misleading Truth 2 EP album
Buy: Apple iTunes
1. I Want You Back
2. Oh My Own
3: A Hymn of Love
4. I'm Walk Alone
5. Dawn of Tears
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.11.08. 10:14:17
Hmmmmm..egész jóóóóóóó<#wave>#wave><#eljen>#eljen>
imo :) science fiction is science fact
Mondjuk ez most nálam is betalált,,,<#taps>#taps>az előző daluk elég langyos víz volt,de itt most csak lestem mint a parasztgyerek<#buck>#buck> Ez most SZUPER MELÓDIA lett!!!!!!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Nooormális? Hát nem az, ez a csávesz egy gép, vagy nem is tudom.
Nem olyan rég írtam, hogy a Don't break my heart egyáltalán nem jött be, erre most kidob egy olyat, hogy megint fel kellett mosnom magam a padlóról. Egyszerűen brutális nagy italo zene, olyan hangokkal és megoldásokkal, hogy én totálkééészvagyok!!!!! <#nevetes1>#nevetes1>
Viccet félre. Atyaúristen mekkora zenét csináltak MFlexék!!! <#wow1>#wow1>
MÁR MEGINT!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.11.06. 19:10:35
Nem olyan rég írtam, hogy a Don't break my heart egyáltalán nem jött be, erre most kidob egy olyat, hogy megint fel kellett mosnom magam a padlóról. Egyszerűen brutális nagy italo zene, olyan hangokkal és megoldásokkal, hogy én totálkééészvagyok!!!!! <#nevetes1>#nevetes1>
Viccet félre. Atyaúristen mekkora zenét csináltak MFlexék!!! <#wow1>#wow1>
MÁR MEGINT!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.11.06. 19:10:35
Mflex Sounds - Feel The Night (Italo Disco 2020)
Ha jól látom, akkor ez nem volt még, amúgy ez most egyáltalán nem jött be nekem a csávesztől a múltkori brutális mesterműve után. Ez ilyen saját vélemény, mert egyébként a tetszési indexe elég magas.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.11.06. 16:33:45
Utoljára szerkesztette: rain70, 2020.11.06. 16:33:45
Elkapta a lendület a srácot :-)
Mirko Hirsch - Fascination (unreleased 2013 demo for TQ) - Italo HiNRG
Mirko Hirsch - Fascination (unreleased 2013 demo for TQ) - Italo HiNRG
Mirko fel is dobta a Bandcamp-ra , más eddig ki nem adott demo-val együtt! <#taps>#taps>
Ekva Lazer
Ennyivel is beljebb vagy! <#wink>#wink><#wave>#wave>
Ennyivel is beljebb vagy! <#wink>#wink><#wave>#wave>
https://www.youtube.com/watch?v=I8Pdg2Q8i_Q&lc=Ugw-LeeO7wxQ_ULY8lp4AaABAg.9FdS8pck7y99FdSpLmPvBc
Sziasztok Nagyok ! Kellene nekem 1 kis help.Ismerősöm feltette ezt a muzsikát,de sem az előadót sem a címet nem tudja.Esetleg aki ismeri írja meg az előadót és a címet.Köszönettel és tisztelettel: BOBÁK TIBOR
Ez a válasz ,tartalmazz pozitív,jó híreket is.
Ahogy utal rá,mostanában szinte semmit nem hajított ki,de ezek szerint vannak ,készített új dalokat,akkor reméljük ezeket hamarosan feldobja a bandcamp-ra.
Mirko Hirsch ,regisztrált tag az SG-n ,talán néha még idekattint és olvassa amit itt csevegünk,én utoljára több mint 3 éve kérdeztem levélben valamit tőle,még aznap ,kedves ,barátságos levélben válaszolt.
Köszi!
Ahogy utal rá,mostanában szinte semmit nem hajított ki,de ezek szerint vannak ,készített új dalokat,akkor reméljük ezeket hamarosan feldobja a bandcamp-ra.
Mirko Hirsch ,regisztrált tag az SG-n ,talán néha még idekattint és olvassa amit itt csevegünk,én utoljára több mint 3 éve kérdeztem levélben valamit tőle,még aznap ,kedves ,barátságos levélben válaszolt.
Köszi!
ItaloDisco4Ever !
Tessék a válasz:
I don’t remember that demo. I think I did a very rough demo for Mirko while we were working on the TQ version. But I don’t have that version. As Mirko mentions it in the description, he added several elements to the track himself later. I probably have a much simpler version of that track but I’d have to check. In any case, you should ask Mirko for the lossless version or see if he has it on bandcamp.
I haven’t released anything new in a while but I do have several new tracks. These are all originals so I will probably make them available on bandcamp at some point. But I’m still working on the details.
szóval Mirkot kérdezzük.
I don’t remember that demo. I think I did a very rough demo for Mirko while we were working on the TQ version. But I don’t have that version. As Mirko mentions it in the description, he added several elements to the track himself later. I probably have a much simpler version of that track but I’d have to check. In any case, you should ask Mirko for the lossless version or see if he has it on bandcamp.
I haven’t released anything new in a while but I do have several new tracks. These are all originals so I will probably make them available on bandcamp at some point. But I’m still working on the details.
szóval Mirkot kérdezzük.
Elsősorban rád gondoltam mint aki szolgálhat nekünk ezzel kapcsolatban hasznos infót.
A memóriám változatlanul tűéles,emlékszem olyan "Music Story" adásra,ahol olyan Digimax remixet játszattál, amire bizony felkaptam a fejem.
Béla,megkérlek kérdezz rá,köszi.
A memóriám változatlanul tűéles,emlékszem olyan "Music Story" adásra,ahol olyan Digimax remixet játszattál, amire bizony felkaptam a fejem.
