NEW ITALO DISCO/SYNTHWAVE/NRW/NU-DISCO

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reynaud
reynaud
reynaud

S.L Melody - Children Of The Night (bandcamp)

Jó ez a vokál,megérdemelt volna egy veretesebb zenei alapot ,bár az "Alexander Pierce remix " így sem rossz,pláne ha valaki Modern Talking rajongó,mert ez annak a dallamvilágnak a klónozása. 😊

ItaloDisco4Ever !

Barron - Topa - Inca Pan Flute Mix - Italo Disco 2022

Sajnos ez is olyan mint a Ruan Josh, Juanita & Franja - Angels above Me (Barron Italo Mix)
egyelőre számomra fellelhetetlen lossless minőségben!

Ruan Josh, Juanita & Franja - Angels above Me (Barron Italo Mix) Italo Disco 2022

<#wave>
reynaud
reynaud
Italo4ever (Nicolas Bertin) - Keep Me Close To You
Francia mestertől az új dal hamarosan !
Az idei nyár zenei terméséből nálam az első számú favorit az " I Need You " dala volt !

ItaloDisco4Ever !

reynaud

Alex Perry - Dancing On A Memory (Dady J Extended Version)

Az előadó nem a semmiből jön !

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Peter Wilson - Do You Love Me (Larry Forsburg Extended Version)

A favorit az új albumról.

ItaloDisco4Ever !

reynaud
Peter Wilson - Do You Love Me (Sakgra Pw Elle Remix)

ItaloDisco4Ever !

rain70
Én, vagy ki valaki? Miért neked letörik a kezed vagy mi történik, ha megírod nekik? Én még nem láttam olyat ettől a bandától, hogy valami kritikát nem fogadtak volna szívesen, pont ettől profik! Szóval majd két hányás közt írd meg neki, hogy te vagy a nagy Kaposi, aki ezt nem tudja elviselni, de nyilván a több mint (már) 145 ezer feliratkozója közül még senki nem vetette a szemére. Addig meg én berakom az új frankó zenéjüket... Nekem ez a love story is bejön, főleg ezekkel a dallamokkal! A gitár dallam nálam minden visz!

Mflex Sounds - Melody Of Dreams (2022)

Utoljára szerkesztette: rain70, 2022.08.26. 16:55:51
reynaud
Én is kértem tőle eddig vagy 40 ember társaságában ahogy írja <#nevetes1> de hosszú levélben nagyon korrekten indokolva írta le hogy miért nem tudja megosztani ezt a munkáját. <#shakehead>
Sajnálatos mert igen jóra sikerült. <#szomoru1>

cucurbia
Azt irta Mirko hogy nem,mert nincsenek meg a jogdijak...bár nem tudom ez sok remixelőnek nem jelent semmit,szóval ki tudja hátha mégis felbukkan majd valahol.Sajnos még a közepébe beleszurt egy ID-t is,igy egyben nem lementhető így.
Nekem is tetszett bár nagy lopkovic van benne Spagna,Twins,meg egyéb sample-rek.

Lars La Ville - Lai Lai Lai Lai Lai (La Ville Extended)

A videó borzalmas, de a zene nekem tetszik.

<#wave>
Hát ez remek ajánló Sanyikám, mind a zenétől, mind a tánc látványtól le vagyok nyűgözve, végig néztem egy párszor.
Beszerezhető ez valahol?
<#eljen>egész jóóó,köszi
cucurbia
Ugy látom a rutracker bedöglött,lekapcsolták.

reynaud
Nagyon jó!
Kérjük Mr. Hirsch a bandcamp-ra lossless minőségben!

ItaloDisco4Ever !

Nekem is nagyon tetszik. Kár hogy egyelőre nincs rá engedély.

AlimkhanOV A FEAT. LOMELI-Jeannie Moviestar- VERSION LOMELI

Kathy Joe Daylor - Give me back my Heart - Unofficial Extended 2022 Remix by Mirko Hirsch
Ma van a szülinapja Mirko mesternek,,,Itt is értesse sokáig a jó isten(hátha erre jár és olvassa)<#wave>
Magunknak pedig sok-sok ilyen remixet kívánok,,mert ez pazar lett szerintem....<#taps><#finom>
Valaki szólhatna már neki hogy ne használja ezt az összes számában alkalmazott dob effektet mert már hányok tőle. Senki más nem használja gondolom tudod miről beszélek! Még ha jók is a zenék számomra teljesen hazavágja ezzel az összetéveszthetetlen kitartott valamivel aminek köze nincs egy igazi dob ütemhez!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.08.20. 16:28:44

rain70
Bárki bármit mondhat, de a több, mint 1 hete megjelent és a rengeteg hozzászólást olvasva nekem is ez az álláspontom, (a többiről nem is beszélve és persze hogy nem került ide be), szóval bárki mondhat, de ez mind hangban - brutális hangok - és képi világban magasan felsőfok!
rain70
Egyszerűeb szebb MFlex Chariots Of Fire verziója, kár hogy csak 2 perc.
rain70
Mflex Sounds - Wolf Man (Wolfman) /Italo Disco - HI-NRG/ 2022

