NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most vettem egy nagy levegőt , és meghallgatta Lian Ross és Fancy közös ...khm...zenéjét... Bár ne tettem volna.... Rossz hallgatni, hogy két ilyen ikon mit mókolt össze a stúdióban, holott mindannyian tudjuk, mekkora slágereik voltak... Elképzelem, ahogy 3-4 üveg bor /pezsgő lecsúszott és csak úgy nekiálltak nótázni, a hangmérnök, meg a producer poénból felvette, aztán addig rakosgatták ide-oda , hogy kiadták...De hogy egyikőjüknek se jutott eszébe, hogy ezt nem kéne... Na mindegy , nem ez lesz az év slágere az biztos, és az is tuti, hogy valakinek még tetszik is... De ez csak imidzsrombolás szerintem.....
Én is pont őket sorolnám fel!!!
És egyet kihagytál, aki óriásit ütött nálam az elmúlt években, mind zeneileg, mind kiváló énekhang tekintetében:

PETER WILSON

<#wave>

Igen!!! Kiváló alternatíva!!! Már én is gondoltam rá.
Alternatíva mindegyikből az Instrumentális verzió hallgatása! <#nevetes2><#wink>

Egyetértek!
"Én már azzal is nagyon elégedett vagyok,hogy a "BCR" kiadványok eltűntek az ajánlatok közt"
Nagyon sok gagyi zene felkerült ide korábban e kiadótól.
Ami azért volt zavaró nekem, mert belehallgattam egy-kettőbe, s zeneileg esetenként annyira jók, hogy dobok egy hátast.
Na de amikor megszólal az ének.....<#boxer> a hideg kiráz, utálom a hamis, csúszkáló énekhangokat.
Nem értem, hogy mért nem képesek jó hangú énekeseket tenni e zenékhez, szerintem arathatna ez a kiadó.
De így sajnos nálam minden zenéjük kuka kategória.

<#wave>
reynaud
Gondoltam! <#nevetes1>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Apropó Tobias Bernstrup +1
NADA 9 CVP Always Never c/w Miss You Tonight 12"/Digital
NADA 10 TOBIAS BERNSTRUP Petrichor LP/CD/Digital
Nyáron érkezik két nagyon jó kiadvány,fizikális és digitális beszerzés is elérhető lesz.
Infó : itt

ItaloDisco4Ever !

És kimondta hogy én nem vagyok reggelve ! <#wink>

reynaud
Én elfogadom a véleményed,és bátran vállaljátok fel,nem vagyunk egyformák.
Ettől szép ,érdekes a világunk,kinek ez ,kinek az nemcsak a zene területén.
Én változatlanul azt tudom mondani,hallgathatatlan,pocsék ,nagyon rossz énekes,én a mulatós zenei világban tudnám őt elképzelni,ezzel a hangi adottsággal.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Hol találtad lossless minőségben ? 😊
Nicolas honlapján reg nélkül,csak mp3-ban töltikézhető.

ItaloDisco4Ever !

AeroCool
Izlések és pofonok. Nekem kifejezetten tetszenek Marc Fruttero dalai. Minden kiadványát begyüjtöttem szeretem kocsiban hallgatni
kikapcsol.Lágy dallamos ének jó zenei aláfestéssel. Remélem még vagy 15 évig a pályán marad!! Kedvenceim tőle -
If You're Feeling Blue ‎(12"😉
Disco Silvia ‎(12"😉
Time On Your Mind ‎(12"😉
Aquarius Project Feat. Marc Fruttero - Darkness
Utoljára szerkesztette: AeroCool, 2021.04.25. 10:59:05

New Italo Vinyl

reynaud
djani barátunknak nem szokása hülyeséget írni,tök jól kielemezte a dalt,a zenei alap nem rossz,de ez a vokál agyonvágja a produkciót.

Ha a new generation vonalon jó énekeseket keresünk ,találunk,de nem sokat.
Aki kiemelkedik a mezőnyből : Ismael Blanco Ramos
További jó énekesek,
Daniel Pettersson (Retronic Voice)
Tobias Bernstrup
Tom Garrow
Martin Blix
Mirko Hirsch
Joan San Miguel Moragas (Neon Game)

Én is úgy gondolom,aki tud ,képes alkotni ,ütős zenei alapot,dallamokat,de nem jó énekes,nincs hangja,keressen egy vokalistát,mert mit sem ér az a dal,amiben tré a vokál,sajnos van rá példa bőven.

ItaloDisco4Ever !

