42866
NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• italove
    Mindjárt dobom fel az oldalra a szokásos napi 2 zenét... Hú, de tetszenek!
  • italove
    Én sem, mert sem dallamban, sem hangzásban nem nagyon tudnak eredetit hozni. Szerencsére vannak kivételek...
  • kaposi1
    Ez a műfajában egy kiváló zene, pedig nem vagyok túl nagy Space rajongó.
  • stellay
    Marcel De Van - High Energy
  • italove
    MarcelDeVan - High Energy

Ha valakinek van linkje ehhez, tegye már ki, én egyelőre nem találtam. A zene nagyon szuper!
  • kcsaba33
    Evgene Ikonnikov - The Snow Queen (Extended '14)

http://www21.zippyshare.com/v/70144571/file.html
  • kaposi1
    És kiemelkedően jó csapat is.
  • italove
    Nekem az Another Mystery a kedvencem tőle. Kiemelkedően jó zene.
  • italove
    Kérdezni is akartam, hogy ez a Closed az a Closed -e. Lusta voltam utánanézni Nem én tettem ki a 3.0 jelölést, így találtam, de a zene kitűnő!
    Utoljára szerkesztette: italove, 2014.11.03. 17:41:52
  • kaposi1
    A Closed után minek az 3.0 jelölés?
    Ők is kedvencek, de Crazy Love-t ők sem tudták még megugrani.
  • kaposi1
    A 2009-es Another Mystery album még ma is a nagy kedvenceim közé tartozik.
    Meg amúgy is a Fresh Fox összes zenéje nagyon tetszik nekem.
  • italove
    A mai felhozatal:

Fresh Fox - In The Line Of Fire

Closed 3.0 - Spanish Girl

A Closed ugyen inkább a dance-re hajaz, de/és/viszont egy nagyon jó kis dallamos zene.
  • kaposi1
    Köszönöm ezt még nem ismertem.
  • kcsaba33
    Estimado - Feelings for you 2014 .mp3

http://www2.zippyshare.com/v/59892363/file.html
  • AeroCool
  • italove
    Jelentem, én azért próbáltam zenéket is kirakni... Teljesen igazad van!
  • d jani
    Gyerekek, gyerekek...

Személyesen nem ismerlek benneteket - bár egy sör mellett bevállalnám - meg még jó pár emberkét innen, de én úgy gondolom, hogy felnőtt emberek vagytok és igazán befejezhetnétek már egymás mocskolását. De ha mégis olthatatlan vágyat éreztek egymás gyalázására, használjátok a privát üzemmódot, ha szabad ilyet kérnem....Zene sehol csak a z IQ-zás, meg az ekézés....Szívesebben olvasnám az infókat az új zenékről, hallgatnék új track-eket, mint ezeket a kis szösszeneteket, amiket ide írtok ! Nincs veletek semmi bajom, és tudom, sok közöm sincs hozzá, csak zavar...Köszi és további szép napot nektek !
  • amaximus
    Nekem tecccik a műsor! Ezeket a kis esszéket még elolvasom 50x!! , mert ezek legalább szórakoztatóak és 51x-re sem unalmasak! :)
    Kár, hogy a címzett nem tudja sem értelmezni, sem felfogni, sem részleteiben elfogadni ezt az álláspontot, hisz kizárólag úgy gondolja (mindezt a már-már mérhetetlen magas 130-as IQ-jával), hogy aki nem vele van,az ellene, és ennyi! Nem több.

• italove
    Szerencsére senki támogatására nem szorulok! A trollok hálózatba kapcsolt értelme sem éri el a szárított molylepkék szintjét! Csak nyomjátok bátran, nem nekem gáz!
  • rain70 #20800
    Ahhoz is kell ám sütnivaló, hogy valaki jól tudjon hazudni. Te mindig hazudsz, de nem jól, sőt kb annyira, mint az IQ mértéked. Ha jól olvastam ez 130 volt, akkor a többieknek itt 1300 felett van. Akinek sok van, soha nem dicsekedik vele!

A kedvenc szövegem lett ez.

