42864
-
én nem röhögök, kellemes orosz 80as diszkó :) van amit érdemes megszerezni tölük.
kár, hogy megint kicsit túlzásba van véve az rm, túlkompresszált,cirip és a szétdinamikázás, túl kiabáló zene, már az elsö taktusnál kiütötte a fülem,
ha nem írod, hogy RM,akkor is 100%-ra tettem volna. :)
-
nagy teher esett le a vállamról -
italove #20192 Ne is álmodj róla, nem kérem meg a kezed!
-
És most nyugodtan lehet röhögni, de ezt is nagyon szeretem, igaz ez régi zene...
Figyelem, RM!
Laskovyi May (Jurij Shatunov) - White Roses [Bielyje Rozy] (12'' version - 1988) -
népszerü a fórum. :) -
már látom, hogy nyelvi nehézségekkel küszködsz, az oboa az nálatok vidéken már hangrendszer?
ezek után jobb ha megkéred a guglit, hogy söpörje ki az adatokat a netröl,amiröl kiderülne, hogy te min hallgatsz zenét, ha még az alapokkal sem vagy tisztában,mit várhatnánk késöbb?nem tudom,de semmi komolyat.
-
Tudom, tudom orosz... de akkor is tetszik. Nekem bejövős ez a szlávos, picit mulatós jellegű italo vagy inkább euro. Különben ugyanaz mint az SH, csak ez orosz piacra, és ugyanúgy a férjével. Legalább is én így tudom.
Utoljára szerkesztette: magicboxx, 2014.09.19. 21:58:32 -

-
italove #20186 Rákérdezhetek a hangszerre? Oboa... 
-
italove #20185 Nincs tere, fojtott lecsengésűek a magasak, az egész egy bödönből szól, a sztereó nem hallatszik, olyan mintha az énekes hangját az arcomba nyomnák, a basszusáról a szomszéd azt hiszi, közelgő földrengés és kijött tőle az arcideg zsábám is!
Jól nyomom a vakert? Tanulok ám!
De azért köszi!
-
atiapuka #20184 Legalább őszinte vagyok. Meg szinte ősz.:) -
atiapuka #20183 Azt hiszem maradok a régi zenéinél.:) Amiket a Sib. Heat-el ad elő. -
tényleg ne legyél már hülye,ha nem érted a metaforát és az utalásokat,akkor miért próbálsz okoskodni
te irtad, hogy újabb keletü, én meg ezt írtam új(abb keletü)
5-7 éves zenék már sem nem új, sem nem újabb keletüek,ennyi.
honnan tudtad, hogy én ki tudok rakni a ház elé is zenét?rákerestél a neten?
egyébként valóban, van kültéri hangrendszerem is. -
italove #20181 Ezt mindig elmondod!
-
Nekem is a Don't Say Goodbye a kedvenc :) Kár, hogy nem készült belőle maxi... Nem tudom, hogy volt-e már, de van Cora új orosz dalának maxi verziója, ráadásul ő tette közzé a twitteren. Figyelem, RM!
Studio-80 (Elen Cora) - Sneg Za Oknom (maxi mix - 2014) -
atiapuka #20179 Digital Emotion-hoz hasonló a Sweet Connection. Múltkor pont hallgattam pár zenéjét. Na azt is nagyon komáltam/om. -
atiapuka #20178 Nem rossz a Yellow Screen sem, de azért nekem az eredeti az igazi. -
atiapuka #20177 Na meg ez:
Cliff Wedge - Don't Say Goodbye
-
atiapuka #20176 Nekem ez volt a kedvencem tőle:
Cliff Wedge - Never Gonna Give You Up
-
italove #20175 Mutass már rá, hol látod, hogy új zene, "mr. beszólok mindenkinek, de zenéket csak a ház elé teszek ki"?
-
Kár mind a két előadóért... :( Talán valamilyen formában lesz folytatás... -
italove #20173 Ez a jellószkrín zene valami óriási telitalálat. Annak idején is jócskán megelőzte a korát, és hangzásban hozott valami elképesztő brutálisat. Szerintem ezt a nótát korszaktól függetlenül, bármelyik diszkóban lehet/ett játszani.
