42850
-
#7801-re:
akkor?
akkor mindenképp :)
szépen várj meg a kijáratnál, majd megyek :)
még nem tudom mikor,
de egész biztos, hogy oda fogok érni :p -
WAHHAHHAA -
musichunter #7801 akkor talán találkozunk??
-
#7798-ra:
én ott leszek :)
rövid élménybeszámoló:
a buli fantasztikus volt :p
ennél rövidebbet nem tudok :) -
Breki már bemutatta a klipet 70-80-asba. Szerintem innen sem hiányozhat mert ez mégis csak ide való! 
-
ItaloFan1969 #7798
, sajnos az idöpont nekem nem lenne jó ;O/ ... de szurkolok a résztvevöknek
. Ha valaki ott lesz irjon majd egy rövid beszámolót hogy milyen volt a buli !
-
Július 16. -
ItaloFan1969 #7796 Hát ha az ember a pontos dátumot tudná és élhetne a lehetöséggel akkor egy kis Italo tébolycsapattal szivesen benne lennék.
Augusztus elsö három hetében a velencei tó mellett nyaralok ... onnan fehérvár csak egy ugrás
-
atiapuka #7795 Nekem tetszik:
Quantize - Because The Night
http://www37.zippyshare.com/v/21565630/file.html -
Lehetett rá jelentkezni (most nem tudom, hogy még lehet-e), ha Laci akarja, akkor elmondja hogyan és hol. -
ItaloFan1969 #7793 Szinte tudtam
-
Zártkörű, a második most 16-án lesz, ha jól tudom... -
Azt én is megtenném! Legalább már személyesen is találkoznánk. Csak ne lenne olyan nagyon mesze tőlem.
Nem semmi, szinte repült a fórum az elmúlt napban! Elég volt visszaolvasni az egészet!
-
ItaloFan1969 #7790 Szia Kaposi Laci !
Ez milyen buli volt ? - ha nem vagyok túl indiszkrét ?!
Nyilvános vagy valami zártkörü? Mert ha nyilvános volt és talán a jövöben is lesz ilyesmi nagyon szivesen elzarándokolnák Székesfehérvárra !
Na minden esetre szenzációs party lehetett
üdv
ItaloFan1969 -
-
musichunter #7788 1 kép róla...
értékelés -
musichunter #7787 1 320 as és 1 Wav kép!
2 értékelés
Ui.a két múzik nem egyezik!!!!!de a grafikon a lényeg! -
user2 #7785 Masterelve van kedves szamóca67, de remélem hogy te nem vagy süket vagy csak kekeckedni akarsz?????
-
szamóca67 #7784 Ez olyan mintha equalizerezve lenne.
-
el kell mondjak egy érdekességet, aztán vagy ..., vagy nem :)
tudok egy kollégáról, aki egész normális hi-fi technikát használ zenehallgatáshoz ..
ez a kolléga, leül a foteljába, háttal neked (feltéve hogy a szobában vagy te is) és a következőt műveli:
te kezelheted a play gombot, ő meg csak fülel..
winamppal lett csekkolva, de valszeg más progikkal is ugyanígy lenne..
szóval kolléga háttal neked, véletlenül sem látja melyik zenét és annak is melyik formátumát indítod el!
alig telik el pár másodperc a zenéből, már mondja is: "empéj." elindítod a következőt: "lossless." eddig jó...
következő zene. megint eltalálja. aztán megint..
és így tovább...
a kolléga olyan ritkán téved,
mint varjak közt a rigó :)
számomra azért meglepő ez a "tehetség", mert ugyanez nekem csak akkor megy, ha egymás után játszol bele ugyanabba a nótába, csak különböző formátumban..
a legenda arról szólna, hogy nincs különbség fülre egy "tuti" 320-as empéj, és mondjuk egy eredeti gyári audio cd között.
állítólag audiofil ketyeréken, és audiofil alanyokon tesztelték le, és ők nem tudtak különbséget tenni vakteszten..
szomorúan mondom:
én sem tudok, ha nincs összehasonlítási alapom..
de tudom, hogy vannak akiknek a vakteszt sem akadály..
ennyi a történet, aztán a tanulságot vonja le mindenki saját maga... -
user2 #7781 Fáj az igazság haver, nem én tehetek róla hogy te meg a botfülű HQ haverjaid süketek vagytok és egy gagyi program a mérvadó nektek itt Bp. környékén rengeteg high-endes haverom van és mindannyiuknak a füle a mérvadó!!!
-
Mások által mondva igen jól, szerintem meg nem.
Legalább is ami a zene részét illeti.
Hagyjuk ezt a veszteségmentes dolgot.
Az életbe se fogsz róla meggyőzni koma.
