42864
-
atiapuka #20434 Én a Hey hey guyt az elejétől fogva szerettem.:) Pl. nekem a 'számos' száma nem igazán jött be. -
atiapuka #20433 Na valahogy én is így működöm.:) -
atiapuka #20432 Hát nem tudom, de anno még amikor én diszkóba jártam, az Aratóba, Hotel Ifjúságba, meg pár pár helyre egyszer-kétszer, de én nem emlékszem hogy euro diszkó ment volna. Inkább olyanokra emlékszem, mint Scotch, Divine, Pia Zadora.
És aztán volt a másik irányzat, a Europe, a Status Quo, Sique Sique Sputnik.
Na és akkor szoktam le a diszkókról, mikor már csak 1-1 divatos irányzat hódított, mint a Depeche Mode, vagy a Duran Duran, Egyik sem volt sosem a kedvencem. -
A Ryan Paris inkább rádióbarát dal volt, mint diszkósláger. Ez tény. Én a Hey Hey Guy-al voltam így. Jóval később kedveltem meg, a 80-as években idegesített. Ken Laszlo-tól a bulikban a 1,2,3,4,5,6,7,8 volt a legnagyobb siker Magyarországon. Más nem igazán. -
én imádtam MT,CCC,SANDRA,CRETU ésatöbbi stb. stb. vonalat is az elsö 3-4 évben.de igazából az italodiszkón túl magát a 80-as évek zenéit szerettem,sok egyéb stílussal,pop,szintipop, egyéb -
atiapuka #20429 Igen, én is a dallamos, 'slágeres' zenéket szeretem. Igaz nem csak az italo stílusban. De ebbe nem megyek bele megint, pár hete pont erről írtunk... -
nekem ebböl az idöszakból önálló zenékböl remixekkel együtt kb. 410db van megörizve (nem album,csak zeneszám!), de min. és kb. 2-3000 track megjelenés volt.
-
atiapuka #20427 De ha már flexi zene, nekem mindig is ez a száma tetszett nagyon: Mflex feat Infinity-Won't Let You Down -
Én mindig a slágeresebb vonalat képviseltem, talán azért is mert az első bulim 1987-ben volt. Ezekbe a számomra szélsőséges irányokba soha nem mentem el, nem érintett meg mélyen se a spacesynth se a high energy (elnézést a fanoktól). Valószínű ezért is van olyan erős nálam az eurodiszkó mint az italo. Lehet, hogy ezzel vitát gerjesztek, de a 80-as években az euro erősebb volt a magyar diszkókban. Italo-ból csak az igazán nagy slágerek mentek. Mondjuk nálunk a német vonal mindig erősebb volt, még most is ez van. Viszont az italo rajongótábora jóval fanatikusabb
-
atiapuka #20425 Ezeket ln is szeretem.
Bár Ryan Paris érdekes módon a 80-as években nem tetszett, de az újabb zenéje (az a wanna alone vagy mi) szerintem szenzációs zene. -
Ezek ugye klasszikusok, ha egy mflex italo zene megjelent volna a 80-as években,akkor megnyugtatlak, felért volna ezekhez is,
méghozzá pont ugyanúgy,ahogy ezekhez még hozzácsaphatsz kb. két-háromezer olyan italo disco zenét a 80-as évekböl, melyek mindegyike megállja a másik mellett a helyét és méltón képviseli a 80-as évek italo stílusát és zenei változatosságát!
én ezt így gondolom, de persze nem kell egyetérteni,mint azzal sem, hogy napi adagban és rendszeresen hány mg C-vitamin nem káros vagy szükséges.
-
atiapuka #20423 Nekem egyik nap eszembe jutott Ranko Happy world-je, és D. Keith Keep on Music-ja. Na azokat is nagyon szerettem régen és ma is. -
Az átjött, hogy ez valami régebbi dolog itt a fórum életében... -
Nekem pont a 2007-2013 közötti új megjelenések hiányoznak... Ezeket próbálom több, kevesebb sikerrel pótolni... -
nincs ezzel semmi gond, csak a nem veled kezdödött elözményekben a lényegénél kicsit hosszabban és nagyobb mélységben lett körbeírva. :) -
Különben reynaud annyira megmondta a tutit, hogy mi az igazi italo. Nekem pld. ezek:
Monte Kristo - Girl of Lucifer
Ryan Paris - Dolce Vita
Ivan - Fotonovella
Mauro - Bouna Sera
és még rengeteg ilyen dal. Klassz, ha Mflex munkássága ehhez felér...