Ezt már posztoltam ugyan, de még egyszer kiteszem, annyira tetszik. Orosz testvéreink ajándéka (a földgáz mellett):
YurAn YurAn & Alex Neo feat. Letichev Sky - Ekran (Cover DIGITAL EMOTION Go Go Yellow Screen) -
Ez a régi sztárokra igaz is volna, de felejtsd el, hogy ez alapvetően new italo fórum. Effektíve ismeretlen előadókkal, akik nem tudnak ilyen szinten profitálni fellépésekből, mint a 80-as évek előadói. Leginkább hobbiból és szerelemből csinálnak dalokat. Tehát, hogy fennmaradjon a műfaj, nekik tényleg szükségük van az eladásokra. Egy David Guetta-nál mondjuk én sem érzem a kényszert, hogy fizessek az aktuális dalért. Mondjunk nálam picit más is a helyzet, mert éves, általános jogdíjat fizetek a Artisjus-nak, így bármit, bárhonnan letölthetek, és játszhatok. Igaz ez is tipikusan magyar, tehát zenét lophatok, és legálisan játszhatom is... Különben az összes rádió is így működik, gondolom tudjátok, hogy a rádiók nem vásárolnak lemezeket már nagyon-nagyon régóta. Vagy promóba kapják MP3-ban a kiadóktól, vagy letöltik. -
ez még szinte süt,anyira új(abb keletü), 5-7 éves!
-
hát CW mostanában pihen, és dolgozik. a zenéiböl nem tud megélni.volt egy pár év korszaka,aztán kihunyt.reméljük egyszer még feltámad a szikra újra.JM5 is hasonló cipös projekt,hisz ezek mind rajongói célzattal saját háttérrel futottak,sajnos szponzorok nem álltak nagyon egyik mögött sem.
JM5 egyéb neveken mainstreamben még produkál és publikál,de az más téma.
-
italove #20169 Nekem az újabb keletű zenéi közül ez a kettő a kedvencem:
Cliff Wedge - Touch Me (Extended)
Cliff Wedge - Go Go Yellow Screen (Tom Tom Short Mix)
Sajnos újabbakat én sem hallottam. Pedig imádom őket. -
italove #20168 Ne haragudj, de ezen csak nevetni tudok! Magyarország és a jogállam... Egyébként nem találom logikusnak, amit mondasz. Ha valaki bakelitet vagy cd-t gyűjt, úgysem fogja letölteni mp3-ban. Akinek pedig nincs lemezjátszója, nem fogja megvenni a lemezt. Ha viszont mp3-ban nem lehet elérni a neten, akkor rajongótábora sem lesz a nótának/előadónak. Marad a pár nyugdíjhoz közeledő, járókeretes vén fószer, akik megveszik bakeliten a kedvencüket.
Talán szerencsésebb lenne mindenkinek INGYEN elérhetővé tenni mp3-ban a zenéjét. A lemez őrültek úgyis megfogják venni, ha 30-40 euróért adják darabját, akkor is. Az előadók pedig a nosztalgiabulikon is tudnak még szakítani. Valahogy nem sajnálom őket. Nagy valószínűséggel nem a magyar létminimumon tengődnek. -
Kérdés a nálam tájékozottabbakhoz, Cliff Wedge-ről tud valaki új információt? Az utolsó dolgok 2009-ben voltak tőle, nagyon-nagyon szerettem amit csinál. Utána talán csak egy-két remixet láttam tőle. Igazi new italo volt, és ahogy masterelte a dalait, az nagyon közel áll az én ízlésemhez. Szerintem így kellene (illene) szólnia ma egy italo dalnak. Hozzá hasonlóan Johnny M5 is eltűnt :( Nagyon nagy kedvencem volt a Moscow Nights...
