42845
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• kaposi1
    Nekem meg akkor is be kell mennem éjszakára ha már biztos forrásból tudom hogy egy deka munka se lesz.
    Tehát már készítem magamnak a szórakozni valókat.
    (filmek,zenék)
  • kaposi1
    Hát ha az is legalább 224-es bitrátáju akkor nem is szóltam!
  • italograbber
    melóval időben végeztünk így elengedett a főnök korábban

Jó neked én szigorúan este hétig nyomom (három telefon csörgésére kell reagálnom.)Szerencsére azért van egy pár percem belesni a fórumba is.
  • italograbber
    várom véleményed a felrakott tesztelni szánt zenéről!

Őszintén megmondom neked én nem értek ehhez a fajta csekkoláshoz és amint látom mások sem nagyon..

Ahhoz hogy biztosat mondjak tudnom kellene hogy melyik katalógus számú lemezről való a darab és úgy tudnék biztosat mondani ha az onnan lerippeltet összehasonlítanám a tiéddel.Egyébként ez olyan mint amikor a macska megsaccolja az esőt.
  • lervi
    szia Lacim!
    megmondom őszintén nem szedem le mert elötted ugye már felrakta 1 másik fórum társ az egész albumot!
    szóval azt töltöttem le de csak az az 1 szám ami nekem tetszik róla!
    melóval időben végeztünk így elengedett a főnök korábban!
  • kaposi1
    Szia Cimbi!

Az a zene jó lett amit a 80-as ba feltettem neked?
    Amúgy hogy hogy ilyen korai órában....?
  • lervi
    szia! várom véleményed a felrakott tesztelni szánt zenéről!
    akár privát is küldheted és megmondom talált vagy nem!
  • kaposi1
    Sziasztok!

Érveket és ellen érveket lehet ütköztetni ,vitatkozni , csak arra kérlek benneteket hogy kulturáltan továbbra is!
  • italograbber
    Hi Lervi!

látom megy a minőségi méregetés:)

Egyenlőre a szokásos se füle se farka
  • italograbber
    a "hogy szól a gyakorlatban" részt,azért még megírom

Szerintem ez a rész felesleges hiszen mindenkinek van füle és valamilyen hangtechnikája többek között még nekem is.
    (mondjuk nem több száezres analóg erősító,de ehhez a digitális anyaghoz ez nem is szükségeltetik)

Ó HÁT PERSZE...folytathatnám így is,vagy úgy is hogy lassan a csekkoló tudományod végéhez értél.
    Mi ez a kitáncolás a bizonyítékok mögül?
    Vaggy talán megijedtél a kihívástól?

Egy 4éves gyerek is tisztában van vele ha valamiből elveszünk valamit az hiányzik belőle,ha nem raktuk bele akkor is rövidebb valamennyivel a kijelölt cél.Vagyis a 15khz feletti részen nincs semmi.Mint említetted nem kell hallani elég látni.Akkor viszont mi is láthatjuk mert hallani mi sem fogjuk.
    Ez volt az utolsó reményem nekem is hogy eljutott a felfogási küszöbödig a dolog..Egyszerűbben egy egyszerű ábrával kellene illusztrálni a mondandódat amit a 3569-es hsz-edben írtál egyébként tényleg túlságosan sci-fi-nek fog tűnni az egész.
  • lervi
    sziasztok mindenkinek!
    látom megy a minőségi méregetés:)
    ha valaki megmondaná hogy ez kreált wav vagy bütykölt vagy mp3 ból lett e csinálva annak megköszönném!
    a továbbiakban mint szakmai hozzáértését a dolgokhoz el is ismerem minden kritérium nélkül!
    várom a véleményeteket ki minek hallja a dolgokat!
    Robert Miles - Children (original version)6:19
    http://www.multiupload.com/2HNT29HCLG
  • Dióka
    ha nálad már ez is sci-fi, amit eddig írtam, akkor szerintem teljesen felesleges bármit is megpróbálni vagy akár csak elmagyarázni, vagy bizonyítani, hisz vagy süket fülekre vagy fekete lyukra fog odabent találni.
    a "hogy szól a gyakorlatban" részt,azért még megírom, mert az szerintem felér a felfogási küszöbszintedig. legalábbis ez az utolsó reményem.
  • italograbber
    amikor egy normális hangrendszer közelébe kerülök
    Remélem nem a számítógép hangszórójára gondoltál.