-
dehogy szóllak le! ne viccelj már! én jófejnek tartalak! csak ettöl ifjabb zenékre számítottam,mint friss élményekre. listát én nem tartok nyilván, órákba telne,amig elkezdeném valami szerint leválogatni, hogy mit irjak abba a 300-ba, tehát nem a lista lenne gond,hanem az idö, amig megcsinálom, nekem sorszámozás nélküli gyüjteményem van, ha meg azt odadom belehallgatós 32kbps-ben, akkor összevissza szétmaszterelnétek,ha nem te,akkor italove, amit nem szeretnék!
ez csak vicc volt,nehogy ráugorjatok!
néha ajánlgatok itt, máshol osztogatok is, ahol hasonlóan viszonozzák losslessben,és kicsit nagyobb affinitásuk van az italo disco-hoz,sokkal kevesebb dumával, de ide már sok okból sem akartam akkor sem rakni bármit, amikor még csak olvasóüzemben néztem be néha. nekem ez a fórum arra jó, hogy kapjak új infókat és néha adjak is vagy néha tudjam itt püfölni a billt,hogy a rácsorgó méz ne ragadjon teljesen bele. :) a többi, csak szórakozás. -
Ezt de régen hallottam... Köszönöm, hogy eszembe juttattad
-
A mi ízlésünk elég hasonló, úgy vettem észre
-
Király, antimlexes lettem :) Csak azért mert a hanzással leírt véleménnyel egyetértettem. Rengeteg olyan zene van, amit megosztotok, érdeklődve meghallgatom, hiába igényes, nem az én világom, így kihagyom. Az italofan95 által linkelt dal se az én stílusom, de tényleg marha igényes. Mflex-nél meg ez nem jött át. -
atiapuka #20414 Ha már Celebrate szóba került. Ezt is most hallgattam, és tetszik nekem.
Savage - Celebrate
Mondjuk nekem örök kedvencem ez az együttes. A Don't cry és az Only you szerintem fantasztikus zenék. -
Félreérted, nem kell kedvelni! Nem kell hallgatni, és nem kell szapulni sem, ugyanúgy mint ahogy más hasonló 'szarral' sem történik meg itt, hogy ki van vesézve, de kieelt figyelemmel. Szerintem kb. ennyi ennek a sztorinak a lényege és mondanivalója.
Élesek az ellentétek, megosztó a zene a jelek szerint, de én a legnagyobb rosszindulattal sem érzem azt, hogy az mflex zenék és mflex stílusa a generáció legalját vagy hordalékát képviselik 30 év zenehallgatás utáni nagyátlagolásomban, és italo discon felnövésemmel sem! Talán más sem érzi ezt, és ezért nehezebben is boldogul vagy azonosul az olyan kifejezésekkel,amikkel negativ értelemben illetve van.
Valahol már mondtam, egy elöadó többnyire nem az öt vagy zenéjét utálóktól lesz sikeres vagy befutott, mflex esetében sem oszt vagy szoroz néhány antimflexes jelenléte.
mindig a a közönség dönt!
-
atiapuka #20412 Jaja -
atiapuka #20411 Savage - Twothousandnine nekem is nagy kedvencem kezdetektől fogva. 
Én is ilyesmi zenéket hallgattam most a hétvégén. És pl. újra hallottam Closed Celebration számát, és baromira tetszik. Pedig nem a legújabb zene ez sem ... De egyébként nekem sokkal jobban tetszenek a pár éves italo zenék, mint az ideiek ...
-
Nem tudom, hogy olvastad-e pár nappal korábban, ahol normálisan leírtam, hogy nálam van egy jó pár éves lyuk a zenékben. Nem hiszem, hogy ez miatt le kellene szólni a másikat. És igen, most jutottam hozzá egy csomó mindenhez. Ha meg jófej akarsz lenni, akkor nyugodtan átdobhatod azt a 300-as listát privátban, hogy mit kellene átnéznem... Vicces, hogy én nem választom így szét ezeket a zenéket, hogy ezeréves vagy új. Itt egy eléggé speciális műfajról beszélünk, és nem napi aktuális trendi club zenékről.
Utoljára szerkesztette: magicboxx, 2014.09.28. 21:57:14 -
Mindig ez van...
-
LOL!!!! :))))) Ez tetszik!
Oké arrébb megyek!
Bocs hogy rátapostam a lábadra,vagy inkább másokéra!
Utoljára szerkesztette: reynaud, 2014.09.28. 21:51:23 -
atiapuka #20407 Mondtam én, hogy kitör a vihar.