""Nagyon bíztam benne anno, hogy kezdeti biztató lépések után..."
    Hánynom kell az ilyen emberektől, egy kétszínű hazug nálam egy férges pondró is jobb bármiben, mint amilyen te vagy, sőt!

A kezdeti lépésekhez képest óriási a fejlődése, nyilván emiatt lett nagyon hamar sok ezres rajongótábora, de te nyugodtan írd a további magasröptű hazugságaidat, sajnos olyan mélyen beleástad magad a szarba a sok eszeddel, hogy ezért nem ír már senki melletted, mert nem tudnak kihúzni belőle. Nagy buktivári lett ez is csáveszkém,.

• rain70 #20799
    Nyilván így van, én nem nyalok be senkinek, mint ebben az országban a sok tutyimutyi fotelforrdalmár! Tehát igen, ebben egyetértünk.

ItaQrlove!

"Nagyon bíztam benne anno, hogy a kezdeti biztató lépések után majd szépen fejlődik zeneileg Mflex. A linkek a megelőlegezett bizalomnak szóltak! Nos, ma pont ugyanott tart, csak a termékei szaporodtak gombamód"

Azta...va mekkora BUKTA ez neked! Ha most rád kötöttek volna egy hazugsávizsgálót, ezzel a válasszal, úgy kilengett volna, hogy wall street-i a zsidók is megirigyelték volna!

DEHOGYNEM OLVASTAD! Pont ez a jó benne, nem tudsz rá olyat válaszolni, amiből nem jönnél ki kegyetlen szarul!
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.11.02. 10:40:51
  • italove
    Köszönöm, végzem is a programozást! Nem értem ez miért gáz, de ha egy agymosott szakmuki ezt mondja az estin kiszenvedett 8 elemijével, biztosan igaza van!
    Nagyon bíztam benne anno, hogy a kezdeti biztató lépések után majd szépen fejlődik zeneileg Mflex. A linkek a megelőlegezett bizalomnak szóltak! Nos, ma pont ugyanott tart, csak a termékei szaporodtak gombamód. Szerencsére már nem elérhetők ezek a linkek, így nem kell büntetnem velük senkit!
    A Rain levelét nem olvastam, mert egyrészt nem érdekel, másrészt ugyan tudok nevetni a hülyéken, de hosszú távon már fárasztó, ezért nem is reagálok rá.
  • amaximus
    igazából nem is ismerlek, de azt hiszem egybecsengően érezzük, gondoljuk a dolgokat és én is köszönöm, hogy a tárgyi témához kapcsolódóan leírtad,amit.
  • amaximus
    Figyu IQ bajnok!

Bár nem nekem válaszoltál, de most komolyan, már kicsit frusztrál,amit csinálsz. Azért mert az eddig favorizált négymilliárd idehányt zenéid közül most épp tényleg csak egyetlenegyről nem zengtünk (egymástól függetlenül!) veled egybehangzó dicshimnuszokat, akkor egyből antimflex-eskedned kell, meg nyomatni a szánalmasan hülye dumáidat? Komolyan csak ennyit tudsz önerőből? A 'telefonos segítséget' próbáltad már? Nagyon sokszor KO példálózol,remélem azért Te nem vagy 'boxos'.
    Szerintem a KO az, de nagyon nagy, hogy amennyit szidod, mocskolod és baszogatod a tudta nélkül Mflexet, ennek ellenére azért csak-csak befut néhány dal a szatyrodba. (most gyorsan menj és töröld le,nehogy nyoma maradjon)

Inkább menj, és programozgasd még picit a zálogházi szoftvered Zolika!

• rain70 #20795

Én nem vagyok senki bértrollnoka, és ha visszaolvasod pár írásomat, ott is leírtam hogy valóban seggfej módra kiosztott pár embert, de ehhez nekem semmi közöm, ha úgy találta jónak, akkor az az ő dolga. Volt benne sokszor igazság is.