Utoljára szerkesztette: magicboxx, 2014.09.19. 20:59:06 -
bocs, tényleg a 20151-re akart menni, nem tehetek róla, csak az els 5 kareaktert néztem, az meg ua. de igy legalább teljes mellszélességgel elö tudtad adni magad rendesen! kaptal 15mp hírnevet! élvezd ki!
a hosszu ó ért is bocsi, tényleg elbasztam, de csak mert én is vidéki vagyok.meg elég szar a billentyüzetem is (kellett a pénz hifire),azért nem használok sokszor hosszú ékezeteket, nem azért ,mert örök panorámám van a balcsira!
egyébként rá lehet keresni min hallgatsz? mert akkor rákeresek, komolyan! :)
raktam én már ki elég sok zenét, vagy ajánlót,lehet,nem ide, de az lényeges?
-
atiapuka #20165 Azta, mi folyik itt?
-
Szerintem amaximus, italofan95 (#2015) hozzászólását nézte a tiednek. Kicsit befeszült az egész fórum, de az olvasottság is biztos nagyobb lett...
Utoljára szerkesztette: magicboxx, 2014.09.19. 20:40:43 -
atiapuka #20163 nyugi srácok! -
italove #20162 Ügyesen rákerestél a neten, gratulálok! Azért ez sem akármi, mert minimum írni és olvasni kell tudni hozzá!
Szeretem az ilyen embereket, zenét ugyan nem tesz le, de kritikai vénája, az van! 
Nem emlékszem, hogy írtam volna, min hallgattam zenét. Egyébként, mindegy is, hogy min, az a lényeg, te már ezen túlléptél. Én, és a hozzám hasonló fél süketek úgysem fogják meghallani zene szépségét, ahogyan azt te és a hozzád hasonlók hallják, ez nyilvánvaló. Elnézést, hogy belekontárkodtam ebbe!
Nem tudom mi az a pótméter. Ez a potmétert helyettesítő valami?
Vidéken el vagyunk maradva minden technikai újdonságtól, a fene enné meg.
-
Átlendülne az ember, de ez már olyan szinten lekezelő volt, hogy az embernek bevillan a szeme... A gagyi hasonlatokat se én kezdtem, és remélem nem is ilyen szinten fog folyni a társalgás. Inkább veled vitázok, az legalább intelligens és szakmai volt :) -
jaj ne máán,lépjünk már túl srácok a kinek milyen és mekkora farka van részleteken, hisz úgyis az enyém a legleg.... :) csak én kevésbé kérkedek vele.
ne marjuk egymást. persze a te nézöpontodból megértelek.
-
jah elég török, Hüseyin Kaya,
ami kb. magyarul a kovács 2 bélának felel meg. :)
2013-ban összehozott ezzel együtt 2 remek számot, nem tudom véletlen volt-e ,de mindegy is, ez nagyon jó lett.
most még az RM sem lett elcseszve! :)))
de most hogy megosztottad min. hallgatsz a zenét,így nem csodálkozom azon, hogy sokszor egyáltalán nem hallod,miröl beszélünk. :) ha pedig nem hallod,akkor minden egyéb részlet érthetö.
ne érts félre, pontosan tudom hogy szól az a szett, 25 éve én is nagyon örültem egy olyan összeállításnak. néhány évet kb. 87-91 között eltöltöttünk együtt (rádioerösitö+hangfalak), viszonylag meleg,lágy,diszkózenére fekvö szinezett hangzás, zaj is jár hozzá,ami viselhetö, kellenek is hozzá a pótméterek, föleg a magas szekcioban, szerethetö (anno én is szerettem!), de nyilván van (volt) tovább is zene és fejlödés. retró érzés rá gondolni, kedves korszak volt.
-
„Ha össze akarnám hasonlítani a két tevékenységet, akkor a szeretkezés és a kézimunka közti differencia jöhet szóba. Ki mire szán időt. Magam részéről jobban szeretem az előbbit.”