Béla,megkérlek kérdezz rá,köszi.
ItaloDisco4Ever !
És ha Miguelt kérdeznénk meg,ő többünknek ismeröse közösségi oldalakon.Csak félek lehet már nincs meg neki,mivel néhány évvel ezelőtti levelezésünk során elmondta hogy a régebbi mixeinek,zenéinek nagy része már nincs meg neki.
Volt hogy a kérésemre a maradék megmaradt sávokból ujraelkészitett egy mixet,de ez inkább nem jellemző.De egy próbát megérne.
Volt hogy a kérésemre a maradék megmaradt sávokból ujraelkészitett egy mixet,de ez inkább nem jellemző.De egy próbát megérne.
Mirko Hirsch - Kickstart (Unreleased Digimax Demo Mix) (2014)
Nem vagyok teljesen képben,ez most került ki mint demo,vagy már korábban ismert volt?
Óriási zene,és Digimax (Miguel Cruz) hozzám hasonlóan kedveli az "eurobeat" zenei vonalat, akarom mondani az italo-disco pörgősebb tempójú zenéit.
Fogalmam sincs,de majd meg kéne kérdezni,Mirko Hirsch,ezt valamikor a jövőben elérhetővé teszi é a rajongóknak.
Nem vagyok teljesen képben,ez most került ki mint demo,vagy már korábban ismert volt?
Óriási zene,és Digimax (Miguel Cruz) hozzám hasonlóan kedveli az "eurobeat" zenei vonalat, akarom mondani az italo-disco pörgősebb tempójú zenéit.
Fogalmam sincs,de majd meg kéne kérdezni,Mirko Hirsch,ezt valamikor a jövőben elérhetővé teszi é a rajongóknak.
ItaloDisco4Ever !
Marc Fruttero / Time On Your Mind (Italo Disco)<#bdead>#bdead>
Dettó!
Ez akkora kedvencem ,de szigorúan csak ebben a verzióban, mint két toronyház egymásra pakolva! <#eljen>#eljen>
Kár hogy a dal videóklipjét nem e remixből készítették.
Kár hogy a dal videóklipjét nem e remixből készítették.
ItaloDisco4Ever !
Na ez odavág, listás dal ez is!!!
<#wave>#wave>
<#wave>#wave>
Piston Damp - Something In Me (Technomancer Remix)
Fel is iratkozott az év végi listámra.
Hirsch úrnak jól áll a Silent Circle "Axel Breitung" euro-disco dallamvilág,passzol a vokáljához is.
Hirsch úrnak jól áll a Silent Circle "Axel Breitung" euro-disco dallamvilág,passzol a vokáljához is.
ItaloDisco4Ever !
Kellett már egy Rick De Moore - It's Love-(os) zene. Köszi az infót.
RETRO WAVE - NU-DISCO !!!
Offolsz !
Nem idevaló a zenei stílus!
ItaloDisco4Ever !
<#eljen>#eljen>
Ne feledkezzünk meg erről a kiadványról sem...Nálam Top 30-as...!!!
Miami Cats-Dream Machine 2020
Miami Cats-Dream Machine 2020
Főleg a Tracy Young mix bejövős nálam.
Bright Light Bright Light, Andy Bell
Bright Light Bright Light, Andy Bell
Ezt most így itt
https://youtu.be/uhLhfAEmH7w
https://youtu.be/uhLhfAEmH7w
Peter Wilson-Fire alarm(belehallgatás)
Energise rec.
Energise rec.
ItaloDisco4Ever !
Ez a dal nálam is befutó,de ha már Fred és Paolo,az Italoconnection - Nightride dalát én ettől is magasabb helyezésen jegyzem!
Érdekes lesz az idei szavazás,pld. ha valaki tavaly azt mondja nekem hogy a 2020-as Top 20 listámra felfog kerülni egy Mextazuma dal,egészen biztosan kiröhögtem volna ,pedig de,az imént hallgattam meg a Hi-Fi rendszeremben a "Take Me" dalát,ezt nagyon eltalálta a mexikói srác! 😊
Érdekes lesz az idei szavazás,pld. ha valaki tavaly azt mondja nekem hogy a 2020-as Top 20 listámra felfog kerülni egy Mextazuma dal,egészen biztosan kiröhögtem volna ,pedig de,az imént hallgattam meg a Hi-Fi rendszeremben a "Take Me" dalát,ezt nagyon eltalálta a mexikói srác! 😊
ItaloDisco4Ever !
Igen, az még a "Future Mix" verzióban is tetszik.
Gondolom, a másik a You're So Fine Italoconnection remix.
Nálam legalábbis igen.
<#wave>#wave>
Nálam legalábbis igen.
<#wave>#wave>
Ez most, korábbi zenéje alapján nem bejövős nálam, meglehetős gyenge sajnos.
<#wave>#wave>
<#wave>#wave>
Mika Ella ,hamarosan kiadásra kerülő újdonságából,meghallgathatok egy részletet,az alábbi linken.
Mika Ella - Never Let It Die (teaser)
P.S. : De hol van,miért nincs még mindig a tesójától (Magnus Krieg) a még tavaly beígért folytatás?
Mika Ella - Never Let It Die (teaser)
P.S. : De hol van,miért nincs még mindig a tesójától (Magnus Krieg) a még tavaly beígért folytatás?
ItaloDisco4Ever !
Így nálam már két Fred Ventura várakozik az év végi Top 20-ra. Az original nem annyira, de ez az italoconnection verzió erős lett. Köszi az infót.
Ezt a nevet úgy látszik, meg kell jegyeznünk:
Lucca Leeloo
Már a második zenéje, ami nálam top tízes.
Lucca Leeloo
Már a második zenéje, ami nálam top tízes.