Te egy frusztrált gyogyós vagy és ingyenélő ez már rég kiderült, az anyám meg biztosan mással foglakozik "ott fent" nyugodjon békében, vagyis ne vedd pofádra! Az egész megnyilvánulásodból szinte lerí, hogy semmi olyan nincs az írásaidban, amin az ember elgondolkozna és azt mondaná, tényleg ennek az italove-nak most igaza van. Csak a fos folyik a szádból és rossz, amikor megírják páran, hogy milyen tré zenéket Istenítesz, akkor fel vagy háborodva és az rögtön az mflex miatt van! Most, hogy mondod megtaláltam az a remekművet, ez paródia és ez jobb? Na megint bebizonyosodott, hogy zeneileg (is) egy analfabéta vagy! Az illető még énekelni sem tud, emiatt lehet paródiának nevezni. A szöveg elég érthetetlen, egy bödönben kornyikált, vagy mi? Macska dugás közben szebben vernyákol! Névtelen mi? Ráadásul HAZUG is vagy! Egy paródia, ami ebben az esetben nem az, ott felvállalja az előadó a kilétét. Viszont, néhány szót hallani rendesen, főleg azt, amit te is hangoztatsz itt. A hallgatóit BOTFÜLŰNEK rágalmazza , akikből jó sok van.

Én nem hoztam szóba a főnököt, ahogy te írtad, de az biztos, hogy bármerre nézek és olvasok legyaláz mindenkit rajongókban, még a közelében sincsenek szinte sehol. És az egyetlen hely, ahol negatív színben tüntetik fel, az pontosan itt van! Ha ez neked ejakulációt okoz, akkor tedd itt ezt mindig, másképp biztos nem következik be, különben nem lenne energiád folyton itt lógni és ennyi baromságod összehordani.

Nagyon megkeseredett ember lehetsz, ha így éled ki, hogy egy fórumon osztod az IQ eszed! Tényleg azt mivel mérték le nálad?
    Megkérdezték, hány ujjad tudod a valagadba dugni, miközben hátra van kötözve a kezed?

Nagy az arcod itt többed magaddal, de hidd el nagyon sokan utálnak már itt, közben meg egy senki vagy! Csak azért tudsz ilyeneket írni, mert egyrészt a többség leszarja, nem akar vitát és van pár nyalifalifali haverod itt, aki egyetért ezzel, másrészt a HG egy elfogult, aki diktatórikus eszközökkel törölget, ha valami nem tetszik neki, de mindegy törölgessen csak, ezután mindent mentek.

Tudom jön majd IQL válasz, de nem lesz abban semmi olyan, amitől meggondolnám magam veled kapcsolatban.
    Nevezzétek át ezt a topikot "gyűlölöm mflex"-et, meg mindenki mást, aki nem nyal be itt"!

Menj(etek) (ti) a p...ba!
  • italove
    DJ KramniK - Bad Robot (Edit Full Magic Version)

Jól sikerült remix!
  • italove
    Hajrá Mflex bértrollnokok! Egységben az erő! A 20. ugyanilyen zenét valószínű én is unnám, de itt nincs erről szó, mint a mesteretek esetében! Addig is, míg elkészíted, a figyelmedbe ajánlom a Sarokcsiszolót! Tanulmányozzátok! Közröhej, hogy valaki névtelenül pár óra alatt jobb zenét csinált, mint a "főnök", a teljes munkássága alatt! Ezért olyan kínos ez nektek és próbáltok fogást keresni! No ez az, amin lehet viccelődni, botfülű HQcsicskák! A boxban ezt úgy nevezik KO!

Ja, és a kedves édesanyád az ingyenélő!
  • rain70 #20792
    "Kb. 50x hallgattam eddig és hát fantasztikus,"

Ilyet bármikor tudok neked csinálni még én is "IgyenélőQlmasztercsávesz" , kb 10 perc összerakni, és ha akarod megtudom csinálni 6300 percesre is, tehát nem kell sokszor nyomogatni az a fránya lejátszás gombot. ígérem, hogy még aránylag hallgatható is lesz és nem fullad unalomba már 1 perc után! Ennyit a zenei hozzáértésedről! Bár ezt nem firtathatom, ha valakinél itt merül ki a fantasztikus jelző!