-
én sem, de ha te csak hétvégén jutottál ezekhez az ösrégi számokhoz hallgatásra, és volt képed ideírni ezt a 4-et, akkor gyorsan kezd el bepótolni,mert még többszázat kell átnyálaznod,ami drámaian fogja átrendezni az újabb aktuális 4-es vagy 40-es listádat bármilyen szempontból is nézegeted vagy hallgatod majd. :) 100 maszterböl 90 kuka, ez a nagyátlag, italoban meg még nagyobb a kuka arány, de jó maszterelésü és igényes italo a korszak kezdetétöl létezik, és 2000 után is volt rá még úgy 1-200 példa szerencsére, meg úgy 2000 ellenpélda. :)
-
Az a lényeg, te meg tudod mi a tuti. Bezzeg az idefirkálgatóknak meg sejtésük nincs. Grat... Nem tudom ki a f...om ez a mflex akit hörögve kellene mindenkinek kedvelnie, de most már érdekel. -
khmmm.
elnézést, de szerintem most egy érzékeny ponton állsz! menj arrébb! 
-
Én nem 30 évre gondoltam, csak a hétvégi zene hallgatásomra :) Csak elmondtam, hogy ezt a 4-et nagyon jónak éreztem hangzásban. Ennyi. -
én az ilyen kiemelek 3-4-et vagy 10-et a sorból és azt leírom egyszerüen értelmetlennek tartom,
egy 300-as listát is röhögve össze tudnék állítani 2000 utáni italosabb felvételekböl,amik közkedveltek voltak, vagy csak mondjuk épp menök vagy csak tetszettek, úgy,hogy egyiket sem sorolnám semelyik elé,hisz azok a számok,amiket az ember jónak érez, azokat pusztán az aktuális kedve szerint rangsorol,mindig!
ami ma jó, 23. hallgatás után visszaesik a 57. helyre és jön helytette egy másik az elsöre stb. és ez így megy körbe-körbe.hisz mindegyik zenében más a jó, a más dallam,más a ritmusa, más a hangszerelése, ezzel lesz más az élménye is!
nincs olyan,ahogy abszolút 1-2-3. olyan van, hogy emlékek erösebben kötnek valamelyikhez!
vagy valamiböl sokat adnak el,de azok egzakt számok.
én ezekkel a pici lófütyi sorlistákkal semmit sem tudok kezdeni.be is baszna, ha csak ilyeneket lehetne hallani mindig. :)
-
Nekem tetszik!
-
ha mindig csalódsz,akkor minek hallgatod? de komolyan! várod a csodát? vagy miért?
én nem tudok elérhetöséget,mert nem ismerem személyesen, és fb-ém sincs, de szerintem, ha nagyon akarod, meg tudod találni.biztos, hogy nagyra értékelné a véleményed, föleg személyesen!
nos, a Vincenzo Salvia zene Chrissy Valentine vokál párosítás valóban igényes mind eredetiben,mind ebben a remixben, ez kétségtelen!
Salvia zenéket úgy általában én is kedvelem és jónak tartom. hányszor is volt itt? 98%-ban a summer love albummal vagy zenével.
ettöl függtelenül, ha végighallgatod V. Salvia munkásságát simán belefutsz pancsika zenékbe is,mert az is van neki!van egy vonal,amit eltalált alig 1 éve és jól hozza. Általában ebben van a siker.
De hány ilyet is tudnál ebben a fórumban összeollózni? 3-4 tucatnyit? és a többi ezer trágyánál valahogy nem emlékszem, hogy itt toporzékoltatok volna, hogy hü de szar,meg ez meg az hiányzik belöle! érted? ez itt a bibi!nem az, hogy épp tetszik vagy nem. -
Leírtál 5 pontban sok marhaságot!
Sok e topikban firkálgató fórumtársaddal egyetemben halvány gözötök sincs arról mi a jó italo-disco zene!
-
Én is leírom mit tartok jónak, és igényesnek. Egész hétvégén sikerült zenét hallgatnom. Ez a 4 zene nálam kimagasló volt masterelésben, hangzásban, mindenben 
Savage - Twothousandnine (italo maxi - 2009)
Antilles - You and Me (extended version - 2008)
Sandra - Infinite Kiss (extended version - 2012)
Cliff Wedge - Touch Me (extended mix - 2009)
Mind a 4 dalnál ugyanazt éreztem, hogy ők tudják, illetve érzik, hogy kell egy italo/euro stílusú zenének szólnia a 2000-es években.
-
atiapuka #20397 á, már nem mondok semmit, most meg ott van ... -
atiapuka #20396 Ez marha nagy. Ugyanezt a videót szúrtam be én is este, erre az meg hova lett? Ki érti az SG lelkivilágát??? -
Azért ne bántsd az oroszokat. Rengeteg nagyon jó van. Szerintem a Siberian Heat, D. White, Digitalo és társai azok. Sajnos a Beach Club Records kiadványok nekem se szívem csücske, azt hiszem az általam említett Boris Zhivago is ide tartozik. Ezekkel a Ken Martina-s projektekkel nem tudok mit kezdeni.
Utoljára szerkesztette: magicboxx, 2014.09.28. 20:51:24