Az általad leírtak túlságosan elméleti síkon futnak,akár talán még lehet is benne valami valóságtartalom,de nálam a sci-fi kategóriát erősítik.

ezt mutatja a papírforma

de mit nutat a valóság?Remek alkalom bebizonyítani gyakorlati síkon is az elméleti téziseket.(hogyan csekkol egy valódi szakértő)

LÁSSUK A MEDVÉT!
  • Dióka
    szakértelem nem kell feltétlenül egy egyszerű freki analízishez (minimális ismeretek persze előnyt jelentenek), de még csak hallás sem szükséges hozzá. ezt mutatja a papírforma. egy szép, kb. 600hz-es frekilyuk (azaz a semmi) tátong 15khz feletti részen,amit általában direkt raknak bele 1-1 demo jellegű anyagba, csak frekiben lejjebb.
    hogy hogyan szól,az más kérdés, azt majd 3 után valamikor megmondom, amikor egy normális hangrendszer közelébe kerülök.

• rics78
    Arigato!
  • italograbber
    Akár az is lehetne.

Kíváncsivá tettél mi alapján jutottál erre a megállapításra.?A műszereid romlottak el vagy netán a hallásod vagy csupán csak a szakértelem hiánya kandikált be az ablakon?

Off!
    Emléxem nem olyan régen egy mit ugrálsz is ebbe kavarodott bele,mármint a spektrum és a frekik világába.Azóta egy bizonyos helyen önmagával beszélget olyan dolgokról ami másoknál is természetes,de semmi esetre sem próbálozik spektrum és freki analizálással.
  • Dióka
    sajnos ez is egy bütykölt wav, ami még nem lenne nagy baj, csak szarul van bütykölve!
  • kaposi1
    Sziasztok!

Ezt az albumot keresem komplett!
  • italograbber
    Bár még nem csekkoltuk le

Előtte vagytok.Természetesen akad olyan fórumtárs is akitől még jó néven is venném.
  • kaposi1
    Persze hogy lehet ha mondjuk szállítod a többi zenét is mint azt előbb tetted a Ventura esetében!
    Bár még nem csekkoltuk le!
  • italograbber
    Inkább örülök hogy kiderült az igazság ezzel az albummal kapcsoltban

Még jó hogy sok mindennel kapcsolatban nem derül ki,mert akkor egy dologban biztosan igazam lett volna életem során.
  • italograbber
    Sok örömöm nem volt benne

Előbb vagy utóbb még lehet.
  • italograbber
    Lövés 1
  • kaposi1
    Bátrak vagytok.
    Én ilyen SMS dolgokba eleve bele se megyek semmilyen szinten!
  • kaposi1
    Tanulságos ez az egész történet és a hozzászólások is, így ha nem gond marad az egész.
  • kaposi1
    Inkább örülök hogy kiderült az igazság ezzel az albummal kapcsoltban!
  • kaposi1
    Én is belenéznék ha nem kellene más száz albumba is belenéznem!
    Ez idáig kimaradt.
    Sok örömöm nem volt benne !
  • kaposi1
    "Hát szerény becslésem szerint a zenekedvelők 95%-a így van ezzel manapság'

Ezt nem is vitatom de ezt az albumot tényleg úgy kaptam valakitől!
    Tehát nem én keresgéltem a neten utána!
    Persze a végeredmény ugyan az lett volna ezen példány esetében!
  • Dióka
    nana, pontosítok, a zenegyűjtők 95%-a van úgy,
    a zenekedvelők mindent meghallgatnak (és én bele is nézek) legalább egyszer.
  • italograbber
    amit amíg nem tudsz,az nem is fáj,