Utoljára szerkesztette: rain70, 2014.11.02. 08:15:56
  • musichunter65
    köszönet érte!
  • Tyia
    Ejnye....
  • amaximus
    kezdésnek nem rossz,de ilyen ötleteim nekem is vannak, ha felveszed ezek közül bármelyiket,akkor én simán átneveztetem magam a kedvedért öribarim, ezért mondjuk lehetnél :
    -ittaspityu
    -ittalóvém
    -italdiszkont

bár nekem ellentétben veled,nincs szükségem további álregekre és névváltoztatásokra.
    dobsz ma még valami értelmes zenét,vagy ennyi vot mára a Lufi?
  • italove
    Javasolnék neked egy új nick-et! aminimus! Ez sokkal jobban közelít a valósághoz, persze felülről konvergál! Ha valamit nem értesz abban, amit írtam, jelezd!
  • italove
    Van benne valami!
  • Musachy
    Itt lehet előrendelni: [email protected]
  • Musachy
    A stílus maga az ember... mondják.
  • amaximus
    Kicsit vegyél vissza abból a kb@szott nagy IQ-dból, b+ te nem Darth Vödör hawerja voltál a "sötét oldalon"? Csak mert a megnyilvánulásaid alapján biztos nem telt fényre a suliban!
    A véleményem elmondhatom akkor is, ha egyhelyben sikoltozva hisztizel, és magad alá piszkítva üvöltözöl itt velem,ugyanis pont annyian szarják le a Te véleményed is,mint az enyémet, ebből a szempontból, sőt semmilyen szempontból ne gondold, hogy egy IQ egységnyit előrrébb vagy bármivel egy nagyon sötétszürke kisegérnél! :))) Ugyanakkor úgy érzem, nekem vagy bárki másnak pont ugyanannyi joga van itt elmondani a véleményét,mint neked hurrázni ez átlagközép alatti számot.
    Nem kell ezen hőzöngeni ennyit és főleg nem ebben a stílusban.
    Inkább hallgasd meg még plusz 50x ezt a remekművet vagy maszterelgesd át még 4x a hallgatóidnak,hátha egyszer jól sikerül. :)

Ha meg a szövegértésed nem tudott eddig sem fejlődni,ahogy már számtalanszor bizonyítottad, akkor inkább ne válaszolj semmire sem,legalábbis ne erőlködj némi értelmet kiköhögni magadból, mert egyszer tutira be fox szarni.

"Talán nem véletlenül nem adták ki ezt a számot így ebben a formában anno 6 éve"
    ez hawer azt jelenti, hogy nem volt kiadva! (b+ a hülyeséget nálad IQ-ban mérték anno,ugye,azért jött ki olyan magas szám??!) :)))))
  • italove
    Mondjuk a te véleményed a nullához közelít nálam (és nem csak nálam, jobb ha tőlem tudod), sőt akkor jó, ha nem tetszik neked. Mutasd a linket, amin kiadták 6 éve! Egyébként, már párszor leírtam, minek hallgatod a zenéket amiket kiteszek? Én sem hallgatom a tieid, mert egytől-egyig szar mind. Eredj vissza a 06-70-80-as évek fórumába és osszad az észt ott tovább, az is hülye aki ad valamit a véleményedre. Ennyi.
  • amaximus
    Szavak.....vélemények, ízlések, erős túlzások.
    Teljesen jó alapok, kásás útómaszter, de nekem már elsőre is picit unalmas ebben a hosszban, másodjára meg már nagyon unalmas, de Te még hallgasd meg még 50x, az a biztos! :) Talán nem véletlenül nem adták ki ezt a számot így ebben a formában anno 6 éve. Ettől azért érdekesebb ajánlót is hallottam már tőled.
  • italove
    Itt is közzétenném ezt a varázslatos elektronikus diszkó nótát. A 80-as évek legnagyobbjait idézi, én úgy gondolom. Kis utánajárással sikerült megszereznem a teljes hosszúságú változatot. Kb. 50x hallgattam eddig és hát fantasztikus, nincs jobb szó rá.

Bijou - Run Stop!

• italove
    Köszi!