Marc Fruttero-nak annyi ratyi dala volt ,,,,mégis valahogy mindig talpon marad<#smile>..Immár közel 15 éve..Ezt azért olyan túl sokan nem mondhatják el magukról, a new italo világából...Ez a Lunatic nem olyan vészes szerintem,,,Én vevő vagyok rá...<#circling>
Marc Fruttero-nak soha nem volt jó hangja sajnos.
Jobban tenné ha ő is egy másik előadóval énekeltetné el a dalait.
De ha ezt a szemébe mondod akkor jön a sértődés.
Persze a sok bólogató Jánosnak tök mindegy mit énekel el egy már befutott "sztár" mert kapja
a like hegyeket a youtube-n és más csatornákon ha jó ha nem jó a dal, és ezzel azt gondolja hogy minden rendben , pedig dehogy.

reynaud
Már megint az a felesleges kör ! <#nevetes1>

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Az egyik legjobb dal Gazebo muzsikái közt,bár nálam az elsőszámú ez,
First!

Marc Fruttero:
Még nem hallottam tőle olyan dalt amire azt mondhatnám ,ez kell nekem,sőt kifejezetten taszító, ahogy nagyon helyesen írod modoros az énekhangja.
Én ezzel a zenei stílussal nem tudom azonosítani ,párosítani ezt a vokált,kínszenvedés hallgatni,hidegrázásom van tőle annyira rossz.
Be is fejezem,mert szóra sem érdemes!

ItaloDisco4Ever !

Gazebo...Klasszisokkal jobb volt az eredeti...Már félve írom le, de nekem nem tetszik, olyan modoros az énekhangja, a zene még csak elmegy, de nem tetszik , na ...

Marc Fruttero - Lunatic
Alberto Costa - Dream Tonight (Remix Manuel Rios & Lomeli) 2021
<#circling>

Mirko Hirsch - I'm on Fire (Original Version)
<#bdead>

reynaud
Ez jó.
Nicolas hozza a tőle elvárt színvonalat.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Van a kiadványon ,két korszakos kedvencem.
It's Love
Open up your Heart
Ezek a korábbi kiadványain is jó minőségben szólnak.
"It's Love" minőség szempontjából vinylen a top!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ha azt a bizonyos határt amit említesz,nem lépjük át,marad a színvonal a topicban.
Ez számunkra akik aktívan jelen vagyunk,közös ügy.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Ez nem oly egyszerű ahogy tálalod,
Aki bedob a topicba egy újdonságot ,nagy százalékban valószínűsíthető, azért teszi,mert tetszik neki a dal.
Ha jól megkritizáljuk negatív jelzőkkel,azzal egyszersmind az illető tag zenei ízlését is minősíted.
Hogy ezt ki hogy tolerálja az más kérdés.
Én is többször jeleztem egy-egy számomra nem tetsző újdonsággal kapcsolatban,a kritika a dal lehúzása nem a tagnak szól,mégis érzékeltem némi sértettséget.

Én már azzal is nagyon elégedett vagyok,hogy a "BCR" kiadványok eltűntek az ajánlatok közt,valamint a romantikus, mulatósra hajazó,orosz előadók zenéi negatív tartományba kerültek,azaz egyre kevesebben gondolják úgy hogy ezek jó zenék.

ItaloDisco4Ever !

<#wink>"Csak" a szokásos magas színvonal Nicolai Mestertől!<#finom><#taps>
Már lossless-ben is elérhető!

Italo4ever - Love will survive (Extended) - Italo Disco 2021

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.04.24. 15:53:07

Hálásan köszönöm<#worship>

Ment priviben! <#nevetes1>

Kerestem kerestem de nem jött velem szembe .Kaphatok kis segitséget?

becauseIsaid
Ez OK. De én még a #35272 utáni hisztire gondoltam.

Because I said so... that's why.™

Lian Ross&Fancy - Summer wine dalt kizárólagosan negatív kritika miatt osztottam meg.Itt szeretném leszögezni nekem egyáltalán nem tetszik, de lehet másnak igen. Hogy miért ebbe a topicba lett feltöltve, mert azért mégis van némi vonatkozása ehhez a topichoz, ha más miatt nem is , de a nevük miatt igen. Nos, így múlik az idő valaki(k) felett. Abban biztos vagyok az előadók jót szórakoztak a dal elkészítésekor.
becauseIsaid
Én is inkább ezen a véleményen vagyok, hisz ízlések és pofonok ugye különbözőek és lehessen már szabadon véleményt nyilvánítani. Azt vettem észre hogy sokszor egy zenéről valaki kritikusan nyilatkozik akkor más meg, akinek tetszik személyes sértésnek veszi. Pedig nem a tagoknak szól hanem egy számnak vagy előadónak. Pl. legutóbb a Fancy ügy. Könyörgöm, nem egy istenről van szó, mindamellett a '80-as években elkövetett tetteit maximálisan elismerve, az akkori idők egyik ikonja volt. Nem kellett volna aprópénzre váltania mindazt.