Ezt te komolyan gondolod? Magyarán én, aki USB-s külső audiofil hangkártyát használ (amit lehet önálló DAC-ként is használni), és NAS-ról szól a FLAC és az MP3, mivel nem tartok pici szeánszot, mint te a vinyl-el, akkor az „kézimunkához” hasonlít. Grat… de tudod mit, átvéve a stílusodat, lehet, hogy inkább az a típus vagyok, aki spontán keményen megcsinálja a csaját, úgy hogy kettéáll a füle, míg te még csak készülődsz. Ahogy az emberek, és a nők se egyformák, van, amelyik a szeretkezést kedveli, és van, amelyik a vad szexet. Képzeld, a zenehallgatásban sem vagyunk egyformák, te szeánszot tartasz, én meg gyorsan, pillanatok alatt elérek bármit, amire szükségem van. Amennyiben csak MP3-ban van meg, akkor abban.
A másik, hihetetlen, de én vásárolok zenéket, csak online. Clay zenéit (válogatva az EP-ről) pld. Play-en vettem meg, mert kedvelem, de nem vásárolok már nagyon régóta fizikai hanghordozót. Ugyanezt tettem pld. Tam Harrow (Tom Hooker) zenékkel is. Hadd döntsem már el, hogy nekem ez elég MP3-ban, 150 Ft/dal áron.
Azt hiszem, nálam megnyerted, a legirritálóbb, legsznobabb hozzászólás díját. Tisztelem Narumon fórumtársé, aki szintén "sznob", de legalább elegánsan teszi
-
A zenét nem teszi ki: persze, hogy nem! Egyrészt valóban jogsértő, másrészt nem tilos másnak is megvenni. Ha a zenét osztanám meg, azzal pont a kedvelt zene előadójával is kitolnék, ha a képet, akkor az talán épp kedvcsináló lehet.
Dehát magyarok vagyunk, inkább elvesszük, mint megvesszük... -
italove #20156 Fóbiám nincs, különben nem pakolnék ki zenéket ide. Ez azonban majdnem minden hozzászólásból le jön néhány embernél. De amíg látom, hogy sokan letöltik a kipakolt zenéim, addig annyira azért nem zavar ez a réteg. Igaz, ha valami olyat írnak, már csak zsigerből beszólok
.
Egyik kedvencem a lemezborító képek posztolása. Ez kb. olyan, mint a hűtőmágnes ajándékozása (itt voltam, de ha te megszakadsz, akkor sem fogsz tudni eljutni ide
). A zenét persze nem teszi ki, mert akkor esetleg más is letölthetné. Igaz, szigorúan jogvédelmi okok miatt!
Oké, magyarok vagyunk és "gyűjtők"...
De, hogy zenéljünk is, imádom ezt a nótát. Asszem török illetőségű az elkövetője:
Huso K. - Mr Fusion
-
"Nagyon bosszant az a lenézés és sznobság, ami a lossless, illetve bakelit tulajdonosoktól árad permanensen. "
Azért remélem nincs "lossless & bakelit tulaj" fóbiád.
Nekem is van vinyl lemez mániám, lossless file-okat is gyűjtögetek, de semmi lenézésem nincs, se permanensen, se ideiglenesen...
Nem vetem meg az mp3-at, sőt magam is használom, bár a telefonra tehetnék flacot is, de nem érzem szükségesnek, teljesen jó mp3-at hallgatni futás vagy bringázás közben.
Egyszerűen csak szeretem a "vinyl-érzést", szeretek nyugodtan és lassan élni és élvezni a pillanatokat. Nem rohanok sehova és teszek róla, hogy legyen időm feltenni a lemezt és rendesen átélni az élményt. A különbség az, hogy nem csak a fülbe belőtt zene van, hanem kellemes zenehallgatás, ami a fülön kívül a leket is megrezegteti és mellette kellemes látványt is nyújt. Ha össze akarnám hasonlítani a két tevékenységet, akkor a szeretkezés és a kézimunka közti differencia jöhet szóba. Ki mire szán időt. Magam részéről jobban szeretem az előbbit.