Részemről itt vége a témának. -
user2 #7779 Kétségtelenül szépen szól a ripped kaposi1 kolléga de talán bizzuk a többi forumozóra hogy vajon ugyan ennek a felvételnek az én saját rippem féle verziója hogy tetszik, de mint már említettem most is azt kell hogy mondjam hogy sajnos a te rippedet atomjira veri az enyém. Ezek a tények cimbora és most ne a gagyi programodra hanem a füledre hagyatkozz!!!!Hamarosan lehet tesztelni már elkeztem feltölteni a zippyre türelem. 
-
Nem szoktam tömörítgetni , nekem jó az 1411 is.
-
user2 #7776 Pont az hiányzik a 320-asból amit az emberi fül már nem képes érzékelni de ezt már egy korábbi irásomban kifejtettem bővebben!!!Egyébként ha még nem tudnád akkor most elmondom neked hogy az mp3-filet jóval magassabb bitaránnyal is lehet tömöríteni mint 320kbs de fölösleges!!!!! -
"tudatom teljes magaslatában biztos vagyok benne hogy bármeik feltöltésedet atomjaira veri az én saját rippeim"
Tyű ha!
Jól van koma gyere verje atomjaira.
A teszt alany legyen egy 2010-es maxirol egy olyan zene ami talán még máig sem található meg a neten még valós 320-ba se.
Ha tévednék sorry, szerencsére nem kellett rászorulnom hogy netről töltsem le.
Aztán nem ám megmastereled mert sikítok.
1. Eredeti minőségben
2. És az eredetiből készített 320-as mp3
Szóval legközelebb legalább az mp3-as masterelésed valami utóbbi képet mutasson. -
Sziasztok!
Egy válogatás albumot ajánlanék, nem tudom hogy a házigazda átengedi-e a rostán.
Va-Different Shades Of Savage-2cd-2011
https://rapidshare.com/files/2839115721/Va-Different_Shades_Of_Savage-2cd-2011.rar
ARTiST.......: VA
TiTLE........: Different Shades of Savage
GENRE........: Dance
LABEL........: CD213-214
NR.OF.TRACKS.: cd1: 11 cd2: 11
TOTAL LENGTH.: 130:53 min
SOURCE.......: CDDA
ENCODER......: LAME Encoder
QUALiTY......: VBRkbps / 44,1kHz / STEREO
SIZE.........: 243,9 MB
COVERS.......: YES [x] NO [ ]
RLS.DATE.....: Jul-04-2011
”””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
NR. TRACKNAME TiME
””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””’””””””
CD1 ƒ
ƒ
01 G.A.N.G. - Incanations__Vocal ƒ 09:43
02 Joey Moon - Angelica__Original ƒ 06:31
03 Rose - Magic Carillon__Vocal ƒ 06:10
04 Tango - Computerized Love__Original ƒ 05:17
05 Lena - Run to Me__Extended Version ƒ 04:54
06 Frank Raja - Born to Be Alive__Original ƒ 06:03
07 Limit Eccitation - In the Dark__Original ƒ 05:13
08 Wilson Ferguson - Om Singin Again__Extended ƒ 05:48
09 Paula Evans - C.I.A.O.__Extended Version ƒ 05:11
10 Savage - So Close__Hijack Remix ƒ 05:21
11 Ramunda Navarro - Te Amo__Extended Version ƒ 07:05
ƒ
CD2 ƒ
ƒ
01 Taxi - To Miami__Original ƒ 06:05
02 Camomilla - Buenas Noches__Original ƒ 06:08
03 Stargo - Capscum__Original ƒ 06:19
04 Saxophone - Souvenir__Vocal ƒ 06:14
05 Claudio Mingardi - Star__Vocooder Version ƒ 06:51
06 Lala - Johnny__Vocal Version ƒ 04:58
07 West Virginia - Stars on Magic__Italomix ƒ 05:40
08 Two for Love - Hold Me__Extended Version ƒ 05:08
09 Alexia Cooper - Boy__Extended Remix ƒ 05:34
10 Lita Beck - Its All Right__Extended Version ƒ 04:56
11 Ice Mc - Easy__Extended Revolution Remix ƒ 05:44
””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””‘””””””
ToTAL:130:53
-
Nos hogy rövidre, és végleg lezárjuk a témát, kérdeznem se kellett. 
Csodálkoztam volna ha pont Ken Laciról nem ír Imi.
Remélem user2 ez elég kimerítő válasz volt számodra is.
-
jó újra látni az öreget.
örülök, hogy láthatóan jól érezte magát "nálatok"..
fehérvár mindíg is egy a szívemnek kedves hely volt és marad is
-
Na jó reggelt! 