Ez bölcs megállapítás.Az igazság az egészben habár már nálam okosabbak is leírták ezt hogy a csekkolókkal veszteségmentesnek tűnő anyag sem biztos hogy az aminek látszik.Ennek a lossless sztorinak egy orvossága van az eredeti korong üzembehelyezése.Ekkor is csak 99%-os valószínűséggel mondható ki az igazság.
  • Musachy
    Velük már én is próbálkoztam, első alkalommal sikeresen, kb.200Ft-os sms után jött a válaszban a kód és működött is.
    Aztán még pár sms-t elküldtem, de már nem jártam sikerrel, mert vagy az volt, hogy "a fájl eltávolítva vagy blokkolva" vagy lejött, de az exe fájl hibás volt és nem működött (ez idegesítő, miután több, mint 1GB-os állományt többször leszedtem emiatt és mégse volt jó).
    Szóval zsákbamacska.
  • italograbber
    Én még nem is hallottam ezt az albumot sőt azt sem tudom kitől kaptam

Hát szerény becslésem szerint a zenekedvelők 95%-a így van ezzel manapság.
  • italograbber
    Sziasztok!
  • Dióka
    ne haragudj,nem akartalak kizökkenteni senmmilyen hitből, azt is tudom,amit amíg nem tudsz,az nem is fáj, de meg kell mondjam, az sem kizárható (mint ahogyan azt mostanság nem is egy -főleg netes kiadású- albumon fordult elő), hogy az albumkész zenei anyagot mp3-ból maszterelték, és így került eme csodafreki akár kisgyártású bakelitre, akár cédére. szóval nincs kizárva, hogy nem "direkt" vágtak át....ha meg igen, akkor valószínű belefuthatsz még hasonló manőverbe máskor is.
  • kaposi1
    Annyira utálom hogy megint neked van igazad!
    Minden porcikámmal tiltakoztam a kijelentésed ellen ,de sajnos ami tény az tény.
    Elnézést mindenkitől.
    Én még nem is hallottam ezt az albumot sőt azt sem tudom kitől kaptam!
    Még egy vagy két napig hagyom az ezzel kapcsolatos "zenét" és képet, aztán törlöm mint ahogy azt a bizonyos albumot is!
    Mondjuk az érdekes hogy még a cover képek is pedig 25Mb-os png képek!
  • Dióka
    jujjjjjj, ez nagyon youtube rip vagy 128-as mp3

• kaposi1
    Persze közben én is tudom hogy ez a tisztességes neve!
  • kaposi1
    István barátomnak amit ígértem!

Érdekes hogy egy betűvel sem említik a lemezen hogy TIZIANA csak ennyi minden számnál hogy Rivale!
    Egyáltalán honnan jött ez a Tiziana név?

Rivale - Ash ( Flac )
  • Codigoro
    Sajnos nem..
    Ezt próbáltam minden ország és szolgáltató esetében (először az orosszal kezdtem)-nem fogadta el...
  • musichunter
    Пароль на архив/Password: cdport
    Nem ez a jelszó? (nem nekem nem is kérte a 600megás exe fáj

Csak kérdezem ott volt az oldalon!
    Vebfordítás ezt hozta ki!

Kedves zene szerelmeseinek!
    Studio ritkaság együtt az oldalon Limpopomusic.com tart a 30 napos példátlan akció!
    Most már vásárolhat is ritka gyűjteménye letöltő közvetlenül honlapunkról rögzíti a saját a CDR vagy hallgatni a számítógépen vagy a zenelejátszó!
    Minden szám ritka vinil-kibocsátás nem adják ki CD-n.
    Példátlan intézkedéseket, hogy a költsége minden 4-lemezes gyűjtemény mindössze 150 rubel egy mp3 formátumban - 256 kb., És 255 rubelt - a nerazzhaty formátum (veszteségmentes)!
    Ez a költség a CD-audio formátumban csak 64 rubelt, és mp3 formátumban csak 38 rubel!
    Önnek csak le és csomagolja ki a letöltött fájlokat. A kifizetés akkor kell előállítani csak akkor már letöltött zenéket a számítógépre! Fizetési megbízások belül a letöltött fájlokat.
    Én mp-3ban hóztam le de én sem jutottam messzebb mint ti....Sajnos
    Az emelt díjas hívással én is megjártam 1x nem akarok még plusz 200Fz sem fizetni a másik is így volt csak 400-ról szolt a fáma de a számlán 1800 volt a minusz!Na akkor fogadtam meg ,hogy többet nincs ijesmi!