Utoljára szerkesztette: rain70, 2022.08.17. 08:16:57
rain70
Mflex Sounds - Chariots Of Fire ( In memoriam VANGELIS)

rain70
Mflex Sounds - Under The Sea

Ha valakit érdekel még itt így kell feldolgozni egy nagyon jó régi kedvencet!
Már vinyl-n is kapható! <#finom>

Mariana - Talk About Love (Project 50 Rework) (Original Mix) 2022

Tegnap volt a premierje a Youtube-n.<#finom>
Alig várom hogy megjelenjenek valami kiadványon ezek a remek zenék! <#taps>

Peter Paul - In the Mix

Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2022.08.05. 09:00:38

Cliff Wedge - Pick Up The Phone 2022 <#finom>

Sok szeretettel (hátha valakit érdekel):

enjoy
enjoy

Lars La Ville Feat. Jessica - Na Na Na Na Na Na (La Ville Radio Italo Edit - The Pizza Song)

BLUE BOX - Ta miłość (Loki 80's Remix) Official Video Italo Disco 2022
Bazz Feat. Vincent International - Speak To Me

<#taps>
Nagy kedvencem ez a csapat, most sajnos nem hozták a megszokott színvonalat...:-(((

MarcelDeVan - Das Licht ( 80s Dance Art Mix )

Nation In Blue - I See You Dancing 2022
Honeybeast X Paulina – Tele a szívem (Gabry 80’s Remix)

Kedvelem Gabry 80's remixeit,,<#smile>
Utoljára szerkesztette: wmallas, 2022.07.22. 14:39:31

D.White - Behind the Scenes. New ITALO Disco
rain70
Aha elmondtad, ami nem baj, sőt, de mindig ugyanaz és akkor is rossz véleménnyel lennél róluk, ha fene fenét eszik is és ez a nem mindegy, ezért ne hallgasd az ő "szar zenéit. Szerinted ezt a baromi sikeres bandát (mert ők azok!) hol a francba érdekli, hogy egy sehol nem jegyzett, világ végén lévő kis eldugott topikban valaki(k) azt írják mindig, hogy amit csinál az rossz... (költői volt)
Az a sok szemét ami napi szinten bekerül ide, azokat is lehetne ekézni folyamatosan, de mégis elviseljük.
10-szer szerintem ne írd le, elég egyszer is, csak mondom. Ha többet akarsz tudni, érdeklődj privátban valakinél rólam...
De inkább zárjuk a témát.
További szép napot mindenkinek.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2022.07.18. 19:09:16
Ja még annyit, hogy ha annyira elképesztően fantasztikus minden egyes zenéje, mint amennyire itt sokszor néhányoktól olvasom, akkor miért nincs egy dala sem pld. a tavalyi listában az első 30 között ? A tavaly előttiben meg 11. és 13. helyezett csak. Én nem mondom hogy rossz, de nagyon elsíkú és kissé már unalmassá váló a stílusa, sokszor olyan BCR-be illő sablonos rigmusokkal. Nem lehetek róla, nekem ez a véleményem, EZ VAN ...
Ez egy zenei fórum, ahol mindenki elmondhatja a véleményét úgy gondolom. A jövőben is le fogom írni ha nem tetszik valami zenéjük - hiszen itt mindenki ezt teszi, elmondja a véleményét -, az én kérésem az lenne, hogy akkor ne olvasd el a kritikámat. Ez az ÉN VÉLEMÉNYEM, ha elfogadod ha nem. Nem tudom, ki vagy és nem is érdekel, de neked sem teszik mindig minden. Na mind1, én maradok az ízlésemmel a "csőben" és akkor is le fogom írni a véleményem a jövőben, ha naponta 10szer kell megtennem. Vagy nekem nem szabad ???
rain70
Neked semmi sem tetszik tőle, ezt már mindenki tudja, ezért megtehetnéd az a szívességet, hogy többet nem írod le.
Mert az ábra szerint úgy néz ki, hogy minden "hülye" (rengeteg rajongó) veled szemben közlekedik az MFlex autópályán, csak te mész "szabályosan". Szóval, én is már jó párszor szaroztam a zenéjüket, mert mindig nem lehet jót csinálni, de az MFlex banda ettől függetlenül olyan mesterműveket tud kidobálni, amire senki más nem képes, főleg ilyen rövid idő alatt.

A múltkor írtad, hogy két zene tetszett tőle, hát erre én azt mondom, hogy nagyon csőben van a zenei ízlésed, hacsak két Italo Disco zenéjük jó neked a bandától. Mflex lassabb, főleg gitárra (is) szerelt inkább synthpop mesterműveihez, a mostani generáció a bokájáig nem ér fel.
A vokállal nekem szintén semmi gondom. Nem az én reszortom megvédeni a bandát, de úgy látszik ez a topik még mindig hordozza magában azt, amiért szétrobbantottam az egészet anno. (tisztelet a kivételnek)
Az én kérésem, a jövőben ne kattinsts 1 másodpercre sem egy új MFlex dalra.
Utoljára szerkesztette: rain70, 2022.07.18. 15:32:18
Húúúúú szerintem ez most sem sikerült és rossz lett, főleg ezzel az énekkel ....
Igen, jogos az észrevételed, sajnos van,hogy lemarad egy betű, és küldöm a hsz.-t Mflex Sounds , így helyes.(Tiszteletem a munkáihoz.)