Hát kedves User2 ahogy többen is megjegyezték nem semmi figura vagy.
Nézd én nem térek ki minden tegnap este hozzászólt valótlan állításaidra mert ahogy a Halálos fegyverben elhangzott klasszikust idézzem " Öreg vagyok én már ehhez"
De azért tényleg csak pár dolgot megemlítenék.
"Kissé" hiányosak az infóid.
PL:
HALUSKA IMRÉRŐL
"2000-ben kivonult a zenei életből és minden időt a családjára fordítja"
Ez kérlek téves, nézd csak ezt a képet mennyire is vonult ki IMI a zene életből!
A kép tavaly egy közösen eltöltött Székesfehérvári buliban készült ahol bizony ő is tevékenykedett nem is akármilyen sikerrel.
Most hogy ennyire pedzegetted ezt a Ken Laci dolgot személyesen fogok rákérdezni Imitől hogy mit is tud ő erről.
Imi eltűnt egy időre az tény , de most bizony nagyon is aktív ismét mert a vér nem válik vízzé.
Egy másik topikban ahol kimondottan csak a 80-as évek zenéi a téma bizony nagyon is aktív.
És hogy mennyire?
Csak ennyire.
"Hymy
Profi Italo-s
PÜ küldése a felhasználónak
Csoport: Members
Hozzászólás: 629
Azzal meg hogy olyan embereknek osztod a az észt akiket nem is ismersz, gondolok itt KOKO-ra és Sultan 71-re, sejtésed se lehet hogy két profi italósra sikerült rátalálnod.
És meganyi profi italós aki még a háttérből figyeli ténykedésedet, és jókat mosolyog, vagy éppen dühöng hozzászólásaidon.
És letölti jó pár masterelésedet hogy hátha egyszer.....
De mindig csalódniuk kell szegényeknek.
Ezt a "Válasz erre" gombot meg pont neked nem kellett volna erőltetned szerintem.
Neked is elég sokára sikerült megtalálnod.
Szóval, ha továbbra is szeretnéd megosztani kétségtelenül jó "zenéidet" ( itt kimondottan a zenéröl beszélek)nem a minőségről, mert az egy külön történet nálad.
Akkor próbáld meg elhagyni ezeket a szuper jelzőket a feltöltéseiddel kapcsolatban, mert megtéveszted a letöltőket, és lehet hogy abban a hiszemben hogy már megvan űberbrutál minőségben tőled, nem keresik adott számot valóban jóban.
Többször is elmondtam, ez a topik hiánypótlásként, azért született hogy bemutassuk a 2000 év után született, 80-as évek stílusában íródott Italo zenéket.
És a hangsúly a BEMUTATÁSON van.
Aztán majd eldönti mindenki hogy érdemes-e neki rááldoznia többet mondjuk egy bakelit formájában.
De a lényeg hogy senki se lépjen túl egy határt hozzászólásainak stílusában.
És bizony már rezeg a léc ha érted mire gondolok.
-
sorry. már megint nem figyeltem 
honnan is tudjuk, hogy 1983-ban énekelte fel a nótát, és nem 1984 tavaszán
repesve várom a magyarázatodat
-
vtibor69 #7767 

-
mindannyian rosszat ismertünk eddig 
de, semmi vész..
van itt nekünk egy userünk, aki felfedte végre az igazságot
-i
-
úgy látom, nem csak a popszakmában
-
user2 #7764 Én azt mondtam hogy 1983-ban énekelte fel, nem azt hogy akkor adta ki az álltalad említett memory records!!!!
-
user2 #7763 Az viszont biztos számomra, hogy ennek a Gianni Coraini nevezetű gyereknek csak annyi köze van a Hey Hey Guy,Tonight, Don't Cry,1.2.3.4.5.6.7.8,Glasses Man,stb című remekművekhez mint nekem a repülő vezetéshez ergó csak a nevét használja Kenessei Lacinak nyilvánvaló számomra hogy a szerzői jogi témákban megeggyeztek!!!!
-
vtibor69 #7762 Most akkor hány Ken Laszlo van?Én nem jót ismerek? -
user2 #7761 Tudod te azt cimbi hogy hány ilyen átverés van a pop szakmában még a mai napig is????
-
világos, mint a vakablak cimbora 
(zephyr elfordul és úgy röhög, hogy a könnyei csorognak..) -
jaj tibikém, látom te sem érted:
user barátunk nem erről a ken laszlo-ról beszél.
van egy másik, aki nem 1984-ben, hanem 1983-ban már felénekelte ezt a "gáj" zenét..
átvágva ezzel az egész memory records-ot, akik csak 1984-ben adhatták ki de persze a másik ken laszlo-tól