Nekem más a véleményem. Azok a zenék amiket megosztok, általában tetszenek....tudom volt jópár amihez senki sem szólt hozzá. Ezeket pont azért osztottam meg mert valamilyen módon kötődnek az italo műfajhoz. Igaz nem a legjobbak de akkor is azok. Én úgy gondolom, hogy ezt a műfajt valamilyen szinten meg kell őriznünk amíg a láng még ég (remélem még sokáig). Ez a feladatunk nekünk is, akik itt aktívak vagyunk. Hogy melyik rossz, melyik jó, döntse el mindenki maga. Számtalan példa volt rá - utoljára pld. a Fancy - Lovers -, hogy valaki mulatós zenének titulálja valakinek pedig kifejezetten tetszik. Amire reagáltam, valószínűleg senkinek sem fog tetszeni, de AKKOR IS italo zene. Persze, nem mindent kell feltenni (egy bizonyos határ azért nálam is van), ebben egyetértek, de amiben egy minimális zenei "hűség" - értem ezalatt Den Harrow új zenéjét -, vagy a stílusra jellemző dallamvilág vagy bármi fellelhető, annak szerintem itt a helye. Sokban zenében egyezünk, de számos zeneszámban gyökeresen ellentétes a véleményünk.Napokig üres topic szerintem nem jó megoldás. Persze amit leírtam, szigorúan a magánvéleményem.
A digitális album után elérhető a remek 35 perces mix is belőle!<#finom>

Aki ügyes az akár lossless-ben is megtalálja! <#wink>

Ellenben veled én lehet rossz vagyok hangfelismerésben, de szerintem nem biztos hogy ez a két hang ugyanaz.
Ma jött meg a CD ! <#finom>
A másik meg 18-án!<#wink>
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2021.04.23. 19:25:38

Megvehető, én megtettem, korrekt nagyon jó minőség!

bandcamp
Utoljára szerkesztette: wagner70, 2021.04.23. 19:22:38
Megvannak a dátumok! <#nyes>

reynaud
Hát,tudod igyekszik az ember!
Ha már ilyen veretes nótákat hoztatok az elmúlt napokban,én sem akartam kilógni a sorból.

Komolyra fordítva,én kérek szépen minden tagot akikhez közel áll a new-italo stílus,kétszer gondolja át mit dob fel a topicba,mert kezd szemétdomb lenni,s ez nem jó.
Ha nincs jó produkció a felhozatalban,legyen akár napokig pause inkább.
Figyeljünk oda a színvonal megtartására,sokan csekkolják ezt a topicot,inaktív italo-disco rajongók (is).

ItaloDisco4Ever !

Teljesen más szint, nagyon jó zene ...
A mulatós tv adások egyik gyöngyszeme lehetne ..... iszonyatos hallgatni, a két alább bemutatott sztárt is übereli ez a produkció ....
reynaud

Peter Wilson / Sean Smith - One & One (bandcamp)

Találtam egy félkrajcárt.
Hurrá!
Ezt meghallgatnám az eredeti Maria Nayler vokállal,ezen dallamok szárnyán.

ItaloDisco4Ever !

reynaud

Lamborghini Midnight - Cheri Cheri Lady (Modern Talking Live Cover) bandcamp

What do you think ,about this cover song?
Tell me please!

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Jujj!
Egész jó vagyok dal és hangfelismerésben ,de ha a képet letakarta volna valaki,és rákérdezett volna ki énekli a férfi vokált,bevallom tán életem végéig sem jöttem volna rá hogy Fancy.
Jó kis mulatós tévék műsorába való dal,feldolgozás.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Színvonalas produkció!
Stefano Zandri megérkezett a semmiből.
Nem tudom eldönteni mit emeljek ki,annyi minden tetszik a dalban.
A remek vokált ,ami nincs túl lihegve,példát mutatva arra hogy ha leszólítasz az utcán valakit ,becipeljük a stúdióba ,ott varázsolni lehet és máris kész egy dal,amit majd a YouTube userek jól meglájkolnak.
Vagy emeljem ki Stefano angol kiejtését,ami egészen egyedire sikerült ,miközben felénekelte a vokált.
De a dallamvilág is remek,jól illeszkedik napjaink divatos hangzásvilágához.

Megnézném Tom Hooker arcát ,miután végighallgatta a dalt!

ItaloDisco4Ever !

Vártam hogy talán a refrén majd megmenti ezt a dalt , de nem , ez bizony tőle gyengus! <#fejvakaras>

Wish Key - Lovexpress - Classic Mix edit (Official Video)

becauseIsaid
<#nevetes2> Méltó utódai a Záray-Vámosi duónak

Tényleg erre van szükség manapság? Nem elég a pandémia? <#fejvakaras>

Borzasztó rossz ...... atya világ ......
Hmmmmmmmm ..... nem ez a nagy visszatérő zenéje az biztos ....

Lian Ross&Fancy- Summer wine
becauseIsaid
Ez sz@r!
Zandri hangja és kiejtése botrányos. Nem véletlenül Tom Hooker volt a régi dalokban az énekes.